EerlijkEten Anmeldelser 527

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

(Edit: excuses ontvangen en de kwestie twee dagen later opgelost) Oplichters! Toen ik had nagekeken hoeveel het geleverde vlees zou hebben gekost als ik het via de webshop had besteld, realiseerde ik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Eerlijk Eten” is een aanrader. Zij verwerken en bezorgen van 40 bij hun aangesloten boeren, de producten aan huis, boodschappen groente en vlees. Het zijn echt goede spullen en netjes verpakt. Had... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben inmiddels al een jaar klant bij EerlijkEten. We hebben een abonnement op de vleesbox die 2x per maand komt en we zijn ontzettend tevreden. Het vlees is heerlijk mals en je er zitten ook telkens... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Madudbringning

Skrevet af virksomheden

Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eigenlijk is de klantenservice traag

(Edit: excuses ontvangen en de kwestie twee dagen later opgelost)
Oplichters! Toen ik had nagekeken hoeveel het geleverde vlees zou hebben gekost als ik het via de webshop had besteld, realiseerde ik me dat het abonnement oplichterij is, want ik betaalde per levering 10 tot 25 euro meer. Ik heb een e-mail gestuurd naar webcare((@))eerlijketen.nl en om excuses en terugbetaling gevraagd, maar ik heb geen reactie ontvangen. Een grote NEE!

23. april 2026

Echte vlees smaak!

Zoals altijd kreeg ik een doos vol goede en lekker vlees dat smaakt hoe het moet. Ik ben altijd tevreden met eerlijketen.

15. april 2026

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees, goede service, snelle levering en de prijzen zijn prima.
Tip: de groentesoep. Goed gevuld, heerlijke smaak.

1. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Structureel te weinig gewicht geleverd

Ik bestel hier al jaren grote pakketten, zowel privé als zakelijk. Ook mijn laatste bestellingen gingen weer om flinke bedragen.

Wat mij opvalt, is dat het gewicht vaak niet klopt. In ongeveer 8 van de 10 gevallen lijkt het aanzienlijk minder dan wat er op de verpakking staat. Daarom ben ik het zelf gaan wegen.

En inderdaad: een bavette van 400 gram blijkt regelmatig rond de 300 gram te zitten, soms zelfs 290 gram. Hetzelfde geldt voor kipdijfilet en biefstuk. Structureel zit er minder in de verpakking dan wordt aangegeven.

Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Zij boden netjes hun excuses aan en gaven mij een tegoedbon van €20. Gezien de omvang van mijn bestellingen staat dat totaal niet in verhouding, maar goed.

Daarna heb ik toch weer besteld, dit keer zakelijk, en opnieuw precies hetzelfde probleem. Inmiddels snap ik waar de marges op vleesproducten vandaan komen bij de slagers die voor Eerlijk Eten werken.

2. april 2026

Eerlijk Eten is een aanrader

Het zijn echt goede spullen en netjes verpakt. Had wel wat problemen met de aanlevering door de bezorgdienst, maar daar kan Eerlijk Eten niks aan doen.

23. marts 2026

Klacht Trunkrs bezorging

De klantenservice en de producten zijn fantastisch! Maar de bezorging is zeer slecht. Ik heb nog nooit een bezorger gezien. Ze flikkeren het voor mijn deur en ze zijn weg. Daardoor ben ik een pakket van ruim 150 euro kwijtgeraakt, maar heb via de klantenservice, opnieuw mijn bestelling toegestuurd gekregen. Bij de laatste bestelling werd er niet eens aangebeld en zag toevallig op mijn telefoon dat het pakket succesvol was afgeleverd. Het pakket lag inderdaad voor mijn deur, weer zonder bezorger te bekennen. Zouden jullie kunnen uitzoeken of het steeds dezelfde bezorger is? Zo ja, ontslaan?

3. marts 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De levering was netjes volgens afspraak…

De levering was netjes volgens afspraak en het vlees zat netjes verpakt. Ze zouden alleen nog eens moeten kijken of ze de piepschuim verpakking weer retour kunnen nemen zodat deze weer hergebruikt kan worden. Dat scheelt in het afval. Piepschuim is namelijk restafval en in de meeste gemeentes moet je daar extra voor betalen.

16. marts 2026

Bijna over houdbaarheidsdatum

Brood en pannenkoekenmix gekocht met beiden wat korting.
Wat ruim teniet gedaan wordt door de verzendingskosten van wel €10 euro (erg hoog trouwens..).

Zie ik dat beide producten nog maar 2,5 week houdbaar zijn.
Kan gebeuren met korting, maar ja, zeg dat dan erbij van tevoren.
Dit voelt meer als oude rommel gooien.
+ ze hadden nog 4 bakjes koffiecups erin gedaan die ze anders weg zouden gooien.
Over oude rommel weggooien gesproken..
(en ik hou niet van koffie, maar goed, dat konden zij niet weten..)

Levering was wel op tijd, maar de bezorger kwam al rokend het pakket aanleveren.

2. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stukjes vlees veel Lichter dan aangegeven

Op de kwaliteit van het vlees is niet veel aan te merken, vaak is die goed soms aardig goed. Wat gewoon niet kan is dat er soms 30 a 40% minder gewicht wordt geleverd dan wat zou moeten. Als je 200 gr koopt kan het niet 140 gr zijn. Na een klacht kreeg ik een compensatie, maar als ik alles weeg lang niet genoeg. Hopelijk ligt het aan een uitzendkracht die niet goed kan inschatten, maar dat er geen afwijkingen naar boven zijn vind ik verdacht

13. marts 2026

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees, redelijke prijzen (de scharrelslager hier is duurder) en netjes verpakt en bevroren geleverd ondanks dat we in een uithoek wonen.

11. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf is een absolute aanrader!

Dit bedrijf is een absolute aanrader!
Inmiddels verschillende producten besteld zoals rund en kippenvlees zelfs de koffie & wijn zijn uitstekend.
Maakt niet uit wat je besteld, alle producten zijn even smaakvol. Het vlees is mals en heeft een fijne textuur. Voor mij is het zeer belangrijk wat de herkomst van het vlees is en hoe het is geproduceerd.
Eerlijk Eten onderscheid zich in alle opzichten!
Fantastisch ook dat ik op deze site Ossewit kan bestellen.
Mijn biefstuk, ossenhaas , ribeye etc bak ik dan ook in Ossewit 👌🏻 Top product.

Keer op keer een feestje wanneer ik een bestelling in ontvangst mag nemen van Eerlijk Eten. Keurig netjes verpakt!
Op deze site zal je nooit een miskoop hebben.

6. marts 2026

Heerlijk vlees

Gewoon heerlijk vlees en ook niet onbelangrijk, supersnelle levering, goed verpakt en diepgevroren.

3. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.