Fresh Food Factory Anmeldelser

4,2

I little bit of better effort to offer a good attention to the customers would help. We just stopped for a simple tea, they took a long time to serve even though was a quiet time, and served it withou... Se mere

Als personal trainer heb ik een drukke agenda en weinig tijd om eten te maken (preppen). Hierin biedt FFF een helpende hand. Ik bestel wekelijks mijn maaltijd pakketten zodat ik, snel en gemakkelijk,... Se mere

Ik was aan het werk bij het mma gevecht en had een paar broodjes gekregen van de eigenaar bij de catering uit liefdadigheid. De kwaliteit van de broodjes waren zo lekker dat ik van plan ben om vaker t... Se mere

Als regelmatig terugkerende klant blijf ik iedere keer positief verrast door de kwaliteit, smaak en kosten van Fresh Food Factory. De kwaliteit van hun voeding zou ik altijd aanraden. Dus niet alle... Se mere

1. Madudbringning

Fresh Food Factory is opgericht voor iedereen die geen tijd of zin heeft om te koken, maar wel gezond en bewust wil leven.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top maaltijden!!

Goede maaltijden, voor een scherpe prijs. Zeker wanneer je zelf geen tijd hebt om de juiste gezonde maaltijden te maken die passen bij een sportieve en gezonde levensstijl!

8. januar 2022

Ik ben fan!

Vorig jaar ben ik begonnen met het eten van de maaltijden van Fresh Food Factory. Ik was toen net begonnen met een nieuw voedingsschema en dit sloot daar perfect op aan! Nu een jaar later zorg ik altijd dat ik wat maaltijden in de vriezer heb. Als ik een snelle en gezonde lunch of avondmaal nodig heb, heb ik die altijd bij de hand!

8. januar 2022

Geweldig

Geweldig! Ik haal mijn maaltijden al sinds dag 1 bij Fresh Food Factory en dat zal ik altijd blijven doen. Heerlijke gerechten, veel variatie, erg gemakkelijk en heel gezond!

7. januar 2022

Sinds Day1 en nooit meer anders!

Dat ik al sinds Day1 elke dag de heerlijkste rijst, Indische kip en groente. Zegt denk ik wel al genoeg over hoe ongelofelijk lekker de gerechten zijn. Vol passie en liefde wat je proeft in het bakje van FreshFoodFactory!

En dan ook nog eens dat het vol voedingstoffen wat mij helpt bij me zware en drukke werk.
2jaar geleden is FFF in het leven bij mij gekomen, en kan zeggen dat het ook niet meer uit mijn leven gaat!

6. januar 2022

Een goede balans

Met een drukke baan en druk sociaal leven is soms best een ding de balans te houden. Zeker met voeding, voor je het weet zit er paar kilo aan omdat je makkelijk wordt. De maaltijden van fresh food zijn top en helpen mij op gewicht te blijven, gezond en daarmee een betere versie van mezelf te zijn. Naast het eten wat top is zijn de mensen achter de schermen ook fantastisch. Altijd oprecht geïnteresseerd en meedenkend!

5. januar 2022

Als regelmatig terugkerende klant blijf…

De kwaliteit van hun voeding zou ik altijd aanraden. Dus niet alleen sporters, maar iedereen die bewust, gezond en vooral lekker wil eten.

AntoonsPT

Goed en vers eten voor de juiste prijs 💪🏽
Ook het bestellen is zo geregeld geen tijd om het op te halen ?
Dan komen ze het gewoon brengen
Top geregeld top bedrijf 💯

The beste healthily food

Als topsporter helpen de pakjes van Fresh good factory mij erg om te kunnen voorbereiden naar een wedstrijd toe.!
Daarnaast helpt het ook voor mij om af te vallen en te kunnen presteren

Heerlijke sportmaaltijden

Een perfecte oplossing voor iedereen die veel sport maar weinig tijd/zin heeft om zelf te koken! De bakjes zijn heerlijk bereid en de eigenaar van het bedrijf is super vriendelijk! Oftewel TOP!

Gezond en lekker

In mijn afval race bleef ik altijd wel worstelen met het jojo effect. Na in totaal 36kg te zijn afgevallen kwam ik in een korte tijd ook weer 10 kg aan. Ik blijf gewoon van lekker eten houden. Nu heb ik altijd gedacht dat lekker eten, altijd fast food moet zijn. Maar niks is minder waar. De bakjes van FFF zijn gezond en ook zo lekker van smaak. Het raakt ook niet verveeld door de variatie in smaken. Dus daarom passen de bakjes van FFF mij perfect in mijn afval race om mijn streefgewicht te behalen.

4. januar 2022

FFF ook goed voor het leven met een geZin!…

Na lang zoeken eindelijk prepmeals gevonden die mij goed helpen om af te vallen. Daarbij kan ik dit lekkere eten ook met mijn gezin eten. Soms hebben we geen tijd om te koken en kan ik gebruik maken van FFF. Mijn dochter vind het ook weg lekker. Het heeft smaakt en is niet droog. Ik zou dit aan iedereen aanraden!!

3. januar 2022

Fresh food factory is een perfecte…

Fresh food factory is een perfecte uitkomst voor iemand die gezond wilt eten maar niet veel tijd en zin heeft om dit dagelijks te doen! Je hebt altijd een verse gezonde maaltijd in huis en ook nog is super lekker!

Het grootste voordeel vindt ik dat het je heel veel gemak geeft. Je hoeft niet meer na te denken wat je moet koken en je bent ook geen tijd meer kwijt aan koken wat voor iemand die fulltime werkt en elke dag wilt sporten ideaal is! Daarnaast is het eten gevarieerd dus de smaak gaat je nooit vervelen!

Handig, lekker, betaalbaar, schoon👌

Zeker in deze tijden veel aan het hoofd en druk. De mealpreps zijn betaalbaar, makkelijk op te warmen en clean. Met vlees, zonder vlees, vegan en/of hallal. Veel keuze. Eens in de zoveel tijd komt er een nieuw gerecht bij zodat je smaak niet hoeft te vervelen. In het kort: zeker uitproberen waard.