www.freetrailer.com Anmeldelser

20.776

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.426 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fortæller, at det er utrolig nemt at booke og styre lejen direkte gennem en rigtig velfungerende app, som guider rigtig godt igennem hele processen. Derudover fremhæves de skarpe priser og den venlige service, hvilket gør det til en billig og pålidelig løsning for hverdagens opgaver. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med tekniske problemer, hvor visse trailere havde defekte næsehjul, manglende lys eller låse, der drillede undervejs. Dog var nogle også frustrerede over uventede gebyrer i forbindelse med bookingen samt periodiske problemer med at få appen til at fungere optimalt.

Det, folk taler mest om

User experience

Kunder deler positive meninger om user experience og fremhæver processen som nem, hurtig og bekvem fra start... Se mere

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om product, idet forbrugere generelt beskriver trailere som nemme at bruge... Se mere

Price

Forbrugere finder prisforholdet tilfredsstillende og fremhæver, at løsningen er nem og billig for en hel dags... Se mere

Service

Kunder havde positiv oplevelser med service, idet de fremhæver konceptet som genialt og nemt. Forbrugere... Se mere

Application

Brugere beskriver positive interaktioner med app og fremhæver, at den fungerer nemt og overskueligt til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Det eneste der var vigtigt som forbruger er at have appen fremfor at bestille over hjemmesiden. Meget nemmere. Så 5/5

Appen fungerer upåklageligt. Da jeg havde problemer med en lås, kom jeg hurtigt igennem med support, som hjalp mig med at booke en anden trailer. Og fantastisk skarp pris.

Havde problemer med at adapteren manglede, men deres kundeservice er søde og effektive. De hjalp mig hurtigt til at få en ny trailer. Helt fantastisk!

Virker bare. Første trailer ha de defekt lys... Men fik en anden uden bøvl igennem kundeservice

1. Trailerudlejning
  2. Cykeludlejning
  3. Transportservice

Since 2004, Freetrailer has been committed to enhancing customer experience through our sharing economy solution. Our mission is simple: to offer free access to trailers and electric cargo bikes for those in need. Our principle, "We make sharing easy," is brought to life with our award-winning app, enabling self-service pick-ups and returns. With partners like IKEA, Elgiganten, Byggmax and POWER on board, accessing a Freetrailer is convenient, affordable and easy, ensuring our users always find what they need close by.

21 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(20.776)

4.930 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Perfekt 👍👍👍👍👍

Hej Michael

Det glæder os at høre, at alt var perfekt. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God kundeservice

Den tildelte trailer manglede et næsehjul, men et hurtigt opkald til kundeservice resulterede i, at jeg på stedet kunne få en anden trailer, der fungerede upåklageligt. God kundeoplevelse. Vil helt sikkert benytte Freetrailer igen.

Hej Tommy

Det glæder os at høre, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe dig videre med en anden trailer. Tak for de pæne ord om kundeoplevelsen. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Freetrailer

Det fungerede som det skulle.

Hej Kristian

Det glæder os at høre, at alt fungerede, som det skulle. Tak fordi du delte din feedback. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Super

Super, works very well!

Hi David

Thank you for your review.

We're happy to hear everything worked very well. Thank you for your feedback, and we hope to help you again the next time you need a trailer.

Best regards,

Stærkt koncept

Stærkt, billigt og utroligt velfungerende koncept

Hej Mikkel

Det glæder os at høre, at du synes, Freetrailer er et stærkt, billigt og velfungerende koncept. Tak fordi du delte din feedback. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Super nemt og let

Super nemt og let

Hej Flemming

Det glæder os at høre, at du oplevede Freetrailer som super nemt og let at bruge. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Freetrailer

Meget nemt at bruge og traileren var…

Meget nemt at bruge og traileren var 100% i orden.

Hej Christian

Det glæder os at høre, at traileren var i perfekt stand, og at Freetrailer var nemt at bruge. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Uforskammet kundeservice

Jeg har aldrig snakket med en så uforskammet medarbejder
Jeg måtte gøre brug af freetrailers kundeservice, da jeg havde lavet en webbooking og havde betalt. Kom min reservation aldrig,på trods af traileren stod som reserveret

Personen som jeg kom igennem til præsenterede sig ikke
Han afbrød når jeg forklarede mit problem og insisterede på jeg skulle bruge appen og jeg ikke kunne bruge websiden
Og jeg ikke kan booke før jeg har lavet en bruger på trods af jeg forklarede at jeg startede med at lave reservationen og først skulle oprette en bruger når jeg skulle betale

Da han så til sidst forstår at jeg har lavet en bruger ligger personen på mens jeg er i gang med at forklare mig

Reservationen blev dog fjernet og jeg kunne lave en ny som er gået igennem
Men medarbejderens opførsel var fuldstændig unødvendig og virkelig uforskammet

Hej Jesper,

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår godt, at situationen har været frustrerende.

Vi tager din feedback meget alvorligt og sender den videre internt, så den kan blive fulgt op på. Vi håber samtidig, at din efterfølgende kontakt med vores anden kollega gav en bedre oplevelse, og at du trods alt fik gennemført din reservation.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Lettere beskadiget trailer

Lettere beskadiget trailer, men intet alvorligt.
Bruger gerne FreeTrailer igen

Hej Jarl

Det glæder os at høre, at du samlet set havde en god oplevelse, og at du gerne vil bruge Freetrailer igen. Tak for din feedback om traileren. Vi tager det med videre, så vi fortsat kan forbedre oplevelsen for vores kunder.

Skulle du få brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De står klar til at hjælpe.

Freetrailer

Nemt tilgængelig og en billig måde at…

Nemt tilgængelig og en billig måde at få flyttet sine ting.
Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af at låne en trailer

Hej Marianne

Det glæder os at høre, at du oplever Freetrailer som en nemt tilgængelig og billig løsning til at få flyttet dine ting. Vi er glade for, at vores trailere kan gøre transportopgaver lidt lettere, når behovet opstår.

Tak for din positive feedback. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du får brug for en trailer.

Super koncept

Super koncept. Det fungerer meget smooth og er billigt. Har brugt det 3-4 gange.

Hej Rasmus

Det glæder os at høre, at du synes, Freetrailer er et super koncept, og at du har haft en god oplevelse de gange, du har brugt os. Vi er glade for, at du oplever løsningen som nem, smidig og prisvenlig.

Tak fordi du vender tilbage til os og deler din feedback. Vi håber at kunne hjælpe dig igen næste gang, du får brug for en trailer.

Freetrailer

Virkede perfekt og var nemt

Hej Sus

Det glæder os at høre, at det virkede perfekt, og at du oplevede Freetrailer som nemt at bruge. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Velfungerende

Hej Thomas

Det glæder os at høre, at du oplevede Freetrailer som velfungerende. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores løsning fungerede godt for dig.

God oplevelse

God oplevelse

Hej Niels

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Freetrailer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Freetrailer

Helt igennem fantastisk oplevelse fra…

Hej Helle

Det glæder os at høre, at du havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi er også glade for, at du oplevede appen som den nemmeste måde at booke og administrere din leje på. Tak fordi du delte din oplevelse og din anbefaling.

Nemt at booke

Super nemt at booke, og app'en guider fint igennem afhentning og aflevering af trailer.

Hej Celine

Det glæder os at høre, at du oplevede det som super nemt at booke, og at appen guidede dig godt gennem både afhentning og aflevering af traileren. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Freetrailer

God måde at løse lille transportproblem

Hej Morten

Det glæder os at høre, at Freetrailer var en god løsning på dit transportbehov. Vi er glade for, at vi kunne gøre det nemt for dig, og vi sætter stor pris på din feedback.

Freetrailer

Super fin og nemt at bruge

Super fin og nemt at bruge freetrailer. God service, havde lige brug for kontakt med hovedcentralen i forbindelse med forlængelse. Rigtig flink og hjælpsom medarbejder. Kan varmt anbefales!

Hej DItte

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Freetrailer, og at det var nemt at bruge. Det er også dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt med at forlænge lejeperioden, og vi giver gerne de pæne ord videre til vores medarbejder.

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Alt gik godt 😃🍀

Hej Jakob

Det glæder os at høre, at alt gik godt, og at du havde en god oplevelse med Freetrailer. Tak fordi du delte din feedback. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Nemt og fleksibelt

Nemt og fleksibelt

17. juli 2026

Hej Sofie

Det glæder os at høre, at du oplevede Freetrailer som nemt og fleksibelt. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.