Follend Anmeldelser

2,2

Jeg bestilte i Juni et Have bordbænke sæt til levering i midten af Juli. Mens vi forhandlede om den endelige ordre var der hurtigt svar og modtog også hurtigt en faktura. Derefter blev der... Se mere

Jeg har den 18.04.2024 bestilt et anneks ved Follend. Her den 24 august 2025, har jeg endnu ikke modtaget mit anneks, som jeg betalte 39.950,00 kr. for ved bestilling, da der skulle bet... Se mere

Alt er gået som planlagt! Super hurtig responstid og det var leveret som aftalt. Kan heller ikke pointere noget dårligt ved produktet, ser ud præcis som aftalt og er bygget solidt og holdbart. Kan... Se mere

1. Arkitektonisk designer

Follend er et arkitektur og design firma. Der laver alt fra design møbler til store bygningsværker.

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Får vi virkelig vores langbord nogensinde ????

Vi bestilte og betalte kr. 6590 for et langbord i Douglas gran i april og fik garanteret en levering på 4 uger???? efter utallige rykkere både på email og telefonisk så venter vi stadig på vores bord. Utallige undskyldninger og ingen information om hvornår at vi kan forvente en leverance af vores bord

5. september 2025

Føler mig snydt og bedraget

Jeg har den 18.04.2024 bestilt et anneks ved Follend.
Her den 24 august 2025, har jeg endnu ikke modtaget mit anneks, som jeg betalte 39.950,00 kr. for ved bestilling, da der skulle betales med det samme.
Jeg har haft løbende sms korrespondance med Gundur Follend Mikkelsen, hvor han gentagende gange har skrevet, at de snart begynder, at lave mit anneks. Men der sker ikke yderligere i sagen.
Jeg også bedt om, at pengene skulle returneres når leveringstiden ikke kunne overholdes.
Jeg har dags dato miste troen på, at jeg nogensinde modtager mit anneks eller får mine penge retur.
Derfor har jeg valgt, at politianmelde virksomheden.
Føler mig i den grad snydt og bedraget.
Jeg vil forsat gøre alt, for at få mine penge retur.

Kan se, at Follend forsat, sælger vare på gul og gratis,
Mærkeligt, at Follend har samvittighed til forsat, at sælge vare, som careporte bordbænke sæt m.m - når han ikke har leveret mit anneks, som jeg bestilte for langt over et år siden.

Det lugter langt væk af svindel.

24. august 2025

Scam, gå uden om.

Jeg bestilte i Juni et Have bordbænke sæt til levering i midten af Juli.

Derefter blev der stille.

Og efter gentagende rykkere har jeg kun modtaget en enkelt besked om at der var sket nogle forsinkelser med leveringen men den leveringtid er også for længst overskrevet og intet svar længere.

Jeg kan kun tilslutte mig de andre anmeldelser her og bekræfte der er tale om Scam.
DBA har også bekræftet at efter gentagende anmeldelser fra brugerer har de blokkeret profilen og anbefalet politianmeldelse.

1. juli 2025

Besvarelse fra Follend

Det er ikke noget scam og alle får løbende deres produkter leveret. Firmaet er lukket ned, på grund af flere kunder som ikke har betale deres bestilte varer, samt blev ramt af lange sygemeldinger. Det klarede firmaet ikke at kæmpe i mod.
Men alle får deres produkter, det går bare meget sent med produktionen pt, pga. situationen og resurserne.

Bedrageri !?!!

Jeg forudbetalte for reoler og hylder, som Gundur Follend skulle fremstille og levere inden for 4 uger. Det var i februar i år. Jeg har stadig ikke fået varerne.
Jeg har skrevet og talt en del med Gundur. Det endte med han lovede at betale pengene tilbage endda af egen lomme. Det er selvfølgelig heller ikke sket.
Jeg føler mig godt og grundigt svindlet. Det er mit klare indtryk, at det aldrig har været meningen, at der skulle leveres noget som helst. Når jeg hører på historierne om firmaets udfordringer og helbredets svagheder og alt muligt, så er jeg sikker på, at Gundur bare tager penge fra folk uden nogen som helst intention om eller mulighed for at levere.
Når man endelig mister tålmodigheden og bliver sur og gal på ham, går han i forsvar, og så er det mig, der er skurken og ham, der er offeret. Gundur har ingen samvittighed overhovedet, og kan slet ikke se det er forkert han stjæler vores penge.
Jeg kan se her på Trustpilot, at der er MANGE, han har snydt.
Personligt har jeg anmeldt ham til DBA 2 gange, og de har bekræftet, de vil spærre ham. Jeg har desuden politianmeldt min sag. Sidst men ikke mindst har jeg talt med Mobile Pay, og sagen hos dem ligger nu hos deres sikkerhedsteam.
Det er måske meget at gøre ud af det, men jeg kan se her, at Gundur har snydt et hav af gode mennesker - og jeg kan desværre også se, på hans kommentarer til deres klager, at han absolut ingen samvittighed har.
Derfor har jeg besluttet, at anlægge en retssag mod ham også. Inden jeg starter den op, vil jeg hermed give jer en chance for at være med på dette søgsmål. Hvis I er interesseret, så send en sms på min mobil på nummer 60156211. Jeg svarer stort set aldrig opkald fra numre jeg ikke kender, men hvis I sms'er 'GFM' (Gundur Follend Mikkelsen), så ringer jeg jer op.

19. juni 2025

Besvarelse fra Follend

Lars Hornhaver du er sikkert psykisk syg og helt utrolig dum. Din vare er blevet forsinke af en god grund, det gør det ikke automatisk til noget svindel.

Alle får altid deres varer, det er bare nogle som er blev forsinket.

Du må gerne svin mig til her, fordi dette er stede, hvor alle løgnene samles og intet bliver sagt om det daglige positive, virkelige, det gode og sandheden, og når ting bliver afklaret.

FX Lige om lidt får du din vare og denne løgn, vil stadig stå her og stemple mig, med fiktive løgne og som svindler.
Er det fair, - jeg tror du skal tjekke din karma, efter disse løgne, og se hvad sandhede, i virkelige spiller ind her.

Du er lige som de forkælede møgunger i supermarked, der står og skriger og spræller på gulve, fordi de ikke fik det de vil have.

Vi leverer varer ud hver dag og kunden er glas hver enested gang. Der er ingen der skriver på dette fiktive og falske medie om det.

Du har bestilt en vare hos os og den er blevet forsinket pga. sygdom og de ansattes sygdom. Din vare også blevet forsinket på grund af transport, som vi ikke har fået på plads, pga størrelsen.

Når selvstændige er syge så går produktionen i stå, det er ingen magiske nisser der laver det i mens. Så selvstændig må også have lov til at være syge, lige som alle andre. Det er blevet forklaret dig klart og grundigt.

Men du og din lille kyllinge hjerne er lige glad, det er absolut svindel og du har store konspirations teorier med Putin og Nord Korea ...

Du får snart din gud valsignede reol, - og vi håber virkelige at du bliver lige så hysterisk glad, som du har være sur over, at den blev forsinket.
- og prøv nu og få noget hjælp og gå til lægen ik, med dit hysteri, paranoia og vrangforestillinger osv.

Betalt, men ingen levering over et år efter.

I starten af 2024 betalte jeg 159.450 kr for et anneks. Ifølge kontrakten skulle produktionsstart være 1. januar 2024 og leveringen skulle ske senest 4 måneder efter.

Den 11. juni 2024 modtager jeg en mail om at elementerne til annekset nu er lavet.

Den. 23. august kan jeg læse Folden´s svar på Trustpilot, at firmaet er sat i bero, uden at jeg har modtaget nogen besked herom af firmaet. Jeg beder derfor om mine penge retur, hvilket jeg får at vide ikke er muligt.

Den 2. september får jeg besked om at elementerne til mit anneks er lavet om til andre små annekser, til andre kunder.

Efter betalingen af annekset har jeg ikke hørt noget, medmindre jeg har rykket for levering eller svar. I løbet af det første år, er det gentagne gange blevet lovet at annekset skulle være færdigt, men hver gang kommer der noget i vejen og produktionen bliver udskudt til en ny fremtidig måned.

Jeg har i skrivende stund, lidt over 1 år og 2 måneder efter betalingen, helt mistet tro og tillid til at annekset nogensinde bliver produceret eller leveret.

10. marts 2025

Systematisk snyd og bedrag hold jer væk fra dette firma og person

Jeg kan nu ser, at jeg ikke er den eneste der står i den situation, hvor jeg desværre er blevet bedraget af Gundur Follend. Jeg har nu kontaktet politiet ang. en anmeldelse af Gundur Follend for bedrageri.
Da jeg tydeligvis ikke er den eneste, der står i denne situation, opfordre jeg alle der ønsker at gå denne vej, til at gøre det samme. Denne anmeldelse ligger også på Googles.

Gundur, du skal vide, at jeg ikke ønsker dette for dig. Men det virker ikke til, at du forstår den alvorlige situation, du har bragt dig selv i. Det er bare ikke i orden at drive forretning på denne måde, hvor du kræver betaling på forskud for en vare du så aldrig levere, derefter nægter at tilbagebetale pengene, og tilmed truer dine kunder til at tie stille.

12. juni 2024

Besvarelse fra Follend

En ting er at være lige så dum, som Super Jacob. Men at slå noget så groft og dumt op som dette.

Uden at du overhovedet har noget som helst bevis, grund, motiv, eller fakta for at kunne bakke denne grove anklage op. Uden at du har læst Super Jacob desperate og ynkelige løgnehistorie.
Det er fandme farligt at være som sum, at man bare automatisk tror alt det man læser på nettet.

Gør dig til Europas største og historiske idiot. Du er fuldstændig hamrende hjernedød, gå straks til lægen og få noget hjælp, tror du er den første i verden, som er en systematisk idiot, og for guds skyld hold dig indendørs, som du ikke gør nogen skade !

Fx hvis du går over et fodgængerfelt når det er grønt og du ikke har noget at følge dig over, og så hvis det bliver rødt. Så skal du ikke stoppe der midt på vejen, - bare fordi at det står der ! - du skal fortsætte hen til fortov. - håber det hjælper dig lidt, med at forstå tingene ...

Et erhvervs konkurs / stoppelse - har ingenting med politiet at gøre, din imbecil.
Du er aldrig blevet nægtet at få en tilbagebetaling, tingene er bare blevet udsat. Takket være Skat og Super Jacob og så nu dig selv.

Du er ikke blevet truet for at holde dig fra medierne. Vi har stadig ytringsfrihed her i landet. Det var utrolig svært at komme op fra den store skandale, og hvis der kom mere kritik om Follend ville vi ikke kunne klare det. - det var det som grunden var, for din egen skyld, din imbecil.

Og det er nøjagtigt det, som er sket. Nu er alt blevet udsat i et år.
Takket være Super Jacob ... og så nu også dig selv …
Pas godt på dig selv og få nogen hjælp ik …

Gundur Follend Mikkelsen: Bedrageri

Gundur Follend Mikkelsen bedrager sine kunder i en sådan grad, at det må kunne kategoriers, som værende dybt kriminelt.

Anneks betales på forskud, herefter sker der absolut intet! Pengene får man ikke retur, det købte produkt bliver ikke leveret, og man bliver spist af med den ene vilde løgnhistorie efter den anden - samt opdigtede historisk om SKAT (har talt med SKAT, og din historie kunne de sjovt nok ikke bekræfte).

Spændt på, hvilken af de evindelige svadaer, Gundur nu skyder af.

Gundur! Du har stjålet mine penge, og bekræfter endda på skrift at du ikke ønsker at tilbagebetale dem.

8. april 2024

Besvarelse fra Follend

Når en virksomhed bliver stoppet af Skat, er det det samme som en konkurs. Og i dette tilfælde er det en virksomhed som er gået i bero, mens regnskab rettelser kommer på plads Skat.

Når dette sker og nogle kunder ikke får deres vare til tiden. Betyder det ikke automatisk at der er noget svindel i det. Det er utrolig nemt og dumt at kun fokusere på det, fordi man ikke kan acceptere det og frustrationerne skal have et offer.

Det er også utrolig dumt at I tror alt det lort og løgne, som en idiot skriver på nettet.
moske er bare helt utrolig dumme, men nu skal jeg fortælle jer noget vigtigt !
alt det som i ser og læser på nettet, - er desværre ikke alt, sant … !

Alle vores kunder er blevet godt orienteret om situationen og den strid, vi har med Skat. Denne strid med skat er en lang administrativ og kompleks ting der tager 6 måneder at få på plads, af mange fagfolk, revisorer og hos skat.

Men Super Jacob her, har afklaret det hele og løst det hele med at snakke med en omstillingen dame hos Skat og kun på 5 sekunder. Det er fandme utroligt …

Det som den store rednings-plan var, var at starte et andet firma op med en anden, så vi kunne komme hurtigt i gang med at bygge og betale kunder tilbage og det skulle være nu i september.

Men Super Jakob har meget groft og markant fået totalt ødelagt hele vores arbejde, image og fremtidsplaner for kunder tilbagebetaling. Han har været meget flittig og kreativ, med at skulle ødelægge alt for Follend. Fordi at Super Jacob er helten i denne film !

Dette har kostet os en hel måneds fysisk arbejde og alle de ressourcer vi havde og fået ødelagt alt samarbejde med de andre partnere ... Alt dette er nu gået i vasken.
Så nu bliver det først til om et år at vi kan gå i gang, og vil begynde at lave ting og betale ting til næste sommer.

Så det kan I takke Super Jacob for, - fordi han har styr på det …

Vi må desværre tilslutte os de dårlige anmeldelser

Vi må desværre tilslutte os dem, der har haft en dårlig oplevelse. Vi betalte for carport/skur og et anneks tilbage i april sidste år. Det skulle have været leveret midt juni. De kom med annekset i september og skulle gøre det færdigt her. En opgave der ifølge hjemmesiden ville tage to mænd 3 timer. Det er stadig ikke færdigt, der mangler en kant forneden og maling. Vi har haft en tømrer ude i og gøre taget tæt for der var ikke fuget ordentligt. De har sømmet tagpap, som skulle have været svejset. De har brugt søn, der ruster i hele annekset og bunden er ved at falde fra hinanden...skuret og carporten startede de på, dørene havde de ikke skruet fast så de væltede ned - heldigvis ikke over vores børn. Det hele er pivskævt og ikke sat i kryds så det hele kunne ryste frem og tilbage hvis man tog fat i en stolpe. Der er brugt noget underpap, som ikke er sat ordentligt fast og vandet pissede ned midt i skuret og i alle sider. De har ikke malet det færdigt. Vi har haft en tømrer ude og sætte en stolpe midt i skuret og lappe taget. Og sætte plader og kryds så det ikke vælter. Vi har selv fået sat tagrender på, hvilket heller ikke var gjort færdigt. Vi haft flere tømrer herude for give et bud på at gøre det færdigt og de ville ikke ligge navn til - de har alle rystet på hovedet og sagt det ikke er rigtige håndværkere og at vi er blevet snydt.
Vi fik også at vide, at firmaet var nedlagt efter et par måneders forsøg på at få dem til at lave det færdigt.
Nu ved jeg jo, at Gundurs tilbagemelding her, vil være at de har leveret hvad han mener er 250000 kr. Værd til 95000 kr, (89000+6000 i levering) at han har tabt penge, at de ikke kunne få annekset i vatter og skulle bruge flere timer på, at sætte fundamentet til carporten. Vi har bestilt med levering og installering. Vi aftalte, at vi lagde fliser inden, det blev gjort efter alle forskrifter og der er jo en hældning på, det gav anledning til meget brok efter også selv om han medgav, at hældningen skulle være der. Dagen før de skulle sætte carporten op, skrev han vi skulle lave bundfundament til carporten, for de havde ikke tid. Det nægtede jeg, det var ikke en del af aftalen. Så de lavede to og skruede skuret direkte ned i vores nye fliser. De var iøvrigt nødt til at lave fundamentet om for det var forkert i første omgang. De har været her mange gange og jeg ved der er langt - men hvad der undrede os gennem det hele var, at de kun var her få timer istedet for at komme en hel dag og gøre det færdigt. Gundur har skrevet, at jeg var nærig, at jeg skulle have betalt nogle for at gøre det færdigt, at han har tabt penge og betalt mange kørepenge. Min konklusion er jeg er kunden, jeg har købt og betalt for varen, jeg har betalt den pris, som han har forlangt. Vi har aftalt leveringstidspunkt og han er den der hele tiden har vidst om han kunne levere. Det er ham, der driver virksomheden og har mange gange sagt, at han har over tyve års erfaring. Så er det ham der bedst kan beregne tid og omkostninger, ikke mig. Jeg forventer bare som kunde, at aftalen overholdes. Det har virkelig været et frustrerende og opslidende forløb og en kamp, at få dem til at komme. De var her af og til mellem september og december og ikke siden. Jeg har mange, mange mails og herved hele forløbet på skrift.

Ift. Din kommentar Gundur, så har jeg sort på hvidt ,at flere håndværkere der har kigget på det I har lavet kalder det byggesjusk, svindel og vil rive det ned fremfor at rette til...det er ikke den pris værd, vi har betalt. Vi har været ude at købe materialer til at gøre det færdigt og betalt for 40 håndværker timer. I efterlod træ liggende på jorden hele vinteren, og der er rent faktisk mug på træet i skuret. Jeg kan dokumentere alle opkald og mails og også her lyver du.
Det kan da aldrig blive skat, der skal gøre jeres opgaver færdigt. Jeg kan heller ikke se, hvordan det er jeres kunders problem. Du har indgået aftaler og det er din pligt at holde.
Og ja, jeg skrev til dig i vores seneste korrespondance, at jeg ville advare andre. Du truede mig ret tidligt i forløbet med ikke at komme, hvis jeg skrev noget negativt på nettet.

10. august 2024

Besvarelse fra Follend

Trine Lauridsen, du har fået et anneks, skur og carport for 99,500 kr og det har en markeds værdi på ca. 250,000. Så mærkeligt nok, at det er absolut ingenting at være glad og taknemlig for her. Da vi kom med tingene var det intet fundament at stille tingene på og alt var hamrende skævt. Det var din opgave at have klart og det ville du heller ikke lave. Så det tog os t3 dage at lave, hvor vi skulle køre med mandskab med 5 timer kørsel hver dag. Samt kom der andre ting vejen som det det blev svært at bygge carporten 5 cm ud fra huset. Det er næsen umuligt at lave. Så det gav os et underskud på ca. 40,000 kr. Så alligevel pressede du sadistagtig citronen videre så vi skulle gå og arbejde for dig og med det store underskud. Du er absolut den dummeste person jeg nogensinde har mødt, fx skrev du 8 gange og brokkede dig over at det imprægnerede træ var grønt og påstod at det var råddent. Hvor jeg skulle forklare dig det som et 5 årigt barn. Det var ca. 10 punkter af denne stil, du skrev flere sider om, hver eneste dag og ringede du 4 gange om dagen, om disse dumme ting. Du er også den absolut nærigste person vi nogensinde har mødt, så du ville aldrig være tilfreds, selv om vi gav dig huset gratis og 500,000 oven i det. Du begyndt straks som en dristig parasit at true med dårlige anmeldelser, så det viste vi du ville gøre, lige meget hvad. Vi har ikke lavet noget skævt og heller ikke utæt, det har vi aldrig gjort i 20 år. Det er bare noget har opfundet i den store og lange fiktive roman. Du har skrevet om os, det er alt opfundne løgne og en parasit som dig er umulig at tilfredsstille, så det er ju lige meget hvad hvad vil ville havet gjort. Arbejdet blev ikke gjort helt færdigt, det manglede kun 4 timer, så det er også verdens største katastrofe. stoppen pga. Vores konflikt med skat, det beklager vi for og hvis du har noget at brokke dig over, skal du tage det op med Skat. Vi laver gerne alle tingen færdige, så snar vi for mulighede for det igen.

Meget dårlig oplevelse

Jeg betalte for et færdig bygget havehus, men det er ikke færdig. Havehus er ikke vandtæt. Vand kommer ind gennem bunden af dørene, når det regner. Der mangler fugning omkring dørene. Maling er ikke færdig. Derudover var leveringen flere måneder forsinket. Jeg sendte flere beskeder via mail, SMS og telefon. men Gundur kom aldrig til at gøre huset færdigt. Efter to måneder fortalte han mig, at Follend
blev nedlagt og at han ikke ville gøre huset færdigt. Meget dårlig oplevelse.

12. juli 2024

Besvarelse fra Follend

Kære Clare, du har fået et flot, robust og fint hus for halv pris. Og det er absolut ikke noget at være glad for, det er altid den bedst karma, at kun fokusere på de dårlige ting. Det kom desværre en stop i det pga. af Skat og vi kunne ikke gå videre med det. Det mangle kun en stribe fuge som tager 10 sekunder og lidt maling som tager moske 5 min. Det kan ikke være så vigtige og meget tilbage, - da vi ikke har set det. Det er også normalt at man overser noget.
Men håber at denne helt ekstreme og traumatiske dårlige oplevelse, du er blevet udsat for, ikke giver dig kronisk PTSD. Vi laver gerne alt færdigt, så snar vi får muligheden for at gøre det igen.

Hvornår regner follend med at kunne…

Hvornår regner follend med at kunne komme i gang igen med produktionen?

26. juli 2024

Besvarelse fra Follend

Vi lukker stadig produktions lokaler ned og vil begynde at bygge det op igen i næste uge og så går der desværre nogle måneder. Vi arbejde engageret og effektivt på det.

Svindler-firma

Follend har fået penge for over et halvt år siden. Jeg er blevet SNYDT har intet anneks fået.
Et svindler-firma. PAS PÅ!!!!!!

2. juli 2024

Besvarelse fra Follend

Follend har informeret dig klart og tydeligt, at firmaet er sat i bero og produktionen ligge stille i ca. et halvt år. Det er absolut ingen svindel, det er en seriøs og ren løgn, du fortæller her !
- tror ikke du er den skarpeste kniv i skuffen, med at skrive sådan noget dumt og sprede løgne ud, som dette her. - Håber det var det vært !
Det er bare nogle ordre som vi desværre bliver nødt til at udsætte i denne tid. Hvor Follend og Skat har strid med deres regnskab og kan ikke drive firmaet i meld. Så det er 100 % Skats skyld.

Forfærdelig ubeslutsom chef.

Anbefales bestemt ikke har arbejdet der i lige knap et år og i starten går det fint du bliver lovet nyt arbejdstøj og at der kommer styr på tingene (undskyldningen er at det lige er startet 🤣) efter et par måneder begynder chefen at være mere efter dig og han siger at han nok skal sige hvis der er noget han er utilfreds med, men han siger aldrig en skid og en eller anden dag får du bare en mail om at du godt må fortsætte hvis der sker ændringer og skriver man så at der nok skal ske ændringer kalder ham dig arrogant og mener at man altid gør det modsatte af hvad han siger og jeg er da nok en af de bedste medarbejdere den mand har haft 😡🤬 ik i orden. Og så bruger han alt for lang tid på at sige at det er kvalitetsbevidst og det første han gør er at hente sit træ i hjem og fix 🤣😂

18. december 2022

Kære Kasper Bregendahl

Du kommer efter os her, så bliver vi desværre også nødt til at svar pænt igen. Det viser også meget klart, at du ikke har det godt.

Follend har pt 70 ansøgninger af folk der virkelig gerne vil arbejd hos os. Vi får dagligt ansøgning og opringninger fra folk, der gerne vi arbejd hos os. Og vi stræber for at hjælpe alle dem, vi kan.

Kommunen, jobcentre og rekrutterings bureauer har vikarer stående i kø, for at komme ind hos Follend.
Så tror ikke der holder, at der er en dårlig arbejdsplads. Tror også at du demonstrerer det meget tydeligt her, en måned efter, du også selv fik lov at opsige dit job. At du indser nu, du åbenbart har lave noget helt galt her.

Follend tager også mange folk ind, som har udfordringer og som ingen andet tager ind.
Men det går selvfølgeligt helt galt nogle gange, - som i dit tilfælde.

Tror dette er et utroligt ynkeligt og upassende skrig for hjælp, du eksponerer dig selv for her. Samt på det forkert sted, - det er psykiatrien, - du skal have fat i !

Du skulle havet været opsagt 30 gange og vi blev ved med at prøve at få dig, til at blive normal. Men det blev bare værre og værre.
Og dette er den tak, man får for det ...

Du må undskyld at vi kaldte dit arrogant, det er også forkert. Den rigtige beskrivelse af din opførsel er helt ekstrem og patologisk messias kompleks.

Du fik alt det arbejdstøj du havde brug for, og fik lov til at beholde det. Kan ikke se noget galt her. Follend var en nystarte virksomhed der og det er først nu kommet flot arbejdstøj osv.

Follend har ca. 50 leverandører og er nemlig meget selektiv med leverandører og kvalitetsbevidst. I Jem og Fix køber vi desværre nogle få ting ind imellem, og der ikke noget galt med det.

Vi beklager at vi ikke tilbyde dig mere, men det har vi desværre ikke resurser til. Håber du finder en arbejdsplads med større resurser, som kan håndtere folk som dig.

Meget tilfreds

Fremragende design, det er bestemt et godt produkt, prisen var fair og leveringen var det rigtige tidspunkt, vi aftalte. Jeg stærkt kan klart anbefale!

28. august 2022

Alt er gået som planlagt!

Alt er gået som planlagt!
Super hurtig responstid og det var leveret som aftalt.
Kan helt sikkert anbefale:)

3. oktober 2021