Gevningeautocenter Anmeldelser 7

2,3

2,3

Under middel

Defekt lånebil og brug af bøllemetode.

D. 2 juni indlevere jeg min bil til Gevninge Auto, fordi den skal skadesudberes. I den forbindelse får jeg stillet en VW Polo til rådighed. Bilen kører fint, men tirsdag aften, på vej hjem fra arbejde, har jeg svært ved at få den i 4 og 5 gear. Udover det, tage den flere omdrejninger ved gasgivning, hvilket vil sige at den fedter i koblingen. Ikke gode tegn. Onsdag morgen ryger koblingen så. Bilen må leveres tilbage med Falck, og jeg får en anden bil. Jeg fortæller denne morgen Hasse, at jeg havde en fornemmelse tirsdag på vej hjem fra arbejde, og spørger om det havde gjort en forskel hvis jeg havde underrettet ham om dette. Han trækker på skuldrene, og svarer ikke på spørgsmålet. Så nej, det havde ingen udslagsgivende effekt haft om jeg havde fortalt ham det. Fredag d. 13 er min egen bil endelig færdig, men før jeg får den udleveret, præsenterer Hasse Albrechtsen mig for den kobling de har skiftet på poloen. Den har set bedre dage, men... Her bliver Hasse spids. Med ord som "Jeg har aldrig oplevet noget lignende" afkræver Hasse Albrectsen derved, at jeg skal betale en ny kobling. For en bil jeg havde i 2 dage, sølle 2 dage. Trods protest, henstiller han til lejeaftalen, som har en selvskaderisiko på 11.000 kr,- som han agter at ikrafttræde, hvis ikke jeg imødekommer hans fine favorable tilbud. Presset over situationen og over hans trusler, ender jeg med at betale ham 2.691,75 kr,-.

HOLD JER VÆK FRA GEVNINGE AUTO!
Så enkelt kan jeg sige det. Ikke alene er det under al kritik at udstyre kunder med en lånebil, som kan kører men ikke efter de optimale forhold, og med nedslidte motordele i sig. En kobling står ikke af efter 2-300 km, den blir slidt efter mere end 100.000 km. Men at afkræve kunder betaling for en sliddel ved brug af bøllemetoder, det er total uhørt. Og ikke nok med det, så stod han også og udskammede mig i andre kunders påhør. Mage til uforskammet, pengeafpressende og ansvarsløse automester skal man lede længe efter og finde sig i. Hasse Albrechtsen er en skamplet for sin branches gode rygte og omdømme. Og det skal jeg hilse at sige fra 2 andre autoværksteder jeg har været i kontakt med efterfølgende. De har aldrig oplevet noget lignende, og mener slet og ret at Hasse bør lukke og slukke sin forretning, hvis han bruger sådanne metoder.

13. juni 2025

Monterer vinterhjul forkert

Monterer vinterhjul forkert. Ja det er korrekt læst - et værksted der ikke kan montere hjulene i den rigtige køreretning. Fair nok, menneskelige fejl kan ske. De vil ikke kompensere, men have mig til at køre fra Odense for at få udbedret det.
Ejeren kan til sidst godt se, det er lidt tosset, men vil så kun kompensere for 2 hjul og ikke det samlede beløb for 4 hjul, på trods af besværet og at jeg, ind til nu, ikke har kunne finde noget værksted, der kan bytte to hjul rundt for 175kr.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette inkompetente autoværksted. Tør slet ikke tænke på hvad de ellers laver af fejl, hvis ikke engang de kan sætte hjul på en bil.

17. december 2024

En bolt til hjulophæng manglende...

En bolt til hjulophæng manglende...
Bundpladen var ikke spændt fast...
Beslag til rude manglende...
Stik til bremseklods slid indikator var flået i stykker og samlet med tape.
Flere gange har jeg gjort opmærksom på at jeg havde på fornemmelse at en Skive var skæv eller bremser hæger, dog finder de alt er ok. Det viser sig sener at begge kaliber bag til hang og derfor udskiftet og i samme forbindelse skifter jeg selv skiver og klodser på hele bilen, hvilket også hjalp på de rystelser jeg havde. De påstod desuden at bremser foran (tænker de mener glider) var smurte, de var helt tøre da jeg får det adskildt.
Alle de fejl der var efter besøg hos Gevninge auto er nu udbedret, men ikke et sted jeg kommer igen og kan anbefale.
Som plaster på såret fik jeg en flaske vin men ingen prisreduktion.
Desuden sagde de at de ville gennemgå bilen efter det med hjulophænget, men kort tid efter finder jeg endnu en løs bolt bag til på bilen.

5. august 2018

Er dette din virksomhed?