4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,0

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ongelooflijk goede service

Ongelooflijk goede service. Na drie jaar is de slang(aansluiting) van onze Hansgrohe douchekop stukgegaan. Heb dit aangegeven bij GJ Meijer en binnen 24 uur had ik een nieuwe slang (geen kosten!). Geen gedoe. Gewoon super snelle (re)actie en service. Fantastisch!

17. juni 2026

Je hebt service… en je hebt De Meijer.

Je hebt service… en je hebt De Meijer.

Er zat bij ons een mankement in producten waar De Meijer zelf niets aan kon doen. Toch hebben zij verantwoordelijkheid genomen, zijn betrokken gebleven en hebben doorgezet tot er een oplossing lag waar wij ons goed bij voelden.

Ook jaren na aankoop werd er geluisterd, meegedacht en niet weggekeken. Dat geeft vertrouwen.
Dank aan het team van De Meijer – in het bijzonder Bas en Gert-Jan. Wij genieten nog steeds elke dag van onze badkamer.

24. december 2025

Klantenservice is ook na jaren TOP!

Aftersales G.J. Meijer Sanitair en Tegels is zelfs na jaren ook TIPTOP in orde

Voor een ieder een normale handeling, het naar het toilet gaan en doortrekken. Behalve als je een Gebrit Sigma (met luchtdruk) systeem hebt. Het ziet er prachtig uit, maar na enkele jaren is het doortrekken een stressvolle bezigheid. Het werkt slecht en ben je zomaar een paar minuten bezig met doortrekken. Bas van G.J Meijer heeft Gebrit gevraagd voor een oplossing. Dit werd opgelost door Gebrit een nieuw binnenwerk te plaatsen. Dat ging weer goed… voor een paar jaar en begon het haperen weer opnieuw helaas.
Inmiddels waren er al meerdere klachten over het toch wel dure Sigma systeem en is er een “ombouwset” ontwikkeld door Gebrit.
Bas heeft ons op deze mogelijkheid gewezen en hebben hiermee ingestemd.
Wat is het weer heerlijk om met 1 druk het toilet te zien doortrekken. Kom nu al weer 2 weken met een lach van het toilet. Wat een verademing :-). Zoiets simpels kan je blij maken.
Bedankt Bas voor je waardevolle advies en het fixen
Groet Els en Hans

16. september 2025