Fotoc Anmeldelser

4,3

Ville egentlig gerne købe et produkt til ca. 4300 kr., og dette er omfattet af fri fragt, hvis man vælger en GLS pakkeshop. Imidlertid skal man selv vælge pakkeshoppen, og i den dropdown-menu, ma... Se mere

Jeg købte for få måneder siden en ny blitz til mit kamera, jeg har så formået at gøre en af knapperne væk. Jeg tog et sats og skrev til FotoC og spurgte om de kunne skaffe delen. kort tid efter sv... Se mere

Jeg har købt ved FotoC flere gange, hvor jeg har fået god service, på trods af jeg angav den forkerte leveringsadresse, så fik FotoC hurtigt fikset dette for mig.

Jeg ville have nyt kamera m div tilsendt. Kontakter tlf. og får kompetent og venlig hjælp. Da der er noget leveringstid, bliver jeg kontaktet og får mulighed for levering af delene ad flere gange... Se mere

1. Fotohandler

Foto specialist med alt indenfor digitalt- og analog kamera, video, lyd, lys og meget mere. FOTO/C er en veletableret foto-specialforretning som siden starten i 1938 har haft butik i hjertet af København og er i dag beliggende på Nørre Voldgade 20, mellem Nørreport og Rådhuspladsen.

Svarer typisk inden for 1 uge

Mega god service

Mega god service. Jeg glemte at indløse en rabat kode, ingen problem. Jeg kunne vælge vare for værdien på hjemmesiden. Det syntes jeg sku er konge service, selvom at fejlen ligger hos mig.

23. juni 2025

God faglig service

Jeg ville have nyt kamera m div tilsendt.
Kontakter tlf. og får kompetent og venlig hjælp. Da der er noget leveringstid, bliver jeg kontaktet og får mulighed for levering af delene ad flere gange, hvis ønsket.
Ved en efterbestillong [havde glemt at bestille noget] bliver dette afsendt meget hurtigt.
Alt i alt fin fin service - hvilket også tidligere har været min erfaring...

10. juni 2025

Venligt og hjælpsomt personale.

Jeg havde forudbestilt et kamera via deres hjemmeside. Da jeg ikke vidste hvornår det præcist ville ankomme. Derfor ringede jeg og fik og jeg fik en meget behjælpelig ansat i røret som kunne give mig flere informationer.
Ydeligere blev der også joket på internt og med mig da jeg hentede kameraet. Det kunne intet andet end få mig til at smille.

16. april 2025

Jeg havde skrevet ind til dem d

Jeg havde skrevet ind til dem d. 6 april, og aldrig hørt fra dem, så må sige det er ret underligt service, som eftersigende skulle være hurtig

6. april 2025
Fotoc-logo

Besvarelse fra Fotoc

Hej Dagmar.
Vi er kede af vi ikke har fået svaret din mail, det er ikke der sker normalt og det skal vi blive bedre til.

Vi håber du har fået et svar på din spørgsmål ellers er du mere end velkommen til at skrive / ringe på 33142414.

Vi beklager endnu engang.

Foto/C

Service var helt i top

Havde købt et kamera til vores datter online via Fotoc. Efter et år fik vi lidt udfordringer med at få det til at virke, og vi kontaktede butikken, hvor servicen var helt i top fra start. Først med god hjælp over telefonen, og senere løste de problemet (da vi ikke kunne finde ud af det derhjemme), da jeg tog ind i butikken (viste sig at være en fejl 40). Medarbejderen var bare rigtig, rigtig behagelig og god til det han lavede.

6. december 2024

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde akut behov for et fotostativ til en konference. Foto C tilbød at cykle hen til mit hotel med stativet, så det var klar til brug dagen efter. De reddede totalt min dag. Tak!

3. marts 2025

God butik og betjening

Har handlet i butikken to gange på en uge først skulle jeg ha en taske til mit kamera og jeg fik en god betjening af Valdemar, da jeg anden gang var i butikken var det for at hente Godox V1 Round Head flash til mit Nikon kamera som jeg havde bestilt på hjemmesiden siden til afhentning i butikken. Og igen blev jeg betjent af Valdemar.

25. januar 2025

Hjælpsomme, tålmodige og altid med et smil!

Jeg har for nogle måneder siden købt nyt kamera, hvor jeg fik hjælp til at finde frem til mine behov. Jeg blev mødt med yderst stor faglighed og jeg fandt mit kamera! Nu havde jeg lidt opfølgende spørgsmål og fik endnu engang hjælp, igen med stor faglighed, hvor jeg blev mødt og jeg følte mig velkommen, trods mine mange spørgsmål. Kan virkelig KUN anbefale at handle hos Foto C ☺️

4. januar 2025

Foto printer til UG

Ledte efter en fotoprinter, fandt den jeg ville have , og skiftede bekendtskab med FotoC, stort udvalg og den bedste ptis
måske 5 min, efter at jeg havde lagt ordren og betalt, rullede en email ind, den er nu pakket og her til morgen kom GLS med den
FotoC havde flere modeller (farver) at vælge imellem, og andre typer og med den hastighed, er det ikke sidste gang jeg vil handle der.

4. december 2024

5 stjerner herfra

Jeg bestilte et Black friday tilbud, med 5 pakker Fuji Instax Mini Film. Jeg bestilte torsdag d. 28/11 og jeg havde pakken lørdag d. 30/11. Hurtig levering, det er jeg vild med.

27. november 2024

Sublim kundeservice

Hvad Canon i Danmarks mildt sagt ikke magtede i første omgang (0 af 5 stjerner) fik Jan Brøndum fra Foto /C i den grad ændret. Sublim kundeservice hele vejen og tilmed de rette svar hevet ud af Canon. Janb gik hele vejen og lidt mere.

17. oktober 2024