Garmin Danmark Anmeldelser

1.058
TrustScore 3 ud af 5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 56 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne fortæller ofte, at de modtog hurtig, venlig og kompetent hjælp, når de kontaktede supporten med deres elektroniske enheder, hvilket gjorde hele forløbet utrolig nemt. Mange nævner desuden, at de fik ombyttet defekte produkter uden problemer, og at urene fungerer fint til daglig brug. Nogle anmeldere var ikke glade for de høje priser og oplevede, at dyre produkter hurtigt gik i stykker uden at kunne blive repareret. Andre forbrugere bemærkede desuden, at det var meget svært at komme igennem til telefonisk support, når de havde brug for hjælp.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med produktet, idet mange oplevede udfordringer med batterilevetid og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med service, idet mange roser en hurtig og fantastisk support.... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever stor tilfredshed, mens andre rapporterer... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder roser produkternes design, funktioner... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker tvetydig feedback om priserne, hvor mange oplever, at produkterne er for dyre og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte et ur og en rem d.21 december. Garmin trak pengene den 23 december, men pakken var ikke afsendt. Jeg kontaktede dem da jeg ikke kunne forstå at pakken ikke var afsendt men pengene tru... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Der produkter er gode, men har nu i flere dage forsøgt at kontakte kundeservice uden held. Garmin connect appen virker ikke, man kan ikke se sine data, har forsøgt alt vis deres selvbetjening på nette... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jeg er ved at blive lettere hysterisk! Jeg sidder i Spanien og vil opdatere mit Garmin Approch S12 med nye baner. Men desværre gør systemet det umuligt at logge ind på Garmin Ekspress. Jeg bliver v... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Opdatering. Jeg har efterfølgende denne anmeldelse haft en dialog med Garmin Support og fundet en tilfredstillende løsning på problemet. Jeg har et 3 år gammelt Fenix 7. Touch funktionen dril... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.058)

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Stor ros.

Har været i kontakt med Garmin Support 3 gange ifb med opsætning af marine udstyr.
Talt med Jacob og Jens - altid flinke og hjælpsomme når man har problemer.
Stor ros herfra og fortsat god sommer

5. juli 2024

Hej Jørgen,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte ros - den er givet videre til Jakob og Jens, som blev meget glade.

Rigtig god sommer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Support er ubrugelig - tågesnak i et år!

Har i snart et år on/off forsøgt at få support til min Garmin Explore, hvor intet virker normalt mere. Jeg får den fornemmelse, at support ikke aner hvad de laver. Tanken har også strejfet mig, at de bare holder én hen med tågesnak, vel vidende at der er nogle seriøse problemer med Garmin Explore, som ikke kan løses. Hvis der nu er tale om en brugerfejl, så burde de også have været i stand til at finde ud af det for længe siden... Ser frem til den dag der kommer gode alternativer til min InReach mini så jeg kan komme væk fra Garmin. Jeg har brugt utroligt mange timer på dette. Ved at være træt.

28. juni 2024

Hej Bjørn

Vi beklager at du ikke har fået den fornødne hjælp i forhold til inReach Mini og Garmin Explore.

Nu ved vi ikke hvordan du har været i dialog med os, men måske vi kan indlede en dialog igen og eventuel ringe dig op?

Du er velkommen til at skrive til NordicAftersales@garmin.com med dine kontaktoplysninger, så vil vi gerne se på din sag igen og tale med dig.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har lige fået et nyt garning ur som…

Har lige fået et nyt garning ur som ikke modtager strøm nok også kina.

2. juli 2024

Hej Poul Erik

Tillykke med dit nye Garmin ur.

Vi forstår ikke helt din anmeldelse. Alle vores ure kan oplades og har du problemer med det, så må du meget gerne ringe til os på 7071 6401, så skal vi nok hjælpe dig.

Villedende markedsføring

Jeg er nødt til at følge op på dette svar fra Garmin

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hej Nina,
Først og fremmest er vi kede af at læse din oplevelse med Support, og at vi ikke har været i stand til at hjælpe dig.
Vi vil dog gerne understrege, at vi ikke arbejder med falsk markedsføring og det er vigtigt at forstå, at uret har LTE dækning som er noget alle danske teleudbydere udbyder. LTE er også det samme som 4G dækning.
Vi vil meget gerne afslutte denne sag og hjælpe dig, og har derfor brug for dine kontaktoplysninger. Desværre har vi ikke været i stand til at finde dig frem med dit navn angivet her på Trustpilot.
Derfor vil vi bede dig om at sende os en e-mail med din kontakt info til ___ så hører du fra os snarest muligt.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hej Garmin,

Dette er vildledende markedsføring. Selvom det er korrekt, at jeg i forhold til LTE/4G-dækning ikke behøver at skifte telefonudbyder, da uret kobles til en Garmin-profil på en eksisterende telefon, har man fra dette smartwatch ikke mulighed for at ringe til andre end en forældreenhed, som du installerer på din telefon, og/eller til andre Garmin-ure.

DET ER IKKE MULIGT AT RINGE TIL ANDRE TELEFONNUMRE FRA DETTE UR.

Så lad os vende tilbage til den vildledende markedsføring. Jeg behøver ikke skifte telefonudbyder i forhold til LTE og 4G – det er korrekt, eftersom du blot installerer en Garmin-app på din telefon, hvorigennem smartwatch'et kan foretage opkald. Men denne funktion vedrører min eksisterende telefon og ikke smartwatch'et.

Men så vidt jeg ved, omfatter telefonudbydere "tele"-tjenester, altså muligheden for at ringe til og fra telefonnumre. Hvis jeg har et smartwatch med et tilknyttet telefonnummer og vil skifte til et Garmin Bounce, kan jeg ikke fortsætte med mit nuværende telefonnummer, da uret ikke har en tele-funktion.
Dette har flere fra Garmin Kundeservice bekræftet.

Jeg kan altså ikke anvende min nuværende teleudbyder i forbindelse med smartwatch'et. Derfor fastholder jeg min påstand om, at dette er falsk og vildledende markedsføring.

I forbindelse med opfølgning er jeg i regelmæssig kontakt med Garmin support flere gange om ugen, indtil jeg modtager min refusion. For at undgå miskreditering som en utroværdig profil på Trustpilot, kan du søge efter mit efternavn. Da der kun er et begrænset antal personer med dette efternavn, vil der fremkomme en meget begrænset liste i jeres system.

Jeg er frem til at få løst denne sag.
Hilsen
Nina Weckesser

28. juni 2024

Kære Nina

Af GDPR-mæssige årsager kan vi desværre ikke bare finde dig frem ved efternavn i vores systemer. Den korrekte måde at finde lige netop dig, er din mailadresse.

Vi håber du vil kontakte os på NordicAftersales@garmin.com med dine kontaktoplysninger så vi kan få afsluttet din sag på en ordenlig måde.

Håber at høre fra dig og god weekend.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Har bestilt et nyt ur for næsten to…

Har bestilt et nyt ur for næsten to uger siden. Men uret er ikke dukket op. Ingen forklaringer, ingen undskyldninger, intet. Man kan ikke engang annullere ordren og bestille et andet ur et andet sted. Virkelig, virkelig skuffende.

25. juni 2024

Hej Kim

Det lyder meget underligt at du ikke har hørt fra os og forstår godt at du er skuffet.
Du kan altid logge på garmin.dk og se status på din ordre.
Prøv med nedenstående link:

Vi vil meget gerne undersøge sagen for dig og du er derfor velkommen til at skrive til NordicAftersales@garmin.com med dine kontaktoplysninger.

Håber at høre fra dig!

Jeg giver op

Har forsøgt at få hjælp til mit uduelige sportsur som ikke virker efter hensigten.
-Sendt det ind til reparation
- kom retur uden fejlen var fikset
- skrev igen til Garmin at det stadig ikke virker
- sendte video af fejlen
- fik en 2 siders langt skriv retur med alle mulige forsøg jeg skulle have gennemgået inden jeg kan få hjælp.
Jeg gir op og ligger uret tilbage i skuffen.
- køb aldrig et Vivomove Trend!

Her er sidste svar fra Garmin:
Jeg beklager, at du oplever problemer med battertiden og så meget andet på din Vivomove Trend.
Som det første, så anbefaler vi, at du gennemgår disse punkter, hvis du lige pludselig oplever, at batteriet dræner hurtigere end forventet:
Kontroller, at din enhed har den nyeste software installeret.
Genstart din enhed ved at holde Power-knappen inde i 30 sekunder. Hvis en aktivitet eller anden funktion efterlades kørende i baggrunden, kan det nemlig frembringe et kraftigt batteridræn.
Modeller, som ikke har en fysisk Power-knap, kan genstartes ved at tilsluttes til en computer med dets originale opladnings-/datakabel. Under denne proces, vil disse modeller automatisk genstarte, når de frakobles computeren.
Oplad din enhed til 100 % og test derefter batteritiden.
Hvis batteridrænet fortsætter, skal du tjekke de indstillinger, som kan forårsage højere batteridræn. Mere vejledning til dette findes i denne artikel: Tips til at forlænge batteriet på et Garmin fitness enhed.
Fortsætter batteridrænet herefter, har vi brug for følgende information, for at kunne fejlsøge videre:
Hvornår eller under hvad bemærkede du første gang, at batteriet drænede hurtigere?
Hvis det kun sker, når din enhed er parret med en smartphone, hvilken telefonmodel har du så og hvad er dens styresystemsversion?
Hvilken lysstyrke er dit baggrundslys indstillet til og har du Bevægelse-funktionen aktiveret?
Hvor ofte og hvor længe registrerer du GPS-aktiviteter?
Har du Pulse Ox aktiveret og i hvilken tilstand er den sat til?
Hvor mange dages batteritid estimerer din enhed at kunne holde til, når den er opladt til 100%?
Hvor lang tid tager det præcist at dræne batteriet fuldstændigt?
Har du noget Connect IQ-indehold installeret på din enhed? Afhjælpes batteridrænet, hvis du afinstallerer dette?
Benytter du en særlig urskive på din enhed? Hvis ja, viser denne urskive så den nuværende pulsværdi?
På forhånd, mange tak for din tålmodighed og for dine uddybende svar.

7. juni 2024

Hej Pernille,

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse med Garmin Support.
Da dit ur i første omgang var inde til service, har vi testet det, hvor vi ikke fandt nogle fejl i forhold til batteridrænet. Da du fortsat oplever fejlen, efter du får uret retur, er vi nødt til at have svar på nogle opklarende spørgsmål, så vi kan lokalisere, hvor fejlen sker, hvorfor du har modtaget den lange mail fra os. Den er sendt med den bedste intention om at løse udfordringen med batteridrænet, da det ligesåvel kan skyldes en forkert opsætning.

Såfremt du er interesseret i, at vi fejlsøger videre på batteridrænet på dit vivomove Trend, så kan du kontakte os på NordicAftersales@garmin.com.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har et Garmin S62 golf ur hvor skærmen…

Har et Garmin S62 golf ur hvor skærmen pludselig ikke virker mere. Jeg har afleveret uret ved forhandler og er bleven tilbudt en fair pris på et nyt S62 ur, MEN...
Jeg har tidligere haft et Garmin S60 hvor samme fejl opstod efter 2,5 år, den gang købte jeg et nyt uden tanke om reparation. Kan læse mig frem til at denne fejl ikke er unormal, så tænker at Garmin burde skifte ub da det efter min overbevisning er en fejl der opstår igen - garantien er udløbet da uret er omkring 3 år (er sket for mig to gange nu).
Jeg spurgte samtidigt om jeg kunne opgradere til S70 til en mere pris, da det er en anden skærm, kan det være den virker længere, men det kunne ikke lade sig gøre.
Så eneste mulighed er at købe endnu et S62 som man ikke stoler på holder på den lange bane, det er ikke tilfredsstillende med så stort et firma som Garmin, de burde yde top service (det er ikke min oplevelse).
Ellers flinke folk i kundeservice der er klar til at hjælpe, men det hjælper ikke hvis øverste ledelse ikke vil hjælpe ;-(

13. juni 2024

Hej Lars,

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse med dine Approach-ure. Selve håndteringen af din sag lyder lidt underlig og vi vil derfor meget gerne genbesøge den.
Hvis du har interesse i dette, så bedes du kontakte os på NordicAftersales@garmin.com.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Garmin 1030 holder i stykker.

"Monteringsknoppen" på min Garmin 1030 er blevet så slidt, at enheden ikke længere kan holdes af beslaget. Det er selvfølgelig surt, da min 1030 ikke er speciel gammel, men dog lidt over garantiperiodens udløb.
Jeg har hørt, at det er et "kendt problem" med Garmin enhederne, at de efter en periode, ikke kan holdes længere, da "knoppen" er lavet af plastik.
Jeg fik så et "plaster på såret" af Garmin Support, således at jeg kan få lov til at købe en 1040 med 15% rabat på listeprisen. Det er så en pris, som er ca. 500 kr. dyrere end prisen hos forhandlerne :).. Sig mig, tror Garmin selv, at man hopper på den? Lidt frækt, efter min mening. Så skulle de hellere bare lade være med at komme med et "plaster på såret". Det andet er jo helt til grin!

20. maj 2024

Hej Jakob,

Vi beklager, at du har udfordringer med dit monteringsbeslag på din Edge 1030.

Vi har også en formodning om, at du tidligere har været i kontakt med Support, hvor der også blev forklaret, at dette beslag er lavet af plastik og over tid vil blive slidt - især når ens enhed er mere end 4 år og hvis man har brugt det meget.

Denne udfordring har vi imødekommet med vores Edge 1040, hvor beslaget er lavet af metal og man vil derfor ikke møde samme problematik.

At vi ikke tilbyder større rabat på en ny enhed, skyldes at vi ikke ønsker at konkurrere med vores forhandlere.
Hvis du har fundet det billigere andetsteds, så er du hjertelig velkommen til at købe det der.

Mvh. Garmin Support

Rigtig behagelig kundeservice.

Rigtig behagelig kundeservice. Fik et nyere ur retur efter fejl i det jeg sendte ind. Uden merbetaling.
Kompetent vejledning til brug af nyt golfur.
Alt i alt super godt firma.

10. april 2024

Hej Jacob,

Tak for de 5 stjerner - de betyder meget for os og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi håber du får stor glæde af dit nye ur.

Rigtig god mandag.

Mvh. Garmin Support

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mit Forerunne ur, strejkede pludselig.

Mit Forerunne ur, strejkede pludselig.
Og uheldigvis var problemet ret komplekst. Og uret ud over de 2 års garanti.
Jeg brugte en del tid alle steder online, både Garmins officielle sider, Youtube div. forums mv. - Ingen held.

Så via Garmin Danmak - kom jeg i kontakt med deres danske support, og wow: Responsive rigtige mennesker, og med ægte intresse i at hjælpe mig!

Nogle emails frem og tilbage - med faktuel & specifik vejledning og problem løsning.

Garmin Danmark fortjener derfor alle 5 stjerner:
- superb & behagelig imødekommende service
- hurtig respons
- kvalitativ dialog i problemsøgning
- fuld tilfreds løsning på problemet

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner - de betyder rigtig meget for os! Vi bestræber os altid på at yde ekstraordinær kundeservice til vores kunder og vi er rigtig glade for den positive oplevelse du har haft.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en så flot anmeldelse. Den påskønner vi virkelig!

Vi ønsker dig en herlig weekend.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Garmin ville ikke erkende seriøs fejl

Jeg købte for nyligt en Garmin smartwatch, som var oplyst til at være kompatibel med Android. Det viste sig senere, at den ikke var kompatibel med Huawei mobiler. Det oplyses ikke i salgsmaterialet. Jeg forsøgte at komme i dialog med Garmin support vedr. de problemer den manglende kompatibilitet gav anledning til i brugen af uret. Først da supporteren, efter en del skriven frem og tilbage med mig, selv opsøgte kontakt til Garmins interne tekniske support, lykkedes det supporteren at konstatere det, som jeg allerede havde fundet ud af, at uret ikke fungerer ordentligt med Huawei.
Garmin ville ikke erkende at dette var en fejl og ville ikke tage uret retur.

11. april 2024

Hej Benny,

Vi er rigtig kede af den oplevelse, som du har haft med Garmin support. Det er korrekt at der kan være nogle udfordringer med Huawei-telefoner når man bruger Garmin. Men vi plejer som regel altid at finde en brugbar løsning. Det beklager jeg ikke har været tilfældet i din situation.

Du opfordres til at kontakte os på NordicAftersales@garmin.com så vi kan kigge på din sag og forhåbentlig finde en bedre løsning.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Virkelig dårlig opdatering af Garmin…

Virkelig dårlig opdatering af Garmin Connect. Jeg kan ikke længere anbefale andre at købe garmin sportsur. Alene pga. den nye opdatering. Før var jeg glad for ur og app. Gav fint overblik. Nu er det aldeles uoverskueligt.
Mit næste ur bliver ikke et garmin. Har ellers været fan af garmin de sidste årtier og troede at mit næste skulle være Fenix.

10. maj 2024

Hej Lene,

Vi er kede af at høre, at det nye udseende på appen ikke falder i god smag. Vi håber dog, at du vil give os en chance og med tiden blive fortrolig med opdateringen, og at du i sidste ende stadig finder glæde i at bruge vores produkter.

Hvis du i fremtiden skulle have forbedringsideer vedrørende vores applikationer eller produkter, er det bedre at skrive direkte til vores danske Support team på support@garmin.dk

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har brugt det meste af dagen på at…

Har brugt det meste af dagen på at sende billeder, ringe og skrive mail til garmin support.
Min Garmin edge1040 har lidt problemer med at opdaterer træningsstatus, den vil ikke oplade, og den er kun 8 måneder gammel. Sådan en fætter koster godt 4000 kr. Men denmt eneste garmin support siger er "jeg er ked af at høre hvis du ikke er tilfreds".
Det bliver nok en sag for forbrugerrådet. Det er forøvrigt den 4 garmin på 6 år!!!.

Jørgen Rossing Hansen

10. maj 2024

Hej Jørgen,

Først og fremmest, så er vi kede af høre, at du føler dig efterladt med de problemer, som du oplever med din Edge 1040.

For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, vil vi bede dig om at skrive til NordicAftersales@garmin.com med dine kontaktoplysninger.

Tak for din tålmodighed.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ustabil skærm og ingen seriøs supporthjælp!

Mit Garmin Venu 3S ur blev meget ustabil efter 6 måneders brug, hvor skærmen pludseligt holder op med at virke. Vi prøver med supportens løsninger, men skærmen er fortsat ustabil, og tænder og slukker (uden den på nogen måde kan tændes igen) på forskellige tidspunkter, både om natten, når den ikke er på armen, under løbetur osv. Lyden begynder også at lyde som i en dåse. Da supporten accepterer at modtage den og vi sender den ind, får vi den med det samme tilbage igen, fordi de godt kan tænde skærmen - og forholder sig slet ikke til problemet med, at uret er mere ustabilt end det danske forårsvejr!! Sikke mange penge brugt på et dyrt ur, der har et lavere funktionsniveau end mit gamle analoge ur, der i det mindste stabilt kan vise mig hvad klokken er. Jeg er så skuffet, både over produktet og over supportens ubehjælpsomhed.

8. maj 2024

Hej Majken

Vi er kede af din oplevelse med dit Venu 3S, og vil gerne se på din sag igen og undersøge nærmere hvad vi har testet og hvorfor du modtager et defekt ur retur.

Hvis du har lyst så må du gerne skrive til NordicAftersales@garmin.com med dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i sagen med det samme.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

App opdatering er noget skrammel

Jeg er stor fan af jeres produkter, MEN den nye app opdatering er noget skrammel. Den er uoverskuelig og ikke særlig motiverende at anvende. Håber I vil gå tilbage til det gamle udseende 🙏

1. maj 2024

Hej Jan

Dejligt at høre, at du er stor fan af vores produkter, men må desværre meddele dig, at vi ikke går tilbage til den gamle version.

Vi er sikre på, at du på sigt vil vænne dig til det nye udseende og har du spørgsmål til opdateringen så er du altid velkommen til at ringe til os på 7071 6401.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fra drømmeprodukt til ubrugeligt med en enkelt app-opdatering

Jeg har været ganske begejstret for mit vivoactive 4s og tilhørende app siden køb. Et godt ur med en app, der, omend den var ganske rodet at justere indstillinger i, havde et simpelt og yderst anvendeligt overblik over dagens data. Jeg brugte den mange gange dagligt og har haft meget glæde af den.

Nu er der så kommer en opdatering hvor jeg ikke kan se de data, jeg har nydt at have overblik over. Der skal swipes og klikkes for at finde bare nogle af de, før tilgængelige, data og overblikket er væk.
Alle de funktionaliteter jeg var så glad for, er forsvundet. I forandringens højhellige navn, er der nu en "super smart" app, hvor man var mistet alt overblik, Garmin synes selv det er supergenialt og giver ikke engang brugerne muligheden for at få den brugbare app tilbage. Hvad gør man?

Mit elskede, smukke ur, som jeg har været så lykkelig for, er nu reduceret til kun at kunne vække mig om morgen og give mig besked om opkald på min telefon.

Når jeg nu køber et nyt ur for at få brugervenlighed tilbage, håber jeg at kunne finde en noget mere lydhør og mindre arrogant producent.

Det er så ærgerligt at få ødelagt sin oplevelse med et ellers godt og funktionelt ur af noget så håbløst som en app-opdatering. Når man pludselig mister adgangen til data, man er blevet glad for og vant til, så er produktet ikke meget værd.

Det er et yderst ubegavet træk fra Garmins side.

1. maj 2024

Hej Ditte

Vi er oprigtig kede af at høre, at du ikke har lyst til at bruge dit fine ur mere efter opdateringen af Garmin Connect.

Vores anbefaling er, at du afsætter en smule tid på at finde de statistikker frem som du bruger i din hverdag, og selv designer din forside, så er vi sikre på at glæden nok skal komme igen.

Har du brug for hjælp, så vil vi også rigtig gerne hjælpe dig og du er velkommen til at skrive til NordicAftersales@garmin.com eller ringe til os på 7071 6401, så skal vi nok guide dig og sammen få din Garmin Connect på niveau som tidligere.

Opdatering af Connect

Den nye opdatering af appen er da den værste gang lo..!! Den tidligere fungerede fint, var enkel og til at overskue. Den nye er bare en ommer.

26. april 2024

Hej Martin

Det er vi kede af at høre og håber du på sigt vænner dig til det nye udseende i Garmin Connect.

Den nye version er bestemt også enkel og til at overskue, men fra at blive vist i listeform, ses dine statistikker nu i en kasseform.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den nye startside på Garming Connect er…

Den nye startside på Garming Connect er da noget af det værste man kan tænke sig. Jeg har været glad for den måde det plejede at være(mine mål). Ingen valg muligheder jeg har brug for.

Hej ripraprup

Vi er kede af, at du ikke er glad for vores globale ændring af Garmin Connect hvor du selv nu kan designe din egen startskærm med netop de statistikker som er vigtige for dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nem ombytning med go og flink service

Knappen på mit ur, en Fenix 7 model, var blevet træt af dage, og måtte til reparation. Kundeservice var behjælpelig med returfrankering, to gange enda, da jeg ikke nåede at benytte mig af den første inden dennes udløb.
Sendte det ind en torsdag, sen eftermiddag, og stod med et nyt ur i hånden torsdagen efter. Det var nemt at kommunikere via mail og de var enormt fleksible og tilbød opgradering da den oprindelige model var på restordre.
Ikke en finger at sætte på servicen.
Tak for hjælpen.

Hej D.B

Tak for de 5 stjerner som vi sætter stor pris på, vi ved at mange kunder har samme oplevelse som dig og sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Håber du bliver glad for dit nye ur.

Igen, TAK!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Efter ny opdatering på Connect appen er…

Efter ny opdatering på Connect appen er brugerfladen blevet elendig. Hvad var der i vejen med at have tingene i listeform😳
Jeg har i en del år haft både Applewatch og et Garmin Vivosmart. Jeg overvejede at gå over til kun at have Garmin i en større ur model. Men det er helt udelukket efter den opdatering. Nu gider jeg ikke købe Garmin mere. Hvorfor er det blevet så klodset?
Svar til Jeres svar.
Nej jeg bliver aldrig vant til at jeg skal swipe eller scrolle for at få et hurtigt overblik.
Min mand syns også det er elendigt.
Det burde som minimum være muligt at vælge i listeform, så man kunne få hele overblikket uden at scrolle eller andet.
Der er ikke noget smart i dette.
Hvis jeg ønsker at kigge nærmere på tingene har jeg jo hele tiden kunne gøre det. Men lad os dog selv bestemme om vi vil kunne få et hurtigt overblik eller bruge jeg ved ikke hvor lang tid på at scrolle.
Jeg ved godt jeg kan have 3 ting som fokus. Men jeg skal stadig swipe og scrolle.
Jeg gider ikke have noget der bliver lavet mindre brugervenligt.
Vi bruger rigelig med tid på mobilen, jeg skal ikke bruge ekstra for at scrolle rundt i appen, når jeg bare gerne vi have et overblik i listeform.
Ved ikke hvem der har udviklet det møg.
Det er pinligt.

Hej JHS

Det nye design er en opdateret startskærm der oprindeligt debuterede i 2017.
Opdateringen giver dig en simpel og mere intiutiv oplevelse af startskærmen som du selv kan tilpase med med mulighed for at vælge en fokussektion, der kan hjælpe med at forenkle og prioritere de data, der er vigtigst for netop dig.

Lanceringen er global og er udviklet ud fra al den feedback vi har modtaget fra brugerne gennem årene.

Ændringen fra en listeform til en kasseform er for nogle en stor ændring, men vi er sikre på at du vænner dig til det, og bliver glad for det nye udseende.

Mvh Garmin Support

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.