Bestilte en seng samt to kokosfiber madrasser af Morten fra 7+7 Futon, og fik venlig og kyndig vejledning undervejs. Vi ledte efter nogle madrasser der var hårdere end hvad man typisk finder hos Jy... Se mere

Fik god, ærlig vejledning og flink betjening i butikken søndag middag, for så at modtage min nye, lækre sovesofa 2,5 time senere. Det var ejeren selv som kom ud, fremfor en lokal vognmand eller frag... Se mere

1. Soveværelsesmøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi sælger også til private. Her hos 7+7 Futon har du adgang til et stort udvalg af skræddersyet madrasser -lækkert møblement til især soveværelset og dagligstuen. Vores produkter er lidt inspireret af japanske indretnings principper tilsat en høj grad af komfort og kvalitet, der skinner tydeligt igennem i designet fra Innovation living. Her hos Futon.dk har du rig mulighed for at designe dine egne produkter ud fra forskellige moduler og designmuligheder, så du kan sammensætte en sovesofa, Futonsofa eller daybed og ViaCph, KarupDesign og WoodMan møbler, der passer perfekt til dig og dine behov. Stilen er altid gennemført og perfekt til et det moderne, danske hjem. I vores samlede sortiment finder du flere forskellige former for møbler til hjemmet, der alle har fokus på komfort, kvalitet og design. Varer fra WoodMan, Tatami Room, 7+7 Futon og Bambunique sælges også B2B (business to business). Der fremhæver økologisk design og bæredygtighed, med dedikeret respekt for traditionelt håndværk.

4,8

Hotelmadras i luksus kvalitet 1. CSL

Jeg har i længere tid ledt efter en seng med en kvalitetsmadras da jeg har en diskusprolaps i ryggen. Var for nogle uger side forbi 7+7 på Ejby Industrivej i Glostrup for at kigge på en futon madras, blev mødt med stor tålmodighed, venlighed og ærlig vejledning i butikken. Endte med at købe en hotelmadras i luksus kvalitet 1. CSL
En virkelig positiv oplevelse at tage dem i brug, sover bare godt på disse madrasser, nu føler vi os bare udhvilet.
Kan klart anbefales

23. november 2025

Kære Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse – det glæder mig virkelig at høre, at madrassen gør en positiv forskel for din ryg og jeres nattesøvn.

Bare for god ordens skyld vil jeg nævne, at madrassen blev leveret i november 2025, så det er ekstra dejligt at høre, at I allerede nu – efter lidt tids brug – kan mærke effekten. Netop ved rygproblemer som diskusprolaps er det vigtigt, at kroppen får ro til at vænne sig, og derfor er det skønt at læse, at I føler jer mere udhvilede.

Tak for besøget i butikken og for tilliden. Det betyder meget for mig, at rådgivning, tålmodighed og ærlighed opleves som en del af købet.

www.futon.dk

Høj kvalitet og god service

Vi ledte efter nogle madrasser der var hårdere end hvad man typisk finder hos Jysk, Ilva m.fl. og de allergivenlige kokosfiber madrasser fra Futon var intet mindre end perfekte! Sengen var ligeledes af høj kvalitet, og efter lidt overvejelse gik vi også efter et tatami hovedgærde der bidrager med en diskret duft af søgræs.
Der var lang leveringstid på madrasserne, men Morten holdte øje med vores bestilling og gav besked lige så snart han var leveringsdygtig.
Alt i alt er det kvalitetsprodukter og god service man fås hos 7+7 Futon.

16. juli 2025

Hej Martin Kock.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder mig virkelig at høre, at både Tokyo sengen, Hotelmadras i luksus kvalitet 2.CSC og Tatami mat 80*160 som hovedgærde lever op til jeres forventninger. De hårdere madrasser i naturmaterialer er netop tænkt som et sundt og allergivenligt alternativ til det, man typisk finder andre steder.

Tak også for tålmodigheden med leveringstiden – jeg er glad for, at jeg kunne holde jer opdateret undervejs, og at resultatet var ventetiden værd.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye soveplads

Overvældet af venligheden

Jeg har i længere tid ledt efter en praktisk og pladsbesparende løsning, fordi jeg bor småt og samtidig har døjet med rygsmerter. I dag var jeg forbi Morten for at kigge på en futonmadras – og det var en virkelig positiv oplevelse.

Morten tog imod mig med et stort smil og en utrolig venlig og imødekommende attitude. Han besvarede alle mine (lidt forvirrende) spørgsmål med stor tålmodighed, og man kunne virkelig mærke, at han brænder for at hjælpe sine kunder og finde den rigtige løsning til netop deres behov.

Futonmadrasserne var overraskende behagelige – langt mere end jeg havde forventet! Morten tog sig også god tid til at forklare forskellen på de forskellige modeller og hvordan de er lavet, hvilket gjorde det nemt for mig at finde ud af, hvad jeg havde brug for.

Alt i alt oversteg oplevelsen mine forventninger, og jeg glæder mig allerede til at købe min futonmadras og tilbehør. Topklasse service og virkelig rar atmosfære – kan klart anbefales!

7. august 2025

Besvarelse fra 7+7 Futon ApS

Tusind tak for din fantastiske og varme anmeldelse!
Det glæder mig virkelig at høre, at besøget gav dig både svar på dine spørgsmål og en god fornemmelse af, hvilken løsning der passer bedst til dig.
Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og det betyder meget for mig at vide, at min vejledning og vores snak gjorde en forskel.

Jeg ser frem til at hjælpe dig, når du er klar til at bestille din futonmadras og tilbehør – og du er altid velkommen forbi igen, hvis der dukker nye spørgsmål op undervejs.

Endnu en gang tak for de pæne ord – det var en fornøjelse at have dig i butikken!

Morten

De bedste senge og fantastisk service!

Man skal tage ud i butikken, hvis man bare så meget som overvejer at købe en futon!
Morten guider kompetent en igennem de forskellige futon modeller, så man finder den rigtige! Jeg har tidligere haft en billig futon og var egentlig slet ikke i tvivl om at det er den bedste type madras for mig og havde også på forhånd udset mig en model, som lød rigtig god. Efter at ha prøve ligget på stort set hele deres udvalg, besluttede jeg mig dog for en anden og kan kun sige at jeg er endt op med den bedste seng/futon jeg nogensinde har sovet på og jeg kommer aldrig til at overveje en normal fjeder madras igen....
En rigtig futon madras, gør rigtig meget godt for ryggen og de materialer den er bygget op af, sørger for du holder en behagelig temperatur.
Forskellen på kvalitet og sove oplevelsen er tydelig, fra min gamle billige futon model og den nye rigtige futon og jeg kan kun anbefale at man fra start gør sig selv den tjeneste at købe en futon lavet af rene fibre!
Det er alle pengene værd og hos 7+7 futon, gør de noget for at hjælpe dig med at finde det allerbedste valg for dig. Fordi de virkelig ved noget om det produkt de sælger.

6. februar 2025

Kære Marikka
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fandt præcis den futon, der passer til dig – og at du virkelig kan mærke forskellen.

Som du så fint skriver, gør det en stor forskel at vælge vores originale, håndlavede futonmadras fremstillet af naturlige materialer som bomuld, uld og kokos. Vi har håndlavet futonmadrasser siden 1982, og de rene fibre giver ikke bare god støtte, men hjælper også kroppen med at holde en behagelig temperatur – og det er netop den slags kvalitet, vi brænder for at tilbyde.

Tak fordi du tog dig tid til at besøge butikken og mærke forskellen. Det er kunder som dig, der gør det hele værd!

Morten
www.futon.dk

Super service. Håber der på et tidspunkt kommer leveringsservice! Men også hyggeligt at komme ud til butikken i Ejby!

30. maj 2024

Hej Keiri,
Mange tak for dit besøg i Glostrup forretningen. Ja lige nu er NY-Pool.dk en del af 7+7 Futon og vi deler lokaler.
NY-Pool.dk skal nok bliver en selvstendig hjemmesiden med alt der høre til det, også leveringservice på farligt gods som HTH klor osv. Jeg er glad for at du tog dig tid til at komme ud i den fysiske forretning på Ejby Industrivej 30 lige bag ved FREJ.DK
Mvh Morten

Bedste sted at købe futon

Bedste sted at købe futon - Morten har styr på de forskellige produkter og forskellene, så det er noget nemmere at vælge blandt de mange muligheder. Også fin service undervejs med spørgsmål - og ikke mindst helt fantastisk service da jeg ikke kunne finde ud af at slå den sammen efterfølgende. Her får man både viden og den bedste service - så kan på det varmeste anbefale at købe din kommende futon her.

12. december 2023

Kære Astrid,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du fandt Mortens ekspertise og hjælp så værdifuld. Det betyder meget for os at vide, at du ikke kun fik den rette viden, men også følte dig godt serviceret, især da du havde brug for hjælp med futonen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tillid og god service

Morten var virkelig imødekommende og god til at hjælpe mig med at vælge hvilke futon madrasser og hynder jeg skulle have til min sofa. Undervejs var der problemer med leveringen og jeg måtte også køre forgæves en enkel gang. Men, Mortens humør og åbenhed ift. de fejl der var opstået, gjorde at jeg bestemt vil handle med ham igen samt gerne henviser kunder til 7+7Futon. Jeg har nu fået samlet min sofa, og den er virkelig flot og god kvalitet. Jeg er glad og tilfreds.

7. december 2023

Kære Lene Rørbech,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos 7+7 Futon ApS, og at du er glad for dine nye Futon madrasser.

Vi beklager de udfordringer, du oplevede med leveringen, og at du måtte køre forgæves en enkelt gang. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse. Det er fantastisk at høre, at Morten var imødekommende og hjælpsom med at vælge de rette futon madrasser og ryghynde. Vi arbejder altid hårdt på at forbedre vores service, og din feedback er værdifuld for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og vi sætter pris på, at du vil anbefale os til andre. Hvis der er yderligere måder, vi kan forbedre os på, er vi åbne for at høre dine forslag.

Tak fordi du valgte 7+7 Futon!

Super glad for både min futon og servicen

Jeg har været interesseret i at købe en futon i noget tid. Jeg tog ned og Morten brugte en hel halv time på at snakke mig igennem hans erfaringer og hjalp mig med at finde det rigtige til mit behov. Jeg kan kun sige at jeg var rigtig glad for min oplevelse og den seng jeg købte og kommer til at købe en masse mere hos ham i fremtiden!

28. september 2023

Kære Andreas

Tusind tak for din utroligt positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er super glad for din futon og den service, du modtog.

Vi er stolte af vores dedikerede medarbejdere, som Morten, der altid gør en ekstra indsats for at hjælpe vores kunder med at finde den rette løsning til deres behov. Det betyder meget for os at vide, at du værdsatte hans rådgivning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden, og vi vil være glade for at hjælpe dig med dine kommende behov. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi er glade for at have dig som en tilfreds kunde.

7+7 Futon ApS

Hele forløbet kørte som smurt!:-)

Hele forløbet kørte som smurt!:-)

Morten fra 7+7 Futon ApS har styr på sin butik!
Det gælder både showroom (som er ret afgørende når man skal købe en sofa), selve handlen og endeligt en smertefri levering præcist i det aftale tidsrum. Fragtmanden kunne jeg GPS-tracke hele vejen til min adresse, så jeg vidste, at de faktisk var på vej - dejligt!
Morten var meget behagelig at handle med og svarede på alle mails undervejs i forløbet.
Alt i alt sådan en handel skal forløbe!

Jeg kan kun anbefale 7+7 Futon ApS, og vil uden tvivl bruge dem igen.
Mvh Thomas

2. august 2023

Hej Thomas,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord om vores service hos Futon.dk! Det glæder os utroligt meget at høre, at hele forløbet med købet af din sofa hos os gik så smidigt og tilfredsstillende.

Vi er glade for at høre, at vores showroom og produkter levede op til dine forventninger, og at du oplevede en smertefri handel og levering. Det er vores mål at sikre, at vores kunder får en god oplevelse fra start til slut, og det er dejligt at vide, at du følte dig tryg med GPS-tracking af fragtmandens levering.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om Morten og vores team hos 7+7 Futon ApS. Vi bestræber os på at yde en personlig og professionel service, så vores kunder kan føle sig godt behandlet og informeret gennem hele processen.

Det glæder os også, at du overvejer at handle hos os igen. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med fremtidige behov, og du skal være velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan assistere dig med.

Endnu en gang tak for din anbefaling og for at vælge Futon.dk. Vi sætter stor pris på din støtte.

Bedste hilsner,
Morten Krause

Personlig og engageret service ~ og vi…

Personlig og engageret service ~ og vi er meget, meget glade for Sigmund, vores flotte og komfortable sovesofa. Tak for handlen!

1. august 2023

Kære Trine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du værdsætter vores personlige og engagerede service. Hos os er kundetilfredshed en prioritet, og det er opmuntrende at vide, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig.

Vi er også utroligt glade for at høre, at Sigmund, din nye flotte og komfortable sovesofa, har levet op til dine forventninger. Det er vores mål at tilbyde produkter af høj kvalitet, der skaber glæde og komfort i hverdagen.

Endnu engang, tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse på Trustpilot. Din tilfredshed er vores største belønning. Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig mange glade stunder med din nye sovesofa!

de bedste hilsner
Morten Krause

Smuk KANSO sengeramme og perfekt service

Vi købte en smuk KANSO sengeramme, der blev leveret hurtigt og lige til døren. En af lamellerne fik et knæk, men blev straks erstattet. Super service og fantastisk produkt.

En bonus er, at her en uge efter samling af rammen dufter der stadig dejligt af nyt træ i soveværelset :-)

13. juni 2023

Kære Thea

Tusind tak for din positive feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din KANSO sengeramme og den service, du har modtaget.

Vi bestræber os altid på at levere vores produkter hurtigt og sikkert, og det er dejligt at vide, at leverancen var bekvem for dig. Vi beklager, at en af lamellerne fik et knæk, men vi er glade for at høre, at vi straks kunne erstatte den for dig. Vores kundeservice er dedikeret til at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, og det er fantastisk at vide, at du har haft en positiv oplevelse med os.

Vi er også glade for, at du kan nyde duften af nyt træ i dit soveværelse. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores materialer, og det er vores mål at skabe produkter, der ikke kun er smukke, men også holder i lang tid.

Endnu engang tak for din positive anmeldelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig mange gode nætters søvn i din KANSO sengeramme.

God kundeservice

Vores futonsofa gik i stykker, så jeg skrev og spurte om det var en reservedel del som de havde. Ud fra billedet kunne han se, at det ikke var en reservedel, som de plejede at sælge (da han ikke havde hørt om at sofaen kunne knække der) men inden for 24 timer havde han oprette reservelden i deres system, så jeg kunne bestille varen og så havde vi den inden for 2 dage. Vi var meget imponeret over kundeservicen.

27. marts 2023

Køb af boghvedeskaller

Jeg købte min pakke online og modtog min pakke 4 dage senere og synes det var rigtig hurtig og effektiv levering lige til min dør. Produktet er helt perfekt og der var meget mere i posen end jeg havde regnet med.
Deres support er også hurtige til at svare.

11. august 2022

Besvarelse fra 7+7 Futon ApS

mange tak for dine fine ord, det glæder mig at du er tilfreds.

Er det kundevenligt ?

Aldrig har jeg været ud for en mere latterlig oplevelse i en forretning før. Det kan godt være I har gode varer, men den første oplevelse var under al kritik.
Futon.dk har showroom i Ejby- Glostrup. Da vi kommer ind i rummet får vi, som det første, besked om at tage skolerne af.. ??? Da jeg spørger den optagne ekspedient “ hvorfor dog skal jeg tage mine sko af i en forretning/showroom” , får jeg besked om at det er hvis jeg kunne finde på at hoppe i sengene/sofaerne..? Hvis ikke vi ville, måtte vi ikke komme videre ind i rummet. Ekspedienten havde ikke for en øre situationsfornemmelse i at se, at vi er ældre mennesker over 60 år, som måske ikke var lige nogen, der ville hoppe i sengen… Det var en varm dag, og ikke om jeg vil, rende i en forretning med bare tæer på deres “ rene gulve”. Der er godt nok en reol med låne sko, men skulle jeg hoppe i sko som andre havde på deres bare tæer ?? Er der nogen, der desinficerer dem ??
Hvad er det for en politik man fører her ? En kunde skal da ikke tage en del af sin påklædning af når man træder i en forretning ! Det er i hvert fald en sikker måde, at skubbe pengestærke modne kunder væk. Det har I gjort. Vores intention var at kigge på en futon, men nu får I kun dårlig omtale her og i min omgangskreds.

Svar til Morten Krause:
Min pointe er jeres grænseoverskridende politik om at tage sko af (især i corona- tiderne). Har aldrig været ud for det i Danmark. Du bedømmer mig utålmodig fra start, men jeg blev stoppet i at komme ind i forretningen fra start. Det var “ hertil og ikke længere”.
Desuden viser du hvilken kundetække du har, idet du sarkastisk kan finde på at kommentere her, at jeg skal huske at drikke lidt vand i disse varme tider.

9. august 2022

Kære Opticus58?
Først og fremmest tak fordi du tager dig tid til at skriver her.
Jeg stod med en anden kunde da i kom ind af døren, du sagde du ville købe et topmadras og det kunne jeg da godt hjælpe dig med fra indgangen, hvis du lige ville vente lidt på de sofaer som står i indgangen. Med der var du allerede på vej ud igen. Ja på den reol med sutsko er der også de blå plastikovertræks futter til at trække ud over dine sko, men du havde allerede set dig sort på det hele i de 7 sekunder du var på besøg, også vente i om og gik ud igen. Jeg ville ikke løbe efter jeg for at fortælle jer om plastikovertræks futter.
De 4 kunder jeg stod med da du kom ind var godt nok forbløffet over den måde du forsvandt ud af butikken igen så hurtigt. Jeg er da ked af at du ikke havde tålmodighed nok til at vente på at jeg var færdig med de kunder der var i forretningen før jer.

Morten Krause

PS. husk at drikke vand i denne her varme 😉

Yderst holdbar Futon & fantastisk service

Købte for ca 30 år siden en Futon sovesofa, som har fungeret glimrende indtil den såkaldte “clic-clac”-anordning gik i stykker, i den ene side. Fandt på 7 + 7 Futon’s hjemmeside muligheden for at få et nyt sæt. Ja FÅ, det viste sig at prisen 0,00kr var korrekt, da jeg ringede til firmaet for at få sagen opklaret. Portoen var endda yderst rimelig, og tre dage efter henvendelsen havde sofaen fået nyt liv. Fantastisk service!

3. september 2021

Besvarelse fra 7+7 Futon ApS

Hej Elise, mange tak for de fine ord ;-) Det glæder også mig meget at du er tilfreds med din sovesofa fra os, og at du har givet dig tid til at skrive det her til alle.
Tak for det Elise, du er altid velkommen en anden gang.

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos…

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos 7+7 Futon ApS. Desværre var det ene armlæn ødelagt, da vi fik pakket kassen ud, men efter en henvendelse hos 7+7 Futon fik vi leveret et nyt meget kort tid efter.

29. juli 2021

Besvarelse fra 7+7 Futon ApS

Kære Marianne. Det glæder mig meget at du er tilfreds med at handle hos os.
Tak for det.

God venlig og kompetent vejledning

God venlig og kompetent vejledning. Morten er også en mand der tør sige sin mening, og ikke blot tale kunden efter munden. Det giver større mulighed for at ende med at få den rigtige seng med ud derfra.

20. juli 2021

Hej Steffen
Tak for de fine ord, det glæder mig at du er tilfreds med handlen, selv om det var lidt svært når du sidder i Jylland og jeg i Glostrup. Men vi to fik det til at virke med online social media hjælp så du kunne se udstillingen live. Jeg er glad for at du kunne bruge min hjælp.
Mvh Morten Krause

Vi har længe skulle have en ny seng men…

Vi har længe skulle have en ny seng men det føltes som en stor opgave . Vi valgte at starte ud hos 7+7 Futon og endte med at købe vores seng der. Vi fik kyndig vejledning af Morten , som også lige havde fået nogle nye fantastiske madrasser hjem som kan vendes og har en blød og en hårdere side , helt genialt . Vi har måtte vente nogle uger på levering men så har vi også fået det som vi ville have det og oveni købet fået håndtag på madrasserne uden ekstra omkostning . Nu skal træet lige afklimatiseres , inden sengen kan samles fik vi at vide og så glæder vi og til igen at have masser af plads at sove på . Jeg vil klart anbefale denne butik for personlig og kyndig vejledning er vigtig når man skal køber et møble man bruger så meget tid i . Morten har også været god til at svarer på mails og fortælle hvornår vi kunne forvente vores levering .

24. juni 2021

Besvarelse fra 7+7 Futon ApS

Kære Jeanette, mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig meget at du er tilfreds med handlen.
Jeg håber i bliver glade for den helt nye madras som vi ikke har oprettet på hjemmesiden endnu, fordi den skulle testes først. Nu har vi testede den i over et år, og den har bestået :-) så den kommer på hjemmesiden som en standard varer. Super du giver sengestellet tid, så den massive bøgetræ kan arbejde sig på plads så skruer og huller passer bedre sammen når den skal samles.
kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål. god sommer

Kompetent og venlig betjening

Kompetent og venlig betjening med hurtig og problemfri levering. Har købt 2 Futon-sovesofaer med gode madrasser til vores 2 teenagere. Yderst praktiske til såvel søvn som hygge. Vores 13-årige søn udtalte efter første nat: “Hvor føler jeg mig bare udhvilet!” Man sover bare godt på disse madrasser, hvilket konen og jeg også selv gør.

16. maj 2021

Besvarelse fra 7+7 Futon ApS

Kære Kim, mange tak for dine fine ord. Det glæder mig at din søn også sover rigtigt godt på madrassen.
PS. Til kunder der læser her, kan jeg oplyse at Kim´s søn sover på en "Latex madras 140x200 natural"

En futon til over 11.000,- med…

En futon til over 11.000,- med special-mål der hedder 280×200 regner jeg med ikke går hul i efter små 3-4 mdr.
Eftersom vi aldrig har ejet en futon før, ville det have været rart med bedre vejledning, så som at få indsyet nogle stofhåndtag ind i siden på så stor og en uhåndterlige futon.
Inden der var gået 4 mdr. røg en af stofknapperne af og der er revet hul i stoffet, efter en dage hvor vi har skulle vende futonen.

Da jeg skrev til firmaet, fik jeg bare besked på at det eneste jeg kunne gøre, ville være at forsøge at sy det selv og han afsluttede med at han ikke selv var særlig god til at sy.

23. marts 2021

Hej Anne

Jeg er ked af at du har fået de problemer ved at hive i stoffet så gennembindingen er gået igennem stoffet. Men havde det nu været en skjorte du fik hevet en knap af stoffet på, ville du så også mene at det er stoffet som er dårligt…

Svar på dit spørgsmål.: Der er sikkert mange måde at vende sin madras på, og du har valgt en måder der ødelagte stoffet på din speciel fremstillet madras der er 280x200 cm.

Og du tager fejl Anne, det er ikke et tilbagevendende problem kunderne med håndtag i madrassen. / Se på mail fra On Tue, Mar 23, 2021, 14:32 der skriver jeg ..: (Vores fabrik i Polen har de sidste 30 år ikke syet stofhåndtag i madrasserne, men det er da noget jeg vil overveje, måske folk gerne vil betale de ekstra penge det koster at have et ekstra kraftigt stof på også håndtagene.)

Hvis du har mere at tilføje Anne så skal du kontakte vores advokat.

Thomas Dahl Sørensen
Advokatfuldmægtig
Kammeradvokaten Advokatfirmaet Poul Schmith
www.kammeradvokaten.dk

Sendt: 29. marts 2021 16:14

Det er modtaget.

Dog synes jeg du modsiger dig selv. Du starter med at skrive at I har produceret futonen med det stof i over 30 år og at der aldrig har været nogen som har efterspurgt at få indsyet håndtag i stoffet (man kan ikke rigtig vende den uden at undgå at få fat i stoffet, eftersom der ikke er andet at tage ved?)
og samtidig har du svaret at I har set det før (at der bliver hevet i stoffet og det går i stykker)
Pga. ovenstående synes jeg jo netop din service har været mangelfuld, hvis du hele tiden har været klar over at det har været et tilbagevendende problem for dine kunder?
Så sælger du i princippet et dårligt stykke håndværk hvor du fralægger dig al ansvar.
Madrassen kan ikke flyttes på andre måder end at man tager fat i stoffet/futonen som jo er ret upraktisk.

Hej Anne

Vi har anvendt den samme tekstil i over 30 år på vores Futon madrasser, så det er ikke en fejl på tekstiler. Du har på en eller anden måde hivet i stoffet eller kan den ikke gå i stykker. Det har vi set eksempler på før.
Så jeg er ikke enige med dig i at det er en fejl på stoffet.

Sendt: 29. marts 2021 14:57

Hej Morten.

Da jeg har indgivet en klage over dit produkt og din mangelfulde service, er det et krav at jeg sender klagen videre til dig.
I klagen har jeg lavet et par løsningsforslag, er du uenig i dette, bedes du vende tilbage indenfor 14 dage og sagen vil derefter blive behandlet af Nævnenes Hus.

Den lør. 27. mar. 2021 kl. 11.51 skrev Morten Krause

Hej Anne

Jeg tror ikke du vil mærke den syningen du har lavet.

Sendt: 26. marts 2021 16:27
Emne: Re: Specialmål på futon 900. 280*200 cm

Så det vil sige at der intet er at stille op?

On Fri, Mar 26, 2021, 16:15 Morten Krause

Hej Anne
Den lille runde (filt dut/knap) sidder under gennembindingens snoren, så snoren ikke kan gå ned gennem stoffet på madrassen. Og det kan den heller ikke medmindre at man hiver i stoffet.
Vi kan ikke bytte madrassen under nogle garanti.

Sendt: 26. marts 2021 15:43
Emne: Re: Specialmål på futon 900. 280*200 cm

Det tror jeg umiddelbart. Der har siddet en lille rund "stof-knap/lap" der hvor jeg har syet det sammen.
On Fri, Mar 26, 2021, 15:41 Morten Krause

Hej Anne

Tak for tilsendte. Det liger at den er gået i stykker ved en gennembinding er det rigtigt?

Sendt: 26. marts 2021 14:49

On Thu, Mar 25, 2021, 19:10 Anne Vo

Det er en fejl fra DIN side at du antager at vi har været forbi din forretning.
Vi har gjort en del research for at finde frem til hvilken type futon, der ville matche vores behov bedst og derefter søgt online for at finde ud af, hvilket firma der kunne producere futonen til os, da det er en familie-seng til 4 pers.
Det ændrer dog ikke på det faktum at vi havde regnet med at investere i en seng, der ville holde i minimum 8-10 år, men i stedet er der allerede hul i futonen efter kun 3-4 mdr. brug.
Futonen SKAL kunne holde til at der bliver flyttet rundt på den, og det har dit produkt tydeligvis ikke levet op til.
Det kommer til at forringe levetiden på futonen væsentligt, da vi enten skal vælge at den SLET ikke bliver flyttet/vendt rundt (og så vil vi komme til at ligge på de samme steder) eller fortsætte som vi hidtil har gjort og risikerer at hullet bliver større og større for hver gang vi flytter/vender futonen.
At du vælger at kvittere vores reklamation med "at du ikke er særlig god til at sy" synes jeg er en ret uprofessionel tilgang og jeg er ret sikker på at du ikke selv ville have været tilfreds med sådan en "løsning" fra firmaets side, hvis du havde købt en vare til over 11.000,- der allerede var gået hul på efter små 3-4 mdr.

Jeg sender et billede i morgen.
On Thu, Mar 25, 2021, 18:05 Morten Krause

Hej Anne
Jeg er da også ked af at madrassen ikke lever op til din forventning. Men du startede med at spørge på præcis denne Futon 900 i et speciel mål, i den først mail til mig. Så jeg regnede med at du havde været forbi forretningen og få vejledning fordi du var så præcis. Hvor fra skulle du ellers vide at det lige var den Futon du ville have, tænkte jeg. Sorry for det.
Kan du sende mig et foto af madrassen, der hvor den er revet i stykker?

Sendt: 23. marts 2021 14:41
Emne: Re: Specialmål på futon 900. 280*200 cm

Det har hvert fald ikke hjulpet at sy i stoffet pga. den kraftige textil. Tråden "løber" bare igennem og trevler hullet op, så det bliver større, hvilket også betyder at levetiden på futonen ikke vil være optimal, da hullet bliver revet mere og mere op for hver gang vi forsøger at vende den.
Jeg bad om vægten da jeg bestilte den, da jeg ville sikre mig at vi havde mulighed for få den op på vores 1. sal. Den vejer ca. det samme som jeg selv, så tænkte ikke det ville være et problem at få den op og heller ikke et problem at få den vendt en gang om ugen.
Det er ikke en selvfølge for kunden at en vare er bøvlet bare fordi du oplyser vægten, når kunden selv efterspørger det.
Der bliver DU nødt til at være eksperten og guide+vejlede kunden!

On Tue, Mar 23, 2021, 14:32 Morten Krause

Hej Anne
Jeg er ked af at min service ikke lever op til din forventning. Du viste at det var tung madras at have med at gøre. 68 kg skrev jeg til dig, det siger jo alt om at den er bøvlet at flytte rundt på.
Jeg ved ikke hvordan jeg kan hjælpe dig vider, jeg kan bestille et stykke stof af samme slags som den er i, hvis du skal bruge en stump til at lappe med.

Sendt: 23. marts 2021 14:11
Emne: Re: Specialmål på futon 900. 280*200 cm

Jeg har selv arbejdet i servicebranchen i over 10 år og som tidligere butiksansvarlig synes jeg det er under al kritik at lade kunden stå tilbage med et uforløst problem, som kunne have været undgået med den rette vejledning.
Må ærligt indrømme at det ikke føles som en særlig gennemgående service fra din side, hvis du har været klar over at futonen ville være stiv, tung og uhåndterlig fra start.
Det er dit fagområde og noget du har arbejdet med i mange år.
Så burde du måske have vejledt os til at få indsyet nogle stofhåndtag 👎🏽

Jeg er heller ikke særlig god til at sy.

On Mon, Mar 22, 2021, 21:52 Morten Krause

Hej Anne
Super dejligt at høre at i er tilfredst med madrassen. Tak for det.
Ja det er en meget tung og stiv madras den der FUTON 900.
Det eneste du kan gøre er nok at sy det i hånden på en eller anden måde. Det betyder ikke noget for madrassen at der mangler en gennembinding, jeg tror heller ikke at du vil mærke det. Men hvis der går 3-4 gennembindinger i stykker tæt må hinanden så skal der laves nye gennembindinger så indmaden ikke kan forskyde sig.
Jeg håber virkelig du finder en måde at lappe den på. Jeg kan desværre ikke sy.

Sendt: 21. marts 2021 08:43

Hej Morten.
Først og fremmest vil vi bare sige at det har været den bedste nattesøvn vi har haft siden vi modtog vores fantastiske futon.
Det har været den bedste investering for os!

Vi er dog stødt på et problem undervejs.
Eftersom vi aldrig har ejet en futon før, var vi ikke klar over hvor uhandy og upraktisk futonen er at få vendt og drejet pga. special størrelsen.
Hvis vi havde vidst det, så er jeg sikker på at vi havde lavet en forespørgsel på at få syet nogle stofhåndtag ind i futonen så den havde været nemmere at håndtere for os.
Desværre er der røget en stofknap af imens vi har forsøgt at få den vendt og har resulteret i at der er revet hul i stoffet ind til selve futonen.
Er der noget vi kan gøre for at reparere hullet? Materialet jo ret tykt og genstridigt.
Håber du kan hjælpe os med en løsning.

On Mon, Oct 26, 2020, 12:03 Anne

Ok. tak for svar
On Mon, Oct 26, 2020, 11:54 Morten Krause

Hej Anne
Jeg har ikke modtaget varer fra madras fabrikken i Polen endnu. De er også ramt af coved-19 og er meget bagud, da de har været tvunget lukket af myndighederne.
Jeg har bestilt 115 styks madrasser omkring 70 kubikmeter og jeg ved at de sender en lille lastbil med 20 kubikmeter i denne her uge, jeg ved dog ikke hvad der er på bilen endnu.

Sendt: 26. oktober 2020 11:48

#10647
On Mon, Oct 26, 2020, 11:46 Morten Krause

Hej Anne
Jeg har rigtigt mange ordre i systemet kan du oplyse mig et ordre nummer så kan jeg bedre finde uge af det

Sendt: 26. oktober 2020 11:11

Hej Morten.

Jeg ville høre om der er nyt omkring levering af vores futon?

On Sat, Sep 5, 2020, 11:27 Morten Krause

Super Anne, det bliver fragtmanden glad for.

Du skal bestille den her https://futon.dk/diverse-61/special-ordre-to-anne-vo-roman-1-x-fut900280200-p15323

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
Telefon 33 11 99 77
CVR nr. 20909609

Sendt: 4. september 2020 18:06
Emne: Re: Specialmål på futon 900 300*200

Fragtmanden kan sagtens køre helt frem, lige udenfor vores dør.

On Fri, Sep 4, 2020, 18:03 Anne Vo

Anne
"og her står så en adresse" (men den vil jeg ikke vise her på Trustpilot )

On Fri, Sep 4, 2020, 17:49 Morten Krause

Hvor skal den sendes til?

Phone.+45 33 11 99 77

denne besked er sendt i hast fra min smartphones, så der kan være stavefejl.

________________________________________

From: Anne
Sent: Friday, September 4, 2020 4:57:22 PM
To: Morten Krause
Subject: Re: Specialmål på futon 900 300*200

Hej Morten.

Jeg vil gerne ligge en ordre på futon 900 280x200.

Hvad er prisen for fragt?
On Thu, Sep 3, 2020, 08:26 Morten Krause

10525,-

Lige nu vil jeg gætte på 5 uger.

Sendt: 2. september 2020 20:46

Hej Morten.

Hvad vil prisen blive for futon 900 280*200?
Målene på den anden madras bliver lidt for stort i forhold til det sengestel vi har set på.

Hvor lang leveringstid har madrassen med special mål?

På forhånd tak for al hjælpen!

On Fri, Aug 28, 2020, 17:30 Morten Krause

Ca. 68 kg.

Sendt: 24. august 2020 07:56

Mange tak for svar.

Sådan helt lavpraktisk har jeg lige et spørgsmål mere.

Kan du give mig et skøn på hvor tung sådan en størrelse futon vil være?

Vi skal have den op på 1. sal i vores soveværelse og vores trappegang er ret snæver.

Desuden skal vi også have mulighed for at "lufte" og banke den indimellem.

Tak for hjælpen.

hilsen

On Thu, Aug 20, 2020, 09:04 Morten Krause

Hej Anne

Først og fremmest tak for din mail.
Prisen på en Futon 900 300*200 cm er 11275,- inkl. moms

Ejby Industrivej 30, 2600 Glostrup
Telefon 33 11 99 77
CVR nr. 20909609

Sendt: 18. august 2020 20:12
Emne: Specialmål på futon

Hej.

Hvad vil prisen ca. blive for Futon 900 med mål på 200x300?