En helt fantastisk service med…
En helt fantastisk service med usædvanlig høflig betjening.
En lille svejseopgave af udstødning blev taget ind på dagen ved mit fremmøde.
Meget meget positiv oplevelse.
Vh Kim VW UP
Rugmarken 20, 3520, Farum, Danmark
En helt fantastisk service med usædvanlig høflig betjening.
En lille svejseopgave af udstødning blev taget ind på dagen ved mit fremmøde.
Meget meget positiv oplevelse.
Vh Kim VW UP
Ummiddelbart meget dårlig oplevelse - allerede inden jeg nåede til værkstedet:
Jeg har forsøgt at bestille tid online til hjulskift , som de uden yderligere har af aflyst - 2 gange ! Så har jeg ringet til dem for at bestille tid telefonisk, men det viser sig at der er kun en (!) medarbejder der kan give tid. Det var ikke den, jeg tog fat i. De har derfor lovet at ringe tilbage, som aldrig skete…. Jeg har mistet alt tillid til dette værksted.
Jamen altså...
Der er ikke et øje tørt.
Stod igår med en bil der IKKE ville starte 🤬
I dag nåede jeg kun lige at synke morgenkaffen ☕ så stod Furesø Auto på adressen - klar til at sætte et nyt batteri i bilen 💪🏼
Det er fan'me service 👨🏻🔧👌🏼
Hos Furesø Auto får man altid god service og venlig betjening! :)
Jeg har flere gange benyttet Furesø Auto til reparation og vedligehold af både arbejdsbil og personbil (VW og Citroen). Alle gange har værkstedet været tip top med superservice og fair priser.
Det er vel ikke for meget at sige, at dette værksted er mit foretrukne - og jeg anbefaler det meget gerne til andre :-)
Jeg var om fredagen kommet til at hælde diesel i min ældre benzinbil (der må gerne grines!).
Jeg fik derfor transporteret bilen til Furesø Auto og lagde en seddel om problemet og om at jeg gerne ville have skiftet en lampe i forlygten.
Jeg ringede mandag morgen, hvor de ikke kunne garantere at de havde den færdig før næste dag, men bliver så ringet op senere samme formiddag, hvor de havde fikset problemerne og da de så samtidig havde konstateret, at motorgangen lød forkert tjekkede de tændrørene, som viste sig at være helt udtjente.
Nogle vil mene, at de skulle have ringet mig op og oplyst om prisen for tændrørs-delen, men jeg synes at det er et udtryk for at de tænker selv og laver det nødvendige. Og priserne virker i orden.
mvh Jes