November 2025 fiets gekocht. Defect bij aflevering en nog steeds geen oplossing. Inmiddels wéér 6 weken aan het wachten op een nieuw wiel. Loze beloftes. De gemiddelde stationsfiets zou jaloers zijn o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Recent twee E-bikes aangeschaft van het merk Vilette E-4000 Vintage, die beide keurig binnen de afgesproken tijd werden bezorgd. Bij uitpakken bleek dat één van de accu's er niet fraai uit zag. Direct... Se mere
Ik heb vorig jaar een e-bike gekocht via bol.com. Ik was wat sceptisch over het feit dat eventuele gebreken via fsn plus, een externe partij, opgepakt moesten worden. Totdat de batterij kapot ging en... Se mere
De accu van de fiets van mijn dochter wilde niet meer opladen. We hebben zelf eerst gekeken of we iets konden uitsluiten, maar uiteindelijk een melding gemaakt bij FSNPlus. Binnen anderhalf week ontvi... Se mere
Klein probleem!
Na een klein probleempje met mijn nieuwe fiets telefonisch contact opgenomen. Medewerker stond mij telefonisch vriendelijk te woord. Binnen 1 dag is er een nieuw onderdeel toegestuurd. Top!
Top service
Snel geholpen door de vriendelijke en kundige medewerkers. Ik ben helemaal tevreden en kom ook zeker terug voor de onderhoudsbeurten aan onze fietsen.
Top service!
Enkele weken geleden moest de accu van de fiets vervangen worden. Na contact te hebben opgenomen werd ik goed geholpen en werd de nieuwe accu snel geleverd. Top service & communicatie!
Snelle, goede service
Ik had een klein mankementje aan de fiets, even contact opgenomen en gelijk goed geholpen, probleem opgelost. Goede en snelle service.
Zeer tevreden over Fsnplus
Zeer tevreden over Fsnplus, deskundig,
Plezierige communicatie, snelle reacties oplossings gericht en prima service.
Fijne service
Fijne service. Had probleem met de fiets. Kon snel een afspraak maken en het werd prima opgelost!
Super goed geholpen
Super goed geholpen! De oude fiets van oma is nu weer helemaal klaar voor nieuwe fietsavonturen. Heel erg bedankt!
Ik ben ontzettend goed geholpen
Ik ben ontzettend goed geholpen! Het team is vriendelijk, deskundig en wist precies wat er moest gebeuren. Het benodigde onderdeel was snel binnen en alles werd vlot opgelost. Ik fiets nu weer met veel plezier rond
Zeer tevreden en goed geholpen met een…
Zeer tevreden en goed geholpen met een probleem van mijn fiets.
Goede service en vriendelijke medewerksters
Goed geholpen-Behoorlijk pech gehad met…
Goed geholpen-Behoorlijk pech gehad met mijn fiets ebike via AH online gekocht-FSN is absoluut welwillend om klant zo goed mogelijk te helpen-Probleem dat FSN ook afhankelijk is van de leverancier waardoor er veel vertraging is.Onderdelen afsturen duurde helaas lang&fiets was niet meer te repareren,gevolg paar maanden geen werkende fiets-FSN heeft zich oprecht ingezet om het allemaal werkend te krijgen, binnen garantie voorwaarden- Nu maximaal happy met een mooie,werkende ebike!Dank!
Ik heb10 maart een fietsscherm retour…
Ik heb10 maart een fietsscherm retour gestuurd, wacht nu al ruim een maand op mijn geld ruim 200 euro , krijg niks anders te horen we zijn ermee bezig. Ik wil mijn geld zoz terug
Snel en Professioneel
Ik heb al een tijdje een mooie fiets. Nu had ik laatst een klein probleempje aan mijn fiets. Waardoor ik bij fsn terecht kwam. Ik werd heel snel en professioneel geholpen en nu kan ik weer heerlijk fietsen. FSN bedankt voor de goede en snelle service! Ik zou het zeker aanraden!
Fsnplus: Doen!
Fsnplus:
- prima communicatie
- snelle actie met een duidelijk plan
- vlotte afhandeling
- vriendelijke service door enthousiaste vaklui
- Doen!
Snelle terugkoppeling en afhandeling
Monteur geweest bij onze Vilette fiets. Werd gewoon snel opgelost, helemaal blij mee!
Snelle service en vriendelijke…
Snelle service en vriendelijke medewerkers
Ik ben erg tevreden over de service
Ik ben erg tevreden over de service. Mijn probleem werd snel en vakkundig opgepakt, zodat ik weer snel gebruik kon maken van mijn fiets.
Ik moest even paar dagen wachten op…
Ik moest even paar dagen wachten op onderdeel maar ze hebben me keurig op de hoogte gehouden. Dik tevreden 👍
Erg goed en vriendelijk geholpen
Erg goed en vriendelijk geholpen. Via Albert Heijn bij ze terecht gekomen.
Ik en mijn vriendin kijken uit naar de mooie fietsroute richting Ambleteuse.
Læs mere om andre typer anmeldelser.