Jeg har i længere tid ledt efter en seng med en kvalitetsmadras da jeg har en diskusprolaps i ryggen. Var for nogle uger side forbi 7+7 på Ejby Industrivej i Glostrup for at kigge på en futon madr... Se mere

Bestilte en seng samt to kokosfiber madrasser af Morten fra 7+7 Futon, og fik venlig og kyndig vejledning undervejs. Vi ledte efter nogle madrasser der var hårdere end hvad man typisk finder hos Jy... Se mere

Kompetent og venlig betjening med hurtig og problemfri levering. Har købt 2 Futon-sovesofaer med gode madrasser til vores 2 teenagere. Yderst praktiske til såvel søvn som hygge. Vores 13-årige søn udt... Se mere

1. Soveværelsesmøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi sælger også til private. Her hos 7+7 Futon har du adgang til et stort udvalg af skræddersyet madrasser -lækkert møblement til især soveværelset og dagligstuen. Vores produkter er lidt inspireret af japanske indretnings principper tilsat en høj grad af komfort og kvalitet, der skinner tydeligt igennem i designet fra Innovation living. Her hos Futon.dk har du rig mulighed for at designe dine egne produkter ud fra forskellige moduler og designmuligheder, så du kan sammensætte en sovesofa, Futonsofa eller daybed og ViaCph, KarupDesign og WoodMan møbler, der passer perfekt til dig og dine behov. Stilen er altid gennemført og perfekt til et det moderne, danske hjem. I vores samlede sortiment finder du flere forskellige former for møbler til hjemmet, der alle har fokus på komfort, kvalitet og design. Varer fra WoodMan, Tatami Room, 7+7 Futon og Bambunique sælges også B2B (business to business). Der fremhæver økologisk design og bæredygtighed, med dedikeret respekt for traditionelt håndværk.

4,8

Jeg ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne!

Super serviceminded personale og jeg er ikke engang kunde.

Vi havde købt en sovesofa andetsteds og fået bestilt en forkert model (uden ryglæn). I første omgang ville det bolighus, hvor vi købte sofaen ikke hjælpe os. Vi forsøgte selv at kontakte fabrikanten uden held. Vi kontaktede derfor 7+7 Futon, som forhandler samme model, som vi købte. De kontaktede fabrikanten på vores vegne 2 gange og fik dem overtalt til at lade os tilkøbe et ryglæn. Der er bare super service, langt ud over hvad man kan forvente, når man ikke engang er kunde.

6. januar 2021

Ærlig og kompetent betjening

Ærlig og kompetent betjening. God sammenhæng mellem pris og kvalitet. Har fået en fantastisk god madras til en brøkdel af de priser man ser i andre sengeforhandlere. Alt i alt en meget positiv oplevelse. Vi kommer gerne igen.

20. november 2020

Super service. Vi havde købt de to mest perfekte sofaer til vores hjem på under 20 min. og vi er rigtig glade for dem.

13. oktober 2020

Personlig og imødekommende betjening

Fem store stjerner herfra. Vi skulle købe et nyt cover til vores futon.

Morten gav en fantastisk personlig betjening, tilbød nogle forskellige muligheder som vi kunne prøve hjemme. Da det ikke passede med farven, kom vi tilbage og bestilte en anden version som sidder perfekt på sofaen. Man føler sig hjemme, afslappet og velkommen når man besøger hans showroom i Glostrup. Selv når man kommer 3 uger efter, kan Morten huske ens navn og direkte hente ens bestilling uden problemer.

Vi kommer i hvert fald igen. Tak Morten - en kundeservice der er penge værd.

12. oktober 2020

Hej Kevin,
Mange tak for de fine ord. Det glæder mig meget at du er tilfreds med handlen.

Kompetent og imødekommende betjening

Kompetent og imødekommende betjening! Vi stod og skulle bruge en ny futon, og har man først besluttet sig, skal det også gå hurtigt. Det gik det så - og vi hentede madrassen nogle få timer senere på lageret og fik den bedste nats søvn du kan forestille dig.

1. oktober 2020

Kære Ole,
Mange tak for den anmeldelse.
Jeg er meget glad for at du har valgt at skiftede din gamle Futon madras ud med en ny Futon madras.
Vi ses igen om 8-10 år når du skal skifte Futon madras igen. Så håber jeg at jeg kan gøre dig lige så tilfreds som du er nu med det hele.

Skuffende besøg

Ekspedienten kom ikke kunderne i møde, men svarede kort og afvisende. Dette var overraskende for os, da vi havde ventet os rådgivning i en specialbutik med - må man formode - ekspertise på området. Vi oplevede i stedet arrogant, bedrevidende og tilsyndeladende inkompetent betjening. Vi gik fra stedet uden at købe en seng, som vi ellers have planlagt at gøre.

19. juli 2020

Hej Mette og Søren
Først og fremmest tak for jeres anmeldelse.
I kom fordi vores showroom i Glostrup fordi i gerne ville se PEEK sengeramme fra KarupDesign. Jeg fortalte jer at jeg syntes det var synd at i ikke havde set den liste vi har på hjemmesiden hvor der står beskrevet hvad der vises i udstillingen.
Her ser du listen https://futon.dk/i-udstillingen-viser-vi-446/

Jeg er også meget ked af at i opfattede mig som en arrogant, bedrevidende, inkompetent person, men jeg kunne jo ikke vise jer PEEK sengen som i ville se. Det må i meget undskylde. Jeg husker at vi snakke om i kunne anvende jeres egen springmadras på stellet, og det svarede jeg også på. Derefter var samtalen forbi og i sagde tak, jeg gik vider til næste kunde og i gik ud af forretningen.
I er altid meget velkommen igen med jeres spørgsmål.

CEO Morten Krause
since 1982

Verdensklasse service og hurtig proces…

Verdensklasse service og hurtig proces for at få vores to specialsyede futoner hjem med lastbilen i allersidste øjeblik. Vi blev mødt med så stor tillid og vi følte os trygge ved dem. Derudover valgte vi futon.dk da de kun var meget lidt dyrere (nærmest ingenting) end udenlandske leverandører, men også for at støtte en dansk virksomhed.

16. oktober 2019

BEDSTE PERSONLIGE BETJENING - SUVERÆNE PRODUKTER

100% de varmeste anbefalinger til enhver som ønsker at finde frem til det sovemiljø som sikrer den bedste søvn.

Den mest professionelle og ærlige vejledning vi nogensinde har fået. Tilmed er direktøren for 7+7 Futon Morten Krause, den mand som har introduceret Futon og det autentiske japanske sovemiljø til Danmark.

Hans viden og praktiske erfaring med produkterne er suveræn og meget tillidsvækkende. Service fra forespørgsel til levering upåklagelig. Forretningen i Glostrup er vild - og der er tid, ro og kaffe på kanden.

Sidst men ikke mindst fandt vi ud af, at 7+7 Futon er pionererne for bæredygtighed, miljøbeskyttende produkter, æstetik, kvalitet, holdbarhed og brug af naturlige materialer indenfor senge & sovemiljø markedet.

9. oktober 2019

Kunde-service på alt for højt plan :)

Kunde-service på alt for højt plan :)

Man må gerne holde fri om søndagen, men det ved Futon's direktør ikke, så han yder friskt kunde-service der alligevel :)

Jeg havde en del spørgsmål angående levering, og Morten var hurtig til at komme med brug-bare OG imøde-kommende svar.
Rigtig god oplevelse.

Det førte til et køb som helt igennem levede op til forventningerne.

Helt bestemt et sted jeg gerne handler igen :)

Fuld stjerne her fra.

21. september 2019

Super service!
Jeg vil uden forbehold anbefale Morten og hans butik.
Venlig og hurtig service ved leveringen og ekstraordinær service, da jeg efter kort tid måtte konstatere, at jeg have lavet et fejlkøb. Morten bad mig sende en “til salg” poster og hængte den op i butikken. Efter lidt tid, henvendte en kunde sig efter at have været i butikken, og købe den af mig.
Det synes jeg er usædvanlig god stil! Mange tak!
Jeg vil uden tvivl handle dér igen hvis jeg får brug for det.

14. januar 2019

Sofa og stol var leveret i den forkert farve

Købt en DUBLEXO ROUND sofa og stol i farven Charcoal Twist (563) i okt. 2018. De blev leveret om 15 dage, men i den forkert farve, Indigo (558)!!!

Skrev til ejeren, Morten, for at klage over det, og han sagde bare "Sorry, vi lavede en fejl" og ikke så meget andet end at den rigtige sofa vil blive leveret om 15-20 dage igen, og at vi skal ikke pakke noget op. Jeg følte mig ikke som om han var oprigtig ked af det. Jeg spurgt ham to gang om hvad erstatning er for den forlængde ventetid og ulejligheden, og han ignorerede simpelthen mit spørgsmål.

Så ventede vi 12 dage mere mens den forkert sofa og stol stå i vores lejlighed (de bliver hentet i sammenhængning af levering af den rigtige sofa og stol). Min mand skal også bære sofaen op og ned træpperne til 4. sal flere gang end forventet.

Men udover det, så kan jeg også sige nogle god ting:
1. Vi er meget glad for sofaen og stolen (i den rigtige farve).
2. Leveringstid er faktisk meget hurtige (det var bare meget irriterende at vi skal vente 12 dage mere end forventet).
3. Fejlen blev rettet hurtigt.
4. Vi følte os meget velkomne da vi besøgte showroom, og Morten var der til at svare på alle vores spørgsmål.

12. november 2018

Service i den rigtige høje ende

Opdatering af en ældre Futon Fuji seng med defekter og madrasbetræk som smuldre i kunstlæderet (Daytona). Møbelhuset var ophørt.
Fandt de gamle faktura fra møbelhuset og et navn med fabrikanten "Innovation levering".
Skrev op til fabrikken og forklarede problemerne.
Uden beregning nye hængselsbeslag til sengeramme/bundramme, og en henvisning til Futon som skulle ligge inde med/fremskaffe reservedele til sengetyperne.
Lidt mails til Futon efterfuldt af samtale med en venlig og hjælpsom sælger i sommerferien om modeltype og hvad kunne skaffes til den udgået model. Alt var fortsat lagerført.
Modtog efter ca. 14 dage, ordren på magasinstof og nyt madrasbetræk.
Var dog lidt i tvivl om størrelsen passede, da madrassen skulle på plads i betrækket (model Sharp). Så lidt småt ud da madrassen blev lagt henover betrækket.
Passer perfekt efter madrassen rystet på plads.

26. august 2018

Meget dårlig oplevelse

Jeg købte en sovesofa "BALDER" samt en Futon 980 140x200 Latex-Hestehaar-Bomuld-Uld i August måned 2016. Selve Latex-madrassen, som var den dyreste, har allerede sat sig, og der en fordybning på midten af Latex-madrassen.
Jeg har efterfølgende henvendt mig hos sælgeren/ejeren, dog uden hjælp. Han sagde, at det kan man forvente af alle hans Latex-madrasser efter 5 måneder. En virkelig dårligt oplevelser, hvor man føler sig snydt og bedraget, når man har betalt 5000 kr. for madrassen, som man ikke kan sove på mere uden at få ondt i ryggen.

20. februar 2017

Det bliver ikke bedre

Da jeg først kontakter ejeren en søndag eftermiddag får jeg straks svar. Vi fortsætter samtalen sent hen ad aftenen - en søndag! Over de næste 2 uger hjælper ejeren mig med at finde et samlet sæt. Han tilbyder at hente nye varer hjem, afslår endda at sælge en vare pga dens design-fejl og kunne i det hele taget ikke give en bedre kundeservice.

At sove på det sæt jeg endte med at bestemme mig for har været mildest talt en fantastisk oplevelse: Tidligere søvnproblemer forsvandt med det samme og ingen ondt i ryggen morgenen efter.

Jeg kan kun anbefale dette sted - jeg er ubetvivlsomt blevet en fast kunde!

28. juni 2015

Hurtig levering, fantastisk produkt

Jeg har for nyligt anskaffet mig en sovesofa af mærket Unfurl Deluxe via futon.dk.
Normalt synes jeg sovesofaer er ret grimme for at være ærlig, så jeg blev meget begejstret da jeg faldt over denne - i mine øjne - vildt fede sofa! Glæden blev kun endnu større da jeg få dage efter bestilling modtog den. Virkelig lækker kvalitetssofa, som man både sidder og ligger supergodt i. Servicen var hele vejen igennem i top. Jeg er ovenud tilfreds!

14. november 2014

Alletiders service :)

Fik god, ærlig vejledning og flink betjening i butikken søndag middag, for så at modtage min nye, lækre sovesofa 2,5 time senere. Det var ejeren selv som kom ud, fremfor en lokal vognmand eller fragtfirma, og fik endda også en hånd op af trapperne til 3. sal med kasserne, selvom leveringen jo teknisk set kun var til gadeplan.

All round rigtig god oplevelse :)

27. juli 2014