De er meget dyrere end andre lokale…
De er meget dyrere end andre lokale autoværksteder. Har hævet prisen voldsomt efter de flyttede i større lokaler.
Bruger dem selvfølgelig ikke mere.
Bruger dem selvfølgelig ikke mere.
Jeg har givet dem mere end én chance, men de fejler hver eneste gang. Man kan aldrig stole på dem. Jeg er blevet snydt flere gange, og jeg er bestemt ikke den eneste – alle jeg kender er også blevet snydt og bedraget.
Deres priser er ekstremt høje sammenlignet med andre værksteder. Vi har sammenlignet deres priser med andre værksteder i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, og deres priser var mere end dobbelt så høje, mens servicen var langt dårligere.
Jeg er begyndt at bruge Quickpoint, og jeg er meget tilfreds. Jeg opdagede, at jeg havde betalt for udskiftning af nogle reservedele på min bil, men da jeg fik bilen tjekket på et andet værksted, fandt jeg ud af, at delene slet ikke var blevet udskiftet.
Urealistisk høje priser og snyd på samme tid. Jeg anbefaler, at I vælger et andet værksted. Få et pristilbud fra dem, og tag derefter til Quickpoint – så vil I selv kunne se forskellen.
Jeg får desuden 10 % rabat, fordi jeg er medlem af Ældresagen. Et olieskift med filter og service koster 677 kr. hos Quickpoint, mens det hos dem koster fire gange så meget.
Deres måde at behandle kunder på er også meget dårlig og respektløs.
Denne anmeldelse er fra mig – og på vegne af alle dem, jeg kender, som også er blevet snydt.
Jeg kan desværre ikke give nogen stjerner, da min oplevelse med dette firma har været meget utilfredsstillende. Kundeservicen var under al kritik, og det fremstod som et useriøst firma. Jeg havde forventet at modtage et tilbud, men det kom aldrig, og jeg måtte gentagne gange rykke for det. Da jeg endelig fik tilbuddet, følte jeg mig presset til at acceptere det, fordi bilen allerede stod på liften. Dette er anden gang, jeg oplever dårlig service her, og jeg vil aldrig få lavet min bil hos dem igen.
Meget dårlig oplevelse hos Friis Biler. Servicen var under al kritik, og kommunikationen fungerede slet ikke. Det var svært at få svar på henvendelser, og når man endelig fik svar, var det uklart og uprofessionelt.
Jeg modtog et tilbud fra Friis Biler, som jeg godkendte. Alligevel endte den endelige faktura med at være dyrere end det aftalte beløb. Derudover var kommunikationen undervejs mangelfuld, og den generelle service oplevede jeg som dårlig.
Alt i alt en skuffende oplevelse, og ikke noget der giver mig tillid til at handle der igen.