www.gameshop-twente.nl Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gameshop Twente was zo'n beetje het enige bedrijf waarbij ik nog een geïmporteerd fysiek exemplaar van een bepaald spel kon verkrijgen. Een dag na bestelling lag het product al in de brievenbus! Na he... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Videospilbutik
  2. Butik med samlerobjekter
  3. Elektronikværksted
  4. Spilbutik
  5. Butik med brugte spil

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

39 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

3 dagen nadat ik mijn linker joycon…

3 dagen nadat ik mijn linker joycon voor €22,50 cash heb verkocht, bood deze winkel mij max €15 voor de rechter joycon. Best wel afzetters dat je afhankelijk van de medewerker een geheel andere bedrag cash voor terug krijgt. Is een stuk lager dan "winkeltegoed".

6. september 2023

Beste Henk,
De medewerker zondag heeft u (foutief) cash gegeven i.p.v. shoptegoed, dat verklaart het verschil. Cash is minder dan shoptegoed bij ons. In principe geven alle medewerkers dezelfde bedragen.
Mvg,
Marcel

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stuur maar weer retour...

Ik had gameshop-twente.nl de opdracht gegeven om mijn dualshock 4 te repareren omdat deze last had van drift. Beide analoge sticks zouden vervangen worden volgens hun.
Deze opgestuurd en hij zou gemaakt zijn.
Vol vertrouwen begin je dan met gamen om er vervolgens achter te komen, dat de controller op exact dezelfde stick nog steeds drift heeft.
Dus weer contact opgenomen, en de controller weer retour gestuurd. Nu zou het wel goed gemaakt zijn,
dus begin je weer met gamen, en in de veronderstelling dat het NU wel goed is, merk je al dat de controller nog steeds drift heeft op (je raad het al) EXACT dezelfde stick.
Toen ik vroeg of zij originele onderdelen gebruikten, zoals deze ook standaard in een DS4 zitten, kreeg ik te horen dat dat niet zo was, en dat zij third party onderdelen gebruiken. Dit is volgens mijn mening een goedkoop merk, want je maakt mij niet wijs dat er na 2 reparaties het nog steeds niet goed werkt, en dat je personage, exact naar dezelfde kant loopt, en volgens mij is er ook helemaal niets gerepareerd, want je maakt mij niet wijs, dat dit "gemaakt" is. Vervolgens ben je het dan wel zat , en meld je dit weer en dan krijg je weer een standaard antwoord, stuur maar weer retour. Ik blijf niet aan de gang en dat heeft totaal geen nut, want dat heb ik al 2x gedaan, en zij denken dat ik deze controller elke week retour ga sturen, want uit ervaring kan ik al zeggen dat dat totaal geen nut heeft. Ja zegt hij een lichte afwijking is geen defect. Ja, ook dat is een defect, maar ze proberen er gewoon onderuit te komen, zodat ze je geld niet terug hoeven geven. Ik heb foto's gemaakt en naar hun gestuurd, en ze geven toe dat het niet goed is, en ik eis dan ook mijn geld terug omdat de werkzaamheden niet goed zijn uit gevoerd. Nee dat kan niet, stuur maar weer retour. Wat denk je nou, dat ik aan de gang blijf? Daarbij kan de controller niet op console gebruik worden, omdat je daar de deadzone niet kunt instellen. Want hij vroeg mij om afbeeldingen van de sticks, zodat hun een goed oordeel kunnen treffen, en dat het opgelost kan worden. Wat denk je dat het antwoord was? "stuur maar weer terug".
"wij hebben het recht om de controller weer te repareren" zei hij. En ik heb recht op mijn geld terug door de niet correcte werkzaam heden. Dit koste mij 33 euro, zonde van het geld. Dit is gewoon pruts werk, wat hier geleverd is.
Dus ik eis mijn geld terug, maar hun verwachten dat je de controller elke keer weer retour gaat sturen,.dat is hun oplossing. Lekker makkelijk, en zeer klant onvriendelijk. Het is nou niet de eerste keer dat er een hoop dingen mis gaan bij gameshop-twente.nl. Ik heb dat al zo vaak meegemaakt, daar kan ik inmiddels wel een boek overschrijven. Maar ik dacht dit kunnen ze wel, nou blijkbaar kunnen ze dit ook niet. Geld terug is geen optie, en alleen weer terug sturen, anders moet hij mij teleurstellen. Ja, ik heb nieuws voor je, ik ben al teleurgesteld door dit knoeiwerk van jullie. Heb je een controller, die defect is, ga dan niet naar gameshop-twente.nl, je blijft met een defecte controller zitten EN bent je geld kwijt. Ze proberen er gewoon onderuit te komen, door de controller weer retour te sturen, ipv je geld terug geven, zodat je een andere kunt kopen. Maar nee, STUUR MAAR WEER TERUG!

Zo heb ik mijn klacht al op diverse sites gemeld, en ook hier staat nog een review van mij over dit "bedrijf". Op een van die sites kreeg ik een "prive bericht" , blijkbaar mogen andere dat niet lezen, omdat het heel prive is. Dit was hun laatste antwoord stond er. En wat denk je dat ze schrijven? Onze excuses u krijgt uw geld terug? Nee, "Stuur maar weer retour". Nee blijf niet aan de gang, en ik ga dit overal melden.

Mijn reactie op uw reactie. Ik wil het niet weer laten repareren, want dat kunnen jullie niet. Na twee maal de controller retour te hebben gestuurd, ben ik het zat, het vertrouwen is weg.

Nogmaals de controller retour gestuurd, en ja hoor, controller is nu verdwenen. Komt ie al direct aan met "wij hebben beelden van het aannemen en uitpakken. Zie alleen het uitpakken en als men vraagt naar het aannemen, willen ze deze beelden niet geven, dat zegt al genoeg van deze vuile oplichters. Vuil vies schorem is het, dit hadden ze van te voren al bedacht. Dan hoeven ze hem niet meer te maken en zijn ze ervan af. Wat een vuile streek. Geld weg en controller weg. KOOP HIER NIETS EN LAAT NIETS MAKEN. HET IS TUIG!!!

29. august 2023

Beste William,

Wij geven garantie op alle reparaties en houden ons aan de wet. Ook u heeft garantie op het opnieuw repareren of vervangend product.
Dat was het 'privébericht', een antwoord op uw mail.

Mvg,
Marcel

Vlot en gemakkelijk

Bestelling plaatsen ging vlot en gemakkelijk, vervolgens werd de bestelling dezelfde dag nog verzonden en had ik hem de volgende dag binnen. Uitgebreid assortiment en al met al zeer tevreden, zeker een aanrader om iets te bestellen!

Bestelnummer 169298

9. august 2023

Geweldige zaak

Geweldige zaak! Leuke kelder vol retro goederen.
Ik kom hier regelmatig enkele uren verwonderen en leuke goederen kopen.

Wel jammer dat ze geen Amiga's verkopen.. hint hint

2. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top ervaring, ook met oudere games!

Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de hoesjes/doosjes waren in zeer goede staat. Ook zijn hun prijzen zeer schappelijk! Levertijd en verzendkosten naar België vielen zéér goed mee! Pakketje werd binnen de 3 dagen geleverd. Deze ervaring is zeker voor herhaling vatbaar!

Bestelnummer: 169186

3. august 2023

Verkopen 2e hands kapotte games

Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al is vermeldt dat Enschede 2+ uur rijden is. Erg jammer.

Koper wees bewust!

30. juni 2023

Beste Hélène,
Dat is uiteraard een misverstand, u heeft gewoon garantie en kunt uw spullen ook opsturen indien het onder garantie valt.

Fantastische webshop

Uitgebreid aanbod, vriendelijke service en scherpe prijzen. Werkelijk niets te klagen.

28. juli 2023

Beste Freek Ronner,
Bedankt voor de leuke review!
Wij hebben jou uitgeloot als winnaar van de Waarde cheque ter waarde van €60,- van de maand Juli.
Gefeliciteerd!
Met de voorwaarde om binnen 3 dagen een reactie naar ons te sturen op emailadres: marketing@gameshop-twente.nl.

Sabine Filart Gameshop Twente