Fuglsang VVS A/S Anmeldelser

3,9

Virkelig god, hurtig og kompetent service og vejledning over telefon og SMS på skæve tidpunkter af døgnet da vi havde problemer med varmepumpen - og med omgående personlig opfølgning dagen efter. Kan... Se mere

Brdr. Fuglsang monterede en ny gaskedel perfekt, og var tilmed indlevende og uselviske nok til at bedømme omfanget af, hvad der var hensigtsmæssigt at få lavet i forhold til kedlens ejers personlige... Se mere

Vores gasfyr tabte vand og en defekt o-ring blev skiftet, desværre var der stadigvæk tab af vand. Efter at jeg havde bedt firmaet returnere og udføre hvad jeg mener var en garanti reparation, fandt j... Se mere

God

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik gratis råd og vejledning!

Fik gratis råd og vejledning over telefon på en varmtvandskedel som ikke ville starte. Var rigtigt nok fyrets ur som var slukket og blokerede for start af kedelen efter strømafbrydelse ved lynnedslag.
Se det er fremragende service som i "gamle dage"
Tusind tak hjælpen, Thomas!

20. august 2020

Virkelig god professionel service

Virkelig god professionel service.
Fik et serviceeftersyn af vores 17 år gamle gasfyr dagen efter opringning. Virkelig grundig gennemgang, også kyndig vejledning til indstillinger etc. Fyret kan nu en del år endnu. Vi opretter en serviceaftale, og vil bestemt bruge Fuglsang VVS når nu fyret engang skal skiftes

20. august 2020

Helt perfekt!

Brdr. Fuglsang er den type håndværkere, vi alle gerne vil have. De kommer til aftalt tid, De giver et tilbud, der holder. Arbejdet bliver udført til punkt og prikke i prima kvalitet. Michael og Thomas Fuglsang har udført alt VVS i forbindelse med restaurering af voves gamle hus (gasfyr, vandbåren guldvarme, køkken og to badeværelser) , sønnens lejlighed (køkken og badeværelse) og i min lægeklinik (to badeværelser og 2 køkkener). Alt helt perfekt. Kan anbefales på det varmeste.

8. juli 2020

Fint- fint

Fint- fint. Kom til tiden, fortalte hvad der skulle skiftet, udfører arbejde og rydder op efter sig. Udfører altid godt arbejde.

18. juni 2020

De holder stort set deres aftaler

De holder stort set deres aftaler, var lidt besværligt at få aftalen i hus,
Havde også en reklamation, som Thomas var lidt sur og uenig i

Men de sender større faktura end det som de anvender, også hvis man indregner tid fra deres adresse. Så heldig for dem, at min kone ikke er så sur, for regningen blev betalt 100´%, men derfor behøver jeg jo ikke at være tilfreds.
Thomas var også "flik" til at true med advokat.

Mvh
Per.

15. juni 2020
Fuglsang VVS A/S-logo

Besvarelse fra Fuglsang VVS A/S

Hej Per.
Vi har lidt svært ved at forholde os til din anmeldelse, da vi ikke kan finde dig i vores system. Måske det er din kone som står registreret.
Med hensyn til faktura, er du velkommen til at få et udskrift fra gps sporing på servicevognen.
Det vil som firma, altid være svært at gøre alle kunder tilfredse.
Du har tidligere lavet 7 anmeldelser, herinde på trustpilot, og de 6 af dem er med en stjerne, og dårlig omtale. Så måske du bare er en af dem, som er svær at stille tilfreds ;-)

Brdr. Fuglsang vvs A/S
Thomas Fuglsang