Weggegooid geld. Het afvoerputje van makelaars om nog extra geld te verdienen. Ze werken samen met Hoekstra makelaardij, dan weet je al genoeg.
Se, hvad kunderne siger
Ik heb inmiddels op meer dan 15 antikraakwoningen gereageerd via Gapph, maar ik word steeds niet geselecteerd. Ik ontvang daarbij meestal geen uitleg. Kunt u mij uitleggen waarom ik niet ben gekozen?... Se mere
Ik heb twee keer tijdelijk gehuurd via Gapph. Helaas helaas moet ik eruit en hebben ze voorlopig geen nieuwe woningen meer rondom mijn woonplaats. Gapph communiceert duidelijk, denkt met je mee, stuur... Se mere
Super!! Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor Gapph Vastgoed Beheer. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend goed geholpen. Het hele proces verliep duidelijk, professioneel en vo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Over Gapph Gapph biedt u vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2013 zijn we uitgegroeid tot de derde leegstandbeheerder van Europa en breiden we onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Toch is groei nie...
Kontaktoplysninger
Holland
- www.gapph.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne organisatie
Ik snap alle negatieve reacties totaal niet. Heb een hele fijne ervaring met Gaphh!
Binnen een week had ik een anti kraak woning en werd ik erg vriendelijk geholpen. Ook als er iets is, zoals de ketel die nagekeken moest worden helpen ze mij goed! Eigenlijk bij elke vraag wel.
Ik woon ook niet met tokkies of drugsgebruikers maar gewoon met mensen van mijn leeftijd die werken en sociaal zijn.
Vind het heel fijn wonen en zou iedereen gaphh aanbevelen!
Zucht
schrijf mij al een jaar lang in op woningen en nog steeds helemaal niets ondanks vast inkomen...
Veel drugsgebruik door bewoners
Veel drugsgebruik door bewoners. Levendige drugshandel in de panden in Amersfoort! Zelfs verkoop bij andere bewoners aan de deur. Dit trekt ook intimiderende en agressieve figuren aan. Gapph weet dit maar doet er niks aan. Waarschijnlijk omdat ze huur innen belangrijker vinden dan de veiligheid en welzijn van bewoners! Een bedrijf dat goed misbruik maakt van de woningnood!
Verspilling van je geld
Niet transparant in hun selectieprocess. Je kan wel een betaald account maken, maar ze wijzen alles af zonder duidelijke reden. Ik zou hier niet zoeken want het lijkt toch geen zin te hebben.
Ik woon al 3 jaar in een tijdelijke…
Ik woon al 3 jaar in een tijdelijke woning van Gapph, zonder problemen.
Ik heb het afgelopen 1,5 jaar in een…
Ik heb het afgelopen 1,5 jaar in een erg fijne woning van gapph gewoond in Amsterdam nieuw-west
Ik ben erg goed geholpen en alles is soepel en professioneel verlopen. Ik ben erg blij dat ik hier heb kunnen wonen, gelukkig krijg je ook drie maanden van te voren te horen wanneer je eruit moet, wat net genoeg tijd is om iets nieuws te vinden. Dit is zeker een goede tijdelijke oplossing! super erg bedankt!
Inschrijving is kansloos.
Het heeft totaal geen zin om je in te schrijven. Al heb je alle documenten in je account upgeload en reageer je op woningen waar je interesse in hebt. Na een tijdje krijg je altijd dezelfde mail: "De selectieprocedure is afgerond, en iemand anders was eerder met reageren of voldeed wel aan de voorwaarde) Ze maken duidelijk misbruik van wanhopige woningzoekenden en vragen direct 25 euro inschrijfgeld. Dit is weggegooid geld, want de kans dat jij een woning krijgt toegewezen is nihil. Ik raad iedereen aan een betrouwbare organisatie te zoeken.
Gapp bedankt
Wij wonen in een gebied in Dordrecht waar gesloopt gaat worden en de helft van de woningen verhuurd zijn door Gapp. Was het een hele nette buurt, het verloederd door gapp met de dag meer en meer. Hier wonen over het algemeen ouderen en daar hebben ze nu van die feestbeesten neergezet die nergens geen rekening mee houden. Zelf de vuilcontainers achter zetten zijn ze te beroerd voor. En de tuinen lijken nergens meer op. Afgrijselijk. Moeten wij hier dan echt nog een paar jaar tussen zitten ????
Erg goede ervaring met Gapph
Erg goede ervaring met Gapph. De reviews hier zijn naar mijn mening niet waar. Binnen een aantal weken had ik een woning en zeer tevreden mee!
Geen zaken mee doen!! Oplichters...
Zeer malafide bedrijf. Eigenlijk heet dit bedrijf Villex Vastgoedbeheer maar doordat inmiddels landelijk bekend is dat ze oplichters zijn gaan ze verder onder een andere naam. Diverse medewerkers van onder andere financiële administratie en de woonconsument lappen alle regels aan de laars. Liegen, geld afbroggelen en kwetsbare woningzoekenden belazeren kunnen ze wel...
Erg slecht contact en rare voorwaarden
Ik ben vorige week opgebeld dat er een tijdelijke woning beschikbaar is gekomen. Hierin was ik enigszins geïnteresseerd, echter was er een voorwaarde dat ik bij bezichtiging ook gelijk zou tekenen en de sleutel zou krijgen.. Erg raar. Ik ga niet tekenen voor een bouwval als ik niet weet wat er wel/niet aan gedaan moet worden. Al helemaal als het om een woning gaat die binnenkort gesloopt gaat worden. Ook heb ik een appje verstuurd naar de mevrouw die mij gebeld heeft omdat ik o.a hierover nog wat vragen had. Dat appje is vrijdag verstuurd, het is inmiddels woensdag en ik heb nog steeds geen reactie terug. Ik vind het niet kunnen dat ik achter mensen aan moet gaan terwijl zij degenen zijn die mij iets aanbieden.
Schrijf je hier vooral niet in!
Schrijf je hier vooral niet in!
Je moet 25 euro betalen om je in te schrijven en nadat je bent ingeschreven heb je allerlei documenten nodig. Nadat ik een vraag via de mail schreef werd ik zeer onprofessioneel "geholpen".
Als je bij deze organisatie weg kan…
Als je bij deze organisatie weg kan rijden met gierende banden, doen! Ze geven geen zier om het welzijn van de bewoners, alleen om geld... Als je vraagt om een reparatie hang je eerst 3 uur aan de telefoon om überhaupt iemand te pakken te krijgen en dan kan je ook nog 3 dagen wachten op een loodgieter.
Waardeloze samenwerking
Waardeloze samenwerking. Doen alsof ze vriendelijk zijn en meedenken. Maar aan het einde van de rit gooien ze eigendommen weg zonder de eigenaar hierover in te lichten. Kan op zijn minst een telefoontje geven of het een dag ik bewaring houden. Is in deze moeilijke tijd zeer mensonterend en respectloos! Hier moet wat mee gedaan worden
Klantvriendelijk!
Ik had net inschrijfgeld voor Gapph betaald toen ik elders een woning vond. Ze waren zo schappelijk en meedenkend om me het inschrijfgeld terug te willen storten. Dat vind ik zeer voor ze spreken.
Via de site aangemeld voor een…
Via de site aangemeld voor een tijdelijke woning.
Na een week werd ik spontaan gebeld en kreeg ik een vrouwlijke “accountmanager” aan de lijn.
Tot mijn grote verbazing was het gespreksniveau van deze verbazingwekkend laag en wist mevrouw enkel geladen vragen te stellen. Na twee van deze was het al snel duidelijk dat mevrouw er zeer waarschijnlijk geen zin in had en acht ik de kans dat zij haar “target” op de telefoonlijst moest halen bijzonder hoog. Om dan nog maar te zwijgen over de cirkelredenering van mevrouw.
Als de hele toon van mevrouw niet zo aanmatigend was, dan zou het nog om te lachen zijn.
Wat een droevenis daar bij Gapph...
Ga vooral niet bij Gapph wonen want ze…
Ga vooral niet bij Gapph wonen want ze geven geen niks om jou welzijn als bewoner ! Ga je naar ze toe om te klagen over een huisgenoot die ze handen niet thuis kan houden en diegene wordt niet gestraft of weggestuurd ! Maar blijkbaar kan je wel weggestuurd worden of een boete krijgen als je niet (goed) schoon maakt ! echt raar hoor ! Ze geven dus alleen maar om je geld en schoon maken ! Net als dat er een lamp stuk is op mijn kamer die gemaakt moet worden en steeds word er gezegd dat dat gaat gebeuren maar vervolgens gebeurt dat niet. En ik heb ook 1 maand lang moeten zeuren over mijn naam bij deurbel. Dus kortom slechte service ! Ze zijn er als de kippen bij als het om het schoon maken gaat. Maar als je met een serieus probleem zit of als er iets gemaakt moet worden dan gebeurt dat niet ! En ze zijn ook heel vaak telefonisch niet bereikbaar ! En ze hebben zelfs nog het lef om mij een waarschuwing te geven en dreigen met zware consequenties omdat ik op hun Facebook een slechte recensie geschreven heb ! hypocriete mensen hier ! Mij aanspreken dat ik me aan regels moet houden terwijl ze dat zelf niet doen ! En er staat niet in de huisregels dat je geen slechte recensie mag schrijven ! Dus het slaat nergens op deze waarschuwing ! En dan hebben ze ook nog het lef om tegen mij te zeggen dat ik misschien maar ergens anders moet gaan wonen ! Maar mijn huisgenoot die mij aangerand heeft daar word niks mee gedaan ! Echt belachelijk !
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.