GladAnmeldelser

2,8

Aldrig har vi oplevet så fin en behandling og service, både ved handel med Michael P i august 2021, og på værkstedet når vores 3008 skal til service og diverse små reparationer mm. Selvom priser... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Efter at have entreret med British…

Efter at have entreret med British motor group, hvor vi købte vores bil for 4 år siden, var min tålmodighed forsvundet. De var ringe på alle parametre. Til sidste tog jeg fat i Jakob & Co. De fragtede bilen til dem for 500 kr, og så skal jeg love for at service niveauet steg.

Jeg har lige betalt en værkstedsregning på +60tkr med smil på læben og en beslutning om at min næste bil skal købes hos Glad biler.

26. marts 2026

Dårlig service … valgte for 1 år siden…

Dårlig service … valgte for 1 år siden at købe et andet sted ! Ringer ikke tilbage til kunderne, følte at jeg var til besvær ! Ved ikke om de bare ikke samler på kunder som mig - men den ene stjerne i dag for den venlige ældre herre for hans venlighed på kontoret :) “navnet glad lever bestemt ikke op til min oplevelse “ …

20. november 2025

Havde min Opel Grandland X plugin til alm. service

Havde min Opel Grandland X plugin hybrid til service, jeg fik en regning på 3300kr. For service, og tilbud om at få lavet nogle fejl som de havde opdaget, på 8300kr.
Men jeg mente at jeg kunne få lavet det billiger på et andet værksted, de skulle bla. har 1025kr. For at skifte et lille udstødnings ophæng, som er lige til at komme til !!, de ville så ikke skrive i service bogen for oile skiftet, før der havde lavet de andre ting til 8300kr. Så jeg følte at jeg havde spildt 3300kr på ingenting, det gamle Opel der lå i Kalundborg, var der ikke de problemer med, som jeg har brugt i mange år med noget ældre Opel, der var altid rimelige priser, jeg synes det er bondefangeri, kommer der aldrig igen!!!

27. juni 2025

Kanon service.

Kanon service.
Jeg har lige købt brugt bil gennem glad, og oplevet en kanon god service fra sælgeren Brian. Vi følte os virkelig velkommen, og Brian havde rigtig godt styr på det hele og fik lavet alt det der blev lovet på bilen.
Jeg vil klart anbefale jer til andre.

23. januar 2025

Service???

Har nu prøvet at bestille service 4 gange til vores firmabiler.
"Vi ringer tilbage til dig"
Men der er sgu aldrig nogen som ringer tilbage.
Jeg har fundet en anden Peugeot forhandler som gerne vil være behjælpelig med service på vores biler.

16. december 2024

Uha uha

Uha uha, det er skidt hos dem…. Kunne berette om så dårlig og ikke mindst arrogant adfærd fra dem…men vi starter her og jeg vender tilbage
Magen til arrogance skal man godt nok lede længe efter…

25. november 2024

Meget dårlig service

Meget dårlig service. De har ikke kunnet lave en bil i mange måneder. Og hver gang jeg kommer til dem, sker der noget sludder. Dataene i betalingen er ikke indtastet korrekt, hvilket får dem til at stige. De udsteder ikke en faktura, og når jeg spørger om jeg vil betale nu, siger de at forsikringen dækker alt, men fakturaen kommer efter 3 måneder og allerede med rykkergebyr. Desuden er der ingen, der ringer tilbage til mig, og dette skete sandsynligvis mere end 10 gange på 4 måneder. De bestiller dele, og du venter på dem i en måned, og så ringer du selv og får at vide, at leverandøren nægtede at sende dem. Og i stedet vil der være en anden detalje, som du forventer i endnu en måned. Det er bare skræmmende, hvor meget tid og nerver de tog, og hvad der er endnu mere skræmmende er, at det ikke er slutningen endnu.

30. juli 2024

Kun top service 🤟🏼

Jeg har købt en brugt bil hos Glad Kalundborg. Super fed service, er kun glad for den bil. Den bedste bil jeg nogle sinde har haft og servicen var i top. Kan anbefale Glad og er taknemlig for den bil jeg har fået.

22. maj 2024

Dårlig kommunikation, men opgaven blev udført

Jeg skulle have skiftet dæk, klargjort og synet min bil, så jeg skrev til deres onlinebooking, men fik intet svar, så efter en uge ringede jeg.

En medarbejder beklagede og fortalte at de havde haft problemer med deres onllinebookingsystem, men at det ønskede kunne lade sig gøre og at en medarbejder fra værkstedet ville kontakt mig angående dato.
Nogle dage senere ringede en medarbejder og lagde en besked på min svarer om at jeg kunne ringe tilbage og aftale tid.

Efter at have ringet forgæves i en uges tid, skrev en jeg en mail til deres "ris/ros"-mail og blev så ringet op igen dagen efter og aftalte en tid.

Jeg afleverende bilen som aftalt (dagen før), hvilket virkede som om det overraskede medarbejderen, der modtog bilen - denne virkede i bedste fald ligeglad og uengageret.

På dagen blev jeg ringet op omkring dækkene - her kunne jeg vælge mellem et par, der var det eneste de havde og de var ikke helt billige.
Vi aftalte at de skulle ringe senere på dagen med en status på bilen og synet.

Der blev ikke ringet ... så da værkstedets lukketid nærmede sig, ringede jeg og blev lovet at en fra værkstedet ville ringe tilbage kort efter.
Det blev ikke ringet tilbage, så fem minutter i værkstedets lukketid ringede jeg igen og fik af vide at der burde være blevet ringet tilbage og at de forstod min frustration, samt at de ville undersøge status på bilen, som evt. kunne hentes ved salgsafdelingen efter værkstedet havde lukket og de ville vende tilbage med en status - De vendte ikke tilbage med en status.

Dagen efter blev jeg så ringet op og fik af vide at jeg kunne hente bilen om et par timer.

Det er fair nok at en opgave bliver forsinket, men fortæl kunden det, så man kan disponere og ikke som i dette tilfælde sidder standby hele dagen, for måske at kunne hente sin bil.

Ret skal være ret og værkstedet havde givet et afslag på dækkene og i det hele taget syntes jeg ikke prisen for de løste opgaver var urimelig - jeg kommer dog ikke frivilligt til bruge dem igen.

18. juli 2024

Prøvekørsel af en Peugeot E-2008

Vi har igennem længere tid været interesseret i en Peugeot E-2008, og da vi skulle besøge familien i Kalundborg i sommerferien, valgte jeg at skrive til Glad for at booke en prøvekørsel.

Vi ankom til forretningen og blev mødt af en rigtig flink salgskonsulent som vi snakkede lidt med, udfyldte de relevante papirer, og vi fik nøglerne udleveret.

Vi prøvekørte bilen, og blev enige om at det IKKE skulle være vores næste bil. Det var slet ikke os. Men så fik vi prøvet den, og det var jo det vigtigste.

Da vi kom tilbage snakkede vi igen med konsulenten, og han var meget forstående overfor vores valg.

Vi kan kun give Glad i Kalundborg, og særligt konsulenten vi talte med, den allerbedste anbefaling.

Professionel, venlig, imødekommende og forstående må være nøgleordene for vores oplevelse.

Tusind tak for prøveturen :-)

12. juli 2024

Aldrig igen!

Har netop solgt min bil til dem - ud fra en ellers ganske god og behagelig telefonsamtale med deres sælger.
De kommer få timer senere 3 mand til min adresse, og ser bilen igennem, inden de overfører de aftalte penge, og jeg udleverer nøgler.
Tre timer senere ringer de og klager, over at der tilsyneladende er en skade på kofanger, og truer med at "køre en sag" hvis ikke jeg får min forsikring til at dække den.
Altså EFTER at handlen er gennemført, og deres egne folk har set og hentet bilen.
Ubehagelig, og netop det jeg IKKE forventede af en professionel forhandler. Det er lige præcist for at undgå denne type ting, at jeg solgte til forhandler i stedet for til en privat.
Denne forhandler kan på ingen måde anbefales!

10. juni 2024

Lad vær med at købe eller få monteret reservedele hos glad kalundborg.der er ingen garanti.

Nu siger datoen 29/10 . Jeg er desværre stadig uhelbredelig syg med kræft og Både glad og Citroen Danmark nægter stadig at tage reservedelen retur så Har stadigvæk ikke kunne få penge retur for defekt reservedel købt hos glad i forbindelse med reparation.da de oplyser at de ikke er dækket af købeloven og man derfor åbenbart ikke har nogen form for garanti og ikke krav på at få penge retur ved defekte reservedele selv om man har faktura osv. Har endda kontaktet deres leverandør K.W Brunn. Som er importør af blandt andet Citroen men de nægter også at tage reservedelen retur. Så godt råd hold jer fra autoriserede citroen mekanikere. Åbenbart.

4. juni 2024

Jeg hader at blive snydt

Jeg hader at blive snydt

Jeg købte i 2016 en ny Peugeot 208 af Glad Kalundborg. En bil jeg har været rigtig glad for og som jeg troede skulle være min mange år endnu. Det troede jeg indtil slutningen af november 2023. Her begyndte bilen at bruge olie. 2 lier pr 1000 km. Jeg fik besked på at det var fordi det var en dårlig motor. At det var et kendt problem med motorer i den størrelse, at det vil koste mindst 30.000 til en ny motor. Det ville jeg selvfølgelig ikke ofre.
Jeg googlede spørgsmålet og kan se at problemet var kendt. Jeg havde dog aldrig hørt det. Står helt uforstående overfor at man ikke er forpligtiget til at oplyse at der kan opstå motorproblemer.
Vil ikke lægge skjul på at jeg føler mig taget godt og grundigt ved næsen. Ja for ikke at sige det snydt. Havde jeg vidst at min nye bil kører med samme motor, så havde jeg aldrig købt den.
Det er et kæmpe svigt fra Peugeots side – jeg kalder det et tillidsbrud.
Jeg har nu gentagne gange søgt at fortælle Peugeot at jeg føler mig svigtet. Peugeot Kalundborg siger at de har behandlet mig godt – det har de måske også, men jeg står med et stort tab, som jeg selv måtte dække.
Jeg har besluttet mig for at flytte fra Peugeot værkstedet og så vil jeg vurdere om jeg skal prøve at samle nogle med samme problem for at lave fælles front. Ikke mod Peugeot /Glad men mod Peugeot Danmark. Jeg hader at blive snydt.

10. april 2024
Glad-logo

Besvarelse fra Glad

Kære Willy,
Tak for din kommentar. Vi er meget ærgerlige over din reaktion. Vi er ærgerlige over du føler dig snydt. Det er ærgerligt at det ikke er Peugeot.com = producenten, du anker din klage hos. Men all right vi er autoriseret forhandler og vi tager gerne imod. Her vores svar på din kommentar.
Jeg kan forstå på dig i går at din nye Opel Corsa, er uden fejl og mangler. Det er dejligt.

Vi indgår en aftale om bilhandel i nov. 2023. Den bil du sælger til os, er med oplyst ekstraordinært stort olieforbrug, havde kørt 130.000 km. og fra februar 2016.
Bilen har IKKE overholdt serviceplanen med service en gang pr. år eller maks 20.000km. Du har serviceret den mellem 1,5 år til 2 år mellem service. Eller du har fået lavet 4 ud af 7 service frem til den dag vi handler bilen. Derfor vil fabrikken til hver en tid afvise at betale til en ny motor, i tilfælde af stort olieforbrug og en slidt motor.
Som beskrevet i telefonen i går, (inden vi blev afbrudt), anbefalede jeg dig at overholde serviceinspektionerne på din nye Opel Corsa. Hvis du gør det, har fabrikken netop lanceret et kulanceprogram, der rækker 10 år frem fra første registrering. Det er selvfølgelig en forudsætning at service er overholdt efter gældende forskrifter.

Vi kan endnu nå at indgå en serviceaftale på din OPEL - hvor vi tager alle omkostninger i fremtiden uanset hvad der sker.

Du altid velkommen igen :-)
Bilcentret Peer Glad A/S – Kalundborg
Jacob Glad, 20735495

Telefon linie

Glad biler har stadigvæk en dårlig telefon kultur.
Nå man ringer for man næsten aldrig fat i service afdelingen, men en sød dame der nok skal give besked, og der vil blivet ringet tilbage ????
Ja men hvornår ringer de tilbage, det kan godt tage en rum tid ?
Jeg kan godt lide at vide hvad der er mere vigtig ind at tage mod ordre ? (det er vel det der er deres levebrød)

12. marts 2024

Kan klart anbefales!

Glad Kalundborg Land Rover kan klart anbefales! Vi kører fra København til Kalundborg for få serviceret, skiftet dæk, bremser m.m. da servicen er i top modsat værkstedet i København.
Vi er meget tilfredse!

8. januar 2023

Tillid er vigtigt ved køb af bil!

Selvom priserne nok er i den lidt dyrere ende er det hver en krone ekstra værd og vi betaler faktisk med glæde gerne da vi har 100% tiltro til GLAD's personale og deres vurderinger.
At vores bil altid er rengjort når den hentes på værkstedet....👌fortjener bare ekstra Credit.
Vi glæder os til næste handel med GLAD.

8. november 2022

Kan kun anbefale Glad

Kan kun anbefale Glad. Altid super service, smilende og imødekommende personale.
Har købt to biler hos dem, sælgeren er altid nærværende, lyttende, imødekommende og serviceminded. Er hurtig til at lade en prøve bil, og ikke som andre steder, hvor man skal spørger ind.

Har i flere år brugt deres værksted, som også altid er smilende, i mødekommende, oplysende og de ringer altid, hvis der skal ske noget med bilen, som ikke er forventet. De har fair priser, og bilen modtages altid retur rengjort.

At man hver gang mødes af et smil og genkendelse gør en kæmpe positiv forskel.

10. juli 2022

Har lige købt 2 stk. C3, kan kun anbefale sælgerne og værkstedet hos Glad, der var både rådgivning og levering en fornøjelse.
P.S. fik bilerne før aftalt tid.

16. november 2021