Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Overgade 24, 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Super service og vejledning og specielt Samuel Saryeh Nissen han er virkelig super.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Altid en god oplevelse. Marianne er især super sød og dygtig 🙌🏼

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Frie Lønsikring og vil gerne sige tak for et professionelt og værdifuldt samarbejde gennem hele processen.
Særligt vil jeg fremhæve min karriererådgiver, Bettina Rosenkrantz, som har været en utrolig kompetent, engageret og dygtig rådgiver. Bettina har mødt mig med både faglighed, motivation og ægte interesse, og hendes sparring har gjort en stor forskel for mig i mit karriereforløb.
Jeg har følt mig godt guidet hele vejen, og forløbet har været med til at styrke både min retning og min tro på egne muligheder. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Bettina, og jeg kan varmt anbefale både hende og Frie Lønsikring til andre.
Tak for et rigtig godt samarbejde.
Michael

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Angående min sag, håndterede A Kassers juridiske afdeling den meget hurtigt og professionelt. De var altid opmærksomme og gav grundig vejledning.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Har tidligere været medlem af HK. Men skiftede til Frie og det har jeg ikke fortrudt. De følger op på ting, og fik hjælp af Jette som er jurist, da jeg manglede tilbagebetaling fra arbejdsgiver - og det fik jeg hurtigt hjælp til og mine penge retur. Kan kun anbefale dem. Og så er de så søde at snakke med.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Virkelig en god oplevelse med juridisk team, særligt Gitte Bjerring som arbejde for min sag. Gitte var yderst dedikeret, grundig & kompetent under hele mit forløb. Havde jeg tvivl, var Gitte let at få fat på, enten via mail, eller en snak på tlf, altid imødekommende & tålmodig. Frie Juridisk Team får 5 stjerner, da jeg sjældent har oplevet en så god struktur og opfølgning hele vejen gennem min sag. Tak det var en "fornøjelse" at få Gittes & teamets hjælp.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Imødekommende, åben dialog, ingen rigiditet, klare linjer med følelsen af at mennesket kommer først. Stor ros til Marianne Moore.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Lone Werner Kragelund er yderst kompetent og professionel i hendes rådgivning og hun satte sig virkelig ind i min situation og var med til, på en let måde, at forklare mig mine muligheder.
Lone møder én med ro, nærvær og stor forståelse, og hun er altid klar med et godt svar og en hjælpende hånd. Hun skaber tryghed hele vejen igennem og sørger for, at man føler sig rigtig godt behandlet.
Tak for dig Lone!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
5 STORE stjerner, hverken mere eller mindre til jeres søde og meget kompetente sagsbehandler Marianne Moore! Hun var fra første møde både meget empatisk og yderst professionel i sin tilgang til mig og situationen. Jeg må sige at jeg er meget positiv overrasket over hele processen, og kan klart anbefale at betale til en a-kasse som Frie, når man bliver mødt at et menneske som Marianne Moore! Derfor får du "5 store stjerner fra mig!"
Tak for dine støttende ord og din professionelle og menneskelige tilgang til mig.
Ønsker dig alt det bedste i fremtiden!
Vh. Hector

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Da jeg ringer og fortæller at jeg er blevet opsagt - er der ingen der spørger ind til mig el årsag. Får at vide at jeg blot skal udfylde div link de sender. Jeg beder om at tale med juridisk afd og efter flere skriv hvor jeg selv må finde det juridiske- bliver der kun besvaret med “ at medarbejderen ikke kan træffes på nuværende tidspunkt “ herefter hører jeg intet. Ydermere var jeg for over 1 år siden lovet lønsikring på 7500 kr og så nu i selvsamme samtale da jeg fik opsigelsen ( som var usaglig) fik jeg at vide at jeg skulle med det samme gå ind og melde “skaden” til lønsikring. Hvilket jeg gjorde ( og de kendte til min situation samt at jeg ren faktisk stadig var i job ) Nu hvor jeg så ska have mine penge bliver jeg afvist pga at jeg på tidspunktet var sygmeldt på mit job. Jeg er rystet da de jo selv selvsamme dag bad mig søge uden at informere mig om andet end at det skulle være den dag. Det er bundfangeri - aldrig om jeg vil anbefale nogen at gå over til Frie !!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Har fået den bedste hjælp i overgangen fra ledig til pension, med faglig og menneskelig funderet viden af min a-kasse via Marianne Thorsen.
Alle andre medarbejdere er der også for at hjælpe mig og de gør det så godt. Stor tak 🩷

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
I forbindelse med en sag omkring fratrædelses betingelser, tog jeg fat i juridisk afdeling hos Frie.
En hastesag fra min side!
Indenfor få timer fik jeg en tilbagemelding og en super god dialog med Christina Wigand Folmer, kom i stand.
Christina overtog omgående den videre dialog/forhandling med min arbejdsgiver og allerede dagen efter var aftalen i hus.
En stor tak til Christina og Frie i Odense!
Top professionel indsats og lynhurtigt.
Også samtalen med A-kassen face to face i dag, forløb super positivt. God information og jeg føler mig helt tryg :-)
Absolut bedste anbefalinger herfra
Philip

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Marie-Louise fra Frie gav mig relevant og professionel sparring op til lønforhandling! Her blev jeg klædt rigtig godt på med en god strategi og argumenter til samtalen - et super samarbejde, som jeg varmt kan anbefale😊

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Ahmad Osso var god til at forklare reglerne på en måde, der var nem at forstå, og hele processen føltes professionel. Mange tak herfra!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Fra dag 1 var der hurtigt sparring og forståelse af udfordringen, samt der blev taget hånd om sagen som blev løst med stor professionalisme.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Stol ikke på FRIE lønsikring.
Har betalt ca. 1.080 kr. hver måned udover fagforening og a-kasse i næsten et år.
Da jeg skulle bruge den, blev jeg afvist på krav og detaljer, som ikke er gjort tydelige for mig fra start.
Føler jeg har betalt i lang tid uden at få noget igen, og de afviser på de mindste ting når man står i en sag, føler mig snydt, misledt og holdt for narre. Jeg har klaget og gjort indsigt i at få mine penge retur for en service jeg ikke har modtaget.
Meget dårlig oplevelse generelt – anbefaler ikke at blive medlem her. De stjæler kun dine penge.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Frie og konsulent Dorthe Jensen, som jeg kun kan anbefale. Fra start følte jeg mig mødt i øjenhøjde, med både faglighed og ægte engagement. Dorthe er utrolig dygtig til, at lytte og stille, de rigtige spørgsmål, hvilket gjorde, at forløbet blev både relevant og målrettet mine behov. Jeg oplevede en god balance mellem struktur og fleksibilitet, hvor der samtidig var plads til refleksion og udvikling.
Det, der især gjorde en forskel for mig, var Dorthes evne til at skabe klarhed og give konkrete værktøjer, som jeg kunne tage med videre og bruge i praksis. Jeg stod tilbage med både ny indsigt og en større sikkerhed i mine næste skridt. Alt i alt et meget professionelt og værdifuldt forløb, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Personligt – oplevelsen var nærværende og tilpasset mig.
Professionelt – høj faglighed og struktur i forløbet.
Praksisnært – konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme.
Det tog 2 måneder, og så var jeg videre.
Patrick M.