Jeg har svært ved at anbefale at købe frø hos Camilla Plum, Fuglebjerggård. Jeg bestilte 12 forskellige poser frø hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 år og har god erfaring med at saml f... Se mere
Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... Se mere
2stjerner man trækker beløb på konto inden man sender varen har fået frø fra divs lande i EU samt fra UK på 3 dage selv i denne corona tid så jeg tror at der er et troværdigheds problem i dette t... Se mere
Hemmingstrupvej 8, 3200, Helsinge, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Har bestilt frø og blomsterløg her flere gange. Stort udvalg som gør det svært at vælge, god kvalitet og tingene kommer frem i løbet af relativt kort tid taget i betragtning at jeg altid bestiller i sidste øjeblik i højsæsonen 😊
Super service, ypperste kvalitet og hyggelig stemning. Stort, spændende og inspirerende udvalg
Jeg har flere gange handlet med Fuglbjergaard via nettet og oplever hvergang spændende varer af høj kvalitet og en rigtig fin service. Uanset om om jeg har købt planter, kogebøger eller julepynt. Vender som glad kunde tilbage og handler igen og igen og anbefaler gerne Fuglebjerggaard til andre
Jeg er vild med udvalget af eksotiske madvarer og gamle frøsorter til køkkenhaven! Det er heller ikke helt dumt med inspiration til lidt skæve projekter :) der er fin kommunikation omkring ordrer og jeg har aldrig haft problemer - har handlet der 20+ gange. Min eneste anke er at jeg ikke hat råd til at købe endnu mere :)
Tak til alle på gården, det er et fedt sted med masser af inspiration og gode oplevelser. Så på gensyn, hilsen fra en fynbo - Grete
Jeg er besværlig og ændrer gerne mine bestillinger af flere omgange. Hver gang får jeg behagelig og høflige svar fra fru plum.
Et par gange er en odre smuttet i svinget, men så snart jeg har gjort opmærksom på fejlen er den blevet rettet.
Handler her glad og gerne igen.
Fuglebjerggaard har et meget stort og unikt udvalg af frø, planter, bøger mm. og på websitet kan man finde mange gode fifs og inspiration.
Jeg har (som andre) oplevet lang leveringstid og at ordrer blev delt op i flere omgange, men har til gengæld fået fin kundeservice undervejs og alle mine produkter nåede frem i tide.
Jeg vil anbefale alle der sætter kvalitet og unikt udvalg over leveringstid at handle her :-)
På gården (Fuglebjergaard), på nettet, på TV og i bøger fortryller Camilla Plum med sine varer, opskrifter, holdninger og erfaring med mad. På sin helt egen måde formidler hun madglæde og etik. Man kan følge med i hendes madrejse og stå på og af i det tempo, der passer ind i det liv, man selv kan overskue. Det er da en gave!
Har nu handlet hos Camilla Plum er par gange 😊 og er super tilfreds 😉Rigtig gode varer . Sidste år kørte vi derop og der var egentlig ikke åbent , men vi blev budt velkommen alligevel. Så jeg kan kun anbefale både netbutik og fysisk butik 😉😉.
Her vil jeg ikke bruge mine penge mere. Det er marts, og jeg bestiller frø til såning. Her to uger efter er mine frø stadig ikke kommet. Man kan ikke ringe til Fuglebjerggård udover et par timers telefontid om ugen. Jeg har så mailet et par gange, og tonen i svarene fra Camilla Plum er ikke særlig kundevenlig. Hendes undskyldninger er, at hun behandler ordrerne efter nummerorden (min fra to uger tilbage er hun åbenbart ikke nået til endnu), og at jeg har bestilt på et tidspunkt, hvor der er travlt. Øh, det kunne man jo nok forudse, når det er forår.
Det skal lige understreges, at der i mailen med ordrebekræftelse ikke står noget som helst om, hvornår man som kunde kan regne med at modtage varen.
Nå, nu har jeg afbestilt mine varer, for jeg vil gerne nå at så, før det bliver efterår igen. Er lidt spændt på, om de kan finde ud af at returnere mine penge, eller om det tager et par måneder :-(

Besvarelse fra Fuglebjerggaard
Over 2 mdr. leveringstid og forudbetaling. Modtog aldrig track and trace nr. og var derfor helt chanceløs ift. at spore min pakke. Meget grov og uaceptabel mailkorrespondance.
Jeg har handlet her flere gange, og har fået de fineste frø, læggekartofler og andre ting. Det er et sted for kendere - her finder man ikke "kun" økologiske ting til sin have og sin mad, men man finder mange ting, man ikke vidste at man ville blive glad for at dyrke / spise. Det er ikke noget forkromet foretagende, der garanterer dag til dag levering, så jeg plejer at sætte en uges tid af til levering, og så er der plads i kalenderen til, at de kan nå at få det sendt også selv om der er ferie eller sygdom. Jeg har delt mange af mine ting med min have buddy :-) og hun har også oplevet, at alle varerne har været overordentlig gode. Frøene spirer, og tingene smager som Camilla har beskrevet det. SÅ :-), bestil i ro og mag, og i god tid, så bliver du glad og tilfreds :-)
Trækker pengene straks efter ordren er afgivet men sender først varen halvanden måned efter nu er podekviste landet her og de er fine og pakket fint og forsvarlig
Det er så ærgeligt når noget går galt..
Jeg har bestil vare en lørdag og får ordrebekræftigelse samt at varen er sendt ud.
rykker den følgende lørdag, får svar der er sket en fejl og det bliver sendt ud mandag. Det er jo ok og der kan ske en fejl.
får så en ny ordrebekræftigelse onsdag og svar at en af mine ting er udsolgt og der bliver refunderet for denne..
Nu sidder jeg så 2 ugere senere en søndag dvs. 16 dage senere og har stadig ikke modtaget min pakke.
ØV
Jeg Bestilte frø til køkkenhaven og drivhuset i 2016 og igen i februar 2017.
Hurtig levering og god service.
Virkelig spændende udvalg.
Jeg vil sikker handle hos Fuglebjerggaard Netbutik igen.
Spar jer selv for skuffelser, sure opstød fra Fru Plum, og en sang fra de varme lande, om hvor de varer du har bestilt bliver af!!!
Utroligt at damen ønsker at have med kunder at gøre, når de åbenbart
er så besværlige og irriterende, at servicere, som Camilla Plum, tydeligvis mener. Mine penge hæver hun fro, men pakken kommer ALDRIG! Hun gør det klart, at fejlen må være min!, selvom købeloven siger at ansvaret er sælgers, indtil den købte vare er overleveret i købers varetægt..Jeg søger hjælp ved Post Danmark, men heller ikke de kan finde pakken!!! Et pakkenr kan damen ikke fremskaffe, på trods af pakkens ret store værdi...??!! Det lugter langt væk af at, pakken enten ikke er sendt, er leveret forkert, og Fru Plum ønsker ikke at tage ansvaret. Så brug jeres hårdt tjente penge et sted, hvor du værdsættes som kunde! Ville slet ikke give så meget som EN stjerne til det her sted, men det er desværre nødsaget for at kunne give en anmeldelse!

Besvarelse fra Fuglebjerggaard
Den 14. november bestilte min søn på 14 år 2 poser af Holgers kæmpeært over jeres netbutik. Han fik den ene pose, og skrev til dig, og du svarede at i havde sendt den anden. Han har kigget i postkassen hver dag lige siden. Nu er det snart en måned siden han bestilte de ærter!
Min søn har brugt sine fødselsdagspenge på de ærtefrø og har glædet sig rigtig meget til at lave køkkenhave. Hvorfor går der 16 dage fra bestilling af frø til I sender. Hvis I ikke har frøene må I skrive og fortælle det. Desuden kan jeg tvivle på om I har sendt, for nu er der gået 10 dage mere og de er stadig ikke dukket op.
Sidste ting: det er også klædeligt, at man skriver høfligt til sine kunder og beklager hvis der er sket en fejl.

Besvarelse fra Fuglebjerggaard
Jeg bestilte 4 tomatplanter, som blev leveret så hurtigt, som blev leveret dagen efter. Desværre var én af planterne knækket helt nede ved roden, og en anden plante en smule beskadiget. Jeg skrev en mail, hvor jeg forklarede situationen, og fik svar 1½ time efter, og fik valget mellem nye planter og pengene tilbage, uden omsvøb eller diskussion.
2 dage efter modtager jeg de to nye planter.
Jeg kunne rigtig godt lide det Camilla Plum stå for og hendes programmer. Jeg har købt mange frø hos hende. I sidste uge kunne jeg se at de var startet med salg af øko tomat planter pr post, jeg bestilte 7 planter, selv om de var dyr, 55-. Kr. hver, og havde glad mig om at få dem hjem. På hjemmesiden stå "Vi pakker dem i plasticposer fyldt med majs- pakke chips,stivet af med en pind, så de ligger fast i kassen og fyldt ud med pakkechips eller papir så de ikke kan rutche rundt i kassen så de er perfekte og fint fugtige herfra. pak dem meget, meget forsigtigt ud. Vi kan ikke garantere for tomatplanter, der er for mange ubekendte, men de er i hvert fald helt i orden når de bliver afsendt ". Det stolede jeg på. I går kom de, i en pap kasse uden noget fyldning med pakkechips, så de kun rutsche god rund, uden støtte pin. Alle toppe var knækket af!!! Jeg tog billede af alle sammen og sendte til Fuglebjerggaard for at sige at jeg ville have pengene retur, de svarede at planterne godt kunne bruges alligevel og at jeg kunne kun få 4 refunderet og at det ikke var deres ansvar hvordan de kom frem til mig. Så er sagen slut for dem. Kun 4? Hvorfor, når alle er knækket og de ikke har pakket dem ansvarligt? Jeg er målløs. Aldrig mere
Fuglebjerggård har et rigtig flot udvalg i mange varianter, ikke mindst økologiske ting og sjældne, smukke sorter. Jeg bliver altid inspireret, men må trække én stjerne fra pga. ret dyr porto, og én stjerne fra pga. en oplevelse, hvor jeg ikke fik muligheden for at annullere min ordre før pakken var sendt - uden den vigtigste plante i købet.