Vi fik besøg kl.8 om morgenen, og om aftenen var hele anlægget udskiftet og oppe at køre. Virkelig fin service hele vejen igennem, og så gør det altså ikke noget, at prisen er noget lavere end hos vor... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
En tyverialarm fra G4S kan sikre din familie mod indbrud og øge trygheden i hjemmet. Vi er glade for, at vi er danskernes foretrukne alarmselskab, og hver dag arbejder vores ca. 2.000 medarbejdere for at skabe sikkerhed, tryghed og tilfredse kunder.

Roskildevej 157, 2620, Albertslund, Danmark
- 70 33 00 40
- kundeservice@dk.g4s.com
- www.g4s.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
god og hurtig installation
Meget behagelig G4S medarbejder
Vi havde den fornøjelse at have besøg…
Vi havde den fornøjelse at have besøg af Team Simon. Sikke en fantastisk toptunede service. En top professionel, gennem gang af systemet og forklaringer. Vi følte os trygge, gennem hele forløbet. Team Simon kørte ikke, før de var sikker på at vi, ikke havde flere spørgsmåls. 1000 tak til de to gæve gutter
Super kompentent og venlig rådgiver, super hurtig installation - 5*+
Vi havde i dag en aftale om rådgivning vedrørende et nyt alarmsystem. Super kompetent og venlig rådgivning; straks efter samtalen blev anlægget også installeret og virkelig godt forklaret – det kan ikke blive bedre. Endnu en gang tak for den fantastiske service.
god oplevelse da de tre kom på sagen
Ole,
Ole og Tim kom på sagen , så skete der noget.
Jesper C. kom nyt anlæg blev installeret. tak for det.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Vær opmærksom på at du SKAL betale for…
Vær opmærksom på at du SKAL betale for installationen - selvom du har 14 dages fortrydelsesret på alarmen. Synes det er bondefangeri at jeg skal betale kr 7.200,- for installation af tyverialarm selvom jeg fortryd efter 7 dage.
Meget pågående og aggressiv salgsmetoder.

Super god montør
Det gik nemt og efter aftale
Det gik nemt og efter aftale, montører kom til tiden som aftalt, og meget informative vedr. bruegn af anlæget.
Super god montør
Meget positiv oplevelse. Fra vi kontaktede dem til alarmen blev sat op gik der kun 3 dage. Super professionel montør der satte alarmen op. Han var god til at forklare alt mht alarmen. Kan varmt anbefales.
Hurtig installation
Konsulenten satte alarmen op på no time, og stak ikke noget under stolen, når vi snakkede priser m.v. Appen virkede dog ikke ud af boksen.
Specielt G4S’ s tekniker
Specielt G4S’ s tekniker, som installerede og gennemgik, hvorledes det nye panel fungerer, var meget grundig, venlig og guld værd for mig.
Opkrævning for forgæves kørsel
I forbindelse med opsigelse af mit abonnement grundet salg af sommerhus sendte i en tekniker ud for at pille jeres udstyr ned en måned efter at sommerhuset var overdraget, dvs en aftale jeg INTET havde med at gøre. Fordi I kørte forgæves har I sendt mig en regning selvom sommerhuset ikke var mit længere på det tidspunkt og jeg heller ikke havde adgang til det. Og nu fastholder I at jeg skal betale for forgæves kørsel SELVOM jeg fik at vide dengang jeg opsagde det at I ville ordne nedtagning med ny ejer.

Positiv oplevelse
Vi har haft alarm i mange år som gik i…
Vi har haft alarm i mange år som gik i stykker. Hele processen omkring opsætning af ny alarm. Flere forskellige informationer både omkring vores pris på ny alarm - ventetiden - flere telefon personale ved ikke hvad de taler om . Endelig kom der en montør , som var utrolig kompetent. Behagelig oplevelse oven på alle de andre