GadgetBay Anmeldelser

4,8

Ik heb zelf geen Apple apparaten, maar de autolader is gelukkig ook geschikt voor mijn Samsung (Android) mobiel. Erg makkelijk voor in de auto, omdat ik m'n mobiel tegenwoordig voor de navigatie gebr... Se mere

Bij Gadgetbay had ik een universele smartphone houder voor op de fiets gezien voor een mooie prijs. Voor de auto heb ik direct nog een aantal artikelen toegevoegd zoals een 12V oplader waarbij in no... Se mere

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør
  2. Computer- og tilbehørsbutik
  3. Gavebutik

Expert in hoesjes, opladers en gadgets voor iPhone, iPod en iPad. Voorzien van het Webshop Keurmerk, veilig achteraf betalen met Afterpay en altijd 14 dagen bedenktijd vanaf ontvangst.

4,8

Super product met fijne service

Één dag na de bestelling mijn waterdichte hoesje voor iPhone 6S al binnen. Getest met een papiertje en is door de test heen gekomen. Super vakantie foto's mee kunnen maken!

21. august 2016

Oordopjes Apple

Geweldige Service .Helaas niet geschikt voor iPod shuffle (4GB) third Generation.Dit per mail gemeld,was geen probleem kon terug gestuurd worden. zeer snelle terugbetaling.Kan GadgetBay daarom iedereen aanraden.

4. august 2016

Klantvriendelijk

Heb onlangst een bestelling gedaan op deze site en had het onjuiste gekocht. Heb het gemeld en ze hebben mij direct verder geholpen. Goede service!

4. august 2016

supergoede en snelle na-verkoopdienst

alles dik in orde!
we kregen een verkeerd hoesje en na een mailtje werd dit allemaal dadelijk rechtgezet ook al was het niet hun fout dat het verkeerd gelopen was (de leverancier had het verkeerde hoesje in de verpakking gestoken vermits wel de juiste omschrijving op de verpakking stond). Alleen maar goede dingen te vertellen dus.

14. marts 2016

Doen wat ze beloven

Ik heb een nieuw hoesje voor mijn iPhone besteld en de volgende dag ontvangen. Het hoesje past perfect, en is eens wat anders dan de 'standaard' hoesjes. Aanrader dus!

30. november 2015

oplaadkabel was binnen 2 weken stuk.

Snelle levering maar slechte kwaliteit

5. november 2015
GadgetBay-logo

Besvarelse fra GadgetBay

Beste Dietske,

Erg vervelend om te horen dat uw oplaadkabel stuk is. Wij bieden uiteraard garantie op al onze producten, dus wij zouden u graag direct een nieuwe oplaadkabel toesturen. Wij hebben u hierover twee keer gemaild, maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Wij steven naar een 5-sterren klantenservice, dus helpen u graag verder!

Hopelijk tot mails,

GadgetBay

fantastische service

ik had een hoesje (pandabeer) besteld voor de iPhone van mijn kleindochter maar had per vergissing naast mijn woonplaats Nederland als bestemmingsland opgegeven i.pl.v. België. Ik heb dit gemeld maar ze hadden de fout ook reeds opgemerkt en de levering stipt doorgevoerd zonder dat ik bijkomende (verzending naar België is duurder) kosten diende de betalen. Dat vind ik nu eens een top service

17. oktober 2015

Heel goede service!

Ik had een auto oplader besteld in de kleur zwart. Nadat ik een witte had toegezonden gekregen een mail gestuurd. Binnen een paar uur een reactie hierop ontvangen dat ik kosteloos alsnog een zwarte toegestuurd zou krijgen en de witte mocht behouden. Deze de volgende dag direct ontvangen! Daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen!

15. oktober 2015

Top bedrijf

Ik heb hier een lader voor me iphone gekocht, was de volgende dag gelijk binnen. alleen jammer van de verzenkosten

12. oktober 2015

Uitstekende service, ook bij ruilen!

Ik had een verkeerd hoesje besteld - dat paste niet om mijn nieuwe smartphone - beetje domme aktie van mij - ik mocht het hoesje zonder problemen terugsturen en kreeg per kerende post het juiste model in huis - prima behandeld !!

20. juli 2015

Goede eerste ervaring

Ben altijd huiverig voor het befaamde "addertje onder het gras" als artikelen beduidend goedkoper (bijna 50%) worden aangeboden dan op bijna alle andere sites.Maar ga als Hollander toch altijd even kijken.
Ik heb bij Gadgetbay uiteindelijk het risico genomen en tot volle tevredenheid.Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je order:mijn bestelling was op voorraad, toen bleek van niet en zou de levering drie weken duren....😔 Ik kreeg echter direct een mailtje met andere opties, bleef bij mijn eerste keuze en wie schetste mijn verbazing toen deze alsnog slechts drie dagen later geleverd werd....😄 Kan Gadgetbay iedereen aanraden, de eerste kennismaking was goed....👍🏽

28. juni 2015

Mooi hoesje besteld

Afgelopen week heb ik een nieuw hoesje voor mijn iPhone 6 besteld. Ik heb een klaphoesje gekozen waar ik ook mijn pasjes in kwijt kan. Direct de volgende dag is deze al afgeleverd en ik ben er enorm blij mee! Voor mijn volgende hoesje zal ik hier zeker weer even rondkijken

29. april 2015