Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle Anmeldelser 3.429

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 495 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets kompetence, empati og professionelle tilgang. Mange sætter pris på den stærke støtte og sparring, der føles både målrettet og menneskelig. Folk oplever at blive mødt med ro, nærvær og stor forståelse, og de føler sig trygge og godt behandlet gennem hele processen. Servicen beskrives som værende i top, med hurtige svar og en effektiv håndtering af henvendelser. Dog var nogle utilfredse med informationen omkring lønsikring, da de følte, at vigtige detaljer ikke blev kommunikeret klart. Der var også enkelte, der oplevede dårlig behandling og manglende rådgivning, samt problemer med gentagne opkald efter at have frabedt sig kontakt.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunderne roser medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder roser den professionelle, hurtige og hjælpsomme service, især ved... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice. Mange roser den professionelle, kompetente og hjælpsomme... Se mere

Customer communications

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle oplever ubehagelige opkald fra telefonsælgere, der... Se mere

Response time

Mennesker rapporterer positive oplevelser med responstid. Kunder nævner hurtige svar og rådgivning, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere

Fritstilling og feriedage. I forbindelse med min fritstilling, inkl. sætningen, ferie skal afholdes i fritstillingsperioden, kontaktede jeg Frie. Resultatet er at de trods alt ikke kan fordre... Se mere

Hos Frie får man meget mere end blot økonomisk tryghed. Deres lønsikring fungerer upåklageligt, men det er deres professionelle coaching, der for alvor gør en forskel. ​Jeg har oplevet en utrolig st... Se mere

Lone Werner Kragelund er yderst kompetent og professionel i hendes rådgivning og hun satte sig virkelig ind i min situation og var med til, på en let måde, at forklare mig mine muligheder. Lone... Se mere

1. Indtægtsbeskyttelsesforsikring
  2. Fagforening

Om Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle

Frie - med Danmarks højeste gratis lønsikring

Bedste a-kasse og fagforening for alle
Få gratis lønsikring op til 7.500 kr./md. ved medlemskab af a-kasse 555 kr./md og fagforening 139 kr./md.

A-kasse kun 555 kr. pr. md.
Vi hjælper dig med at få dagpenge, hvis du bliver ledig. Du kan få helt optil 25.070 kr. pr. md.

Et medlemskab af a-kassen omfatter også professionel hjælp ved jobsøgning, gratis e-learningskurser og adgang til rabatunivers.

Lønsikring fra kun 30 kr. pr. md.
Få en lønsikring hos os med Danmarks hurtigste dækning. Du vil efter kun 5 måneder være dækket og kan herefter få udbetalt lønsikring (op til enten 6 eller 12 måneder).

Med vores lønsikring kan du modtage op til 40.000 kr. pr. md. oveni dagpengene.

Forening for selvstændige kun 139 kr. pr. md.
Ubegrænset sparring og rådgivning omkring driften af din virksomhed, gratis personalejuridisk hotline, attraktive rabatter, forsikringer og pensionsordning og gratis inkassoservice m.m.

Om os
Frie er en demokratisk styret forening for lønmodtagere og selvstændige med godt 40.000 medlemmer og mere end 70 års erfaring

Vores ca. 130 medarbejdere gør alt for at hjælpe medlemmerne med at få det optimale ud af deres arbejdsliv. Vi støtter ingen politiske partier.

Kun hos Frie får du en gratis lønsikring helt op til 7.500 kr. med i dit medlemskab af a-kassen og fagforeningen, hvis du opfylder betingelserne.

Så altså – ta' os bare for pengenes skyld!

4,3

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse, og jeg vil gerne takke Gitte for at gøre sit bedste for mig

Hej Vedat
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de pæne ord til Gitte. Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse og følt, at der blev gjort en indsats for dig. Vi sørger for at give din ros videre – den betyder meget.

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Bondefangeri af første grad

Hej Diana
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af at læse, at du har haft en negativ oplevelse.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at et udmeldelsesvarsel på løbende måned plus én måned er den gældende standard for langt de fleste a-kasser i Danmark. Det er altså ikke en særlig regel hos os, men en generel praksis, som vi – ligesom andre a-kasser – følger.

Vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt nok, og vi vil meget gerne undersøge din konkrete sag nærmere, hvis du har lyst til at dele dine oplysninger via Trustpilot. På den måde kan vi sikre, at alt er håndteret korrekt.

Nedladende og belærende sælger

Nuværende kunde, der sidste år tilfældigt opdager, at det “kun” er den gratis lønsikring jeg har til trods for at jeg i det oprindelige opkald, da jeg blev kunde, blev lovet stort set fuld dækning op til min daværende løn. Det kan selvfølgelig have været en misforståelse og jeg kan ikke bevise det i dag. Dog sidder jeg på daværende tidspunkt i en virksomhed, der så småt er begyndt at opsige folk, og selvom jeg ikke selv var ramt eller forventede at blive det, bliver man jo nervøs. Derfor kontakter jeg frie og skriver lidt frem og tilbage om den udvidede forsikring - jeg viser interesse, men ender med at jeg får at vide, jeg kan kontakte dem (det var åbenbart ikke det, jeg allerede havde gjort?!), hvis jeg ville høre mere. Går ind på min medlemsportal og sender en besked til dem. Hører aldrig mere. Det er 2-3 måneder siden nu. Når jeg i dag kigger, kan jeg ikke finde den besked, jeg ved, jeg har sendt - så enten er den blevet slettet eller også virker deres system ikke. Jeg vælger så den anden dag at udfylde en formular på deres hjemmeside til hvad jeg påtænker nye kunder og ikke eksisterende, hvorfor jeg ikke tidligere har villet bruge den og jeg bliver ringet op her til morgen. Den person i den anden ende virker meget ligeglad, er fra første sekund belærende og nedladende over for mig og lytter overhovedet ikke til mig. Jeg forsøger at holde dialogen i en ordentlig tone og fortæller om min situation med min frygt på arbejdet pga. alt det der er sket, og får direkte og kontant at vide, at hvis jeg er fyret eller varslet fyret dækker det ikke - jeg afviser straks at det er tilfældet, men han hører ikke efter og bliver ved med at tale ned til mig. Derefter spørger jeg ind til, om det træder i kraft med det samme, hvilket heller ikke er tilfældet - det skuffer mig, da jeg allerede er kunde, har bestået én kvalifikationsrunde og nu vil skulle igennem en igen. Igen skal jeg belæres om, at det jo er en ny forsikring og ligesom alle andre nye forsikringer, så skal jeg selvfølgelig det - men hvis jeg går ud og bestiller en ny forsikring til min bil, så går der godt nok ikke 5 måneder før den træder i kraft. Jeg skal jo immervæk fra dag 1 betale for den, så for mig var det sådan set helt naturligt at den skulle træde i kraft med det samme - eller markant hurtigere. Hvis ikke det var fordi, der allerede var gået i hvert fald 3 måneder siden jeg første gang forsøgte at få kontakt angående dette, så havde det ikke som sådan været en dealbreaker for mig - men alt lagt sammen - den belærende og nedladende tone, beskyldninger og mistænkeliggørelser og overhovedet ikke åben og lyttende endte jeg med at smække røret på og bede ham beholde sit produkt for sig selv - jeg havde ellers besluttet at bruge 330 kr. pr måned på en udvidet forsikring - hvilket er pænt dyrt oveni den i forvejen dyre pris jeg betaler - men alt taget i betragtning blev det et stort nej tak herfra. Hvis ikke det var fordi jeg ville skulle igennem en ny kvalifikationsrunde i et nyt selskab på et usikkert tidspunkt, så havde jeg skiftet med det samme - for den her dialog og mangel på åbenhed er under al kritik - og jeg har ikke længere tillid til at kunne ringe og få faglig sparring og rådgivning om min situation, når man ikke engang kan have en saglig dialog med en kunde, der vil udvide sit forretningsomfang. Han havde ikke engang viden om det tilbud jeg forsøgte at indhente - jeg havde ellers udfyldt formularen på deres hjemmeside og alligevel skulle han belære om samtlige muligheder og spørge ind til hvad jeg ønskede - alt sammen information jeg havde sendt ind i forbindelse med et ønske om at blive kontaktet - igen - enten er han ligeglad og ellers fungerer deres systemer ikke - begge ting store problemer set fra mit perspektiv.

Hej Mie
Tak for din meget detaljerede anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det er tydeligt, at du har haft en utilfredsstillende og frustrerende oplevelse i din kontakt med os, og det beklager vi oprigtigt.

Det lyder som om, der er sket flere misforståelser og desværre også manglende opfølgning, hvilket på ingen måde er den oplevelse, vi ønsker, vores medlemmer skal have. Vi tager dine pointer alvorligt og vil naturligvis meget gerne undersøge, hvad der konkret er sket i dit forløb – både for at kunne følge op og for at sikre, at det ikke sker igen.

For at vi kan gøre det, har vi brug for lidt flere oplysninger fra dig, da vi ikke kan identificere sagen ud fra anmeldelsen alene. Vi har derfor anmodet om kontaktoplysninger via Trustpilot, og håber, at du vil have lyst til at vende tilbage. Så kan vi få undersøgt hele forløbet grundigt og vende tilbage til dig med en mere fyldestgørende tilbagemelding.

Tak igen for din feedback – og vi håber du vil give os muligheden for at rette op, hvis vi kunne have gjort noget anderledes.

Smart i en fart sælger.

Smart i en fart sælger.
Nu vil jeg ikke hænge sælger ud.
Men den måde at sælge på er under alt kritik.
Bliver kontakte af sælger der kommer med et godt tilbud med a-kasse fagforening og lønsikring til en god pris.
Jeg takker ja også selvom jeg finder ud af at jeg først er fuld dækket efter 18 måneder på lønsikring. Da man ikke kunne ændre det sagde hun.
Mit nuværende selskab, ringer til mig og tilbyder det sammen, og så kunne jeg ligeså godt blive der.

Sælgerne fra frie ringer nu igen og til byder mig fagforening gratis det første år og at jeg kan starte på fuld dækning på lønsikring efter 6 måneder. Og det synes jeg var super godt.
Indtil jeg får brevet fra dem og jeg først er fuld dækket efter 18 måneder.
Så hun havde sikkert håbet jeg aldrig havde læst velkomst brevet.

Igen når provision stiger folk til hovedet, og de så snyder kunderne for at tjene mere.

21. januar 2026

Hej Ulrik
Tak for din anmeldelse – vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i kontakten med os.

Vi har undersøgt sagen og kan se, at den pågældende medarbejder blev opmærksom på sin fejl og straks forsøgte at kontakte dig for at rette op – desværre uden held. Derudover har vi så sent som i går forsøgt at afslutte sagen på en ordentlig og respektfuld måde.

Hos Frie lægger vi stor vægt på gennemsigtighed og ærlig rådgivning – og vi tager det alvorligt, hvis noget opleves anderledes. Derfor ærgrer det os, at det er det indtryk, du er endt med at stå tilbage med. Vi har talt med den pågældende medarbejder internt, så vi kan lære af forløbet og sikre, at vi lever op til vores egne standarder.

Vi beklager forløbet – og takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Frie

Super hjælp og støtte der giver…

Super hjælp og støtte der giver tryghed!
Jeg har i mere end 36 år aldrig haft brug for assistance, men når det så gælder, bliver man mødt af kompetente og effektive mennesker.
En virkelig god og tryg oplevelse!

21. januar 2026

Hej Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for os.

Det gør et stort indtryk at høre, at du efter så mange års medlemskab endelig havde brug for assistance – og at vi har levet op til dine forventninger med både kompetent og tryg hjælp. Netop det at skabe sikkerhed og tryghed i de situationer, hvor det virkelig gælder, er kernen i vores arbejde.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Er altid klar til at hjælpe

Er altid klar til at hjælpe

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever os som hjælpsomme og tilgængelige.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Frie

Jeg har absolut intet positivt at sige…

Jeg har absolut intet positivt at sige om Frie og vil på det kraftigste fraråde alle at benytte dem som fagforening og A-kasse. Jeg havde et svagt øjeblik, hvor jeg lod mig overtale af et tilbud fra en opsøgende sælger, som efterfølgende iværksatte en overflytning uden mit vidende eller samtykke.

Frie har siden lagt regninger på deres portal, som jeg ikke har set, da jeg var i den tro, at jeg fortsat var medlem af min tidligere A-kasse. Da regningerne naturligvis ikke er blevet betalt, er jeg blevet udmeldt og har dermed mistet al min anciennitet.

Det er under al kritik, at en overflytning kan gennemføres uden skriftligt samtykke, og at Frie efterfølgende fralægger sig ethvert ansvar med henvisning til, at de juridisk set har gjort, hvad de skulle, og derfor ikke kan hjælpe yderligere.

Den opsøgende sælger udmeldte, at han ville vende retur efter sin ferie så vi kunne få styr på de praktiske ting, sælgeren er naturligvis ikke ansat hos Frie mere og de har ingen dokumentation på aftalen liggende..!!

Hej Paw.
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse.

Vi forstår fuldt ud din frustration, hvis der har været tvivl om medlemskabets status – men det er afgørende, at vi får kontakt, når der opstår uklarheder, så vi kan hjælpe med at finde en løsning i tide. Vi har undersøgt sagen nærmere og kan se, at der er sendt op til flere rykkere, som desværre ikke er blevet besvaret.

Vi følger naturligvis de gældende regler og procedurer i forbindelse med indmeldelse og medlemskab, og vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt for dig. Vi har også forsøgt at række ud for at undgå, at dit medlemskab blev afsluttet, men uden respons har vi desværre ikke haft mulighed for at handle anderledes.

Frie

Stort tak til Bettina (Frie)

Jeg sætter virkelig pris på Bettinas støtte, opmuntring og gode råd undervejs. Det har gjort en stor forskel for mig at vide, at du troede på mig og var der, når jeg havde brug for et ekstra skub. Tusind tak for al din hjælp!

Hej Herman
Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse.

Det er skønt at høre, at Bettina har været en støtte og motivation for dig i dit forløb. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig set og bakket op, og vi er glade for, at hendes hjælp har gjort en forskel netop dér, hvor du havde brug for det.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Bettina – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Frie

Pas på deres tlf sælgere. De lover for meget.

Blev via tlf opkald. tilbudt en løn sikring. Der ville give 7500kr om måneden. Fra dag 1

Det var dog svært at få det tilsendt på skift i forbindelse med tlf samtalen.

Da jeg fik “ kontrakten”. Så var der en optjeningsperiode. Så det først var efter 18 måneder. At man fik 7500kr

4. januar 2026

Hej Daniel
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af, hvis du har fået indtryk af, at lønsikringen udbetales med det fulde beløb fra første dag. Det er vigtigt for os at være tydelige og transparente omkring vores vilkår – og herunder, at den gratis lønsikring gradvist stiger i dækning afhængigt af anciennitet. Først efter 18 måneders medlemskab kan man opnå den maksimale dækning på op til 7.500 kr. pr. måned.

Hvis der er sket uklarhed i samtalen, beklager vi det, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Derfor har vi anmodet om flere oplysninger via Trustpilot, så vi kan følge op internt og sikre, at informationen, vi giver, altid er korrekt og klar.

Tak for at dele din oplevelse – det hjælper os med at forbedre vores kommunikation.

Opdateret svar:

Hej igen Daniel

Tak for at dele dine oplysninger – det har nu givet os mulighed for at undersøge sagen nærmere. Vi kan forstå, at der efterfølgende blev gjort en indsats for at rette op på misforståelsen, og vi håber, at det har hjulpet med at skabe mere klarhed omkring vilkårene. Vi beklager naturligvis situationen og din oplevelse. Det er virkelig vigtigt for os at være tydelige og transparente omkring vores vilkår. Vi følger op internt.

Endnu engang tak for at dele din oplevelse samt oplysninger – det hjælper os med at undgå misforståelser og fejl i vores sælgeres kommunikation fremadrettet.

Frie

Stor ros til FRIE generelt...

...og til karriererådgiver Lars Ginderskov hos FRIE Lønsikring i særdeleshed.

Lars kombinerer meget høj faglighed med nærvær, empati, nye perspektiver og meget konkrete værktøjer i jobsøgningsprocessen.

Han har i høj grad været medvirkende til, at jeg bevarede troen på egne kompetencer og relativt hurtigt er kommet videre i et nyt job.

16. januar 2026

Hej Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de anerkendende ord både til Frie generelt og til Lars i særdeleshed.

Det er virkelig dejligt at høre, at Lars har gjort en forskel i din proces, og at hans sparring har givet dig både konkrete værktøjer og fornyet tro på dig selv. Netop kombinationen af faglighed, nærvær og personlig støtte er noget, vi lægger stor vægt på – og vi er glade for, at det har hjulpet dig godt videre.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Lars – og ønsker dig alt det bedste i dit nye job!

En virkelig imødekommende oplevelse

Jeg blev rigtig op af en fra Frie i går og jeg havde desværre ikke lige tid til at snakke men han var så forstående og vi aftalte et tidspunkt hvor jeg havde tid til lige at tage en snak. Da jeg i dag bliver ringet op som aftalt så bliver jeg mødt af en person med godt humør og, hvad jeg følte var, en super god indstilling. Jeg har ledt et stykke tid efter en fagforening men det har ikke fr lykkedes mig at finde noget der føltes som det rigtige. Den følelse fik jeg dog i dag, da han tog sig god tid til at sikre at jeg blev ordentlig informeret og at jeg følte at jeg, og de ting jeg sagde, blev taget godt imod. Det var en virkelig behagelig samtale, og det endte også med at jeg blev meldt ind i fagforeningen med en god mavefornemmelse. Stor ros herfra.
Ham jeg snakkede med hed forresten Asbjørn Hausted. Syntes lige hans navn skulle nævnes da han bare gjorde det virkelig godt.

15. januar 2026

Hej Amanda
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for at dele din oplevelse så detaljeret!

Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig mødt med både god energi, forståelse og tid til at tage en grundig snak. Netop det – at skabe en tryg og personlig dialog – er noget, vi vægter højt, og vi er glade for, at det har været din oplevelse.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Asbjørn, som uden tvivl vil blive glad for dine ord.

Tak fordi du valgte Frie – og velkommen som medlem!

Rigtig sød og god service

Rigtig sød og god service

15. januar 2026

Hej Steen
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du har oplevet en sød og god service hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Frie

Jeg kan varmt anbefale a-kassen Frie

Jeg kan varmt anbefale a-kassen Frie. Man får klart mere værdi for pengene ved at være medlem hos dem.
Ud over de almindelige ydelser fra en a-kasse tilbyder Frie også kompetent og professionel juridisk hjælp, som i kvalitet og grundighed kan sammenlignes med den hjælp, man normalt kun får gennem en fagforening som f.eks. 3F.
Jeg har personligt oplevet, at deres juridiske afdeling er meget hjælpsom, grundig og hurtig til at svare. De følger sagen tæt og kommunikerer klart og professionelt.
Alt i alt en a-kasse, der virkelig gør en forskel for sine medlemmer.

13. januar 2026

Hej Olena
Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – det glæder os virkelig at læse!

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den juridiske hjælp, du har fået hos os – og ikke mindst, at du oplever den som både professionel, grundig og hurtig. Det er netop vores ambition at kunne give mere værdi til vores medlemmer, og vi er glade for at høre, at det også er din oplevelse.

Tak for din anbefaling – det betyder meget!

God sparring

Jeg har haft en rigtig god sparring med karrierekonsulenten Merete. Hun har givet mig gode brugbare råd og værktøj til, hvordan jeg kommer videre i mit forløb.
Kan varmt anbefale Frie.dk

9. januar 2026

Hej Pia
Tusind tak for din fine anmeldelse – og for din anbefaling af både Merete og Frie!

Det betyder meget for os at høre, at du har fået god og brugbar sparring i dit forløb, og at Merete har kunnet bidrage med konkrete råd og værktøjer, der har gjort en forskel for dig. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner og held og lykke videre i dit forløb,
Frie

Det minder om det svindel man hører så meget om pt

Man blir ringet op - tilbud: 6 mdrs fri lønsikring op til 7.500 hvis man melder sig ind
Min datter oplyser at hun har været uden indtægt 1år ( læser)
Han pladrer bare videre.
Det er ikke ok. Bondefangeri.
Det er jo Jer der skal kende reglerne. Ikke mor der har mere erfaring. Tag Jer nu sammen og lad være med at ansætte studentermedhjælpere der slår en sludder for en sladder
Update: jeg har nu indsendt yderligere oplysninger som er mit navn og tlf.nr
Ved ikke rigtig hvad I vil med det, ?????eftersom jeg jo ikke er medlem.
Anyway. Få uddannet jeres studerende der hverver medlemmer, til at tage det der bliver sagt seriøst. ( for jeg går da ud fra de kender reglerne)
Blir der sagt : "jeg har ingen indtægt pt men lever af min opsparing" skal man nok ikke blive ved med at prøve at sælge en gratis lønsikring

6. januar 2026

Svar på opdatering:

Hej Birgitte
Først og fremmest tak for at sende oplysninger. Da det er din datter det omhandler, så er det hendes oplysninger vi ønsker. Årsagen er, at vi ønsker at finde ud af hvilken sælger det er, så vi kan følge op internt og uddanne vores sælgere bedre - og rette op, hvis de begår fejl. Derudover bruger vi oplysningen til at sørge for, at din datter ikke bliver kontaktet igen.

Vi beklager naturligvis, hvis vores sælger har begået en fejl. Vi ønsker altid at være helt gennemsigtige omkring vores ydelser, betingelser og vilkår. Vi har ingen interesse i, at have hverken utilfredse medlemmer eller potentielle medlemmer, hvorfor det er vigtigt for os, at vi kan følge op på sager som denne, så vi undgår lignende situationer fremadrettet.

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af at læse, at I har haft en negativ oplevelse i forbindelse med en samtale med os.

Vi ønsker at være helt gennemsigtige omkring vores lønsikring og de betingelser, der følger med. Hvis der er givet forkerte eller uklare oplysninger i samtalen, tager vi det meget alvorligt.

Vi vil derfor meget gerne undersøge den konkrete sag nærmere, så vi kan følge op internt og sikre, at vores rådgivning lever op til vores egne standarder. For at kunne gøre det, har vi brug for flere oplysninger, og vi har derfor bedt om disse via Trustpilot.

Tak fordi du gør os opmærksom – vi håber, du vil give os mulighed for at følge op.

Frie

Min kone har betalt i 5 år på en løn…

Min kone har betalt i 5 år på en løn sikring, brækker benet sidste år, og får sygedagpenge i 7 mdr. derefter aktiverer hun sin lønsikring, og den frie fagforening meddeler: "NEJ, den går ikke" ikke efter du har været sygemeldt med et kompliceret benbrud/Ankelbrud..du får 0,- hjælper fødselsdatoen, når den hedder 260867 og initialer er AIM ...25/01/26 stadig ingen svar fra fagforeningen, så La´vær med at bruge dem!! FUSK
Hvorfor skulle vi dog ville kontakte jer yderligere. Vi har betalt + 100.000,- for ingenting, endnu mere grelt, vi har betalt mens I var klar over at I ikke ville udbetale lønsikringen. KÆMPE FUSKE Org. Og så skriver I som overskrift: fagforening og lønsikring for alle

Så jeg vil tage kontakt med DR´s "kontant", I har vel fået lidt flere sager der skal kigges på.

21. november 2025

Hej Marinus
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den oplevelse, din kone har haft, og vi forstår godt, at situationen kan opleves både frustrerende og urimelig.

For at vi kan forholde os konkret til sagen og undersøge, om forløbet er håndteret korrekt, er det nødvendigt, at vi får flere oplysninger. Lønsikring er reguleret af specifikke vilkår, blandt andet i forhold til sygemelding og tidspunktet for aktivering, men vi vil gerne gennemgå den enkelte sag igen.

Vi har derfor bedt om yderligere oplysninger via Trustpilot, så vi kan finde sagen i vores systemer og få mulighed for at undersøge det nærmere.

Vi håber, I vil give os mulighed for at se nærmere på forløbet.

Opdateret:

Hej Marinus

Vi er kede af at høre, at I står med den oplevelse – og vi forstår godt jeres frustration. Afslaget på lønsikring skyldes, at de gældende vilkår og betingelser desværre ikke var opfyldt. Vi er forpligtet til at følge disse vilkår, og de gælder på samme måde for alle medlemmer – også selv om vi naturligvis gerne ville kunne hjælpe jer i en svær tid.

Det er på ingen måde et spørgsmål om vilje til at hjælpe, men vi er forpligtet til at følge de gældende forsikringsvilkår, som gælder ens for alle medlemmer.

Vi beklager naturligvis, hvis det ikke har stået klart undervejs – og vi har fuld forståelse for, at det er en svær situation. Hvis I har yderligere spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os direkte.

Frie

Hurra for en fantastisk behandling

Ved overgang fra lønmodtager til efterløn troede jeg, alt så lyst ud, men det viste sig at efterlønnen blev grundigt udhulet, bl.a. fordi jeg har en fin pensionsopsparing. Og det bliver straffet!
Derudover modtager vi arealstøtte på vores jord, som ikke dyrkes til andet end fritliggende græsser, for at værne om natur og dyreliv. Denne støtte skulle OGSÅ modregnes min efterløn, da den er registreret i mit navn, og ikke kan ændres til min mands. Det skal nævnes, at støtten ikke er nogen “gevinst”, da det bla. kræves at der slåes 1-2 gange pr. år.
En ret kompleks situation, som Lone Werner Kragelund fra Frie godt kunne se det urimelige i - så hun gravede i sagen og fandt en løsning!
Det kunne registreres som en fritidsbeskæftigelse, (selv om jeg intet har med arbejdet at gøre), og dermed blev jeg ikke straffet rent økonomisk.
Hurra for en fantastisk behandling, stor tak til Lone fra Frie!!!

28. december 2025

Hej Jette
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os meget at læse, hvordan Lone har hjulpet dig godt igennem en kompleks sag og fundet en løsning. Det er altid vigtigt for os, at vores medlemmer oplever, at vi lytter, tager sagen alvorligt og gør en reel indsats for at finde en vej frem.

Vi giver din ros videre til Lone – det vil uden tvivl bringe glæde.

Tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen – det betyder meget for os.

Lover alt i telefonen

Lover alt i telefonen, men desværre holder de det ikke.

Da jeg talte med jer om at skifte fagforening og Akasse. Blev der understreget at jeg kunne få lønsikring. Jeg har i dag fået afslag selvom jeg ikke forstår hvad jeres medarbejder skriver. Jeg er blevet opsagt på tidligere arbejde og have ingen mulighed for at kunne have set den komme. Det var ikke om jeg efterfølgende havde været på barsel. Da jeg skulle have min dagpenge to det også 4 uger og og efterfølgende fik jeg lidt ferie penge, men så langt mindre fra imorgen. Jeg føler mig snydt og bedraget 😡

29. december 2025

Hej Monique
Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at læse, at du står tilbage med den oplevelse og følelse.

Det er vigtigt for os at være tydelige og gennemsigtige omkring både vilkår og betingelser, og derfor tager vi din oplevelse meget alvorligt.

Vi har derfor bedt om flere oplysninger via Trustpilot og håber, at du vil give os mulighed for at se nærmere på sagen ved at dele de efterspurgte oplysninger.

I job igen

At jeg denne gang kunne jage job på min egen måde

19. december 2025

Hej Kenn
Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at du har følt dig fri til at gå til jobsøgningen på din egen måde – og stadig har haft os i ryggen undervejs. Vores rådgivning handler netop om at støtte op om dine valg og hjælpe dig med at finde den vej, der passer bedst til dig og din situation.

Tak for at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Godt nytår :)

Frie

NEJ! Jeg bliver ringet op af en sælger

Jeg bliver ringet op af en sælger, som spørger om jeg vil have et tilbud på A-kasse, fagforening inkl. lønsikring. Jeg siger nej tak! Han siger så , at han har sendt det og spørger om han må ringe dagen efter. Jeg sige endnu engang NEJ!. Han ringer så dagen efter og bliver ved med at ringe. Samtidig står der i det tilbud han sendte at det var efter aftale. Når man siger NEJ! så er det et NEJ!

17. december 2025

Hej Martin
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager meget, hvis du har følt dig kontaktet på en påtrængende måde, og især hvis dit "nej tak" ikke er blevet respekteret. Det er selvfølgelig ikke i orden, og det afviger helt fra den måde, vi ønsker at møde potentielle medlemmer på.

Vi tager din henvendelse alvorligt og vil meget gerne undersøge sagen nærmere. For at kunne gøre det, har vi brug for lidt flere oplysninger fra dig – derfor vil vi bede dig acceptere vores anmodning via Trustpilot, så vi kan sikre, at du ikke bliver kontaktet igen og få fulgt op internt.

Endnu engang undskyld for din oplevelse.