Super gode og engagerede lærere, der har medvirket til at vores datter fagligt rykkede sig helt ENORMT og kom i trivsel. Pludselig fik vi en datter, der glad tog afsted mod efterskolen hver søndag o... Se mere
En rigtig dejlig efterskole, fantastiske lærer og et godt kammeratskab mellem alle elever... Da mine forældre og jeg besøgte skolen første gang fik den mest positive indtryk, pæn og ren, alle var im... Se mere
Mange elever, der ikke har røget puff/cigaretter eller hash før, begynder at gøre det på Galtrup. Hvis ikke afhængige. Der bliver også solgt hash og mange andre stoffer på skolen. Elever tisser og ski... Se mere
Galtrup Efterskole er en nutidig efterskole på Mors i Nordjylland på baggrund af det Grundtvig-Koldske menneske-, skole- og livssyn. Til hverdag betyder det, at vi favner hinanden og lærer at være glade for den, vi er. Vi har gjort det i rigtig mange år, ja faktisk er vi Danmarks ældste eksisterende efterskole. Vi synes også selv, vi er ret gode til det - gode til ikke nødvendigvis at være ret gode. På Galtrup Efterskole har vi fokus på sammenhold og mangfoldighed, så der er plads til alle. Du lærer at tage ansvar for dit eget liv og træffe valg, så du er klar til fremtiden. Vores eneste krav til dig er, at det er en rejse du gerne selv vil med på.
Poulsen Dalsvej 17, 7950, Erslev, Danmark
For mange børn dræber sig selv på skole lmao💀
Fuldstændig til grin efterskole, ingen fokus på danske elever. Lærere der kalder ens forældre klamme og fortæller dig du ingen fremtid har som var det en normal ting. Stoppede på efterskolen og fik ikke alle mine ting med hjem, kommer efterfølgende efter mine ting og halvdelen er væk. Bare lad vær🙃
Og hvis du ikke ryger eller tager snus inden du starter gør du ihvertfald når du stopper.

Besvarelse fra Galtrup Efterskole
Tak for en dejlig dag for os gamle elever. Det er nu 25 år siden, at jeg startede på mit 2. år på Galdrup Efterskole. Dejligt I fortsat har nogle gode rammer og gerne vil rumme alle unge med hver deres baggrund. Det var også meget inspirerende, at I gerne vil være de bedste i, at være helt normal. Det burde være et mål langt flere steder. Det bedste er ikke nødvendigvis det bedste.
Som tidligere elev på Galtrup Efterskole (21/22) kan jeg sige ret præcist, hvordan det er at gå på Galtrup.
Der er god mad, super undervisning, og lærerne + forstanderen og Persien af personalet er super søde og sympatiske.
Det er absolut ikke en ulempe, at der er grønlandske elever. Tværtimod er det en stor fordel, fordi vi danske elever lærer om en anden kultur, som også hører under Det Danske Rige.
Skolen er god til at favne alle typer mennesker. Lige fra dovne teenagere til profesionelle Fortnite-spillere og vægtløftere.
Mottoet “vi er gode til ikke at være ret gode” kommer virkelig til udtryk i ALLE elever i løbet af året - på den gode måde.
Man skaber SERIØST venskaber for livet på GE. Jeg har selv fået venner for livet i løbet af året❤️
Varmeste anbefalinger herfra🥰
Maja Bjørn
Galtrup efterskole er ikke som andre skoler. hvis du leder efter en skole. hvor det hedder militær tidspunkter og slik rene gulve hver fredag. så nej så ik tag Galtrup. Hvis du leder efter en skole. Hvor man kan lære sig selv at kende uden en lære eller forældre i nakken hver et øjeblik. Jeg personligt selv har lært mig selv meget bedre at kende og hvad jeg selv kan som person. vil anbefalde Galtrup til alle der vil have prøvet noget grænser og som vil lære sig selv at kende.
Galtrup er en enormt god efterskole, det er skolen hvor de former en og lærer en at tage ansvar og være kaptajn I eget liv.
Personalet er gode til at hjælpe en i svære situationer og hjælpe en på rette spor.
Jeg har været der 3 år og fået mange gode ting med i bagagen som gør jeg kan stå mere på egne ben nu.
Galtrup er noget specielt og vil være I mit hjerte resten af livet.
Galtrup vil jeg ikke være foruden.
Godt jeg valgte GE.
Galtrup har det bedste personale, en legendarisk mentor og enormt fantastisk forstander!
Tak for alt, fra jeres dejlige 3 års elev
Det har vært de 2 bedste år i hele mit liv.
Er en dejlig og hyggelig efterskole, med forskellige linjefag sådan alle kan gå der
Bare en bygning fyldt med idioter, ik pengene værd.

Besvarelse fra Galtrup Efterskole
Min søn har desværre ikke meget godt at sige om skolen. Han ville have skiftet skole undervejs, hvis det ikke havde været for de 4 venner han fik og følte et stort ansvar for. Alt hans efterskoletøj blev kylet ud så snart han kom hjem.... Vi skulle nok have undersøgt skolen nærmere ift at være en special skole for hårdt ramte unge mennesker. Og ja, det er super fedt med en skole, hvor der skal være plads til alle, men lidt generte, ellers velfungerende drenge kan hurtigt drukne i den konstellation.
Da mine forældre og jeg besøgte skolen første gang fik den mest positive indtryk, pæn og ren, alle var imødekommende..... super dejligt
Vil helt klart anbefale denne efterskole som min favorit, gik på 2 forskellige og klart Galtrup som min den bedste og skønneste..
For mig har det været snart 2 gode år. De har givet mig mange gode og forskellige oplevelser, og ikke mindst fantastiske venskaber. Sammenholdet på skolen er helt fantastisk, jeg vil i hvert fald komme til at savne skolen når jeg er færdig med mit sidste år.
Jeg har så mange oplevelser mindst at synge. Jeg er så taknemlig at jeg kan synge der og øve endnu mere at synge. Lærerne er så dejligt at de støtter mig utroligt meget, jeg har fået mange nye venner / veninder. i Galtrup har de bedste lærer nogensinde! De friske og altid glade og god karma! Jeg fortryder ikke at jeg har vælge Galtrup. Og mit hjerte er stadig i Galtrup.
Efterskolen har fremragende pædagogisk effekt og er stor støtte for de unges personlig udvikling med positiv virkning for de unges videre opvækst. Jeg anbefaler til alle benyt chancen for, I vil høste stor støtte i alle henseender.
2 fantastiske år har jeg haft på denne dejlige skole, tak .
Fantastisk - intet mindre. Det er godt nok mange aar siden jeg selv gik der, men et efterskole aar er den absolut stoerste gave man kan faa. Det er sammenhold og naervaer paa hoejt plan.
Var til rundvisning, nydelig efterskole, men når man sætter 1/4 grønlandske børn fra sociale belastede familier og 1/4 sociale anbragte danske familier, og man så køre med den politik at børene selv skal holde ro i klassen, så skal det jo gå galt. og der til kommer så alle dem der er blevet sendt hjem for hash, stjæle ved købmanden, dårlig opførsel, rygning, derud over kommer slagsmål, kaste sten efter biler, og det her er kun det jeg har hørt om.

Besvarelse fra Galtrup Efterskole
Jeg har gået på Galtrup Efterskole og jeg fortryder det overhovedet ikke. Fællesskabet er fantastisk. Skolen er mere "fri" end så mange andre efterskoler. Der er ingen regler udover de sædvanelige.