www.gameshop-twente.nl Anmeldelser

4,2

Er was een issue met de bestelling, voor een deel was het verkeerde product geleverd. Dat hebben ze echter heel fijn en ontzettend snel opgelost. Niets dan complimenten!

Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Se mere

Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al... Se mere

Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de... Se mere

1. Videospilbutik
  2. Butik med samlerobjekter
  3. Elektronikværksted
  4. Spilbutik
  5. Butik med brugte spil

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastische webshop

Uitgebreid aanbod, vriendelijke service en scherpe prijzen. Werkelijk niets te klagen.

28. juli 2023

Beste Freek Ronner,
Bedankt voor de leuke review!
Wij hebben jou uitgeloot als winnaar van de Waarde cheque ter waarde van €60,- van de maand Juli.
Gefeliciteerd!
Met de voorwaarde om binnen 3 dagen een reactie naar ons te sturen op emailadres: marketing@gameshop-twente.nl.

Sabine Filart Gameshop Twente

Goede ervaring met de webshop

Ze hebben goede prijzen, in sommige gevallen veel lager dan die van andere winkels. Daarnaast hechten ze veel waarde aan een tevreden klant. Ze bellen als er iets aan de hand is met de bestelling en hebben daarnaast een goede afhandeling als je aangeeft dat iets niet naar wens is. Ik ben erg tevreden en kan de webshop absoluut aanraden.

26. juli 2023

Snelle verzending en keurig verpakt.

27. juni 2023

Beste Dhr L Velthuis,

Bedankt voor de leuke review! Wij hebben een loting gedaan en wij hebben jou uitgeloot voor de Waarde cheque ter waarde van €60,-. Gefeliciteerd!
Met de voorwaarde om binnen 3 dagen een reactie te krijgen naar het mailadres: marketing@gameshop-twente.nl.

Sabine Filart
Gameshop Twente

Goed opgelost

Ik had een paar spellen gekocht. Prima site en goede prijzen. Ik kreeg een mail dat 1 van de producten niet meer beschikbaar was, maar dat was goed opgelost (had een ander spel uitgezocht).

20. juni 2023

Het was een goede ervaring met Gameshop-twente

Het was een goede ervaring met Gameshop-twente omdat ik een spel had besteld wat ik niet kon installeren omdat de servers niet meer online waren voor dit spel.
Nadat ik dit gemeld had werd er een prima regeling getroffen dat ik het spel kon terugsturen en dat de info over dit spel aangepast zou worden op de site.
Ik kreeg mijn verzendkosten en het spel vergoed, en bovendien nog 10 euro te goed om te besteden op de site van Gameshop-twente.
Al met al prima afgehandeld, en ik zal hier zeker nog eens wat bestellen.
Wat ik ook nog wil opmerken is de snelle verzending.
Vandaag besteld voor 10 uur is echt de volgende dag in huis.
Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt.
Mvg H.Gerrits

25. maj 2023

Snel met goede service

Ik heb vorige week 2 games besteld bij Gameshop Twente, echter werd ik een dag na mijn bestelling gebeld, dat 1 van de 2 spellen, niet geseald was maar dat er nog wel een showmodel was. Het spel zelf was nieuw.
Ik vond dat behoorlijk netjes om even te bellen of ik een showmodel wilde.
De volgende dag had ik alles in huis, super snel met super service.

25. maj 2023

Online besteld op pre-order

Online besteld op pre-order. Kreeg vrijwel meteen een belletje dat ik het kon ophalen. Afhaal verliep ontzettend soepel en klantvriendelijk personeel :)

11. maj 2023

Beste Jolise ten Heuw,
Bedankt voor jouw leuke review! Wij hebben een loting gedaan en jij bent uitgeloot als winnaar van de Waarde cheque ter waarde van €60,- .
Gefeliciteerd!

Neem je snel contact met ons op?

Sabine Filart Gameshop Twente