Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle Anmeldelser 3.425

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 495 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets kompetence, empati og professionelle tilgang. Mange sætter pris på den stærke støtte og sparring, der føles både målrettet og menneskelig. Folk oplever at blive mødt med ro, nærvær og stor forståelse, og de føler sig trygge og godt behandlet gennem hele processen. Servicen beskrives som værende i top, med hurtige svar og en effektiv håndtering af henvendelser. Dog var nogle utilfredse med informationen omkring lønsikring, da de følte, at vigtige detaljer ikke blev kommunikeret klart. Der var også enkelte, der oplevede dårlig behandling og manglende rådgivning, samt problemer med gentagne opkald efter at have frabedt sig kontakt.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunderne roser medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder roser den professionelle, hurtige og hjælpsomme service, især ved... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice. Mange roser den professionelle, kompetente og hjælpsomme... Se mere

Customer communications

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle oplever ubehagelige opkald fra telefonsælgere, der... Se mere

Response time

Mennesker rapporterer positive oplevelser med responstid. Kunder nævner hurtige svar og rådgivning, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere

Fritstilling og feriedage. I forbindelse med min fritstilling, inkl. sætningen, ferie skal afholdes i fritstillingsperioden, kontaktede jeg Frie. Resultatet er at de trods alt ikke kan fordre... Se mere

Hos Frie får man meget mere end blot økonomisk tryghed. Deres lønsikring fungerer upåklageligt, men det er deres professionelle coaching, der for alvor gør en forskel. ​Jeg har oplevet en utrolig st... Se mere

Lone Werner Kragelund er yderst kompetent og professionel i hendes rådgivning og hun satte sig virkelig ind i min situation og var med til, på en let måde, at forklare mig mine muligheder. Lone... Se mere

1. Indtægtsbeskyttelsesforsikring
  2. Fagforening

Om Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle

Frie - med Danmarks højeste gratis lønsikring

Bedste a-kasse og fagforening for alle
Få gratis lønsikring op til 7.500 kr./md. ved medlemskab af a-kasse 555 kr./md og fagforening 139 kr./md.

A-kasse kun 555 kr. pr. md.
Vi hjælper dig med at få dagpenge, hvis du bliver ledig. Du kan få helt optil 25.070 kr. pr. md.

Et medlemskab af a-kassen omfatter også professionel hjælp ved jobsøgning, gratis e-learningskurser og adgang til rabatunivers.

Lønsikring fra kun 30 kr. pr. md.
Få en lønsikring hos os med Danmarks hurtigste dækning. Du vil efter kun 5 måneder være dækket og kan herefter få udbetalt lønsikring (op til enten 6 eller 12 måneder).

Med vores lønsikring kan du modtage op til 40.000 kr. pr. md. oveni dagpengene.

Forening for selvstændige kun 139 kr. pr. md.
Ubegrænset sparring og rådgivning omkring driften af din virksomhed, gratis personalejuridisk hotline, attraktive rabatter, forsikringer og pensionsordning og gratis inkassoservice m.m.

Om os
Frie er en demokratisk styret forening for lønmodtagere og selvstændige med godt 40.000 medlemmer og mere end 70 års erfaring

Vores ca. 130 medarbejdere gør alt for at hjælpe medlemmerne med at få det optimale ud af deres arbejdsliv. Vi støtter ingen politiske partier.

Kun hos Frie får du en gratis lønsikring helt op til 7.500 kr. med i dit medlemskab af a-kassen og fagforeningen, hvis du opfylder betingelserne.

Så altså – ta' os bare for pengenes skyld!

4,3

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Super service og vejledning og specielt…

Super service og vejledning og specielt Samuel Saryeh Nissen han er virkelig super.

Hej David
Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du har fået god service og vejledning.

Og en særlig tak for, at du fremhæver Samuel. Vi giver din ros videre til ham – den slags betyder meget.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Marianne er især super sød og dygtig 🙌🏼

Hej Celine
Hvor er det skønt at læse, at det altid er en god oplevelse – tusind tak for din anmeldelse.

Vi giver naturligvis din ros videre til hende – det betyder meget at få sådan en hilsen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det her.

Et virkelig godt forløb…

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Frie Lønsikring og vil gerne sige tak for et professionelt og værdifuldt samarbejde gennem hele processen.
Særligt vil jeg fremhæve min karriererådgiver, Bettina Rosenkrantz, som har været en utrolig kompetent, engageret og dygtig rådgiver. Bettina har mødt mig med både faglighed, motivation og ægte interesse, og hendes sparring har gjort en stor forskel for mig i mit karriereforløb.
Jeg har følt mig godt guidet hele vejen, og forløbet har været med til at styrke både min retning og min tro på egne muligheder. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Bettina, og jeg kan varmt anbefale både hende og Frie Lønsikring til andre.
Tak for et rigtig godt samarbejde.
Michael

30. april 2026

Hej Michael
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du har haft et så godt forløb hos os.

Det betyder meget for os, at du har oplevet samarbejdet som professionelt og værdifuldt hele vejen igennem, og at Bettina har gjort en mærkbar forskel med sin faglighed, engagement og ægte interesse. Når du skriver, at hendes sparring har styrket både din retning og din tro på egne muligheder, glæder det os meget.

En særlig tak for, at du varmt anbefaler både Bettina og Frie videre – det sætter vi virkelig stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så grundigt.

Angående min sag

Angående min sag, håndterede A Kassers juridiske afdeling den meget hurtigt og professionelt. De var altid opmærksomme og gav grundig vejledning.

Hej Thuy
Tak for din fine anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at du oplevede en hurtig og professionel håndtering af din sag, og at du samtidig følte dig fulgt tæt med klare og grundige forklaringer undervejs. Den slags forløb er præcis det, vi gerne vil levere, når man har brug for hjælp.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Frie

Har tidligere været medlem af HK

Har tidligere været medlem af HK. Men skiftede til Frie og det har jeg ikke fortrudt. De følger op på ting, og fik hjælp af Jette som er jurist, da jeg manglede tilbagebetaling fra arbejdsgiver - og det fik jeg hurtigt hjælp til og mine penge retur. Kan kun anbefale dem. Og så er de så søde at snakke med.

Hej Line
Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at skiftet til Frie har været det rigtige. Vi er glade for, at du har mærket vores opfølgning i praksis, og at Jette hurtigt kunne hjælpe dig med sagen om tilbagebetaling fra din arbejdsgiver, så du fik dine penge retur.

Og en ekstra tak for, at du anbefaler os videre – det betyder virkelig meget. Tak fordi du tog dig tid til at skrive din oplevelse.

God oplevelse

God oplevelse med god hjælp og interesse for sagen

6. maj 2026

Hej Magnus
Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har mærket både hjælp og oprigtig interesse for din sag.

Frie

Virkelig en god oplevelse med juridisk team

Virkelig en god oplevelse med juridisk team, særligt Gitte Bjerring som arbejde for min sag. Gitte var yderst dedikeret, grundig & kompetent under hele mit forløb. Havde jeg tvivl, var Gitte let at få fat på, enten via mail, eller en snak på tlf, altid imødekommende & tålmodig. Frie Juridisk Team får 5 stjerner, da jeg sjældent har oplevet en så god struktur og opfølgning hele vejen gennem min sag. Tak det var en "fornøjelse" at få Gittes & teamets hjælp.

6. maj 2026

Hej,
Tusind tak for din virkelig flotte og detaljerede anmeldelse – den er en fornøjelse at læse.

Det betyder meget for os, at du har oplevet vores juridiske team som struktureret og grundigt, og at Gitte har været så dedikeret og kompetent gennem hele dit forløb. At du samtidig har kunnet få fat i hende, når du havde spørgsmål – og er blevet mødt med tålmodighed og imødekommenhed – er præcis den tryghed, vi gerne vil give i en sag, der kan fylde meget.

Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til både Gitte og resten af teamet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Imødekommende

Imødekommende, åben dialog, ingen rigiditet, klare linjer med følelsen af at mennesket kommer først. Stor ros til Marianne Moore.

5. maj 2026

Hej Miriam
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet en imødekommende og åben dialog uden rigiditet, og med en klar fornemmelse af, at mennesket kom først.

Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give, når man er i kontakt med os. Vi sørger selvfølgelig for at give din store ros videre til Marianne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Frie

Lone Werner Kragelund er yderst…

Lone møder én med ro, nærvær og stor forståelse, og hun er altid klar med et godt svar og en hjælpende hånd. Hun skaber tryghed hele vejen igennem og sørger for, at man føler sig rigtig godt behandlet.

Tak for dig Lone!

Hej Mikkel
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den er virkelig skøn at læse.

Det betyder meget for os, at Lone har mødt dig med ro og nærvær, sat sig ind i din situation og gjort dine muligheder lette at forstå. Når du skriver, at hun skaber tryghed hele vejen igennem og får dig til at føle dig godt behandlet, så rammer det præcis det, vi håber, vores rådgivning giver.

Vi sørger selvfølgelig for, at din tak og ros bliver givet videre til Lone. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5 STORE stjerner

5 STORE stjerner, hverken mere eller mindre til jeres søde og meget kompetente sagsbehandler Marianne Moore! Hun var fra første møde både meget empatisk og yderst professionel i sin tilgang til mig og situationen. Jeg må sige at jeg er meget positiv overrasket over hele processen, og kan klart anbefale at betale til en a-kasse som Frie, når man bliver mødt at et menneske som Marianne Moore! Derfor får du "5 store stjerner fra mig!"

Tak for dine støttende ord og din professionelle og menneskelige tilgang til mig.

Ønsker dig alt det bedste i fremtiden!

Vh. Hector

Hej Hector
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den er virkelig dejlig at læse.

Det betyder meget for os, at du fra første møde har oplevet Marianne som både empatisk og professionel, og at hendes måde at møde dig og din situation på har gjort hele processen til en positiv overraskelse. Netop dét, at man bliver mødt som menneske, er noget af det vigtigste for os, så din beskrivelse rammer lige ned i det, vi gerne vil stå for.

Vi sørger selvfølgelig for, at Marianne får dine “5 store stjerner” og din personlige tak – det vil uden tvivl gøre hende glad. Tak fordi du tog dig tid til at skrive så varmt og detaljeret.

Frie

Bundefangeri ! Hold jer væk !!

Da jeg ringer og fortæller at jeg er blevet opsagt - er der ingen der spørger ind til mig el årsag. Får at vide at jeg blot skal udfylde div link de sender. Jeg beder om at tale med juridisk afd og efter flere skriv hvor jeg selv må finde det juridiske- bliver der kun besvaret med “ at medarbejderen ikke kan træffes på nuværende tidspunkt “ herefter hører jeg intet. Ydermere var jeg for over 1 år siden lovet lønsikring på 7500 kr og så nu i selvsamme samtale da jeg fik opsigelsen ( som var usaglig) fik jeg at vide at jeg skulle med det samme gå ind og melde “skaden” til lønsikring. Hvilket jeg gjorde ( og de kendte til min situation samt at jeg ren faktisk stadig var i job ) Nu hvor jeg så ska have mine penge bliver jeg afvist pga at jeg på tidspunktet var sygmeldt på mit job. Jeg er rystet da de jo selv selvsamme dag bad mig søge uden at informere mig om andet end at det skulle være den dag. Det er bundfangeri - aldrig om jeg vil anbefale nogen at gå over til Frie !!

Hej,
Tak for jeres anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at læse, at I står tilbage med den oplevelse i en situation, der i forvejen er svær.
For at vi kan undersøge sagen ordentligt – både den juridiske del og lønsikringsdelen – har vi brug for flere oplysninger fra den af jer det vedrører. Vil du derfor dele dine oplysninger med os via Trustpilot, så vi kan finde din sag frem, gennemgå forløbet og følge op?

Frie

Har fået den bedste hjælp i overgangen…

Har fået den bedste hjælp i overgangen fra ledig til pension, med faglig og menneskelig funderet viden af min a-kasse via Marianne Thorsen.
Alle andre medarbejdere er der også for at hjælpe mig og de gør det så godt. Stor tak 🩷

Hej Lis
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du har fået den bedste hjælp i overgangen fra ledig til pension.

Det betyder meget for os, at du har oplevet Mariannes vejledning som både fagligt stærk og menneskeligt funderet, og at du samtidig føler, at vores øvrige medarbejdere også har været der for dig undervejs. Vi sørger selvfølgelig for at give din store tak videre til Marianne.

Frie

håndterede min sag så perfekt

fremragende

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede, at din sag blev håndteret så perfekt.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det – det betyder meget for os.

De er meget behjælpelig

De er meget behjælpelig

Hej Mehmet
Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplever os som meget behjælpelige.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det – det sætter vi stor pris på.

Fantastisk stor hjælp!

I forbindelse med en sag omkring fratrædelses betingelser, tog jeg fat i juridisk afdeling hos Frie.
En hastesag fra min side!
Indenfor få timer fik jeg en tilbagemelding og en super god dialog med Christina Wigand Folmer, kom i stand.
Christina overtog omgående den videre dialog/forhandling med min arbejdsgiver og allerede dagen efter var aftalen i hus.
En stor tak til Christina og Frie i Odense!
Top professionel indsats og lynhurtigt.
Også samtalen med A-kassen face to face i dag, forløb super positivt. God information og jeg føler mig helt tryg :-)
Absolut bedste anbefalinger herfra
Philip

28. april 2026

Hej Philip
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det er virkelig stærkt at læse, hvor meget hjælp du har fået på kort tid.

Det glæder os, at du hurtigt fik tilbagemelding i din hastesag om fratrædelsesbetingelser, og at Christina både fik skabt en god dialog og tog over i forhandlingen med det samme, så aftalen kunne falde på plads allerede dagen efter. Det er præcis sådan en indsats, vi gerne vil levere, når tingene haster. Vi giver selvfølgelig din store ros videre til Christina.

Hvor er det også dejligt at høre, at din samtale i a-kassen i dag forløb positivt, og at du gik derfra med god information og en tryg fornemmelse.

Og en særlig tak for dine bedste anbefalinger – det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så udførligt.

Frie

Marie-Louise fra Frie gav mig relevant…

Marie-Louise fra Frie gav mig relevant og professionel sparring op til lønforhandling! Her blev jeg klædt rigtig godt på med en god strategi og argumenter til samtalen - et super samarbejde, som jeg varmt kan anbefale😊

Hej Sarah
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at sparringen med Marie-Louise gav dig noget konkret at gå ind til lønforhandlingen med.

Det betyder meget for os, at du følte dig klædt godt på med både strategi og argumenter, og at samarbejdet har været så godt, at du varmt vil anbefale det videre. Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Marie-Louise.

Frie

Ahmad Osso var god til at forklare…

Ahmad Osso var god til at forklare reglerne på en måde, der var nem at forstå, og hele processen føltes professionel. Mange tak herfra!

30. april 2026

Hej Zakaria
Tusind tak for din fine anmeldelse – det er dejligt at høre, at Ahmad gjorde reglerne nemme at forstå, og at du oplevede hele processen som professionel.
Vi giver selvfølgelig din tak videre til Ahmad. Tak fordi du tog dig tid til at skrive din oplevelse – det er værdsat!

Juridisk bistand

Fra dag 1 var der hurtigt sparring og forståelse af udfordringen, samt der blev taget hånd om sagen som blev løst med stor professionalisme.

25. februar 2026

Hej Mai-Britt
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du fra dag 1 oplevede hurtig sparring og forståelse for din udfordring.

Vi er glade for, at sagen blev taget hånd om og løst med den professionalisme, du beskriver. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Frie

Stol ikke på FRIE lønsikring.

Stol ikke på FRIE lønsikring.
Har betalt ca. 1.080 kr. hver måned udover fagforening og a-kasse i næsten et år.
Da jeg skulle bruge den, blev jeg afvist på krav og detaljer, som ikke er gjort tydelige for mig fra start.
Føler jeg har betalt i lang tid uden at få noget igen, og de afviser på de mindste ting når man står i en sag, føler mig snydt, misledt og holdt for narre. Jeg har klaget og gjort indsigt i at få mine penge retur for en service jeg ikke har modtaget.

Meget dårlig oplevelse generelt – anbefaler ikke at blive medlem her. De stjæler kun dine penge.

29. april 2026

Hej Kurdish
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af læse om din oplevelse. For at vi kan undersøge din sag ordentligt og forstå, hvad der konkret ligger til grund for afslaget og din oplevelse, har vi brug for yderligere oplysninger.

Vil du derfor dele dine oplysninger med os via Trustpilot, så vi kan finde din sag frem og gennemgå forløbet?

Dorthe Jensen, fra Frie - lønsikring - Personligt, Professionelt, Praksisnært

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Frie og konsulent Dorthe Jensen, som jeg kun kan anbefale. Fra start følte jeg mig mødt i øjenhøjde, med både faglighed og ægte engagement. Dorthe er utrolig dygtig til, at lytte og stille, de rigtige spørgsmål, hvilket gjorde, at forløbet blev både relevant og målrettet mine behov. Jeg oplevede en god balance mellem struktur og fleksibilitet, hvor der samtidig var plads til refleksion og udvikling.

Det, der især gjorde en forskel for mig, var Dorthes evne til at skabe klarhed og give konkrete værktøjer, som jeg kunne tage med videre og bruge i praksis. Jeg stod tilbage med både ny indsigt og en større sikkerhed i mine næste skridt. Alt i alt et meget professionelt og værdifuldt forløb, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Personligt – oplevelsen var nærværende og tilpasset mig.
Professionelt – høj faglighed og struktur i forløbet.
Praksisnært – konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme.
Det tog 2 måneder, og så var jeg videre.
Patrick M.

29. april 2026

Hej Patrick
Tusind tak for din meget flotte og detaljerede anmeldelse – det er en fornøjelse at læse, hvor meget du har fået ud af forløbet med Dorthe.
Det betyder virkelig meget for os, at du fra start har følt dig mødt i øjenhøjde med både faglighed og ægte engagement, og at Dorthes måde at lytte og stille de rigtige spørgsmål har gjort forløbet relevant og målrettet dine behov. Den balance, du beskriver mellem struktur og fleksibilitet – med plads til refleksion og udvikling – er præcis den type proces, vi gerne vil skabe.
Vi er også rigtig glade for at høre, at du stod tilbage med konkrete værktøjer, ny indsigt og større sikkerhed i dine næste skridt – og at det endte med, at du var videre efter to måneder. Det er en stærk afslutning på et forløb.
Og en særlig tak for, at du varmt anbefaler Dorthe videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så detaljeret – det sætter vi stor pris på.