Fantastisk service! Havde et Max jern der var begyndt at lyse rødt, og skrev til for at høre hvad det betød. De ville lige have nummeret på det, og vendte tilbage at det var over garanti men de valgte... Se mere
Min ellers dejlige Remington føntørrer gik i stykker efter mange år i brug, så bestemte mig derfor for at prøve GHDs føntørrer, som skulle være helt vildt gode. Fandt et godt tilbud på en der var sat... Se mere
Har dd.modtaget min pakke, ingen styler men et lilla sjal. Hmmm kan derfor absolut IKKE IKkE anbefale GHD. Har nu fået svar fra deres kundeservice som skriver at deres hjemmeside er falsk (det havde... Se mere
For halvandet år siden bestilte jeg et ghd eclipse. Det kom hurtigt med posten. For en uge siden gik det i "shiver" mode og sad fast i det. Jeg skrev til ghdhair.com, hvordan jeg skulle forho... Se mere
In 2001, three hairdressers from Yorkshire put a radical new hair styling product into the hands of women across the globe. With the respect and loyalty of an army of devoted stylists, ghd quickly developed a cult-like status nationwide. A monthly trip to the salon was no longer the only way to have a good hair day - this could be achieved every day. Over the past 19 years our breakthrough products have won numerous awards and recognition worldwide. We champion beauty, in all that we do, with one very clear purpose in mind: to empower all women so they can fulfil their every ambition.
ghdhair.com

- Free next day delivery
- To ensure that good hair days are yours as quickly as possible, you can order up until 8pm Monday to Friday for free next day delivery within most areas of the UK.
- Behind ghd
- We know the importance of enjoying good hair days. ghd are leading the way in understanding the science of hair. Our Research & Development labs located in Cambridge are unique in combining physicists, material scientists, product designers and hair specialists to focus solely on the terminal manipulation of hair. The facility allows for scientific testing on hair and the development of new products, as well as product performance testing.
Storbritannien
- www.ghdhair.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Elendig kundeservice/ KØB ALDRIG NOGET HOS DEM!!!
Elendig kundeservice, I skal ALDRIG købe et ghd jern, for hvis der er noget galt bliver, man, der hvor man har handlet, bare henvist til ghd, som man ikke på nogen måde kan få i tale!!!!!
Og dette her var før CORONA, så der er ingen undskyldning!!!!!
De ved ikke en gang hvad der står i deres egne brugsanvisninger omkring jernene, magen til uprofessionelle personaler skal man da lede længe efter😳
Jeg kan kun sige:KØB ALDRIG NOGET HOS GHD!!
Elendig kundeservice
Hvis andre firmaer behandlede deres kunder på samme måde, så havde de altså ingen kunder., men ghd kan åbenbart gøre som de har lyst pga. deres brand, og fordi de ved folk nok skal købe det alligevel, men jeg syntes godt nok en meget arrogant og dårlig behandling af jeres kunder når i yder så dårlig service. Jeg har sendt en reklamation ind på et fladjern for 4 uger siden og derefter har jeg intet hørt fra jer. Nu har jeg ringet til jer og får af vide at der kan gå op til 4-8 uger inden jeg modtager et nyt fladjern. Sådan kan man simpelthen ikke behandle sine kunder. Man kan da ikke lade dem vente 2-3 måneder på et nyt produkt? Desuden har jeg ikke fået af vide om i har godkendt min reklamation og vil give mig et nyt produkt, men hende i telefonen oplyser at den vurdering har i lavet inden at i sender med en retur label, så derfor er jeg allerede godtkendt til at få et nyt produkt. Hvorfor informerer i ikke engang om dette?
Ghdhair.com - Køb et andet sted.
Ghdhair.com.
Jeg bestilte et glattejern den 1/12-19 til en julegave. De nåede ikke at sende det med levering før 27/12 (efter jeg havde rykket for ordren) Da den kom var det en forkert vare og nu har det taget dem en måned med at skrive frem og tilbage med dem og de vil nu ikke sende mit glattejern før de har sendt mig en returlabel og jeg har returneret den vare til 170kr som de er kommet til at sende forkert.!! Virkelig dårlig service og meget lange svartider fra deres side. Heldigvis havde de ikke fået hævet mine penge - så jeg har nu fået lov at annullere ordren. Tak - så kan jeg bestille min julegave et seriøst sted istedet for.
Tager ikke ansvar for fabrikationsfejl !!!
Jeg må desværre give en skidt anmeldelse trods det, at jeg elsker GHD. Problemet er nemlig at jernene ikke holder. Har været i kontakt med kundeservice omkring 2 stk Eclipse der bipper og ikke vil varme. Garantien er udløbet. Det første gik i stykker efter 2,5 år og det andet knap 3 år men det er max brugt 10 gange fordi jeg har et andet. Så det er som nyt. Begge glattejern er behandlet ordentligt - ikke tabt eller andet. Alligevel har de afvist begge reklamationer! Jeg har tidl fået ombyttet et Eclipse med samme fejl så der må være en fabrikationsfejl på denne model. GHD er bare ligeglade. Jeg er skuffet over at de IKKE godtager reklamationen når de har valgt ikke at tilbagekalde jernene. Det er super dårlig behandling af deres kunder når de ved, at der er en fejl og så ikke gør noget ved det.. Har for nyligt købt et platinum og dette opfører sig også underligt. Lukker pludselig ned og bipper men fejlen er periodevis og jeg kan ikke undvære et glattejern, hvorfor det ikke er sendt ind. Min tillid overfor GHD er væk og jeg kan IKKE anbefale køb medmindre I har så mange penge at en årlig udskiftning ikke er et problem. Det er en meget dyr affære og kundeservicen mangler (trods søde medarbejdere, som sender afslag videre som de har fået besked på) Dette kan dog ikke bruges til noget. Svartiden fra GHD var i øvrigt over 1 md.
Har nu ventet i 14 dage på min ordre
Har nu ventet i 14 dage på min ordre (trods de lover 2-3 dages leverance). Ordren et glattejern blev bestilt 30-11-2019. Har rykket for status på ordren flere gange uden at få andet svar end der er travlt pga jul. De kan ikke oplyse hvornår leverancen kommer - hvilket ikke er tilfredsstillende - sidste gang jeg køber fra denne webshop.
Utrolig dårlig service, og manglende varer.
Jeg bestilte tirsdag d. 26 november et glattejern og hårtørrekit fra GHD, på GHDHair.com. Jeg modtager i den forbindende straks en ordrebekæftigelse, men vil herefter få en ny mail når varerne bliver afsendt fra deres lager. (De har her 1-2 dages levering).
Mandag d. 2 dec har jeg endnu ikke hørt noget, eller modtaget min vare. Så jeg vælger at kontakter GHD, de meddeler at de har haft travlt pga Black Friday, (som er forståeligt, men min vare er bestilt 4 dage forinden). Herefter får jeg af vide, at de vil kontakte nogle andre ift. hvor langt min ordre er nået.
Jeg modtager en mail samme dag(mandag), om at min ordre er igang og at mine varer vil blive sendt i løbet af de næste par dage.
Jeg kontakter dem igen torsdag d. 5 dec, da jeg endnu ikke har hørt fra dem, eller modtaget en mail, om at mine varer er blevet afsendt, og er på vej, min vej. Her bliver jeg besvaret med at de har en masse tekniske problemer, og forsinkelser på leveringer...
Idag mandag d. 9 dec, er der endnu ikke noget nyt ift. min ordre, så jeg kontakter igen GHD pr. telefon, i ønske omkring at annullere min ordre, for jeg hverken kan eller vil vente over 14 dage på mine varer, da de selv oplyser 1-2 hverdages forsendelse.
Her bliver jeg mødte med, at de ikke bare sådan kan annullere min ordre, da det kan være den er på vej. Fortæller at jeg endnu ikke har modtaget noget nyt fra dem siden d. 26 nov (da jeg bestilte mine varer, så det regner jeg ikke med).
Jeg bliver fortalt at hun vil kontakte dem som sender varer ud, for at høre hvor langt min forsendelse er nået. Jeg giver tydeligt udtryk for at hvis det er muligt, så ønsker jeg at annullere min ordre, og ellers vil jeg sende varerne retur. Jeg bliver lovet at jeg vil blive kontaktet hurtigst muligt, hvor min ordre befinder sig, i skrivende stund, hurtigst muligt.
GHD glattejern, reklamation
Jeg har haft GHD glattejern i flere år. Det første jeg havde var godt og jeg var glad for det. Inden for garantien på de 2 år, blev det indsendt, grundet problemer med varmen, det blev ombyttet til et nyt, hvilket var rigtig fint.
For et par år siden fik jeg et nyt. For ca et år siden var det problemer med det også, det varmede bl.a. ikke nok, så det blev sendt ind til ghd, og efter nogen tid fik jeg et nyt, der skal sige at de ikke er så hurtige når der sendes defekte produktioner ind til dem, der går for lang tid før man får svar og produkt retur.
Det glattejern er der nu problemer med, igen, det varmer ikke nok, og der går længere tid, end normalt, før den ”bipper” at det er klart.
Jeg har haft det med hos min frisør, der har tjekket det med et af deres, samme salgs, og hun kunne bekræfte at mit ikke er så varmt som det skal være, hvorfor det ikke glatter ordentligt.
Når jeg glatter hår med det, skal jeg køre mange gange igennem håret og alligevel er det ikke helt glat, som det har plejer at være. Og håret belastes så mere, fordi glattejernet skal køres så mange gange igennem.
Glattejernet blev sendt ind via min frisør, og igen gik der nogen tid, hvorefter det blev sendt tilbage med den besked at der ikke er noget i vejen med der, hvorfor det ikke kunne ombyttes.
Hvilket jeg står meget undrende overfor, det er dårlig kundeservice ved så dyre produkter, og inden for de 2 års garanti der er. Det jeg hører og oplever, er at jeres kundeservice er blevet dårligere og dårligere. Og at kvaliteten af jeres produkter også er blevet dårligere gennem årerne.
I de uger mit GHS glattejern var indsendt, har jeg lånt et glattejern af en veninde fra HH Simonsen. Og jeg må klart sige at min oplevelse er at det er noget bedre end dem fra ghd. Glattejernet fra HH Simonsen glatter hurtigt, håret er helt glat og blankt, uden der skal køres mange gange gennem håret, og så har de 5 års garanti på deres produkter.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
De har annulleret min ordre
De har annulleret min ordre, uden at jeg har bedt om det, og uden begrundelse. Total mærkeligt for et professionelt website.
Samtidig er det mega panik, fordi jeg står for at bestille gave til en kollegas 30-års fødselsdag i virksomheden, og nu er jeg bange for, at vi ikke når at modtage den til tiden. Vildt pinligt!

Besvarelse fra ghdhair.com
Der gik cirka 3 uger
Der gik cirka 3 uger, hvor jeg ingenting hørte efter at have bestilt mine varer, selvom der står der er dag-til-dag-levering. Jeg ringede så til firmaet for at høre, hvor mine varer blev af. Medarbejderen var venlig og hjælpsom. Jeg fik et langt nummer, som jeg skrev ned og fik at vide, at min ene vare var til afhentning i en kiosk, og at jeg helst skulle hente varen inden for de næste 2 eller 4 dage, da varen ellers ville blive sendt retur (??) Jeg tog nummeret med og gik til kiosken. Den ansatte i kiosken var lidt småsur, for "det havde været meget nemmere hvis jeg havde en sms med et nummer", men jeg havde på intet tidspunkt modtaget en sms. Ved et tilfælde opdagede jeg at min anden vare/pakke også lå i kiosken. Så fik jeg den med også. Hvis jeg kun skulle give stjerner for leveringen, havde de fået 1.
Jeg vil ikke anbefale at handle hos ghd!
Jeg bestilte en julegave hos ghd og da denne ikke dukker op, undrer jeg mig og kontakter dem. Kundeservice er ubehøvlede og gider knapt nok svare på det man ringer om. Efter flere opkald, får jeg endelig en smule respons. Pakken kommer først næsten to uger efter afsendelse! Og får ikke engang en besked med pakke nr., blot en mail om den er i en pakkeshop, så da jeg skal hente den, er det et større arbejde at finde pakken, da de skal bruge et pakke nr.
Nu er situationen super kedelig, at der blev givet dobbelt julegave og den skal derfor returneres. Det skal man selv betale - fred være med det, men den skal så til Sverige og det er ikke billigt! 305 kr, som er en trejdedel af varens pris! Så man mister essentielt en stor del af de penge der kommer tilbage fordi man skal betale så dyrt for at returnere. Hele oplevelsen er under al kritik og jeg vil aldrig handle hos dem igen.
Dårlig levering
Dårlig levering - dårlig hjælp.
Jeg har nu i 4 uger ventet på det produkt jeg har købt. Hjælpen fra GHD er så DÅRLIG! Jeg har haft kontakt til både bring og GHD og bruger oceaner af tid på at finde ud af selv hvad der sker
Lavt serviceniveau, respektløse medarbejdere.
Jeg har haft stor glæde af GHD's produkter, og der er ingen tvivl om, at de er af fantastisk kvalitet og er rigtig gode. Jeg har førhen haft en dejlig oplevelse med service i og omkring produkterne.
Nu er jeg så i den situation, at der er opstået en reklamation med mit glattejern, som er købt i august 2018, hvoraf jeg herefter har indsendt til GHD.
Jeg indsender så glattejernet og her begynder det desværre at blive der, hvor jeg mødes af udfordringer. Først virker jeres retur system ikke, som jeg er blevet henvist af min forhandler Nicehair.dk til at benytte. Jeg venter herefter to uger med at ringe, da hjemmesiden oplyser, at der er sket en fejl. Herefter bliver jeg nødt til at ringe, hvor vedkommende så sender et excel ark, som jeg skal udfylde, før jeg kan returnere mit glattejern. Hans behandling af dette var med en snert af bedreviden og irritation over opkaldet, men jeg lagde ikke mere i det.
Derefter fik jeg ingen besked om at GHD modtog glattejernet med posten, så jeg tog kontakt dertil, hvor jeg talte med den samme, som ubehøvlet, bad mig om at tracke pakken på Bring's hjemmeside. Jeg oplyser, at jeg har tracket min pakke og kan se, at I har modtaget mit glattejern. Jeg får derefter at vide, at der kan gå to uger yderligere. Nu er der så gået en måned, hvor jeg ønskede en opdatering, da jeg i det første opkald fik at vide det ville tage 2 uger og derefter tre uger. Så ringede jeg ind og fik at vide at personerne til at kunne håndtere det var til frokost og ville ringe tilbage. Denne medarbejder var fin at tale med, hun var høflig, flink og serviceminded.
Det skete ikke, så jeg ringede igen, hvor jeg fik igen fat i 3. person, der sagde, at det ikke kunne passe, at jeg havde fået at vide, at de ville ringe tilbage, da de ville sende en mail og aldrig ringe tilbage. Jeg oplyser derefter, at jeg ikke havde givet min email dagen forinden, så hvordan skulle jeg blive kontaktet.
Så siger hun "Jamen jeg noterer den lige" Igen er hele processen og håndteringen yderst ubehagelig som kunde. Jeg har intet overblik over situationen.
Kundeservicen er simpelthen for respektløs over for kunden. Der er ingen service, og man bliver mødt af en bedrevidende person, der ikke ønsker at hjælpe. - Selve indholdet kan diskuteres, men håndteringen er uværdig af et firma. Det er simpelthen så ærgerligt, da jeg er ovenud tilfreds med produkterne.
Fantastisk kundeservice og produkter.
Ville ønske man kunne give mere end 5 stjerner! Virkelig en helt vild fantastisk kundeservice hos Ghd Scandinavia. Meget overrasket over hvor hjælpsomme, og forstående de er. Mit ghd platinum var i stykker, og fik et helt nyt tilsendt. Anne fra ghd har været så sød, og givet en helt unik service. Har brugt ghd's produkter i over 10 år nu, og det vil jeg udentvivl blive ved med. Kan klart anbefale ghd platinum glattejernet! Dit hår får så meget mere shine i forhold til almindelig glattejern!. Samtidig er det også rigtig godt til at lave flotte krøller med 🌸
Aldrig mere ghd!
Aldrig mere ghd.
Glattejern købt til 1500kr. Der var fejl allerede 7-8 mdr efter købet. Henvendte mig til sælger i Roskilde. De mente der ikke var noget galt.
Lidt over 2 år. Virkede det ikke længere.
Kontaktet ghd hovedet kontor. De tilbyder jeg køber en ny med 20 procent.
Et glattejern til 1500kr burde holde længere.
Har et gammelt glattejern fra supermarked til 139kr. Det fungere.
Tak ghd. Det er sidste gang jeg handler med jeres varer....!
Uprofessionelt og spild af tid!
Uprofessionelt og spild af tid!
Jeg købte for en måneds tid siden et glattejern gennem NiceHair.dk. Da jeg modtog dette, konstaterede jeg hurtigt, at det var pivskævt. Jeg fik hurtigt bekræftet af en frisør, at sådan burde glattejernet ikke se ud. Derfor kontaktede jeg Nicehair, som ikke var til megen hjælp. De bad mig indsende glattejernet til jer, selvom jeg som forbruger ikke er forpligtet til at tage sagen direkte med producenten (ifølge købeloven). Jeg indvilligede dog i dette, og lavede en beskrivelse af, hvad jeg mente, var galt med glattejernet og indsendte dette sammen med billeder af et andet ghd-glattejern og mit glattejern, for at man kunne se den forskel, som jeg mente, der var, og som jeg ikke mener, burde være der.
Som I måske kan regne ud, så er der pænt fyldt på posthuset i disse dage (jul-jul-jul), så jeg brugte omkring en halv time på at få afleveret pakken. I går modtog jeg så en seddel, hvor der stod, at der var en pakke til mig på posthuset fra jer. Så i dag stod den igen på en kø på 20-30 min. på posthuset (jul-jul-jul). Da jeg kommer hjem og åbner pakken, kan jeg konstatere, at I blot har tilbagesendt mit glattejern. I har ikke engang gjort jer den ulejlighed at skrive et følgebrev, hvor I kommenterer på min reklamation. Jeg mener stadig, der er noget galt med glattejernet (og i det mindste hvert fald jeres service!) Jeg er stadig uafklaret omkring glattejernet, og hvorvidt der er en fejl på dette, og samtidig har jeg spildt en time af mit liv! Jøsses!
Fantastisk og lynhurtig service ved reklamation
Jeg købte i februar en GHD hårtørrer (Aura), som har fungeret rigtig godt, og som jeg har været super glad for. Jeg elsker GHD's produkter og bruger også næsten dagligt deres glattejern. For kort tid siden stoppede min Aura hårtørrer dog med at virke - først virkede den kun, når man holdt ledningen på en bestemt måde og efter en dags tid slet ikke. Jeg tænkte straks, at nu skulle jeg igennem en tung reklamationsproces, og at jeg måske slet ikke ville få ordnet min hårtørrer (som ellers ikke var helt billig). Jeg sendte den retur til GHD (med hjælp fra NiceHair, hvor den var købt) torsdag sidste uge. Allerede lørdag får jeg besked om, at der er kommet en pakke fra GHD på posthuset. Jeg går derned i dag søndag og opdager, at de har sendt mig en helt ny hårtørrer (samme som før). Det er super god og hurtig service. 5 store stjerner til GHD for det :)
Hvis jeg kunne give 10 stjerner...
Jeg er fuldstændigt overrasket over hvor ekstrem god service GHD har. Jeg sendte mit glattejern ind med håb om en reparation torsdag og havde allerede et helt nyt lørdag. Det er sjældent at jeg oplever så god en service, som har sparet mig for mange penge.
Perfekt service!
Jeg bestilte i juni måned et glattejern (ecplise), som jeg var rigtig glad for! Desværre begyndte det at bibbe her for tid siden, og jeg sendte det retur for 4 dage siden, og har i dag modtaget en pakke fra GHD med deres nyeste glattejern (platinum)! Tak for den dejlige service!
Perfekt!
Fantastisk service, hurtig levering og lækkert produkt! :)
Ombytning af vare
For halvandet år siden bestilte jeg et ghd eclipse. Det kom hurtigt med posten.
For en uge siden gik det i "shiver" mode og sad fast i det.
Jeg skrev til ghdhair.com, hvordan jeg skulle forholde mig. Hurtig tilbagemelding på mail. Et par dage efter modtog jeg et pakkelabel og kunne sende det over til dem.
Nu her en uge efter modtog jeg et nyt med posten.
Fantastisk service og dejlig hurtig ekspedition.
Fra en meget tilfreds kunde