GadgetBay Anmeldelser

4,8

Ik heb zelf geen Apple apparaten, maar de autolader is gelukkig ook geschikt voor mijn Samsung (Android) mobiel. Erg makkelijk voor in de auto, omdat ik m'n mobiel tegenwoordig voor de navigatie gebr... Se mere

ik had een hoesje (pandabeer) besteld voor de iPhone van mijn kleindochter maar had per vergissing naast mijn woonplaats Nederland als bestemmingsland opgegeven i.pl.v. België. Ik heb dit gemeld maa... Se mere

Bij Gadgetbay had ik een universele smartphone houder voor op de fiets gezien voor een mooie prijs. Voor de auto heb ik direct nog een aantal artikelen toegevoegd zoals een 12V oplader waarbij in no... Se mere

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør
  2. Computer- og tilbehørsbutik
  3. Gavebutik

Expert in hoesjes, opladers en gadgets voor iPhone, iPod en iPad. Voorzien van het Webshop Keurmerk, veilig achteraf betalen met Afterpay en altijd 14 dagen bedenktijd vanaf ontvangst.

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik had via GadgetBay een telefoonhoesje …

Ik had via GadgetBay een telefoonhoesje besteld voor mijn I-phone 6. Er werd aangegeven dat het ongeveer 3 dagen zou duren dat ik het via de post zou binnen krijgen. Ik kreeg het al binnen 1 dag binnen. Het was goed verpakt en zag er keurig uit.

31. juli 2017

een paar minpuntjes

ik had het pakje vroeger verwacht maar ik stuurde een mailtje en ze antwoorden direct daarom geef ik 4sterren.
de helpdesk was heel vriendelijk.
en de volgende dag zat het in de brievenbus.
voor het aankwam heb ik toch een week moeten wachten.

6. marts 2017

universele lens

Laatst een universele lens gekocht. Dit ga ik kado geven maar hoe het geleverd word in een plastic zakje ja wel jammer. Het lijkt net of het product al gebruikt is. Jammer

21. december 2016
GadgetBay-logo

Besvarelse fra GadgetBay

Beste Fre,

Wat vervelend om te horen dat u niet blij bent met de plastic verpakking van de lens. Wij hebben u direct een mail gestuurd om het op te lossen, maar helaas hebben we hier geen reactie op ontvangen. Wij bieden bijvoorbeeld altijd een volledige terugbetaling als iemand niet tevreden is, of we kunnen u direct een lens toesturen met een mooie cadeauverpakking.

Hopelijk staat u er voor open om het alsnog goed op te lossen. Wij in ieder geval wel :)

Met vriendelijke groet,
GadgetBay.nl

Prima service

Zelf verkeerde hoesje besteld, snel antwoord op mijn vraag gekregen, geen extra kosten en zeer snelle levering!

14. december 2016

Ik had een hoesje besteld voor mijn gsm, en ik had perongeluk het huisnummer 2 maal opgegeven (ipv. 5 had ik dus 5 5) ik had contact opgenomen en heb het pakje opnieuw thuis geleverd gekregen aangezien er ook geen pakje bij huisnummer 55 was aangekomen. Super goede klantenservice en super kwaliteit!

11. oktober 2016

Kwaliteit producten / Uitstekende Service

Onlangs een bestelling geplaatst bij GadgetBay. Ik had een oplader en kabeltje gekocht. Deze zijn van slechte kwaliteit en echte afraders. Mijn telefoon doet er 3x zo lang over om op 100% te komen ten opzichte van een officiele Apple lader. Producten zijn van slechte kwaliteit en raad ik zeker af om te kopen. Ze kunnen dan wel lekker goedkoop zijn, maar de kwaliteit is dan ook dramatisch.

Na contact met de klantenservice heb ik een nieuwe kabel gehad. Deze werkt vele malen beter. Qua service is deze winkel echt een aanrader. Klantgericht en zeer vriendelijk. Ik raad echter wel aan om goed te kijken welk product je besteld. Goedkoop is niet perse beter!

4. oktober 2016
GadgetBay-logo

Besvarelse fra GadgetBay

Beste meneer Pluis,

Vervelend om te horen dat uw oplader niet goed werkt. Ik denk dat er sprake is van een fabrieksfoutje, want dit hoort natuurlijk niet. U heeft altijd garantie op uw aankopen bij GadgetBay. Wij steven naar een 5-sterren klantenservice, dus helpen u graag verder! Als vervanging van de defecte kabel bied ik u graag een officiële Apple MFi Lightingkabel aan. Op basis van de naam Pluis kan ik geen bestelling of contactgegevens van u vinden, dus als u per mail kunt reageren op de bestelbevestiging, lossen we het direct op!

Hopelijk tot mails,

GadgetBay