Fra et trisst bryggers til en elegant entré – sikke en forvandling! ✨ Jeg er utrolig glad og tilfreds med resultatet. Firmaet , Præcist Nikolaj Gregersen, har virkelig formået at trylle mit gamle... Se mere
Kompetent konsulent som satte sig ind i vores behov og leverede flere gode forslag til indretningen af skabet. God sparring og ping-pong omkring løsningsforslagene. Kort leveringstid trods ferie p... Se mere
Super lækkert produkt. Jeg har fået monteret skydelåger og garderobe i to værelser og er meget tilfreds med resultatet. Det ene sæt låger var desværre for korte ved opsætning og der blev hurtigt produ... Se mere
Super tilfreds - professionelt fra start til slut! Vi har fået monteret 3 skydelåger i vores bryggers med højt til loftet af GarderobeXperten, og vi er utroligt glade for resultatet. Hele pr... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God oplevelse
Vi har lige haft besøg af garderobeexperten.
Rigtig god oplevelse, lige fra første besøg, hvor det gjaldt opmåling og snak om indretning, til dagen hvor den flinkeste / dygtige tømrer kom og satte skabet op.
Alt har levet op til vores forventninger.
En helt igennem rigtig god oplevelse!
En helt igennem rigtig god oplevelse!
Der var stor villighed til at imødekomme og hjælpe med gode forslag til vores særprægede ønsker, der inkluderede alt fra indbygningsskabe i specialdybder, fritstående skabe med elinstallationer i og speciallavede anslag som vi selv leverede.
Opsætningen af skabene forløb også fuldstændig, som man kunne håbe på, og de småting der var (et par ridser og hakker), blev udbedret prompte og uden nogen som helst problemer.
En stor anbefaling herfra!
Perfekt!
Perfekt!
Super professionel, venlig og hurtig service - og hurtig leveringstid, der gik cirka 14 dage fra vi besluttede os at bestille skabet - til det stod i vores entré leveret og monteret. Selve skabet er rigtigt pænt, både farve og de små detaljer. Alt foregik fejlfrit, og vi vil helt sikker bestille hos dem igen.
Alt virker
Alt virker, måden opgaven starter på, de folk der udfører opgaven og det afsluttende finich, tusind tak.
Kim
Super oplevelese
Vi er meget begejstrede for Garderobeexperten. Vi har oplevet en super nærværende rådgivnig og service. Montagen af vores skab blev udført af en rigtig dygtig og flittig tømrer. Alt i alt et fejlfrit forløb og vi ville bestemt anbefale andre at benytte jer!
Tak til Cem og Morten og til den meget dygtige tømrer
Mvh Maj & Peter
rigtigt flot udført arbejde
Vi har haft en super god oplevelse
Vi har haft en super god oplevelse. Medarbejderen Kim, var rigtig god til at hjælpe os med at finde frem til vores drømme tøjskab, og har generelt været super behjælpelig og professionel igennem hele processen.
Alt kørte uden problemer - så en anbefaling her fra!

Besvarelse fra Garderobexperten
Godt samarbejde og alle aftaler overholdt
Kim var dygtig til at forstå hvad vi ville have. Vi har fået et dejlig stort garderobeskab m låger der matcher huset.
Snedkeren, Emil, var også dygtig og havde god erfaring med hvordan løsning blev bedst mulig når gulv, loft og vægge ikke er lige eller retvinklede...
Vi har fået et skab efter vores forventninger og et godt samarbejde hvor alle aftaler er overholdt

Besvarelse fra Garderobexperten
Vi har fået den flotteste og mest…
Vi har fået den flotteste og mest funktionelle garderobe, servicen har været helt i top. Alt har fungeret perfekt. De får vores varmeste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

Vores drømme skab
Min kæreste og jeg har længe gerne ville have et nyt garderobeskab til vores soveværelse. Vi fik så anbefalet garderobexperten af min mor, som selv for nogle år siden fik et skab fra dem. Det er Kim som har fulgt os hele vejen, med alle vores ideer, ønsker, opmålinger mm.
Skabet blev sat op idag, og det er alt hvad vi drømte om.
Tak for den gode service, fleksibilitet og det mega fede samarbejde!

Besvarelse fra Garderobexperten
Vi havde bestilt et garderobeskab til…
Vi havde bestilt et garderobeskab til vores soveværelse i vores nye lejlighed og vi er meget imponerede. Det er nok det møbel i hele lejligheden, vi er allermest glade for.
Lige fra snakken om vores tanker til opmåling og opsætning har været meget professionelt og fleksibelt ift vores behov. Vildt dygtig håndværker - skabet står som om det altid har været en del af lejligheden.
Vi havde udfordringer med en skydedør, der stødte på, men der kom de med det samme og fixede uden beregning.

Besvarelse fra Garderobexperten
Godt produkt og god service
Godt produkt og god service. Jeg havde brug for en justering med et tømrerbesøg en uge efter monteringen, og det fulgte med som en selvfølgelighed og med stor kalenderfleksibilitet. Den tømrer de sendte ud var iøvrigt en af de bedste jeg længe har mødt (og jeg har mødt mange). Rigtig god oplevelse og 3 indbygningsskabe som vi er rigtig glade for.

Garderobeexperten havde fremragende…
Garderobeexperten havde fremragende service
Vi fik skabet monteret i et projekt salg og havde brug for en del fleksibilitet fra deres side angående opmåling og montering for at kunne komme til når der ikke var andre håndværkere og samtidig have et skab klar ved indflytning.
Det endelige resultat er også præcis som vi håbede på og er meget tilfredse

Besvarelse fra Garderobexperten
Hurtig og god service hele vejen med…
Hurtig og god service hele vejen med god rådgivning. Kan varmt anbefale Garderobeexperten.

Perfekt arbejde!
Perfekt arbejde!
Fra start til slut en god rådgivning, imødekommende over for vores ønsker, og ikke mindst et virkelig flot resultat takket være superdygtige håndværker. Vi fik lavet et helt nyt skab med skydedøre fra gulv til loft og også skydedøre foran et eksisterende skab.

Besvarelse fra Garderobexperten
Der var god service og rådgivning da vi…
Der var god service og rådgivning da vi skulle have købt, leveret og monteret et integreret skab.
Endvidere gik kommunikationen lidt galt, da vi skulle have det monteret. Men Garderobeexperten tog fuldt ansvar og korrigerede fejlen hurtigt og for deres regning.

Besvarelse fra Garderobexperten
Super service fra start til slut flot…
Super service fra start til slut flot resultat
Stor tilfredshed
pænt, gedigent skab. Stor ros til de to tømrere. Behagelige fyre der kom til aftalt tid, rydder op efter sig selv og udfører et godt stykke arbejde.
Service på højeste niveau
Fantastisk oplevelse, de kom fra Køge til Fredericia for at måle op så jeg ikke selv skulle stå med ansvaret, Det er service udover det forventede, Vores flotte låger fungerer helt perfekt og vi er mega glade ved vi handlede hos Garderobeexperten

Besvarelse fra Garderobexperten
Jeg modtog materialerne fra…
Jeg modtog materialerne fra Garderobexperten, og det var en høj kvalitet til meget fair priser. Chaufføren var en meget behagelig mand der sammen med mig fandt løsninger til de største materialer.
Jeg vil give dem fuld plade med stjernerne, for det er kram.