Jeg havde gået hos gladtand længe og havde tid til at få en ny bideskinne. De lavede det om til en invisalign forundersøgelse, hvor de sagde, at jeg skulle have rettet tænder og at jeg også skulle ove... Se mere
Taknemmelighed og al kærlighed til jer, for at være SÅ fagligt kompetente, grundige, dygtige og dybt forstående overfor, at man kan have tandlægeskræk. Annette og hendes klinikassistent er fuldstændig... Se mere
Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i over 20 år, men hos Neda har jeg for første gang oplevet ægte tryghed. Neda er hjertevarm, omsorgsfuld og opmærksom på, hvordan man har det under hele behandlingen.... Se mere
Efter ca 20 års udeblivelse pga personlige problemer og kæmpe tandlægenskræk, har jeg endelig været afsted. Lige fra første tlf kontakt, til første besøg og stadig gældende har jeg bare fået den bed... Se mere
Om Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.
Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.
Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.
GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

Godthåbsvej 74, 2000, Frederiksberg
- www.gladtand.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Meget god behandling og service selv…
Meget god behandling og service selv for en med en del tandlægeskræk.
Den dygtigste og sødeste tandlæge Neda
Den dygtigste og sødeste tandlæge Neda. Kan varmt anbefales herfra. Får den bedste oplevelse hvergang. Og det er et stort plus at de også har åbent i weekenderne.
Virkelig god behandling og en god…
Virkelig god behandling og en god oplevelse.
Mage til tandlæger skal man lede længe efter!
Fantastisk service og god behandling! Kan varmt anbefales!
Jeg er selv tandlæge men ikke glad for…
Jeg er selv tandlæge men ikke glad for tandbehandling på egene tænder.
Hos tdl.Nina Svendsen v. Glad Tand er jeg tryg.
Hun er dygtig og kompetent og det er altid behageligt at være behandlet af hende.
Jeg anbefalde hende varmt!
Super god oplevelse hos dygtige tandlæger
Virkelig god service og super god tandbehandling. Kan virkelig anbefales.
Dygtige og Kompetente
Kathrine Kjær og hendes stab er bare gode. Man er tryg ved behandlingen. Mine nye tænder er pæne og virker fint!
Flemming Michaelsen
Virkelig god service og behagelig…
Virkelig god service og behagelig stemning! Jeg var ind hos Dalal som var rigtig sød og som gjorde det til en behagelig oplevelse at få ordnet min tand, på trods af at jeg lider af en smule tandlægeskræk.
Kan varmt anbefale stedet!
Fik skiftet 2 amalgan plomber til…
Fik skiftet 2 amalgan plomber til plastfyldninger af tandlæge neda som jeg oplevede meget empatisk og følte mig tryg ved
Mærkede intet ubehag under behandlingen og fik en rigtig god orientering under behandlings forløbet.
Jeg kan varmt anbefale tandlæge neda
Mvh LB
Fik akut tid lørdag og søndag- tusinde tak!
Fik akut smerter fredag aften. Googlede hvem der havde åbent i weekenden og her kom ‘Glad tand’ frem. (Havde dem ikke som tandlæge i forvejen)
lørdag morgen ringede jeg og fik allerede en tid 1t. efter hos Neda.
Det resulterede desværre i en rodbehandling både lørdag og søndag, men hun var SÅ kompetent. Fortalte heletiden hvad hun gjorde, spurgte om man var okay heletiden og var i det hele taget rigtig omsorgsfuld.
Dertil vil jeg også rose klinikassistenten som også var meget obs på mig og nussede mig under hele forløbet. Da behandlingen var færdig, viste Neda hvordan rødder osv var og hvordan og hvorfor hun havde behandlet dem. Man følte sig tryg hele vejen igennem. På trods af min transporttid (1t og 15min), så skifter jeg tandlæge ind til hende.
Kun ros herfra og tak til ‘Glad tand’ for at holde åbent i weekenden!
Jeg startede for godt 2 1/2 siden hos…
Jeg startede for godt 2 1/2 siden hos Needa hos Glad Tand, efter en masse traumatiserende oplevelser hos andre tandlæger igennem årene. At gå hos Needa har hjulpet mig utrolig meget med den angst jeg ellers har haft med mig i forhold til tandlægebesøg, og for første gang siden start 20erne er der ikke problemer med mine tænder. Jeg kan kun give hende og Glad Tand mine varmeste anbefalinger.
Ny hos Glad Tand, meget tilfreds.
Ny hos Glad Tand. Har netop fået lavet robehandling hos Neda. Hun virkede kyndig, rutineret og rolig. Stort set smertefrit. Informerede godt undervejs. Afdæmpet musik, faktisk hyggeligt. Virkeligt godt at man kan få aftaler i weekender og ydertimer.
GladTand = Glad Mand
Fantastisk med tandlæger der har åbent om søndagen. Min datter fik et akut promblem med en bøjle der gjorde ondt. Så er der lang tid til mandag npr man er 12 år. Neda fiksede problemet på 5 minutter om søndagen. Sådan. Jeg behandles normalt af Mette Keller som jeg oplever som dygtig og meget empatisk. Hvilke tandlæger SMS'r sent fredag aften for at høre hvordan det går! Det gør Mette Keller. Min varmeste anbefalinger er hermed givet videre. På en søndag. 😀
God oplevelse i dag
God oplevelse i dag, proffessionel rådgivning modtaget, og dygtig behandling. Er i tryg forvaring hos Mediah.
Den bedste tandlæge.
Den bedste tandlæge.
Jeg der ellers ikke er til tandlæger vil godt rose dem med 10 stjerner, hvis det var muligt.
Rodbehandling og huller i fortænder jeg mærkede intet og jeg siger intet.
Bestil trygt tid og jeg var hos Neda og hun var fantastisk 😊
Nu skal jeg have tilbud på et par broer og er helt tryg.
Jeg skal aldrig andre steder og håber at de bliver ved med at have åbent i weekenden for det er då dejligt og var faktisk årsagen til at jeg valgte dem.
Meget tilfreds men min behandling hos…
Meget tilfreds men min behandling hos Uzma, rigtig venlig og imødekommende. Kan varmt anbefales.
Ingen smerter
Gør alt hvad de kan for at undgå nogle former for smerter. Fantastiske åbningstider og gode til at nusse de tandlæge skrække (også når man er en tudeskid)
Meget meget tilfreds kunde!
Jeg er netop blevet færdig med et større projekt hos tandlæge Katrine D Schultz. Inden jeg startede hos hende led jeg af alvorlig tandlægeskræk. Det er helt væk!
Katrine er en fantastisk dygtig tandlæge og super sød og empatisk.
Jeg er super glad og MEGET tilfreds. Har aldrig haft en bedre tandlæge. Tak Katrine.
Anbefaler varmt Glad Tand.
Helt usammenlig fantastisk service og…
Helt usammenlig fantastisk service og mage til overkvalificeret og dybt professionelle medarbejdere skal man lede længe efter!!! Jeg kommer INGEN ANDRE STEDER FREMOVER!!!!
Tandlæge med fantastiske åbningstider
Hvor er det rart at der tandlæger der har åbnet om lørdagen, så min datter kunne få hjælp med sin bøjle, der ikke var monteret ordenligt, hvilket resulterede i et stykke ståltråd gik ind i kinden på hende.
Det offentlige var håbløst hjælpeløse og har ikke nogen som helst akut tilbud på Sjælland - kun en special læge fra skadestuen (ikke tandlæge) kunne lægevagten tilbyde.
Stor tak til den Glad Tand og det søde samt forstående personale.