Banner for Giftcards.nl

TrustScore 3.5 ud af 5

3,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wilde op de Rituals site bestellen maar kan niet verzilveren hij pakt de code niet dus ik moet er nu speciaal voor naar de winkel zodat zij me kunnen helpen Met vr groet M de Waard

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedrijf is vlot in vragen beantwoorden, resultaat was prima. Voor mij als 65+ was het niet duidelijk dat het e-mail adres dat ik moet invullen voor de begunstigde van de giftcard was of dat het van d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Skrevet af virksomheden

Giftcards.nl is de grootste online aanbieder van cadeaukaarten van diverse winkels. Een cadeaukaart is de moderne cadeaubon in de vorm van een creditcard en is eenvoudig online te bestellen en af te rekenen met iDEAL. Een leuk en passend cadeautje is dus zo gevonden!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Veel opties, maar niet handig.

Variatie en keuze is goed, maar het word haast actief lastig gemaakt om cards in te wisselen, je moet zoeken naar de mogelijkheden als je iets wilt gebruiken ipv iets nieuws wilt kopen.

22. april 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de variatie en keuze als positief ervaart. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat het inwisselen van de cadeaukaarten als onduidelijk of omslachtig aanvoelde.

We begrijpen goed dat het gebruik van een cadeaukaart eenvoudig en overzichtelijk moet zijn, zonder dat je lang hoeft te zoeken naar de juiste mogelijkheden. Jouw feedback hierover nemen we serieus en gebruiken we om de gebruiksvriendelijkheid van ons platform verder te verbeteren.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Sander

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas hebben we de giftcard niet mogen…

Helaas hebben we de giftcard niet mogen ontvangen

Hallo Marion,

Wat vervelend om te horen dat de cadeaukaart niet is ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Neem gerust contact met ons op via e-mail, zodat wij kunnen controleren wat er mis is gegaan en samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Vermeld hierbij bij voorkeur ook je ordernummer, zodat we je sneller kunnen helpen.

Sander

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Cadeau kaart niet ontvangen bij de…

Cadeau kaart niet ontvangen bij de jarige. Wacht op antwoordt nu

25. april 2026

Hallo Boukje,

Bedankt voor je review. Ik zie dat mijn collega Shania met je in contact is om dit op te lossen!

Hallo,

Dank je wel voor je review, fijn om te horen dat de levering zo snel per mail is verlopen.

Makkelijk en snel.

Hallo Iris,

Dank je wel voor je review, goed om te horen dat alles makkelijk en snel ging.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gewoon via internet besteld en betaald.

Gewoon via internet besteld en betaald.
En kreeg de bon via mail opgestuurd

21. april 2026

Hallo Hennie,

Dank je wel voor je review, fijn om te horen dat het bestellen en betalen via internet zo eenvoudig ging en dat je de bon snel per mail hebt ontvangen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Giftcards worden niet binnen de…

Giftcards worden niet binnen de afgesproken tijd verstuurd helaas

Hallo Erwin,

Bedankt voor je review. Wij kunnen je garanderen dat de vouchers in 90% van de gevallen op tijd worden gestuurd, binnen 10 minuten. In de 10% van de gevallen dat het niet aankomt, heeft het te maken met de strenge filter van je eigen mailadres.

Indien je nog vragen hebt, laat het ons graag per mail weten en wij helpen je uiteraard verder!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snel geleverd en alles was…

Super snel geleverd en alles was makkelijk om te bestellen en vinden

24. april 2026

Hallo,

Dank je wel voor je mooie review, fijn om te horen dat alles snel geleverd is en dat het bestellen en vinden zo makkelijk ging.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Handig dat je de kaart bij veel…

Handig dat je de kaart bij veel bedrijven kan omwisselen

19. april 2026

Hallo Armand,

Dank je wel voor je review, fijn om te horen dat je het handig vindt dat de kaart bij veel bedrijven te gebruiken of om te wisselen is.

Niks ontvangen en geen gehoor

Niks ontvangen en geen gehoor

23. april 2026

Hallo,

Op basis van deze anonieme review kunnen we je helaas niet verder helpen, omdat we je gegevens niet kunnen terugvinden.
Wil je ons even een e-mail sturen t.a.v. Rebecca? Dan kunnen we dit direct voor je oppakken en het zo snel mogelijk oplossen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Aankoop verloopt vlot

Aankoop verloopt vlot. Maar graag een printversie in PDF cadeaubon/giftcard i.p.v. een mal die je moet afdrukken met ze code. Niet echt leuk om als cadeau af te geven.

18. april 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de aankoop vlot verloopt. We begrijpen je punt over de printversie; de huidige opzet is bewust zo ingericht, maar we nemen je feedback hierover zeker mee in de verdere ontwikkeling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer snelle reactie op mijn vraag en…

Zeer snelle reactie op mijn vraag en direct goed geholpen!

Hallo Milou,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je snel reactie hebt gekregen en goed geholpen bent. Veel plezier met je cadeaubon!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes afgehandeld

Snel duidelijk en erg vriendelijk email contact

Hallo Bibi,

Fijn om te horen dat je het contact als snel, duidelijk en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor 😊

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cadeaukaart was niet ontvangen bij…

De cadeaukaart was niet ontvangen bij degene waarvoor de kaart was bestemd. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik de volgende morgen een bevestiging en binnen 1 uur was het probleem opgelost. De mail was persoonlijk en klantvriendelijk.

16. april 2026

Hallo Myrian,

Fijn om te horen dat het zo snel is opgepakt en opgelost! 😊 Goed dat je snel een bevestiging kreeg en dat het probleem binnen korte tijd verholpen was. Mooi ook dat je de communicatie als persoonlijk en klantvriendelijk hebt ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zo makkelijk vanaf de bank een gifcard…

Zo makkelijk vanaf de bank een gifcard online versturen naar je vriendin die een nieuwe woning heeft. Per e-mail……. Geweldig. Zij verrast met haar IKEA bon en ik nog met mijn been in het gips op de bank. Ik ben dan even nutteloos omdat ik niet kan helpen klussen maar mijn vriendin is blij dat ze iets moois kan uitzoeken voor haar nieuwe woning. Wim win situatie. Binnen 10 minuten had ze haar cadeau kaart. Gegevens invullen, online afrekenen en VOILA! Zo simpel.

15. april 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je onze service als snel en eenvoudig hebt ervaren en dat je vriendin blij is met haar cadeau.

We zorgen ervoor dat het versturen van cadeaubonnen altijd soepel en binnen enkele minuten geregeld is.

Hallo Jeffrey,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld is en dat je tevreden bent over de afhandeling.

We zorgen ervoor dat het proces altijd zo soepel mogelijk verloopt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Krijg geen e voucher binnen 1 uur…

Krijg geen e voucher binnen 1 uur terwijl ik 50 euro heb betaalt

19. april 2026

Hallo Ricardo,

Vervelend om te horen dat je de e-voucher nog niet hebt ontvangen, zeker nadat je betaling is gedaan.

Om dit goed voor je te kunnen oplossen, is het belangrijk dat we je bestelling even kunnen bekijken. Kun je contact opnemen met onze klantenservice? Dan zoeken we het direct voor je uit en kunnen we de e-voucher opnieuw toesturen, eventueel naar een alternatief e-mailadres als dat nodig blijkt.

Mocht je nog hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice natuurlijk ook voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen. Fijn dat er een digitale optie is om een kaart te geven.

Hallo Anjani,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Goed om te lezen dat het bestellen makkelijk en snel ging en dat je de digitale optie zo prettig vindt 😊 Dat maakt het geven van een cadeau net even wat eenvoudiger en directer.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

alles snel binnen

alles snel binnen, hoe het gebruik ik weten we niet hebben hem weggeven

10. april 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering snel binnen was. Hopelijk kon het cadeau alsnog iemand blij maken. Mocht je in de toekomst vragen hebben over het gebruik, dan helpen we je graag verder.

(verzonden via e-mail)

Læs mere om andre typer anmeldelser.