Gjensidige Anmeldelser

21.878

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 2.151 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder fremhæver konsekvent den fremragende service og hurtige respons, hvor sager ofte behandles effektivt. Mange sætter pris på det professionelle, hjælpsomme og venlige personale, der skaber behagelige interaktioner. Folk oplever hurtige svar, effektiv hjælp og hurtig igangsættelse af henvisninger og behandlinger, hvilket giver en følelse af tryghed og god håndtering. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med sagsbehandlingen, herunder langsom håndtering og manglende kommunikation over længere perioder. Enkelte nævnte begrænsninger i dækningen eller fandt deres forsikring mindre anvendelig end forventet i specifikke situationer. Desuden rapporterede nogle anmeldere negative oplevelser med den indledende håndtering af deres sag eller med specifikke medarbejdere.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service positiv, med mange der roser hurtig og nem betjening samt god forståelse for deres... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af responstiden, hvor mange kunder rapporterer om hurtig respons, svar... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig, kvalificeret og... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer tvetydig oplevelser med kontakt, hvor nogle finder det nemt at anmelde problemer og få... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Der er hurtig svar tilbage. Hjælp ved tlf.opkald. Hurtig hjælp til mr scanning osv. Bagefter en opperation, er der bare ikke mulighed for at gøre brug af /dækker til professionel hjælp længe nok.... Se mere

Oplevelsen med Mavespecialisten var ikke god. Efter at være henvist til dem d 4/5 skete der ingenting før jeg selv henvendte mig til dem et par dage efter. Jeg kunne først får en konsultation d 20/5... Se mere

Jeg er glad for at have tegnet en forsikring, der virker, når behovet melder sig. For mig havde det blot været lettere at anmelde det telefonisk.

Da vores hjem blev ramt af brand, stod vi pludselig i en situation, som ingen ønsker at opleve. Man er sårbar, presset og har brug for, at forsikringsselskabet hjælper én s... Se mere

1. nr. 22 af de 37 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskab med virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006 og tilbyder forsikringsydelser og -produkter til: Privat, Erhverv, Landbrug samt Kommuner og regioner. Du kan finde mere information på www.gjensidige.dk

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(21.878)

2.066 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God behandling

God behandling

26. juni 2026

Hej Henrik

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne give dig en god behandling😊

Hej Frederik
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået en hurtig tilbagemelding det er noget, vi vægter højt.
Mange hilsner Christina

Det går hurtigt med at komme til at se…

Det går hurtigt med at komme til at se en læge. Jeg var der igår.

25. juni 2026

Hej Margit
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os 😊
Det er dejligt at høre, at du hurtigt kunne komme til at se en læge, det betyder meget for os, at det fungerer, når der er behov.
Vi vil naturligvis gerne gøre os fortjent til 5 stjerner ⭐
Hvis du har lyst til at dele, hvad der kunne have gjort oplevelsen endnu bedre, er du meget velkommen til at skrive til os på mail: some@gjensidige.dk
Mange hilsner

vi har skiftet vores forsikringer hos…

vi har skiftet vores forsikringer hos gjensidige , for et år siden og vi kan nu konstater at det var en virkelig dårlig beslutning.
vi har været uheldig med vores elektronik 2 gang på det sidste og jeg kan garantere jer at selvom du gå rundt og tror at du er dækket under inbo eller udvidet elektronik så er du ikke.
først var det vores indbygget opvaskemaskine ( pris 8-10.000) vi fik lidt over 200kr fordi de kunne se at den var produceret for 8 år siden, ikke hvornår den er købt, men hvornår den er produceret:(

her kommer vores sidste oplivelse

vi har et amerikaner køl/frys som er af Atag mærke ( som vi gav 50.000kr et mærke som sku gerne være på højde med miele og gaggenau ), cirka 10år gammel hvor fryse delen er stoppet med at virke. ( vi ved ikke præcis hvorfor , måske på grund af tænd og sluk for sikringer i forbindelse med at skifte et andet maskine i køkkenet )
vi mælder skaden og bliver afvist fordi maskinen er over 4 år gammel.
jeg tænkt det må være en joke:(, for når du køber en maskine af Atag, Miele eller Gaggenau så regner du med at de holder over 20år , og hvis du er uheldig med at produktet gå i stykker så regner du med din forsikring hjælper.
det jeg kan sige det er at der vi tegnet vores forsikringer så sørget vi for at vi var rigtig godt dækket, vi har købt det bedste dækning der vi har dyr hvidvarer men , det hele er bare et kreativt løgn.
jeg vil på det kraftigste anbefale at i aldrig ta gjensidige so jeres partner, for det bliver i skuffet og det bliver dyrt, det eneste de levere er falsk tryg

Elektronik+

Dækker skader på din elektronik hvis der opstår funktionsfejl, pixelfejl eller elektrisk svigt. Dækningen gælder både almindelig og særligt elektronik, herunder hårde hvidevarer, TV, computere, telefoner, smart home-enheder, GPS og spillekonsoller. Du kan finde en mere uddybende liste over, hvad der er dækket, i dine forsikringsbetingelser.

Skaden skal være sket inden for fire år fra første købsdato, og forsikringen dækker med op til 10 % af din valgte forsikringssum.

Vær opmærksom på: Forsikringen dækker ikke elektronik, som kun er beregnet til udendørs brug, eller elektronik som er lånt eller lejet. Den dækker heller ikke kosmetiske skader som ridser, skrammer og pletter, og heller ikke skader, der skyldes virus, programfejl eller forkert brug. Løse dele som batterier samt tab af software, billeder, musik eller andre data er heller ikke dækket. Endelig dækker forsikringen ikke skader, som allerede er omfattet af andre dækninger på din indboforsikring.

Selvrisiko: 1.137,76 kr.
Forsikringssum: 133.258,82 kr.

26. juni 2026

Hej Arslan

Jeg kan godt sætte mig ind i, at du er skuffet over, at vi ikke har kunnet indfri dine forventninger til dækning og/eller erstatning.

Vi gør vores bedste for, at vores kunder får en god oplevelse, når de henvender sig til os, og at den anmeldte skade behandles korrekt i henhold til de betingelser, der ligger til grund for den konkrete forsikring.

Indboforsikring / Elektronik+

Man kan læse omkring dækningen via vores hjemmeside -> https://www.gjensidige.dk/indboforsikring/elektronikforsikring

Det er korrekt, at de nævnte elektroniske apparater ikke må være mere end 4 år gamle fra første købsdato på skadetidspunktet for at være omfattet af Elektronik+.

Opvaskemaskinen.
Vi har anerkendt en kortslutningsskade under din Elektronikdækning (ikke din Elektronik+ dækning).

Erstatningen i sagen er fastsat ud fra serie- og FD-nummeret på maskinen, da der ikke er indsendt en købskvittering. Afskrivningen er beregnet ud fra, at maskinen var 8 år gammel på skadestidspunktet.

Vi oplyser samtidig, at vi gerne genbehandler sagen, hvis du kan indsende en købskvittering for opvaskemaskinen.

Atag – Amerikanerkøleskab.
Til sagen har du oplyst, at dit amerikanerkøleskab er ca. 10-12 år gammelt. Derfor har vi ikke mulighed for at behandle skaden under din Elektronik+ dækning. Vi har dog været i dialog med dig om, at der muligvis kan være tale om en dækket skade under din Elektronikdækning f.eks. en kortslutningsskade.

Vi gør opmærksom på, at du skal sandsynliggøre, at der er tale om en dækningsberettiget skade. Du skal derfor kontakte en relevant fagperson, f.eks. en hvidvaremontør, for at få klarlagt årsagen til, at køleskabet ikke virker.

Når vi har modtaget fejlsøgningsrapporten, kan vi tage stilling til, om skaden er dækningsberettiget under din Elektronikdækning.

Har du flere spørgsmål til dine skader, er du velkommen til at kontakte Privatskade.

Karina

Fik svar og godkendelse inden…

Fik svar og godkendelse inden tidsramme. Jeg er godt tilfreds

13. juni 2026

Hej Gma
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du både fik svar og godkendelse inden for tidsrammen, og at du er tilfreds med forløbet.
Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter hver dag!
Ha’ en rigtig dejlig dag 😊

Hurtig ekspeditionstid

Hurtig ekspeditionstid, men ingen personlig kontakt.
Ville være rart at få en opringning med info.

20. juni 2026

Hej Nick
Tak fordi du har taget dig tid til at bedømme os 😊
Vi vil naturligvis gerne gøre os fortjent til en 5-stjernet anmeldelse.
Hvis du har noget konkret feedback ud fra dine 4 stjerner, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: some@gjensidige.dk

Hej Jane
Mange tak for din fine anmeldelse ✨
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition og en smidig behandling.
Ønsker dig en skøn dag 😊
Mange hilsner Christina

Super hurtig ekspedering og respekt.

Super hurtig ekspedering og respekt.

19. juni 2026

Hej Andreas
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os at høre, at du både har oplevet hurtig ekspedition og en respektfuld behandling.
Ønsker dig en rigtig god dag 😊

Ingen ventetid.

12. juni 2026

Hej Solveig

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre 😊

Alt som en helhed

Alt som en helhed - høflig, venlig , i mødekommende - og stor
faglig kunnen

16. juni 2026

Hej Viggo

Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🤗

Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse.

Du ønskes en dejlig dag!

Cecilie

Jeg havde en rigtig god oplevelse og…

Jeg havde en rigtig god oplevelse og mine sage blive behandlet meget hurtigt. Jeg kan varm anbefale ♥️♥️♥️🌹

13. juni 2026

Hej Abir

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den er vi rigtig glade for.

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse.
Det er netop den slags kundeoplevelser, vi stræber efter hver dag!

Ha’ en dejlig dag.

Hej Anette
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vores service 😊
Rigtig god dag!
Mange hilsner Christina

Hele processen fra anmeldelse til…

Hele processen fra anmeldelse til behandling gik super hurtigt.

10. juni 2026

Hej Allan
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er virkelig dejligt at høre, at hele processen fra anmeldelse til behandling gik så hurtigt, det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give 😊
Ha’ en rigtig god dag!

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, er meget glad for jeg har jer som forsikringsselskab

24. juni 2026

Hej Vickie

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du fantastisk service – det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver gang!

Julie

Sagen blev lukket, mens den stadig var under undersøgelse

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Gjensidiges behandling af en sag under min ejerskifteforsikring.

Sagen vedrørte to yderdøre med alvorlige funktionsproblemer. Ved den første besigtigelse oplyste Gjensidiges repræsentant, at en tømrer burde vurdere dørene nærmere, da han ikke selv var specialist på området. Han oplyste senere, at Gjensidiges foretrukne tømrer ikke havde ledige tider, og at jeg derfor måtte finde min egen tømrer.

Mens jeg var i gang med dette, blev sagen imidlertid lukket uden forudgående varsel. Samtidig blev vurderingen ændret til, at forholdet ikke var erstatningsberettiget.

Det undrede mig især, at den ene dør kun blev undersøgt indefra, selv om problemet primært viste sig ved brug udefra. Efterfølgende har en uafhængig tømrer besigtiget begge døre og vurderet, at de bør udskiftes. Der blev først forsøgt en reparation af den ene dør, men uden resultat. Den anden dør viste tegn på tidligere uprofessionelle reparationer og omfattende fugtskader.

Jeg kan naturligvis ikke udtale mig om, hvorvidt skaden i sidste ende er dækket af forsikringen. Min kritik går på sagsbehandlingen, den manglende sammenhæng i processen og den pludselige lukning af sagen, mens den stadig var under undersøgelse.

Jeg har derfor valgt at genanmelde sagen og håber på en ny og mere grundig vurdering.

1. februar 2026

Hej James

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Jeg har bedt relevante kollegaer se på din sag og vender retur, når jeg hører fra dem.

Hurtig handling

Hurtig handling godt behandlet

18. juni 2026

Hej Ragnar

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord ⭐

Vi er glade for, at du er tilfreds – det betyder alverden for os.
Ha’ en god dag!

Camilla

Det har været en god oplevelse med…

Det har været en god oplevelse med hurtig tilbage melding og de ekstra ting som er stødt til.
mine bedste anbefalinger til Gensidige.

Hej Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den er vi rigtig glade for 🌟

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse.
Det er netop den slags kundeoplevelser, vi stræber efter hver dag!
Ha’ en dejlig dag 😊

Det gik super godt

Gik lige til hjælp med mit problem

Hej Mikal

Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🤗
Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse.

Du ønskes en dejlig dag!

Skade på lejebil

Skade på lejebil. Rigtig god oplevelse, det hele blev ordnet inden for en uge. 👍👍👍👍

16. juni 2026

Hej Kjeld

Tak for din anmeldelse og de fine 5 stjerner.

Vi er glade for du have en god oplevelse. Det er den service vi gerne vil yde hver gang 🤗

Du ønskes en skøn dag.