FreestyleXtreme Polska Anmeldelser

4,9

Bardzo sobie cenię zakupy we FreestyleXtreme. W tym Sklepie są produkty z najwyższych półek w bardzo korzystnych cenach. Dbałość o zadowolenie klienta stoi na najwyższym poziomie. Na koniec moje zakup... Se mere

Zdecydowałem się kupić kurtkę Quiksilvera z tego sklepu. Paczka szybko do mnie doszła jak na tak długą drogę, którą miała do przebycia. Niestety nie pasowała kolorystycznie do moich spodni, dlatego ją... Se mere

Produkt zgodny z opisem, dobra cena, dotarł na czas. Jedyny mankament to niestety nie mogłam śledzić przesyłki, ponieważ na stronie przewoźnika nie działał kod, co było stresujące, ponieważ miała do... Se mere

Wysyłka bardzo szybko, dostawa tak samo. Dostawa dwa dni robocze przed spodziewanym terminem. Możliwość namierzania przesyłki oraz powiadomienie o dostawie paczki poprzez SMS i maila. Firma godna zauf... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Witam wszystkich chętnych zakupami w…

Witam wszystkich chętnych zakupami w tej rodzinnej firmie. Polecam tę firmę z czystym sumieniem , po pierwsze; jak piszą tak robią , towar dostarczony w terminie , komunikacja email genialna , odpowiedzi na pytania szybko i treściwie . towar pierwsza klasa bez żadnych skaz zważywszy że przysłany z Anglii .... i do tego przesyłka za darmo ...
Jestem mega zadowolony iż robiąc zakupy z Polski w Anglii nie ma żadnych Problemów , klient na pierwszym miejscu....oby tak dalej to myślę że to pierwsze lecz nie ostatnie zakupy w tej firmie.....Pozdrawiam cały zespół i do miłego....

28. november 2018

Polecam

Co jakiś czas coś zamawiam i nie było żadnych problemów. Polecam.

29. oktober 2018

Transakcja bez zarzutow.Produkt…

Transakcja bez zarzutow.Produkt 100%satysfakcji.Maly minus ograniczona forma platnosci.

11. september 2018
FreestyleXtreme Polska-logo

Besvarelse fra FreestyleXtreme Polska

Cześć Margo,
bardzo dziękujemy za pozytywną recenzje, zdajemy sobie sprawę z ograniczonych form płatności, jesteśmy małą firmą rodzinną z Anglii i pracujemy nad rozszerzeniem form płatności na terenie Polski.

Pozdrawiamy serdecznie!

FreestyleXtreme

Bardzo dobry sklep

Bardzo dobry sklep, szeroki asortyment, wszystkie transakcje zakończone sukcesem, szybka i fachowa pomoc przy zamówieniach, polecam

8. september 2018

zastrzeżeń żadnych

zastrzeżeń żadnych, jeżeli coś ulegnie zmianie , zawsze jest informacja z wynagrodzeniem. Sklep jak najbardziej przyjazny klientowi. Pozdrawiam.

20. august 2018

Plecak Evoc

Super obsługa, wymiana towaru bezproblemowa, 100% zadowolenie z produktu. Polecam wszystkim.

18. august 2018

Faktura

Dostawa, towar, obsługa - super. Niestety nie było możliwości wystawienia faktury VAT na dane inne niż adres dostawy - dla mnie to ogromny minus.

15. august 2018
FreestyleXtreme Polska-logo

Besvarelse fra FreestyleXtreme Polska

Cześć Łukasz,
bardzo dziękujemy za twoją recenzje.
Niestety nie jesteśmy w stanie zmienić danych płatności po złożeniu zamówienia z powodów prawnych, w razie jakichkolwiek wątpliwości chętnie pomożemy przed złożeniem lub wysłaniem zamówienia.

Pozdrawiamy serdecznie
Dział Obsługi Klienta