Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Overgade 24, 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg er medlem af fagforeningen Frie Selvstændige, hvor jeg blandt andet kan få gratis juridisk hjælp til kontrakter i min virksomhed.
Jeg vil gerne give en særlig ros til Carsten Lund, som har hjulpet mig med at udarbejde en ansættelseskontrakt – hurtigt, professionelt og meget venligt.
Det er en stor værdi for mig som selvstændig at have adgang til så kompetent rådgivning. Jeg kan klart anbefale det.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft rigtig god oplevelse med Ahmad osso.
Han han var meget professionel person.
Hurtig håndter min sag.
Mange tak for hælpen.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
god karriere rådgiver Marianne Moore . oplyser mig om ting jeg har glemt og er god til at vejlede .

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg er blevet ringet op 2 gange af frie og har måtte smække røret på hver gang, fordi medarbejderen ikke forstod, jeg ikke var interesseret. Han synes vi havde en hyggelig samtale, selvom jeg blev ved at sige, jeg er ikke interesseret. Han snakkede over mig flere gange og ignorerede mit nej tak. Jeg har efterfølgende blokeret nummeret, hvor han har prøvet at ringe igen. Det er simpelthen for uprofessionelt. Lær jeres medarbejder at forstå et nej, det andet får man ikke nye kunder af!!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg er desværre meget skuffet over Fries service i forbindelse med tilkøb af deres lønsikring. Jeg har været betalende medlem af både a-kasse, fagforening og lønsikring i nu 5 måneder, som er kvalifikationsperioden, og er desværre blevet opsagt pr. 1 april. Men fordi jeg modtager beskeden dagen inden (den 31. marts), får jeg besked om, at jeg så ikke er omfattet af lønsikringen, da det er den ene dag, der gør forskellen. Synes det er virkelig dårlig service, når jeg er registreret og betalende medlem i 5 måneder.
Kan desværre ikke anbefale Frie på den baggrund.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
God hjælp til os som virksomhed, både med udarbejdelse af nye kontrakter til medarbejdere, samt en tvist med en medarbejder. Særlig vigtig rådgivning om hvad vi ikke skal gøre i fremtiden i forbindelse med nyansættelser.

Marianne Moore
Jeg vil gerne give Marianne min anbefaling igen - hun har været stor støtte i mit ledighedsforløb, som heldigvis har resulteret i et job. 5 stjerner herfra :)

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft en rigtig træls sag som skulle gå meget hurtigt. Carsten Lund var meget hurtig og hjælpsom så nu er sagen lukket. :)

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Fagforeningen er lidt som banker, man bruger dem ikke tit, men når man gør, så kan det være meget vigtigt og hastighed er en afgørende faktor. Har må jeg bare sige, at Frie har været på bolden med det samme og overgået al forventning i forhold til at tage sig tid til at hjælpe mig. Give mig kompetent juridisk rådgivning, feedback på kontrakter etc. Varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Marianne more gav mig en virkelig god betjening hun var sød og rar hvor der var nogen der ikke var

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Havde en god samtale med Karriererådgiver Marianne Moore. Hun var sød, venlig og meget forstående. Hun vejledte mig, gav mig fornyet tro og energi.
Kæmpe ros for en menneskelig forståelse ind i systemet.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med Marianne Moore, og jeg kan varmt anbefale hende som karrierekonsulent. Hun er utrolig professionel, lyttende og har en fantastisk evne til at give konkrete, brugbare råd til jobsamtaler. Hendes vejledning har givet mig både fornyet energi og skarpe værktøjer til min jobsøgning. Tusind tak for den store støtte!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har i dag talt med Marianne Højer i a-kassen angående pension, efterløn og hvad jeg kan forvente fra Frie. Det er den fineste og mest respektfulde assistance jeg kunne ønske mig. Tak, Marianne.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg fik mange gode råd og opmuntring i forløbet og min rådgiver var let tilgængelig for mig.

Det var en god oplevelse talte med Marianne Moore

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Rigtige god service og behjælpelig, hurtig og effektivt!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har netop haft et virkelig inspirerende og værdifuldt møde med Lars Ginderskov omkring brugen af LinkedIn, Jobindex og andre vigtige værktøjer i jobsøgningen.
Jeg fik virkelig rådgivning på et højt fagligt niveau – konkret, brugbar og målrettet min situation. Og i dag er jeg fyldt med ny viden og motivation, som jeg er sikker på vil gøre en stor positiv forskel i min videre jobsøgning.
Man mærker tydeligt, at Lars og hans kollegaer brænder for at hjælpe medlemmerne godt videre mod næste karriereskridt.
En stor tak til FF for en virkelig god oplevelse

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Gitte Bjerring. Hun har været meget professionel, hjælpsom og hurtig til at håndtere min sag. Hele processen var klar og tryg, og jeg følte mig godt informeret hele vejen.
Jeg sætter stor pris på hendes indsats og engagement, og jeg kan varmt anbefale hende til andre.
Mange tak for hjælpen!