Se, hvad kunderne siger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Weggegooid geld

November 2025 fiets gekocht. Defect bij aflevering en nog steeds geen oplossing. Inmiddels wéér 6 weken aan het wachten op een nieuw wiel. Loze beloftes. De gemiddelde stationsfiets zou jaloers zijn op de slechte staat van deze e-bike en de herrie die deze maakt. Nul service. Boeven...

14. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb vorig jaar een e-bike gekocht…

Ik heb vorig jaar een e-bike gekocht via bol.com. Ik was wat sceptisch over het feit dat eventuele gebreken via fsn plus, een externe partij, opgepakt moesten worden. Totdat de batterij kapot ging en ik snel en zonder problemen geholpen ben aan een nieuwe batterij. Top service!!

10. april 2026

SUPER SERVICE!

Recent twee E-bikes aangeschaft van het merk Vilette E-4000 Vintage, die beide keurig binnen de afgesproken tijd werden bezorgd. Bij uitpakken bleek dat één van de accu's er niet fraai uit zag. Direct na de Paasdagen contact gezocht en, na wat foto's te hebben gemaild werden we direct gebeld en vertelde Alma ons dat we een nieuwe accu gestuurd krijgen en deze, qua uiterlijk niet zo fraaie accu gewoon als reserve mogen houden. Dat noem ik nu een "SUPER SERVICVE" snel, to the point en vooral heel prettig te woord gestaan.

7. april 2026

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Na 5 maanden viel accu uit. Nieuwe accu geen oplossing. Nieuw controller gekregen, geen oplossing. Nieuwe batterijhouder, verkeerde geleverd. We zijn inmiddels een kleine 5 maanden verder, fiets staat al zolang in de schuur en veel hoge treinkosten gemaakt. Alles duurt eindeloos en afspraken worden niet nagekomen. Tot op heden geen oplossing en geen compensatie.

10. marts 2026

Uitstekende Service!

De accu van de fiets van mijn dochter wilde niet meer opladen. We hebben zelf eerst gekeken of we iets konden uitsluiten, maar uiteindelijk een melding gemaakt bij FSNPlus. Binnen anderhalf week ontvingen we al een nieuwe fietsaccu. Geen poespas of ingewikkeld gedoe, maar prettig en vriendelijk mailverkeer en alles snel opgelost. Echt supertevreden!

2. januar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

6 weken moeten wachten op onderdeel…

6 weken moeten wachten op onderdeel voor het maken van de borging voor de accu. emails worden sporadisch beantwoord. En maar zelf het onderdeel geplaatst want langer wachten daar had ik geen zin in.

Service verbeteren en reageren op email al was het maar "we hebben u email ontvangen en informeren u wanneer hoe en wat".

4. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In mei een elektrische fiets gekocht…

In mei een elektrische fiets gekocht via de webshop van Action. Action werkt samen met FSN Plus en als er iets is met de fiets dan kan je beroep doen op de garantie en gaat FSN Plus het oplossen. De fiets ging na 3 x fietsen kraken en we ontdekte dat er flink speling zit in de naaf en bij de tandwiel in het achterwiel waar ook de aandrijving zit van de e-bike.
We hebben natuurlijk direct een melding gedaan via de website van FSN en we hebben het defect gemeld bij de Action waar we immers de fiets gekocht hebben nieuw via de webshop.
FSN was direct behulpzaam zo leek het in eerst instantie. Ze gingen een nieuw achterwiel bestellen en dan zou de monteur aan huis komen om het wiel te vervangen. Na een tijdje heb ik de status opgevraagd hoe het zat met het achterwiel wanneer we deze konden verwachten. Hij moest besteld worden..prima dan wachten we nog wat dagen..na een paar dagen zelf maar weer informatie opgevraagd waar het wiel bleef en aangegeven dat onze dochter nu geen kant op kan omdat ze geen andere fiets heeft ( wie verwacht er immers dat een nieuwe fiets na 3 x fietsen stuk gaat ) en dat onze dochter vakantie heeft en ook met haar vriendinnen graag weg wilt naar een zwembad of activiteit en dat we nu steeds de auto moeten gebruiken en kosten maken. Antwoord van uit FSN was dat zodra het wiel bij hun binnen kwam zij deze gingen verzenden naar ons en ik een track code zou krijgen om het pakket te volgen. 3 dagen verder was het wiel volgend de klantenservice binnen gekomen en lag het klaar om verzonden te worden in het magazijn. Maar je raad het al weer radio stilte.. gisteren 28 juli een mail er uit gedaan dat ik wil weten waar het wiel blijft en ik kreeg zoals verwacht geen antwoord terug . Ik heb daarop action gemaild dat ik niet akkoord ging met de werk methode van FSN en dat ik de fiets gekocht heb bij de webshop van Action en dat hun het probleem moeten oplossen want FSN reageert nergens op. Action komt met het antwoord u moet echt bij FSN zijn en dat ze de ticket mijn melding gingen sluiten. Natuurlijk ben ik het daar niet mee eens en heb ik action gebeld..u moet FSN bellen. Dat heb ik daarna maar dan gedaan en dat telefoon gesprek was echt bijzonder. Ik weet niet wat voor mensen daar werken maar beleefdheid, fatsoen, en proffesioneel is daar in het klantcontact centrum niet aan de orde.
Ik werd als een hond afgesnauwd. Het magazijn ging het wiel op de post doen wanh hun daar tijd voor hadden en dat mijn dochter nu geen kant op kon Ja dat was dan maar even zo. Dat ze niet gebruikt kon maken van haar nieuwe fiets er waren ergere problemen in de wereld .en toen ik zei over 3 weken begint school en dan heeft wel haar fiets nodig en ik ben bang dat jullie niet optijd dit opgelost hebben was het dat ik me niet zo druk moest maken dat was pas over 3 weken en anders was er vast nog wel een oplossing om op school te komen lopend op de bus. Toen ik zei de reviews op Trustpilot liegen er niet om was het ik ga nergens op in . Ik gaf aan dat we meer gebreken hadden ontdekt in het wiel was het nou wat zeurt u nouw dat is toch het zelfde wiel en dat gaan we toch oplossen wat wilt u nu van ons ..ik wil weten wanneer ik het wiel kan verwachten want we zijn bijna een maand verder dat hij verzonden zou worden ..het magazijn doet dat wanneer hun dat willen ik kan daar geen verandering in brengen ...de toon die de jonge dame aan de telefoon had en de zinnen die ze gebruikte in haar gesprek deden mij het vermoeden geven dat ze getraind worden voor zulke gesprekken om de mensen snel af te weren en ze eigenlijk het zo vervelend lastig te maken met de hoop dat wij als gedupeerden het opgeven en hun geen kosten maken op iets waar je gewoon recht op hebt . Ze wist precies hoe ze je moest afwimpelen. Daarna direct action gebeld dat ik de fietst niet meer wil en de koop ga ontbinden en dat ze tm vrijdag 1 aug de tijd hebben om met een gepaste oplossing te komen , maar eigenlijk wil ik de koop ontbinden de fiets terug sturen en het aankoopbedrag en verzendkosten en de extra gemaakte kosten terug hebben want als ik een andere krijg en er is weer wat mee ben ik weer afhdn van FSN Plus en daar heb ik geen vertrouwen meer in en me buik van vol..maar ik ga niet opgeven ze hebben de verkeerde aan mij en ik stap naar de geschillencommissie en die geven mij gelijk dat kan niet anders zegt het juridisch Loket...en de media evt ...dit moet stoppen..de winkels moeten hun verantwoordelijkheid nemen tegenover de consument en de consumentenbond of iets moet kijken naar de wanpraktijken van FSN ..zodra het defect duur is of een fabrieksfout gemeld wordt dan kan je zeuren wat je wilt dan wordt het een te dure reparatie en dan is het totale radio stilte .ik heb wel me les geleerd nooit meer een fiets via een webshop maar gewoon bij een winkel met eigen magazijn en werkplaats. Action neem je verantwoordelijkheid

20. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vervangende batterij net aan binnen garantietermijn

Van de week hebben wij een vervangende batterij mogen ontvangen.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de geweldige service bij het vervangen van de batterij van mijn fiets. Alles verliep snel, duidelijk en professioneel — iets wat je tegenwoordig helaas niet vaak meer tegenkomt.

Het is echt een verademing om te merken dat er nog bedrijven zijn die hun klanten zo serieus nemen en service écht op één zetten. Nogmaals, enorm bedankt!

21. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eind maart had een Villetta E-bike bij…

Eind maart 2025 had ik een Villetta E-bike bij AH gekocht. Ik had bij de AH een proefritje gemaakt en het leek een mooie fiets. Een week later werd deze bezorgd. Maar 1 trapper kregen we er niet op bevestigd. Het schroefdraad was niet goed. Contact met FSN gezocht. Er moest een nieuwe crank worden besteld. Die kwam na een week. Toen moest ik wachten op de monteur. Heel veel gebeld met FSN, en elke keer zeiden ze dat ze de monteur een seintje zouden geven. Pas eind april kwam hij langs. Zette de nieuw crank erop. En hij stelde de remmen, want die liepen aan. Toen gingen we op vakantie met de fiets. Maar elke dag deden mijn remmen het slechter. Tot ik op een dag heuvelaf reed en de remmen het helemaal niet meer deden. Ik kon op een rotonde net een auto omzeilen en kon daarna stoppen omdat de weg weer vlak werd. Dus weer contact met FSN opgenomen. Heb ze op 5 juni gemaild of ze de monteur alvast een seintje konden geven. Ik hoorde niks. Weer gemaild en gebeld. Ja, ze gingen de monteur een seintje geven. Die nam uiteindelijk begin juli contact op. De monteur zei dat hij pas op 23 juni van FSN een bericht had gekregen over mijn fiets. Ik weet niet hoe dit precies zit, maar het klonk me vreemd in de oren. Maar op de geplande afspraak kwam hij niet opdagen. Op de tweede geplande afspraak ook niet. Pas op de derde afspraak, op 8 juli kwam hij daadwerkelijk langs. Hij constateerde dat er een nieuw remblad moest komen. Dit moest besteld worden. Ik zag de bui al weer hangen met eindeloos wachten en bellen. Inmiddels had ik 3 maanden een nieuwe fiets en er 3 weken op gefietst. Ik heb met BSN, dat is de officiële contractpartner, contact opgenomen én mijn fiets teruggestuurd én mijn aankoopbedrag teruggekregen. Dit laatste ging onverwachts snel.
Ik heb inmiddels mijn les geleerd: geen fiets meer kopen via dit soort kanalen. Want zowel kwaliteit van de fietsonderdelen, als de serviceverlening zijn van slecht kwaliteit.

20. juli 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Defecte e-bike en een compleet onbereikbare klantenservice

Het échte probleem is echter de klantenservice van Albert Heijn zelf. Ondanks herhaaldelijke contactpogingen via telefoon en e-mail heb ik na weken wachten nog steeds geen enkele reactie. Ik zit nu met een dure, onbruikbare fiets en een verkoper die niet thuis geeft.
Mijn advies aan Albert Heijn: neem verantwoordelijkheid voor de producten die je verkoopt en zorg dat je klantenservice daadwerkelijk reageert.
Mijn advies aan andere kopers: wees gewaarschuwd. Bij een probleem met een dure aankoop sta je er op basis van mijn ervaring volledig alleen voor.
Update over mijn e-bike aankoop via AH Voordeelshop
Mijn via de AH Voordeelshop gekochte e-bike (€799) werd geleverd met een onherstelbare fabrieksfout, wat is bevestigd door een professionele fietsenmaker. Na een periode van moeizame communicatie en frustratie heb ik gelukkig een positieve wending ervaren.

Albert Heijn heeft inmiddels contact opgenomen en de retourzending van de defecte fiets geaccepteerd. Als excuses voor het ongemak hebben zij bloemen en een cadeaubon gestuurd, wat ik zeer waardeer.

Het is een opluchting dat er uiteindelijk een oplossing is gekomen. Ik ben blij met de verantwoordelijkheid die is genomen en de geboden compensatie.

20. juni 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fiets kapot binnen 10 weken en minder als 500 km!

Fiets binnen 10 weken en minder als 500 km gefietst al kapot. Telefonisch niet bereikbaar, continu lijn bezet of antwoord apparaat. Via AH voordeel shop gekocht, maar ook zij deden niks. Uiteindelijk een berichtje, doorgegeven serienr zou er artikel gestuurd worden en als ik dat binnen had moest ik me melden voor inplannen monteur. Artikel hsd ik na week! binnen, nu al 2e week wachten tot er een monteur gaat komen. Fiets staat dus al 3e week onbruikbaar in de schuur. Geen idee hoe lang dit nog gaat duren, zoals gezegd niet/slecht bereikbaar. Ik zou nooit meer fiets kopen bij hen en ook AH is me in deze als tussenpersoon ontzettend tegengevallen

17. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer ontevreden over de service…

Ik ben zeer ontevreden over de service van FSN. Mijn e-bike hield er plots mee op en het duurde enorm lang voordat er eindelijk een monteur langskwam. Daarna moest ik nóg langer wachten op een vervangende fiets. Die fiets heeft het vervolgens maar drie weken volgehouden voordat hij ook kapot ging.

Ik heb daardoor weken zonder fiets gezeten en moest noodgedwongen met de auto naar mijn werk, wat extra kosten met zich meebracht. FSN heeft toegezegd dat deze onkosten vergoed zouden worden, waar ik volgens de wet ook recht op heb. Maar inmiddels wacht ik daar al weer drie weken op en moet ik er telkens zelf achteraan. De communicatie is traag en ik voel me totaal niet serieus genomen.

Kortom: slechte service, onbetrouwbaar product en veel gedoe.

Dit probleem met mijn fietst ontstond in februari en nu medio juni ben ik nog steeds niet van het probleem af

3. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Positieve ervaring ondanks kapotte fiets

We hadden via de ANWB een fiets besteld, maar deze werd helaas niet werkend geleverd. Dat maakte ons in eerste instantie wat ongerust, vooral door enkele recensies en de vermelde reactietijden. Gelukkig is onze eigen ervaring heel positief verlopen. E-mails werden nog dezelfde dag beantwoord, we werden vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en het probleem werd snel en professioneel opgelost door FSN Plus. De fiets werd opgehaald via een ophaalopdracht en het aankoopbedrag stond binnen enkele werkdagen weer op onze rekening. Ondanks de teleurstelling van een kapotte levering, is het retourproces opvallend soepel en vlot verlopen. Daarom alsnog 4 sterren.

11. juni 2025

Vilette vouwfiets AH

Vanuit de bonusfolder 2 elektrische vouwfietsen besteld bij FSN. Ivm de langere levertijd contact opgenomen en gelukkig konden ze 2 dagen later geleverd worden. Op tijd voor de vakantie! Heel fijn geholpen, goed meegedacht. Erg tevreden!

2. juni 2025

Frustraties alom

1 Ster omdat ik echt gefrustreerd ben. Ik heb mijn fiets, een Viletti, bij Albert Heijn gekocht. En al meerdere keren problemen met de fiets gehad. Fiets is nog geen 2 jaar jong. Spijt als haren op mijn hoofd. De garantie wordt via FSNplus geregeld. Dit zijn absoluut vriendelijke en welwillende mensen hoor, maar het duurt allemaal zo lang. Ik heb nu drie of vier keer enkele weken zonder fiets gezeten omdat het een tijdje duurt, of voor je bericht krijgt of voordat de fietsenmaker langskomt. Er mankeert steeds weer iets aan de fiets. Ik schakel rechtsbijstand in om te zien of Albert Heijn nog aansprakelijk gesteld kan worden voor het verkopen van een niet deugdelijke fiets.

3. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

FSN slechtse bedrijf van Nederland.

Er komt na maanden nog steeds geen monteur langs voor reparatie. Ze geven geen datum en reageren niet op mails. Eerst op onderdeel gewacht en nu op een monteur. 3 maanden nog geen reparatie. Ze zeggen reparatie op iederen gewenst moment. Koop niets van VILLETTE fiets van FSN. FSN verreweg het slechtst bedrijf in Nederland Hunfters zijn het. Fietsen zijn van Decathlon merk VILLETTE. Bedrijf dat reparatie uitvoert is FSN.
Er zijn veel klachten,maar alles wordt genegeerd.

12. marts 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.