Gapph Vastgoedbeheer Anmeldelser 58

TrustScore 3 ud af 5

3,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb inmiddels op meer dan 15 antikraakwoningen gereageerd via Gapph, maar ik word steeds niet geselecteerd. Ik ontvang daarbij meestal geen uitleg. Kunt u mij uitleggen waarom ik niet ben gekozen?... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

IK heb gister eerst contact gezocht met Gaphh en ze zeiden al we kunnen niet garanderen dat je snel een huis hebt. Het is dus aan jezelf of je je inschrijft op deze site. Voortaan eerst (misschien Han... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb twee keer tijdelijk gehuurd via Gapph. Helaas helaas moet ik eruit en hebben ze voorlopig geen nieuwe woningen meer rondom mijn woonplaats. Gapph communiceert duidelijk, denkt met je mee, stuur... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel drugsgebruik door bewoners. Levendige drugshandel in de panden in Amersfoort! Zelfs verkoop bij andere bewoners aan de deur. Dit trekt ook intimiderende en agressieve figuren aan. Gapph weet dit... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsudlejning
  2. Ejendomsadministration
  3. Boligmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Over Gapph Gapph biedt u vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2013 zijn we uitgegroeid tot de derde leegstandbeheerder van Europa en breiden we onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Toch is groei nie...

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Een woning via Gapph gevonden

Sinds een aantal maanden huren wij via Gapph.
We zijn erg blij met het contact met Lisan en hebben positieve ervaringen met de fijne gang van zaken rondom de toewijzing.
De communicatie verloopt telkens constructief en ervaren wij als prettig. Ook als er wat is, kunnen we gemakkelijk contact opnemen en wordt er meegedacht.

26. september 2025

basically a scam website

scam website, they just want to get your 30 euros. They have very few houses and they keep them as open application forever so more people apply and take the premium. The customer service is also very bad and provides 0 support, also very rude.

1. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring was slecht!

Dit bedrijf beloofd veel, maar komt niks na. Ik heb heel vaak heel snel gereageerd en elke keer ben ik zogenaamd “te laat” geweest en heeft er iemand voor mij gereageerd.. het selectie proces is totaal niet transparant en ik ben het beu om elke keer te reageren zonder enkel resultaat.

Aan de telefoon waren ze ook niet klantvriendelijk of ondersteunend.. het komt over alsof zij enkel je inschrijfgeld willen ontvangen zonder daadwerkelijk ruimtes aan te bieden.. ik vertrouw het niet en heb mij oer direct uitgeschreven. Elke keer de valse hoop en minimaal 2 a 3 weken wachten op WEER een afwijzing.. alsof de selectieprocedure 2 a 3 weken zou moeten duren!!?? Alle informatie is al bekend en bij hun ingeleverd.. dus ja, ik kies ervoor mijn geld en energie ergens anders in te steken.

Persoonlijk raad ik Gapph NIET aan.

14. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op voor deze eenpersoons handel.!!

Pas op voor deze eenpersoons handel.!!
Het is malafide tussenhandel.
Ze troggelen je 25 euro af en verhuren panden die normaal niet in de verhuur staan.
In wezen komt nooit iemand in aanmerking voor deze handel.

30. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alleen maar positieve ervaringen!

Alleen maar positieve ervaringen!
Ik huur een fijne atelierruimte via Gapph en ik ben er zeer tevreden over. Céderick was de eerste leegstandbeheerder van Gapph waar ik mee te maken had. Jammer dat hij weg is, bijzonder aardig en behulpzaam mens. Zijn opvolger Lisan pas 1x gezien en gesproken, maar ook zeer sympathiek en reageert ook vrijwel onmiddellijk als je een vraag hebt. Wordt onmiddellijk actie ondernomen.
Ik ben een blije huurder!

25. juli 2025

Onveilig en onbetrouwbaar

De kamer lag in een onveilig pand. Het was een hele nare buurt waar je kon wonen. Het pand kon ik vaak niet naar binnen en er werd niks aan gedaan. Het was onveilig en niet aan te raden. De huur was ook veelste hoog dus erg commercieel bedrijf.
Met die onveiligheid hebben ze toen maanden niks mee gedaan waardoor ik heb opgezegd, gelukkig nu wel een prettige woning in een veilig pand waar je gewoon naar binnen kan met je eigen sleutel, en waar ook het bedrijf snel en adequaat reageert en mij niet de schuld geeft van hun eigen fouten.

12. maj 2025

Waardeloos!!

Ik lees al reviews over 'vriendjespolitiek' .. en zo heb ik dit ook ervaren. Kreeg een aanvaring met Steff via de app, waarin wordt aangegeven, wij zorgen ervoor dat jij een huis krijgt, tijdens een dicscussie via de chat. Dit bedrijf werkt met 'mag ik je wel of niet" .. me maag draaide ervan om. - 5 sterren het liefst! Stelletje *** gelukkig via een particulier aan een woning gekomen. Wil nooit meer iets te maken hebben met deze
(********)

1. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf is geen cent waard !

1,5 jaar ingeschreven gestaan en altijd was de woning al vergeven..
eindelijk een bezichtiging komen we daar aan (zag er goed uit volgens foto’s van hun site) en was het raam gebarsten, vocht in het raam waardoor je niet naar buiten kon kijken, overal schimmel, verwarming was niet aangesloten en ga zo maar door..

Uiteindelijk zelf gebeld voor een andere woning om te bezichtigen. Hiervoor afgewezen omdat zij vond dat het huis geen match was?!

We hebben daarom een klacht over haar ingediend en die klacht werd behandeld door haarzelf.
Haar reactie op de klacht was dat we geen huis meer via hun mochten huren en het account verwijderd zou worden…

Dit bedrijf is een groot vriendjes politiek en geen cent waard en al helemaal je tijd niet!
Trap er niet in..

14. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voelt als betalen zonder kans

Ik sta nu bijna een jaar ingeschreven bij Gapph, maar tot op heden heb ik nog geen woning kunnen krijgen. Ondanks dat ik er altijd snel bij ben, krijg ik telkens te horen dat de woning al aan iemand anders is toegewezen. Dit geeft het gevoel dat je vooral betaalt voor het inschrijfgeld zonder echte kans op een woning.

Voor mij voelt dit als tijd- en geldverspilling. Ik heb betere ervaringen gehad met andere tijdelijke huur- en antikraakbedrijven, waar de communicatie en kansen eerlijker aanvoelden. Helaas kan ik Gapph op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.

11. marts 2025

Mohamed Amina en GAPPH

Was 1 en half jaar ingeschreven bij GAPHH, en uiteindelijk, moest ik weg bij een andere antikraak berdrijf, wat ik al verwachte vandaar dat ik toen direct op zoek ben gegaan naar een andere woning. en me onder andere heb ingeschreven bij GAPHH Toen een jaar en half passeerde, ondanks ik alle formulieren had ingevuld, steeds niets ... Toen waren kennissen, oude buren bij m'n eerste anti kraak te horen gekregen dat ook zij weg moesten bij hetzelfde anti kraak bedrijf waarvoor ik 6 jaar heb gewoond, maar doordat hun iemand die Noah heet kennen die bij GAPHH werkt , zijn hun alle 6 binnen1 maand geplaatst !! Terwijl ik 1 van hun al een jaar en half daarvoor had gevraagd om mij ook te helpen aan een woning ...een jaar en half eerder ....elke drie dagen , je bent net te laat, en €58 betaald , om steeds te horen , je bent net te laat !!! Toen ik uiteindelijk per telefoon vroeg hoe komt het dat ik niet een woning kon krijgen, en anderen in 1 maand hun sleutel in hun handen hadden, met dezelfde contact persdoon, zei ze '' Het is omdat jij geen vast werk contract hebt!!?? Terwijl 2 van de 6 !!! geplaatsen, oude buren van me , ook geen vast werk hadden ! Een derde de laatste , Mohamed Amina , had zelfs geen werk! en was direct geplaatst , moest aleen wachten , omdat er iemand anders een huis had gekocht, en wanneer zij zou vertrekken , kon hij erin! Nu deden mijn zogenaamde kenissen allemaal of dat ze het niet wisten, maar dit was duidelijk afgesproken werk, hoe dom denken ze dat ik ben ? Nu vind ik het niet erg dat ik uiteindelijk geen woonst bij hun had verkregen, want als ik kon kiezsen, was ik zeker niet zo dichtbij hun gaan wonen, maar woonst is woonst, door hun spelletjes met GAPFF heb ik op en aan 3 maand in mijn auto geslapen En hebben ze Mohaned Amina die ze zogenaamd niet eens zo goed kende als mij, toch voorgeschoven, en niet eens tegen mij durben zeggen dat ze mij daar in Amersfoort Kruiskamp liever niet hadden , voor welke reden dan ook , mij interesseert de reden niet, maar ze doen alsof we maten zijn , en dan blijken ze net als GAPPH domme spelletjes te spelen, liegen als kinderen, en lafaards zijn die niet durebn te zeggen , dat ze liever een Mohamed Amina daar hadden , met z'n Kerkhog gebit, en nog maar net over de dertig (???) Ik wist allang dat hij die plek van de bewoonster die weg ging zou krijgen en heb hem dat ook gezegd, waardoor ik zijn reactie zag,m en zijn achterlijke antwoorden tyer verdediging , conformeerde dat nog meer! Mohamned Amina was ook helemaal niet op zoek naaar een huis of plek, en deed zo heel cool ( met dat gebit betwijfel ik het) alsof het hem niets yuit maakte wat er gebeurde, terwijl het natuurlijk allemaal al in kannen en kruiken zat , en GaPF ( ik geef niet om hun naam correct te schrijvebn , ze zijn achterlijke kinderen die met hun klein beetje macht, een spelletke spelen als debielen ) Iemand die dakloos dreigt te worden wat ik ben geweest, door mede door toedoen van GAPHH, deed ik de hele tijd niets anders dan op huizen jacht te gaan, maar het was kennelijk allemaal al geregeld, en nu heeft Mohamed Amina gewoon dat huis gekregen , 1 maand ingeschreven, terwijlk ze mij gewoon in mijn auto hebben laten slapen, omdat zij een zekere Noah kreng kenden bij GAPHHen hun allemaal heeft voorgedragen in Kruiskamp, terwijl ik in mijn auto moest slapen voor 3 maanden, natuurlijk zullen ze het heel plezierig gevonden hebben, maar da blijft niet duren , karma is niet zomaar een loos gezegde! Mohamed Amina die niet eens de tijd nam om zn tanden te poetsen, diegene die hij nog over heeft , heet Mohammed Amina heb ik nog in mijn plek binnen genomen,toen ik een plek had gevonden waar ik mij niet kan inschrijven natuurlijk !! Toen hij zijn beeldscherm (oud, kan zelfs niet eens streamen) aan mij had gegeven , wat ik zelfs niet hebben wou, maar hij zei, anders gooi ik het bij het vuilnis! Dus op risico van eruit gesmeten te worden omdat ik na twee weken te wonen, ineens een andere persoon er bij kwam wonen, heeft ie nadat ie zijn beloofde woning had gekregen, bij mij ingebroken, en zijn breedscherm terug genomen, terwijl ik het niet eens hebben wou! Mohamed Amina nam niet eens de moeite , laf als ie is, te vragen of ie zijn scherm kon terug nemen, wat mij zelfs beter zou uitkomen, stind 5och in m'n weg! Mijn Huisggenoot en ik, dachten eerst dat er ingebroken was , maar toen wist ik gelijk dat ze wel heel dapper moeten geweest zijn om hier te durven binnenvallen, om te jatten en welke idioot jat er een scherm van 2012, en loopt langs duur machines voor DIY werk? Natuurlijk was het Mohamed Amina met z'n rotte bek! Dat is dus Gaphh Volk en beter dat je iemand kent daar of betaalt, lees de vele klachten, als ze niet klagen zijn het vriendjes van hun of vriendjes van hun vriendjes, triestig zijn ze! ga ik aangifte doen bij de politie? Wat ik haat, Maar Mohamed Amina mag niet inbreken, lol van Gaphh mag het wel.

7. januar 2025

5 sterren volledig voor…

5 sterren volledig voor vastgoedbeheerder Robin Vervoort, een man met het hart op de goede plaats en dat straalt hij ook uit. Een kleine moeite gedaan maar een groot gebaar. Ik waardeer het echt dat je de moeite hebt genomen om te reageren. Iedereen die mij verder probeert te helpen zal ik niet snel vergeten en ik hoop ooit een kleine moeite terug te kunnen doen.

11. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn eerste ervaring was top met een…

Mijn eerste ervaring was top met een collega, die helaas weg was daar. Door (toendertijd) een vervelende omstandigheid moest ik opzoek naar een woning en appte toen weer met gapph' Ben nog nooit zo slecht behandeld door 'Steff' .. Hoe ik toen ben geappt, alsof ik hun nodig had! Dit bedrijf speelt met 1 groot vriendjes politiek cirkeltje. Joe Joe 1 ster is eigenlijk al teveel x.

3. juli 2024

Ontzettend blij met Gapph

Begin dit jaar besloot ik mij bij Gapph in te schrijven omdat ik een leuke woning zag en je helaas als 24 jarige op de huidige woningmarkt geen kans maakt.

Vroeger leek het mij altijd tof om een hele grote ruimte die niet bedoeld was om in te wonen helemaal eigen te maken en daarom kwam ik uit bij een school in Montfoort.
Voor ik mijn intakegesprek kon hebben had ik al een bezichtiging gehad en was het (zodra de intake positief was) rond.

Natuurlijk is antikraak / tijdelijke huur anders dan een normale woning huren of kopen, hier word je vooraf duidelijk over gecommuniceerd. Voor mij zelf zag ik hier in geen problemen en zeker voor een klaslokaal met een aparte ruimte als slaapkamer voor €300 incl. per maand al helemaal niet.

De afgelopen maanden vind de jeugd het heel interessant dat wij in de oude school zijn komen wonen en sommige van hen vinden het leuk om kattenkwaad uit te halen zonder na te denken wat de gevolgen hier van kunnen zijn. Jeroen neemt dit uiterst serieus op vanuit Gapph samen met de gemeente. Direct word actie ondernomen om ons niet alleen veilig maar ook fijn te laten wonen in Montfoort. Ook Cederick wil ik bedanken voor zijn inzet.
De verwarming deed het niet, half 10 in de ochtend gemeld en om half 1 kwam de monteur al langs!

21. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gapph is een zeer slechte organisatie…

Gapph is een zeer slechte organisatie mensen.
Ik wil mijn ervaring met jullie delen om te voorkomen dat jullie ook net als mij een van hun slachtoffer gaan worden. Valse motivatie en belofte dat je 100% kans maakt op een van hun aangeboden woningen is onzin! Niet in hun valse reclame trappen!

Dit is een oplichting organisatie die van mensen in nood willen profiteren om zich in te schrijven op hun website en dan na de betaling kennen ze jou niet meer. Ze verzamelen jouw gegevens en dan gaan ze deze ook nog doorverkopen aan andere organisaties. Ik vind het zo jammer dat in Nederland dit soort oplichtingspraktijken kans maken om slachtoffers te maken😡

Zeer slechte klantenservice, de dames worden geïrriteerd als je normale vraag stelt!

Niet aan te radden mensen, bespaar jullie tijd en geld. Niet doen!

20. oktober 2024

Leugenaars

Als ik reageer op huizen zijn die al verhuurd terwijl ze wel op beschikbaar staan.
Zeer slechte service met mensen die overal t lak aanhebben.

10. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Walgelijk flats aan de leerinkstraat…

Walgelijk flats aan de leerinkstraat zwart schimmel asbest is er al keer gevonden ik kots hier van dat ze hier mensen in durven te zetten bah daarbij is het personeel ook erg onbeschoft vooral de vastgoedbeheer van de leerinkstraat die is alleen maar op geld uit! Ik zal zijn naam besparen als je keer iets kapot is helpen? Nee hoor

Ook erg asociale buurt feestjes tot midden in de nacht junkies die snachts aan je deur kopen (heb ook alles op camera en foto's van gemaakt) 24/7 blaffende honden schreeuwde kinderen ze mochten je wel iets beter wijst maken waar je terecht kwam maar ach Gapph is alleen maar uit op geld ze maken gebruik van de woonsituatie in Nederland meer niet het zijn echt oplichters wat voor huur ze ook durven te vragen aan zo'n crackhol waar je de ziektes in huis krijg ik raad iedereen af om aan de leerinkstraat te gaan wonen het is walgelijk

Daarbij meneer op nummer 20 bij de leerinkstraat haat honden en smeer ontlasting op je raam en scheld je uit via het balkon zulke types lopen er daar rond.

11. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nare ervaring van zeer oneerlijk beleid

Als je eruit moet voor sloop moet je zelf alle vloeren verwijderen, waarom??? In ons geval waren het 3 lagen ook nog en de woning 4 hoog zonder lift. Wat een klus na een half jaar wonen…
Andere woning ging halve dag van tevoren ineens niet door, en nee ook al waren er andere woningen beschikbaar je had gewoon pech. Vervolgens sturen ze een mail dat je eruit ligt bij hun omdat er zogenaamd agressief gereageerd zou zijn toen de woning niet doorging. Ik snap dat de lezer het telefoongesprek niet kan beluisteren maar we waren misschien erg teleurgesteld en overrompeld (alles geregeld voor verhuizing, mensen, busje etc) maar nergens agressief. Bellen, zelfs excuus aangeboden (voor iets dat we niet hadden gedaan) omdat we nu eenmaal graag een woning wilde…. Maar nee ze hielden hun poot stijf. Wij zullen nooit weten wat er nu wel aan de hand was. Overigens in het half jaar bewoning altijd netjes huur betaald etc.
Nare bijsmaak dus overgehouden aan dit bedrijf.

19. juli 2024

Fijne organisatie

Ik snap alle negatieve reacties totaal niet. Heb een hele fijne ervaring met Gaphh!
Binnen een week had ik een anti kraak woning en werd ik erg vriendelijk geholpen. Ook als er iets is, zoals de ketel die nagekeken moest worden helpen ze mij goed! Eigenlijk bij elke vraag wel.
Ik woon ook niet met tokkies of drugsgebruikers maar gewoon met mensen van mijn leeftijd die werken en sociaal zijn.
Vind het heel fijn wonen en zou iedereen gaphh aanbevelen!

12. juli 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.