Mangelfuld kommunikation
Det tog cirka 2,5 måned at få indrammet en Jens Søndergaard akvarel. Undervejs blev der ikke svaret på emails omkring forventet tidshorisont, og det lykkedes mig heller ikke at komme igennem telefonisk. Kvaliteten af selve indramningen var fin, men ifølge den oprindelige aftale, så skulle dele af den gamle indramning gemmes og påklistres bagsiden. Dette drejede sig om titel og lidt historisk info om, hvor akvarellen tidligere havde været udstillet. I stedet var der påklistret et papstykke, som jeg ikke kunne genkende fra den oprindelige indramning. Ved afhentning af indramningen blev jeg mødt af uforståenhed og afvisning. Efterfølgende har jeg sendt billeder fra auktionen, hvor akvarellen blev købt, og spurgt til, om Galerie Parnasse stadig var i besiddelse af de historiske bemærkninger fra den oprindelige indramning. Der er ikke blevet svaret på disse mail udover en besked om, at der ville blive ringet til mig på en specifik dag. Dette skete dog ikke, og jeg har efterfølgende igen prøvet at kontakte Galerie Parnasse skriftligt og telefonisk. Det er dog ikke lykkes mig at komme i kontakt med Galerie Parnasse på denne måde. Som skrevet er kvaliteten af selve indramningen fin, men jeg synes det er kritisabelt at historiske bemærkninger går tabt uden at der kommunikeres klart om dette.