Folux b.v. - Bresser Benelux Anmeldelser

3.540
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De outdoor unit van mijn Bresser weerstation ging defect na ruim 2 jaar gebruik. In aanvulling op de door mij zelf uitgevoerde storings reacties zoals in de handleiding beschreven, heb ik op hun ver... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn tweede weerstation gekocht van Folux geeft gedeeltelijk de geest. Gekocht in 2021! Cijfers op display vervagen/zijn maar gedeeltelijk leesbaar. Eén e-mail naar klantenservice en probleem opgelost... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kapotte buitensensor van weerstation Bresser 7 in 1. Oorzaak van storing waarschijnlijk zoutafzetting. Wij wonen dicht bij zee. Uit coulance heeft Bresser -Benelux nieuw weerstation toegestuurd.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal geweldig. Snel telefonisch contact, vriendelijk te woord gestaan, goed luisteren, de klant begrijpen plus meedenken en weer snel reactie per e-mail gekregen. Uitstekende service en snelle le... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fotohandler
  2. Kikkertbutik
  3. Legetøjsforretning
  4. Leverandør af videnskabeligt udstyr
  5. Teleskopbutik
  6. Legetøjsproducent

Skrevet af virksomheden

Verbreed je horizon! Als professioneel en innovatief bedrijf voorziet Bresser Benelux in producten welke nodig zijn om passie voor fotografie, astronomie, microscopie en outdoor te stimuleren en te ontwikkelen. Je passie volgen is leuk! Of het nu iemands vak is of vrijetijdsbesteding, voor ons maakt dat geen verschil. Wij houden van passie. Dat doen we door middel van ons assortiment, onze service, onze kennis en passie op het gebied van foto, video, astronomie, microscopie en outdoor. Ontdek wie wij zijn en laat je inspireren. We helpen graag bij het maken van een keuze zodat onze producten bijdragen aan ontwikkeling en aansluiten bij verwachtingen. Beleving, deskundigheid en service staan bij ons centraal. We zijn niet alleen online te vinden, u kunt ons ook bezoeken in onze showroom. We houden van korte lijnen en klantgerichte service. Mail of bel ons als er vragen zijn omtrent deskundig advies en service.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.540)

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kapotte buitensensor van weerstation…

Kapotte buitensensor van weerstation Bresser 7 in 1.
Oorzaak van storing waarschijnlijk zoutafzetting.
Wij wonen dicht bij zee.
Uit coulance heeft Bresser -Benelux nieuw weerstation toegestuurd.
Super geregeld en zijn zeer blij met hoe zij het geregeld hebben.
Binnen 2 dagen kon ik station weer terug plaatsen.
Top.

23. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service en dat het probleem met het weerstation zo snel is opgelost. Veel plezier met uw weerstation!

Snelle goed service

22. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en goede service.

Wat een TOP service!

De bodemsensor van het systeem gaf een fout. Maandagmiddag gemaild. Dinsdag al direct antwoord. Na wat checks bleek de sensor stuk te zijn. Woensdag al een nieuwe ontvangen. Deze met de 'Device replacement' optie gekoppeld en alles werkt direct weer.
TOP service!

20. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles snel en goed is verlopen met de vervanging van de bodemsensor en dat uw systeem weer perfect werkt. We staan altijd klaar om u te helpen! Veel plezier met uw systeem!

Superieure service!

Gratis een nieuwe adapter ontvangen voor een LED-paneel dat vier jaar geleden is gekocht. Heel blij mee!

23. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor uw review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent met de service en de nieuwe adapter. We staan altijd klaar om u te helpen, ook na langere tijd. Veel plezier met uw LED-paneel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer positieve ervaring bij problemen met weerstation

Na vier en een half jaar gaf mijn weerstation foutieve waarden aan. Na de suggesties te hebben uitgeprobeerd om dit te verhelpen, die niet bleken te werken, heb ik een nieuw weerstation toegestuurd gekregen. . Daarmee was het probleem tot volle tevredenheid opgelost.
Bovendien kreeg ik dezelfde dag nog antwoord op e-mails.

22. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het probleem met je weerstation naar tevredenheid is opgelost en dat je zo snel geholpen bent. We streven er altijd naar om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, dus het is geweldig om te horen dat dit ook in jouw geval gelukt is. Als je in de toekomst nog vragen of problemen hebt, staan we natuurlijk altijd weer voor je klaar en helpen je graag verder voor zover mogelijk.

Wetterstation defekt

Wetterstation defekt, prompte Antwort auf Reklamation, Ersatz am nächsten Tag erhalten. Sehr zufrieden!

16. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Es tut uns leid, dass das Wetterstation zunächst defekt war, aber wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Kundenservice und dem schnellen Ersatz zufrieden sind. Ihre Zufriedenheit ist uns sehr wichtig!

Met Manual Prima

Een manual in het Nederlands is vanaf nu beschikbaar, prima mijn vraag is degelijk beantwoord, zeer degelijke reactie van het management.

6. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor je review! We begrijpen dat astronomie soms lastig kan zijn, vooral in het begin. Helaas wordt er geen cursus astronomie meegeleverd, maar voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze astronomie specialist via info@bresserbenelux.nl. We helpen je graag verder! We werken eraan, maar helaas is een Nederlandse handleiding op dit moment nog niet beschikbaar. Wel een universele instructievideo: https://www.youtube.com/watch?v=25ly6tVLE0I

Zoals beloofd, is de Nederlandse handleiding inmiddels beschikbaar een aan u gemaild.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je alles goed doet.....

Lekker duidelijke website met goede producten. Ook de informatie rond orderstatus en verzending is uitstekend.
En als je alles goed doet, hoor je 5 sterren te krijgen :-)

1. juli 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het is fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en tevreden bent met de producten en informatie over de orderstatus en verzending. We streven ernaar om altijd de best mogelijke service te bieden, en uw feedback motiveert ons om door te gaan. Twijfel bij vragen niet om contact met onze klantenservice op te nemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had een statief besteld en was niet…

Had een statief besteld en was niet aangekomen door UPS, dit bedrijf nam gelijk actie en gaf mijn geld terug en mailde UPS, Daarna snelle reacties gehad op mijn eventuele vragen en ze waren erg vriendelijk.

15. august 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor uw positieve review! Het spijt ons dat er problemen waren met de levering van uw bestelling, we zijn blij te horen dat we het voor u hebben kunnen oplossen. We waarderen uw geduld en het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld. Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, staan we altijd voor u klaar! Nogmaals dank voor uw vriendelijke woorden!

Op tijd verzonden

Op tijd verzonden, product was precies wat ik verwachtte. Het bereik is alleen net niet helemaal om het huis te vangen.

21. juli 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de bestelling op tijd is verzonden en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Mocht je nog vragen hebben of aanvullende oplossingen nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Neem dan contact op met onze klantservice. Nogmaals bedankt voor je aankoop en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bresser Benelux, een top bedrijf met super service!

Een perfecte service gegeven door dit bedrijf, daar kunnen andere bedrijven nog iets van leren. Zeer Correcte mensen aan de telefoon en via de e-mail. Een defecte buitenunit geconstateerd na diverse testen, in no time een nieuwe geleverd. Daar komen we de volgende keer weer bij terug. 👍👍👍

25. juli 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Dank u wel voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service. Ons team streeft er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zowel telefonisch als via e-mail. We zijn blij dat we u snel konden voorzien van een nieuwe buitenunit en dat u onze aanpak waardeert. We kijken ernaar uit om u de volgende keer weer van dienst te zijn!

Gewoon goed

Gewoon goed. Snel bezorgd en keurig verpakt, niets te klagen. Dikke pluim.

12. juli 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Wat een geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Het is fijn te weten dat de bezorging snel was en dat alles keurig verpakt aankwam. Jouw complimenten betekenen veel voor ons team. Hartelijk dank voor de dikke pluim en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na telefonisch contact advies gekregen

Na telefonisch contact advies gekregen. Dit opgevolgd, maar helaas werkte de buitensensor nog niet. Gebeld en kreeg de toezegging dat er een nieuwe sensor opgestuurd werk. Deze was de volgende dag al in huis.
Complimenten voor deze goede service!

16. juli 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Hartelijk dank voor uw bericht en voor uw positieve feedback! Het doet ons plezier om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze service. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn als een buitensensor niet naar behoren werkt, en we zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen met een vervangend exemplaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Precies geleverd wat is besteld

Precies geleverd wat is besteld. Top!

1. juli 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Heel erg bedankt voor uw geweldige review! Het doet ons veel plezier te horen dat uw bestelling helemaal naar wens is verlopen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

**** = "goed"

17. juni 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Bedankt voor uw geweldige review! Fantastisch dat alles zo goed is gegaan. Geniet volop van uw aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, ik had het artikel binnen 24 uur in huis.

Defecte buitensensor

Van mijn weerstation was de buitensensor defect. Via een korte mailwisseling geholpen om de juiste sensor opnieuw te bestellen. Prima en vlotte service. Geen gedoe!

22. maj 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle en efficiënte service bij het vervangen van uw buitensensor. Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als er dan toch een probleem is lost Bresser het zeer snel op!

Bij Bresser mag het woord "Service" nog met een grote S geschreven worden. Ik had een probleem met een Bresser toestel en stuurde een e-mail. Het antwoord kwam supersnel en was accuraat. Probleem opgelost! Dit zijn we in deze tijden niet meer gewoon...

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij Bresser streven we ernaar om al onze klanten snel en accuraat te helpen, en het is fijn om te weten dat dit bij u gelukt is. Uw opmerking over onze service wordt zeer gewaardeerd, vooral in deze tijden.

Als u in de toekomst nog vragen of problemen heeft, staan we altijd klaar om u te helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van mijn weerstation werkte de windmeter niet meer

Van mijn weerstation werkte de windmeter niet meer en wilde ik een vervangende kopen. De medewerker gaf aan dat er gezien het model er nog garantie op het weerstation moest zijn. Ik kon echter het aankoopbewijs niet meer vinden en heb toch onder garantie een nieuw weerstation ontvangen.
Het meest positieve is dat ik wilde betalen voor het defecte onderdeel, maar de service van de leverancier bijzonder goed is.

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is voor ons belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zelfs als het aankoopbewijs niet meer aanwezig is. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn als een onderdeel niet meer werkt, en we zijn daarom blij dat we u een nieuw weerstation onder garantie konden aanbieden.

Uw positieve ervaring motiveert ons om onze service hoog te houden. Als u in de toekomst nog vragen of problemen heeft, staan we altijd voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een Bresser monokijker van 30…

Ik heb een Bresser monokijker van 30 jaar oud die door veelvuldig gebruik slijtage ging vertonen en niet meer scherp stelde helaas. We konden hem naar Bresser in Hoogeveen sturen om ter plaatse te bekijken of ze hier nog iets aan konden doen al was er niet veel hoop vanwege de leeftijd van de kijker en de evt benodigde onderdelen. In Hoogeveen konden ze niets meer doen maar ze boden aan om hem van daaruit naar collega's van Bresser in Duitsland te sturen. Hier beschikten ze misschien nog over onderdelen en daar is hij vervolgens gerapareerd en verder nagekeken. Hij werkt weer naar behoren waar ik ontzettend blij mee ben. We hoefden niets te betalen, dit viel onder coulance en Bresser vond het mooi genoeg om een goed stukje optiek in leven te houden. Nieuw oculair ook gratis. De communicatie is uitstekend en vriendelijk met tussentijdse updates over het verloop. Service een dikke 10. En een Bresser product is een kwaliteitsproduct!
Janneke en Roel van Steenbergen.

22. maj 2024

Besvarelse fra Folux b.v. - Bresser Benelux

Hartelijk dank voor uw review. Dat wordt enorm gewaardeerd. Het was super leuk om te zien dat een Bresser kijker met ervaring 😁 nog volop gebruikt wordt. We hebben de kijker dan ook heel graag voor u hersteld. Veel kijk(er)plezier gewenst en mochten er in de toekomst vragen zijn, neem gerust contact met ons op. Waar mogelijk helpen we graag verder.

Læs mere om andre typer anmeldelser.