Gold Lemon AI Marketing Systeem Anmeldelser 1

3. Markedsføringskonsulent
  4. Handelsudvikling
  5. SEO-service
  6. Softwarevirksomhed

Gold Lemon AI Marketing Bureau · Haarlem Gold Lemon is een AI marketing bureau gevestigd in Haarlem Centrum. Wij bouwen complete marketing systemen voor groeiende MKB-bedrijven die meer klanten willen zonder meer advertentiebudget. Waar de meeste bureaus losse diensten leveren een website hier, een SEO rapport daar bouwen wij één geïntegreerd systeem. Van een conversiegerichte website en technische SEO tot automatische leadopvolging, AI chatbots en zichtbaarheid in AI-zoekmachines zoals ChatGPT en Google AI. Alles samengebracht in één aanpak, met één aanspreekpunt. We werken uitsluitend voor het MKB: bedrijven die serieus willen groeien maar geen intern marketingteam hebben. Denk aan installatiebedrijven, recruitmentbureaus, consultants en servicegerichte ondernemers. Onze klanten willen een systeem dat 24/7 voor hen werkt. Wat ons onderscheidt is de combinatie van strategie, techniek en AI. We bouwen websites in pure code die razendsnel laden en perfect scoren op SEO ranking. We koppelen automatische opvolgflows zodat geen enkele lead verloren gaat. En we zorgen dat onze klanten gevonden worden in Google én in AI-tools die steeds vaker de eerste stop zijn voor zakelijke zoekopdrachten. Gold Lemon is opgericht door Robin van Schaik, met meer dan 25 jaar ervaring in sales en digitale marketing. We werken vanuit Haarlem maar bedienen MKB-bedrijven door heel Nederland. Transparante prijzen, geen verborgen kosten, meetbare resultaten. Geen rapporten gewoon een systeem dat werkt. https://goldlemon.nl/

3,7

Middel

1 anmeldelse

Als recruitmentbureau verloor ik veel tijd aan acquisitie activiteiten

Als recruitmentbureau verloor ik veel tijd aan handmatige opvolging van kandidaten en opdrachtgevers. Gold Lemon heeft een compleet marketing systeem gebouwd, leads komen automatisch binnen, worden direct opgevolgd via e-mail en WhatsApp en ik zie alles terug in één dashboard. Robin denkt strategisch mee en levert snel."
Richard de Roo, CEO The Teambuilders

20. april 2026