Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere
Virksomheden har svaret
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Overgade 24, 5000, Odense C, Danmark
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Det var en fantastisk oplevelse, og jeg vil gerne takke Gitte for at gøre sit bedste for mig

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Nuværende kunde, der sidste år tilfældigt opdager, at det “kun” er den gratis lønsikring jeg har til trods for at jeg i det oprindelige opkald, da jeg blev kunde, blev lovet stort set fuld dækning op til min daværende løn. Det kan selvfølgelig have været en misforståelse og jeg kan ikke bevise det i dag. Dog sidder jeg på daværende tidspunkt i en virksomhed, der så småt er begyndt at opsige folk, og selvom jeg ikke selv var ramt eller forventede at blive det, bliver man jo nervøs. Derfor kontakter jeg frie og skriver lidt frem og tilbage om den udvidede forsikring - jeg viser interesse, men ender med at jeg får at vide, jeg kan kontakte dem (det var åbenbart ikke det, jeg allerede havde gjort?!), hvis jeg ville høre mere. Går ind på min medlemsportal og sender en besked til dem. Hører aldrig mere. Det er 2-3 måneder siden nu. Når jeg i dag kigger, kan jeg ikke finde den besked, jeg ved, jeg har sendt - så enten er den blevet slettet eller også virker deres system ikke. Jeg vælger så den anden dag at udfylde en formular på deres hjemmeside til hvad jeg påtænker nye kunder og ikke eksisterende, hvorfor jeg ikke tidligere har villet bruge den og jeg bliver ringet op her til morgen. Den person i den anden ende virker meget ligeglad, er fra første sekund belærende og nedladende over for mig og lytter overhovedet ikke til mig. Jeg forsøger at holde dialogen i en ordentlig tone og fortæller om min situation med min frygt på arbejdet pga. alt det der er sket, og får direkte og kontant at vide, at hvis jeg er fyret eller varslet fyret dækker det ikke - jeg afviser straks at det er tilfældet, men han hører ikke efter og bliver ved med at tale ned til mig. Derefter spørger jeg ind til, om det træder i kraft med det samme, hvilket heller ikke er tilfældet - det skuffer mig, da jeg allerede er kunde, har bestået én kvalifikationsrunde og nu vil skulle igennem en igen. Igen skal jeg belæres om, at det jo er en ny forsikring og ligesom alle andre nye forsikringer, så skal jeg selvfølgelig det - men hvis jeg går ud og bestiller en ny forsikring til min bil, så går der godt nok ikke 5 måneder før den træder i kraft. Jeg skal jo immervæk fra dag 1 betale for den, så for mig var det sådan set helt naturligt at den skulle træde i kraft med det samme - eller markant hurtigere. Hvis ikke det var fordi, der allerede var gået i hvert fald 3 måneder siden jeg første gang forsøgte at få kontakt angående dette, så havde det ikke som sådan været en dealbreaker for mig - men alt lagt sammen - den belærende og nedladende tone, beskyldninger og mistænkeliggørelser og overhovedet ikke åben og lyttende endte jeg med at smække røret på og bede ham beholde sit produkt for sig selv - jeg havde ellers besluttet at bruge 330 kr. pr måned på en udvidet forsikring - hvilket er pænt dyrt oveni den i forvejen dyre pris jeg betaler - men alt taget i betragtning blev det et stort nej tak herfra. Hvis ikke det var fordi jeg ville skulle igennem en ny kvalifikationsrunde i et nyt selskab på et usikkert tidspunkt, så havde jeg skiftet med det samme - for den her dialog og mangel på åbenhed er under al kritik - og jeg har ikke længere tillid til at kunne ringe og få faglig sparring og rådgivning om min situation, når man ikke engang kan have en saglig dialog med en kunde, der vil udvide sit forretningsomfang. Han havde ikke engang viden om det tilbud jeg forsøgte at indhente - jeg havde ellers udfyldt formularen på deres hjemmeside og alligevel skulle han belære om samtlige muligheder og spørge ind til hvad jeg ønskede - alt sammen information jeg havde sendt ind i forbindelse med et ønske om at blive kontaktet - igen - enten er han ligeglad og ellers fungerer deres systemer ikke - begge ting store problemer set fra mit perspektiv.

Smart i en fart sælger.
Nu vil jeg ikke hænge sælger ud.
Men den måde at sælge på er under alt kritik.
Bliver kontakte af sælger der kommer med et godt tilbud med a-kasse fagforening og lønsikring til en god pris.
Jeg takker ja også selvom jeg finder ud af at jeg først er fuld dækket efter 18 måneder på lønsikring. Da man ikke kunne ændre det sagde hun.
Mit nuværende selskab, ringer til mig og tilbyder det sammen, og så kunne jeg ligeså godt blive der.
Sælgerne fra frie ringer nu igen og til byder mig fagforening gratis det første år og at jeg kan starte på fuld dækning på lønsikring efter 6 måneder. Og det synes jeg var super godt.
Indtil jeg får brevet fra dem og jeg først er fuld dækket efter 18 måneder.
Så hun havde sikkert håbet jeg aldrig havde læst velkomst brevet.
Igen når provision stiger folk til hovedet, og de så snyder kunderne for at tjene mere.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Super hjælp og støtte der giver tryghed!
Jeg har i mere end 36 år aldrig haft brug for assistance, men når det så gælder, bliver man mødt af kompetente og effektive mennesker.
En virkelig god og tryg oplevelse!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har absolut intet positivt at sige om Frie og vil på det kraftigste fraråde alle at benytte dem som fagforening og A-kasse. Jeg havde et svagt øjeblik, hvor jeg lod mig overtale af et tilbud fra en opsøgende sælger, som efterfølgende iværksatte en overflytning uden mit vidende eller samtykke.
Frie har siden lagt regninger på deres portal, som jeg ikke har set, da jeg var i den tro, at jeg fortsat var medlem af min tidligere A-kasse. Da regningerne naturligvis ikke er blevet betalt, er jeg blevet udmeldt og har dermed mistet al min anciennitet.
Det er under al kritik, at en overflytning kan gennemføres uden skriftligt samtykke, og at Frie efterfølgende fralægger sig ethvert ansvar med henvisning til, at de juridisk set har gjort, hvad de skulle, og derfor ikke kan hjælpe yderligere.
Den opsøgende sælger udmeldte, at han ville vende retur efter sin ferie så vi kunne få styr på de praktiske ting, sælgeren er naturligvis ikke ansat hos Frie mere og de har ingen dokumentation på aftalen liggende..!!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg sætter virkelig pris på Bettinas støtte, opmuntring og gode råd undervejs. Det har gjort en stor forskel for mig at vide, at du troede på mig og var der, når jeg havde brug for et ekstra skub. Tusind tak for al din hjælp!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Blev via tlf opkald. tilbudt en løn sikring. Der ville give 7500kr om måneden. Fra dag 1
Det var dog svært at få det tilsendt på skift i forbindelse med tlf samtalen.
Da jeg fik “ kontrakten”. Så var der en optjeningsperiode. Så det først var efter 18 måneder. At man fik 7500kr

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
...og til karriererådgiver Lars Ginderskov hos FRIE Lønsikring i særdeleshed.
Lars kombinerer meget høj faglighed med nærvær, empati, nye perspektiver og meget konkrete værktøjer i jobsøgningsprocessen.
Han har i høj grad været medvirkende til, at jeg bevarede troen på egne kompetencer og relativt hurtigt er kommet videre i et nyt job.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg blev rigtig op af en fra Frie i går og jeg havde desværre ikke lige tid til at snakke men han var så forstående og vi aftalte et tidspunkt hvor jeg havde tid til lige at tage en snak. Da jeg i dag bliver ringet op som aftalt så bliver jeg mødt af en person med godt humør og, hvad jeg følte var, en super god indstilling. Jeg har ledt et stykke tid efter en fagforening men det har ikke fr lykkedes mig at finde noget der føltes som det rigtige. Den følelse fik jeg dog i dag, da han tog sig god tid til at sikre at jeg blev ordentlig informeret og at jeg følte at jeg, og de ting jeg sagde, blev taget godt imod. Det var en virkelig behagelig samtale, og det endte også med at jeg blev meldt ind i fagforeningen med en god mavefornemmelse. Stor ros herfra.
Ham jeg snakkede med hed forresten Asbjørn Hausted. Syntes lige hans navn skulle nævnes da han bare gjorde det virkelig godt.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg kan varmt anbefale a-kassen Frie. Man får klart mere værdi for pengene ved at være medlem hos dem.
Ud over de almindelige ydelser fra en a-kasse tilbyder Frie også kompetent og professionel juridisk hjælp, som i kvalitet og grundighed kan sammenlignes med den hjælp, man normalt kun får gennem en fagforening som f.eks. 3F.
Jeg har personligt oplevet, at deres juridiske afdeling er meget hjælpsom, grundig og hurtig til at svare. De følger sagen tæt og kommunikerer klart og professionelt.
Alt i alt en a-kasse, der virkelig gør en forskel for sine medlemmer.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft en rigtig god sparring med karrierekonsulenten Merete. Hun har givet mig gode brugbare råd og værktøj til, hvordan jeg kommer videre i mit forløb.
Kan varmt anbefale Frie.dk

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Man blir ringet op - tilbud: 6 mdrs fri lønsikring op til 7.500 hvis man melder sig ind
Min datter oplyser at hun har været uden indtægt 1år ( læser)
Han pladrer bare videre.
Det er ikke ok. Bondefangeri.
Det er jo Jer der skal kende reglerne. Ikke mor der har mere erfaring. Tag Jer nu sammen og lad være med at ansætte studentermedhjælpere der slår en sludder for en sladder
Update: jeg har nu indsendt yderligere oplysninger som er mit navn og tlf.nr
Ved ikke rigtig hvad I vil med det, ?????eftersom jeg jo ikke er medlem.
Anyway. Få uddannet jeres studerende der hverver medlemmer, til at tage det der bliver sagt seriøst. ( for jeg går da ud fra de kender reglerne)
Blir der sagt : "jeg har ingen indtægt pt men lever af min opsparing" skal man nok ikke blive ved med at prøve at sælge en gratis lønsikring

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Min kone har betalt i 5 år på en løn sikring, brækker benet sidste år, og får sygedagpenge i 7 mdr. derefter aktiverer hun sin lønsikring, og den frie fagforening meddeler: "NEJ, den går ikke" ikke efter du har været sygemeldt med et kompliceret benbrud/Ankelbrud..du får 0,- hjælper fødselsdatoen, når den hedder 260867 og initialer er AIM ...25/01/26 stadig ingen svar fra fagforeningen, så La´vær med at bruge dem!! FUSK
Hvorfor skulle vi dog ville kontakte jer yderligere. Vi har betalt + 100.000,- for ingenting, endnu mere grelt, vi har betalt mens I var klar over at I ikke ville udbetale lønsikringen. KÆMPE FUSKE Org. Og så skriver I som overskrift: fagforening og lønsikring for alle
Så jeg vil tage kontakt med DR´s "kontant", I har vel fået lidt flere sager der skal kigges på.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Ved overgang fra lønmodtager til efterløn troede jeg, alt så lyst ud, men det viste sig at efterlønnen blev grundigt udhulet, bl.a. fordi jeg har en fin pensionsopsparing. Og det bliver straffet!
Derudover modtager vi arealstøtte på vores jord, som ikke dyrkes til andet end fritliggende græsser, for at værne om natur og dyreliv. Denne støtte skulle OGSÅ modregnes min efterløn, da den er registreret i mit navn, og ikke kan ændres til min mands. Det skal nævnes, at støtten ikke er nogen “gevinst”, da det bla. kræves at der slåes 1-2 gange pr. år.
En ret kompleks situation, som Lone Werner Kragelund fra Frie godt kunne se det urimelige i - så hun gravede i sagen og fandt en løsning!
Det kunne registreres som en fritidsbeskæftigelse, (selv om jeg intet har med arbejdet at gøre), og dermed blev jeg ikke straffet rent økonomisk.
Hurra for en fantastisk behandling, stor tak til Lone fra Frie!!!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Lover alt i telefonen, men desværre holder de det ikke.
Da jeg talte med jer om at skifte fagforening og Akasse. Blev der understreget at jeg kunne få lønsikring. Jeg har i dag fået afslag selvom jeg ikke forstår hvad jeres medarbejder skriver. Jeg er blevet opsagt på tidligere arbejde og have ingen mulighed for at kunne have set den komme. Det var ikke om jeg efterfølgende havde været på barsel. Da jeg skulle have min dagpenge to det også 4 uger og og efterfølgende fik jeg lidt ferie penge, men så langt mindre fra imorgen. Jeg føler mig snydt og bedraget 😡

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg bliver ringet op af en sælger, som spørger om jeg vil have et tilbud på A-kasse, fagforening inkl. lønsikring. Jeg siger nej tak! Han siger så , at han har sendt det og spørger om han må ringe dagen efter. Jeg sige endnu engang NEJ!. Han ringer så dagen efter og bliver ved med at ringe. Samtidig står der i det tilbud han sendte at det var efter aftale. Når man siger NEJ! så er det et NEJ!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.