Jeg blev snydt fordi de har for høje pris efter købet og måtte ikke annullere skulle vente og returnere varen og ville koste mig 150 kr og de havde ikke lyst til skrive med mig længere
Havde ikke hørt om Footasylum.com før og var skeptisk. Tjekkede på Trustpilot, som gjorde mig mere tryg. Bestilte sneakers til min datter, som var fremme allerede dagen efter! Og yderst rimelige prise... Se mere
Jeg fik afvide min pakke var forsinket tirsdag bestilte pakke mandag morgen og onsdag ved 14 tiden lå pakke ved min dør. Super god kvalitet vil 100% købe mine ting herfra igen. De samarbejder med d... Se mere
Hurtig levering, ingen problemer med bestilling. Kunne følge min pakke hele vejen, fra jeg bestilte til den blev leveret. Super service!
Established back in 2005, Footasylum has made a name for itself as one of the leading retailers of fashion streetwear and sportswear. Always on the lookout for new and upcoming brands, we’ve got our finger firmly on the pulse of the street and sports fashion scene. Shop the latest releases from streetwear giants Nike, adidas Originals and Jordan, update your activewear with Under Armour, Monterrain and The North Face or give your look a premium feel with Calvin Klein, Tommy Hilfiger, and Alessandro Zavetti. Whether you shop with us online or in store, at Footasylum we aim to defy ordinary and pride ourselves on our huge range of footwear and apparel. Our in-store team are always eager to help, hooking you up with the latest streetwear and our mailing list will keep you in the know on all things Footasylum.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
i 2021 undskylder de og siger de vil vende tilbage med svar. Stadig intet. Og nej ikke flere chancer herfra. Og nok heller ikke fra dem som læser min pb post . Og nej jeg kontaktede jer ikke, da dette ikke er muligt . Nu har jeres telefoner været i stykker i ca 2 år fra min egen oplevelse.
FUP OG FIDUSER.
TROR JEG VIL LAVE EN ANMELDE EN GANG OM MÅNEDEN . OG HÅBER JERES FUSKFIRMA MÅ DREJE NØGLEN RUNDT. DESVÆRRE OVERLEVER MÅ MIDER SOM JER ALTID. ELLER SKIFTER NAVN!!! PS. ,,,,,,,,, SÆT DEM SELV IND. BRUGER IKKE MERE TID PÅ JER. KUN VIA TRUST PILOT 😘😘😘

Besvarelse fra Footasylum
Overraskende godt! Læste anmeldelser her på trustpilot og var lidt skeptisk. Men er overraskende tilfreds. Pakken kom allerede 2 dage efter bestilling!

Besvarelse fra Footasylum
det er den ringeste levering man kunne tænke sig

Besvarelse fra Footasylum
Dårlig oplevelse og ringe service. Jeg bestilte en jakke tilbage den 7. December. Den 12. December får jeg afvide at de ikke kan finde min adresse, jeg skriver den så igen til dem. Dog sker der intet og får intet svar. Jeg skriver derfor til deres WhatsApp hvor jeg får afvide at alt er på plads og at jeg nok skal få min pakke. Igår den 22. December får jeg afvide at de ikke kan finde min pakke/ordre og at jeg enten kan få sendt en ny eller få refunderet pengene.
De svarer langsomt, og har ikke styr på de informationer de giver ud!

Besvarelse fra Footasylum
Jeg bestilte en jakke og bukser fra jeres hjemmeside, jeg har kun modtaget bukserne. Har prøvet og kontakte jer overalt, men uden held.
jeg venter stadig på min jakke, som aldrig fulgte med bukserne. Ordre nummer FA-11931297
Navnet på jakken er Catrio Puffer Jacket
Har handlet hos jer mange gange uden problemer, har været rigtig glad for jeres tøj osv. Jeg giver snart op, da det næsten er en umulighed for at komme i kontakt med jer.
Min mor - Mia lindqvist har også skrevet herinde på trustpilot.
Forventer i sender mig jakken eller overfører mine penge tilbage plus tolk!
Venlig hilsen Mads

Besvarelse fra Footasylum
Bestilte Nike Fleece tech hoodie full zip den 16. november. Jeg har forsøgt at efterlyse min ordre, men uden held. Får en lang række automatiserede svar. Et svar er, at ordren nu er afsendt. Et andet svar er, at jeg vil modtage mine penge retur inden for 7 - 10 dage. Hvad er op og ned og hvad er det for et firma?

Fantastisk oplevelse!
Jeg bestilte en jakke mandag aften kl. 19 og pakken blev leveret onsdag kl. 13. Track and trace, sms og mails undervej virkede perfekt.

Besvarelse fra Footasylum
Har modtaget et par sko men de er for store og kan IKKE får fat i dem over deres ejen live chat og får intet svar, deres whatsapp virker heller ikke……
Der står de har fri retur men kan ikke komme i kontakt med dem.
De fragtfirmaer de tilbyder findes ikke i DK.
Nu står jeg med en sko der ikke kan bruges og spildt 800kr
Skåd firma😤😤
Hej jeg vil bar spørge om der er told hvis jeg bestiller til Danmark?

Besvarelse fra Footasylum
Fast delivery and good quality... ☺️
Ordered Sunday to Denmark, and got it Tuesday.

Besvarelse fra Footasylum
Jeg har modtaget mine sko, men de er desværre for store. Jeg tog udgangspunkt i jeres skoguide og købte derfor UK 4, som ifølge jer svarer til EU 37. På skoæsken står der at de er større 37,5. Jeres guide er desværre misvisende og jeg har nu et par sko, som er for store.
Jeg vil meget gerne bytte skoene til UK 3. Er det muligt? Ordre nr. FA-29015508.

Besvarelse fra Footasylum
24/04 2021: Jeg er blevet nødt til at ændre antallet af stjerner. Jeg har været i dialog med kundeservice pr. mail, men får konstant samme svar fra flere forskellige medarbejdere. Vel at mærke et svar, som jeg ikke kan bruge til noget, hvilket de også ville være klar over, hvis de da gad at læse mine beskeder ordenligt, i stedet for bare at sende et af deres standardsvar hver gang. Efter at have modtaget det samme standardsvar fra dem ca. 10 gange har jeg nu opgivet, og beholdt skoene i en størrelse for store.
____________________________________
Jeg har netop modtaget mine nye sko. Super hurtig levering, og super fede sko.
Jeg har dog taget udgangspunkt i jeres størrelsesguide for damesko. Der står at størrelse UK 6 er det samme som EU 39. Derfor valgte jeg den størrelse. Da jeg prøvede skoen virkede den en smule stor, og jeg opdagede, at der på både kassen og skoen stod, at det var størrelse 39 1/2 (og stadig UK 6). Derudover står der at skoen er 24,5 cm, hvilket heller ikke passer med jeres størrelsesguide, da 24,5 cm ifølge jeres størrelsesguide vil være en str. 38. Derfor vil jeg gøre jer opmærksom på, at jeres størrelsesguide desværre er misvisende. Er det muligt at få en størrelse 39?
Desværre får man ikke noget ud af at chatte med jeres chatbot, og jeg kunne ikke finde ud af, om det var muligt at chatte med en “rigtig person” i stedet for, hvorfor jeg håber på svar herover.
Ordrenr. FA-29000041

Besvarelse fra Footasylum
Fantastisk oplevelse! Bestilte lørdag og har i dag tirsdag modtaget varene.
Det hele var i den rigtige størrelse og ingen problemer. 5/5 stjerner!
Footasylum har styr på det og JD har ikke styr på det.

Besvarelse fra Footasylum
Super hurtig levering (2 dage), og en super god service😁 kan klart anbefales!

Besvarelse fra Footasylum
De kunne ikke finde min adresse, altså hvad sker der!

Min søn har ventet 1 mdr på ordre nr Fa-27766252
Venter stadig
Stadig ingen mail
Modtager ikke mail som lovet flere gange
Ventet i snart 2 mdr

Besvarelse fra Footasylum
Dårlig hjemmeside. Har købt en jakke og har ik fået andre mails end den første. Support virker hellere ik.
Og når jeg prøver og logge ind på hjemmesiden igen står der at der ik er nogle maios knyttet til hjemmesiden
DÅRLIG HJMMESIDE IK KØB
FA-27766252 er odre nummeret

Besvarelse fra Footasylum
Hurtig og god levering - vil bestemt handle her igen og anbefale til andre.