Fotorama Biograferne Anmeldelser 25

1,8

Gamle popcorn. 🍿 De havde montrene fyldte med popcorn i alle str. men de var mindst 2 dage gamle. Virkelig skuffende. Helt bløde.

Bestilling og reservations-systemer fungere fint. Men kan uden problemer anvende f.eks. bøf og bio billet. Biografen er rigtig god og hyggelig (kvalitet, lyd, billede, stole, personale, størrelse... Se mere

Fotorama Viborg trænger til en kompetent ledelse. Køber i Bog & Ide i Viborg biografgavekort fra GoDream til alle mine børnebørn og hører så, at de ikke kan bruges i biografen i Viborg. Helt absur... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fotorama Viborg trænger til en kompetent ledelse

Fotorama Viborg trænger til en kompetent ledelse.
Køber i Bog & Ide i Viborg biografgavekort fra GoDream til alle mine børnebørn og hører så, at de ikke kan bruges i biografen i Viborg. Helt absurd.
Skriver til Biografen og får det svar tilbage, at jeg må kontakte GoDream for svar!!!!!!!
Hvad foregår der her?????

19. december 2024

Drop 20 min reklamer

Vi var i fotorama og se en film. En ok oplevelse, men når jeg giver 140 kr for en billet plus tilkøb af sodavand og popcorn, så forventer jeg at skulle se en film og ikke sidde og være tvangsindlagt til at sidde og se 20 minutters reklamer. Reklamerne kan jeg se alle andre steder, men ikke i biografen hvor jeg kommer for at se film og hygge mig. Så kunne i skrive at filmen starter 18.50 i stedet for, eller starte reklamerne 20 minutter før. Så kan publikum selv bestemme.

6. september 2024

Elendig biograf på alle punkter

Elendig biograf på alle punkter. Dårlig indretning af slikområdet som ligger lige op af billetområdet. Folk står oveni hinanden. Ringe slik og sodavands udvalg der er for dyrt. Ringe sæder der ikke kan indstilles og sørgeligt små lærreder med ikke imponerende lyd.

Kør til Skive. Slår denne bio på alle punkter. Stole der kan indstilles i ALLE sale, store lærreder og god lyd. Nye moderne bygninger der er større og bedre på alle punkter. Bedre slik afdeling med større udvalg af drikkevarer. God café med virkelig god mad, hyggelig bar og starbucks kaffe.

10. juli 2024

Popcorn fyldt med upoppede kerne og skaller

Kære Fotorama,
I søndags var vi inde og se Bastarden kl. 20.45. Vi havde glædet os og selvfølgelig skulle det suppleres med en stor menu af sodavand og popcorn.
Da filmen begyndte, begyndte vi også på den store menu. Men hold da op, hvor blev vi skuffede over menuen. Aldrig i hele vores liv har vi købt så ringe popcorn, hverken ved jer eller andre steder. De var meget tørre (ja - mere end de burde være), og så fyldt med upoppede kerne og skaller, at vi kun spiste knap 1/3 af bægerets indhold. På det tidspunkt havde vi begge tygget flere gange i hele kerner, der var klisteret sammen med poppede corn.
Vi kiggede efter en ansat da vi gik ud, for at kunne give feedback. Men der var ingen at se. Derfor denne mail.
Når I tager kr. 110,- for en stor menu, så forventer vi også at det har en god kvalitet. Dette virkede som om det var resterne fra maskinen der var fejet op og fyldt i et sidste bæger.
Kunne se der var flere andre der også levnede mange popcorn, men ved selvfølgelig ikke om det var af samme grund.

Mvh.
2 meget skuffede kunder.

5. november 2023

Rimeligt ringe

Rimeligt ringe, at der kører skærme der reklamere med en "Return to Pandora"-pakke der indeholder 5.1l popcorn, 2x0.8l sodavand samt en pose M&M's til 120kr. Når man så vil betale, siger ekspedienten at tilbuddet ikke gælder længere, så vi kunne slippe med 150kr uden M&Ms. Popcornene er kedelige, og sodavanden kan næsten ikke fortyndes mere.

Vi har set der skulle være kommet lændestole, der kan ændres i ryg og lænd, men det gælder åbenbart ikke alle sale.

Det simpelthen for mange penge at smide efter hvad der skulle være en god oplevelse, så hellere køre lidt længere.

P. S, har haft tid til at skrive alt det her mens der har kørt 20min. reklamer.

31. december 2022

Dårlig lyd

Var inde og se Thor: Love and Thunder i fotorama Viborg d. 7. August 2022, og jeg må sige at det var sidste gang jeg kommer i jeres biograf... Jeg har tit brugt jeres biograf frem for andre, men med den ringe lyd der var i salen, eller mangel på lyd, gjorde simpelthen oplevelsen virkelig dårlig.. Lyden var så lav man sagtens kunne høre andre trække vejret, der var ingen bas til stede så man sad ikke med den der fornemmelse om at man var i biograf, men mere at man så filmen hjemme i stuen.... Det er ikke derfor jeg bruger så mange penge på at se film i biografen, der vil jeg gerne have en fantastisk lydoplevelse, som man plejer at få med disse film.... Jeg er meget skuffet og kommer ikke der igen, da prisen simpelthen er for høj på billetterne til at få en fornemmelse af at sidde i en lille stue...

8. august 2022

Absurde priser i kiosken.

Biografsal, personale, lyd og komfort er rent 5 stjerner,

MEN priserne i kiosken er efterhånden griske/absurde, 100 kr. for 2 sodavand og en popcorn. Jeg kan godt forstå mange blæser på jeres regler, og selv tager slik mv., med.

6. juli 2022

Verdens bedste personale

Blev så rørt over den imødekommenhed og venlighed jeg blev mødt med i dag i fotorama Viborg.
Havde bestilt billetter for 4 dage siden og en fejl gjorde at billetterne var blevet bestilt og betalt til igår.
Så egentlig stod vi med 2 ubrugelige billetter og ved kontakt til nordisk film biograferne, fik jeg absolut ingen hjælp, tværdigmod blev jeg talt ned til og oplevede absolut ingen hjælp eller kundeservice overhovedet.
Da vi så i dag, møder ind i biografen med intentionen om at købe 2 nye billetter og derefter aldrig sætte vores ben i en nordisk film biograf igen, bliver vi mødt af Mikkel, som giver sig tid til at lytte og laver rask væk 2 fribilletter til os, for selvfølgelig skal vi i biografen.
Det var over alt forventning og jeg blev rørt til tårer over den medmenneskelighed min datter og jeg blev mødt med.
Det er så absolut ikke sidste gang jeg kommer i fotorama Viborg, for kan jeg forvente at blive mødt af SÅ imødekommende og venligt personale bare hver 10’ende gang, er jeg meget super tilfreds.
Et kæmpe personligt tak til dig Mikkel - du må absolut være en engel på jord (det er min datter ihvertfald sikker på) Det du gjorde betød så meget mere for os, end jeg kan beskrive.
Af hjertet tak for dig 🙏🏼

20. august 2021

Ulovligt kontant gebyr.

Onlineprisen for en billet er inklusiv et onlinegebyr på 5 kr. jf. betallingsbetingelserne.
Køber du billetten kontant i biografen bliver du også opkrævet dette gebyr, så er der de facto tale om et kontant betallingsgebyr, hvilket er ulovligt.

1. august 2021

Udmærket biograf - men undgå 3D

Vi var i dag inde i Fotorama for at se en film i 3D.

I andre biografer får man udleveret et par briller pakket ind i plastik. I Fotorama kører de et stativ ud, hvor brillerne ligger uden at være pakket ind. Om Fotorama er gode til at rengøre disse genbrugs-briller, kan jeg ikke svare på. Til gengæld er brilleglassene fyldt med ridser, og jeg måtte ud og hente et andet par efter at være kommet ind i salen. Medarbejderen måtte da også igennem 3 par, før han fandt et uden ridser.

Brillerne er nogle store og meget ubehagelige Dolby-briller - eller skal jeg kalde dem solbriller! De fjernede så meget lys for lærredet, at jeg de første 20 min ventede på, de skulle skrue op for lysstyrken. Derudover er glassene så små, at noget af ens syn bliver blokeret af rammen.

Efter filmen var forbi, kom forklaringen på de ridsede glas. Der stod en medarbejder i døren med en stor plastik-kurv, hvor man så kastede sine briller ned.

Så hold jer fra 3D - i hvert fald i Fotorama. Der er masser af biografer, der kan finde ud af det.

6. maj 2018

virkelig dårlig kundeservice

jeg skulle ind og se Independence Day: Resurgence

jeg bestiller min billet dagen før til sal 5 den store sal og på række 9 midtfor som er min foretrukne plads

da jeg så kommer til biografen har man flyttet forestillingen til
sal 4 en lille sal og sat mig på den yderste plads til venstre.
det mindste man kunne gøre var da at sende en SMS og fortælle man har lavet om så man har et valg om man så vil se filmen.

jeg skriver til dem og beder om kompensation for den dårlige oplevelse men de gider ikke engang at svare mig...!!!

jeg har brugt denne biograf i over 30 år og ALDRIG fået så dårlig en behandling.

29. juni 2016

Hold da op for en service!

Jeg var åbenbart komme til at bestille mine biografbiletter til den forkerte dag (bestilte dem i princippet 5 min. før filmen startede dagen jeg købte). Jeg bliver kort tid ringet op om jeg var helt sikker på det køb og måtte forklare at det var til dagen efter. De tilbageførte pengene og jeg fik bestilt den rigtige dag.
Hvilken service!
De kunne i princippet have beholdt pengene når jeg mødte den rigtige dag og fortælle mig at det var min egen fejl.

9. juni 2016

Stort set fuld tilfredshehed

Har stort set altid været tilfreds i denne biograf. Utroligt venligt og serviceminded personale. Har der endelig været noget at klage over, er fejlen blevet udbedret straks til fuld tilfredshed.

28. oktober 2015

Fremragende biograf

BiografCenter Fotorama Viborg er en ganske særlig fantastisk biograf, hvor alle gæster virkelig får en helt sublim service og høj kvalitet hele vejen igennem. En helt enestående oplevelse venter forude for alle de gæster der vælger denne biograf. Den gode stemning kan allerede fornemmes når gæsterne bliver modtaget med fakler udenfor biografen og man træder indenfor mødes man af dæmpet filmmusik ro og en hyggelig stemning der lægger op til afslapning og en god kop kaffe, chokolade, sodavand eller øl mens man hyggesnakker op til filmens start. Her kan man hele vejen igennem nyde den stemningsfyldte biograf og det servicemindede personale der til enhver tid står klar til at hjælpe med et stort smil. Personalet er altid klar til at gøre en ekstra indsats for at give os alle en ganske særlig fantastisk film- og biografoplevelse. Salene har nye luksuriøse sæder og nyeste teknologiske udstyr som giver en bemærkelsesværdig og mindeværdig filmoplevelse.
MEN biografen kunne godt bruge vippesæder i salene og en FIRST CLASS sal, alternativt kunne der laves en FIRST CLASS række i de eksisterende sale. Det vurderes at der vil være et stort behov for dette, når biografen i øvrigt har et SÅ bemærkelsesværdigt højt kvalitetsniveau.
Forslag gives om at afholde Oscar nat. Med over 100 viborggensere der måtte rejse til henholdsvis Århus og Aalborg plus dem der vælger at se det derhjemme fordi Fotorama ikke har dette tilbud må kunne række til at kunne vise en sådan begivenhed her i BiografCenter Fotorama Viborg.

8. marts 2015

Er dette din virksomhed?