Fra et trisst bryggers til en elegant entré – sikke en forvandling! ✨ Jeg er utrolig glad og tilfreds med resultatet. Firmaet , Præcist Nikolaj Gregersen, har virkelig formået at trylle mit gamle... Se mere
Kompetent konsulent som satte sig ind i vores behov og leverede flere gode forslag til indretningen af skabet. God sparring og ping-pong omkring løsningsforslagene. Kort leveringstid trods ferie p... Se mere
Super lækkert produkt. Jeg har fået monteret skydelåger og garderobe i to værelser og er meget tilfreds med resultatet. Det ene sæt låger var desværre for korte ved opsætning og der blev hurtigt produ... Se mere
Super tilfreds - professionelt fra start til slut! Vi har fået monteret 3 skydelåger i vores bryggers med højt til loftet af GarderobeXperten, og vi er utroligt glade for resultatet. Hele pr... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Valgte skydedøre på mål
Valgte skydedøre på mål, og det er blevet så flot. Trods mine lidt skæve vægge, og gulv ligeså, formåede deres tømrer Emil, at lave det til perfektion. Rummet er blevet lyst og stilrent med de hvide døre, som Kim solgte mig med god dialog og behandling gennem hele forløbet, og værelset synes større nu med den valgte spejl-dør, end det egentlig er. Jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale Garderobexperten i Køge.

Drømmegarderobe
Har endelig fået min drømmegarderobe efter god vejledning fra personalet! Cem var yderst hjælpsom gennem hele processen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Besvarelse fra Garderobexperten
Garderobexperten har leveret mit drømme…
Garderobexperten har leveret mit drømme Walk - in! Alle pigers drøm.
Fantastisk service fra start til slut. Vi blev mødt med stor professionalitet, da vi havde en masse ønsker til drømmen om lækkert walk in.
Få ting manglede, da vi fik leveret det - men uden besvær fik vi leveret det MEGET hurtigt til døren. Hvis man ønsker en service i top klasse og en kvalitet der sparker r**, så er det her, det rigtige sted!
Kæmpe anbefaling fra os!

Besvarelse fra Garderobexperten
Klasse service og vejledning!
Igennem hele forløbet ved køb af walkin garderobe har både servicen og vejledningen været verdenklasse! Jeg kan kun anbefale butikken til alle andre som skal have garderobe, skydelåger osv!
Vi er SÅ glade for de skydelåger
Vi er SÅ glade for de skydelåger, Garderobexperten har bygget ind i vores soveværelse! Det er blevet helt vildt flot på trods af at vores soveværelse er skævt på alle ledder og kanter... og vi elsker den løsning Garderobexperten fandt på med at lave en gavl, der samler det gamle indbyggede skab, der var der i forvejen, med det nye. Da tømreren var færdig og Garderobexperten et par dage efter spurgte om alt var i orden, og vi skrev tilbage at vi lige havde et par småting, som vi ikke var 100% tilfredse med, så sendte de samme tømrer ud for at sætte prikken over i'et. Vi synes det var en fantastisk service og vi vil derfor på det varmeste anbefale Garderobexperten

Besvarelse fra Garderobexperten
Super god vejledning i valg af skab på…
Super god vejledning i valg af skab på specialmål, som mange andre ikke var i stand til! Montøren ankom som aftalt - rigtig fint leveret/monteret produkt!
Alt i alt: god pålidelig handel!
Alt fungerede.
Alt fungerede.
Levering og montering til aftalt tid og aftalt pris.
Super betjening i butikken
Super betjening i butikken, god leveringstid. ⏱
Godt personale til levering 😊
Godt håndværk, opsætning 🔨
Garderobe eksperten kan anbefales 👨🎓👩🎓
Levering og opsætning til aftalt tid

Ganske udmærket service
Ganske udmærket service, levering og opsætning. Fuldt ud tilfredse.

Super firma
Alt spillede lige fra vores første henvendelse til det færdige resultat. Vi er super glade for vores skydedøre😀

Besvarelse fra Garderobexperten
Vi bor i et gammelt skævt bondehus
Vi bor i et gammelt skævt bondehus. Tog chancen og bestilte skydedøre til vores garderobe.
Kim målte op og Emil tryllede 2 timer efter var alt monteret til tiden og til vores store tilfredshed.

Besvarelse fra Garderobexperten
God oplevelse - vi kommer igen!
Vi har fået lavet klædeskab i vores nye lejlighed. God vejledning fra Kim, fin levering, god montering fra Emil, der støvsugede meget :-) Et par småfejl blev rettet UDEN problemer. Og det er vel det der tæller.
Garderobexperten er en del af Aubo i Køge og de gjorde det så godt, at de nu skal kigge på at lave nyt køkken hos os.

God service!
Service, kvalitet og levering til tiden! Alle ting, som er i højsædet, når vi handler i vores familie! Ved Kim fik vi alle ting opfyldt - og lidt til..!
Vi stod overfor en flytning, men det var ingen problem og alt blev leveret til vores nye hus på Sydfyn.
Der skal derfor lyde de varmeste anbefalinger herfra - vi kommer helt sikkert igen!
5 Stjerne til Garderobexperten
5 Stjerne til Garderobexperten - Skulle bruge 2 skabe i vores nye hus.
Hurtigt besøg i Køge hos Kim i Garderobexperten gav ide om indretning pris og levering.
3 uger efter var alt leveret og monteret.
Tak for hurtig ekspedition.
Nemt og billigt
Nemt og billigt
Vi har købt skydelåger fra garderobexperten start december og lige inden jul fik vi så leveret dem - Resultatet er blevet rigtig godt.
Stor tak til Cem for hans tålmodighed....
Vi vender tilbage når vi skal bruge nogle ude til vores bryggers.
Vi skulle lavet et lille "walk in"
Vi skulle lavet et lille "walk in" - og i den sammenhæng skulle der også opsættes 2 vægge og en dør. Vi fik rigtig god hjælp til den endelige tegning - med gode ideer fra Morten. Det hele blev opsat fuldstændig som aftalt - og det endelige resultat er virkelig godt.
Bedste service i Køge👍🏻
Efter at have fået dårlig eller ingen service i to andre butikker fandt jeg heldigvis Garderobeexperten og fik den mest fantastiske og søde sælger, hun ville ikke oversælge men havde super gode input til indretning.
Så jeg endte med at købe mit skab og vender tilbage med et til jeg skal have lavet.