Min mand og jeg er Mellieha Holliday Center for første gang. ALT er godt. Ganske enkelt. Fra servicen i flyet til modtagelse i lufthavnen til receptionen og guidekontoret. . . Vi skulle lige orien... Se mere
Er lige vendt hjem efter en uge på Mellieha Holiday Center. Vi rejste 2 voksne og 2 halvvoksne teenagere. Dejlig ferie, centret byder på mange aktiviteter, alle gratis. Man kunne låne udstyr til nærm... Se mere
Vores ferie til Porto Santo blev aflyst på grund covid19. Vi blev kontaktet af Folkeferie,som oplyste vi enten kunne vælge en ny ferie, eller få pengene retur. Vi skulle blot oplyse bookingnummer og... Se mere
Ingen hjælp at hente hos dansk FolkeFerie.dk ved uheld 20 dage inden ferie.. ferie kan ikke rykkes, ingen tilgodebevis. Fair nok de ikke giver penge retur, men de har åbenbart den indstilling at de h... Se mere
Siden 1938 har vi gjort vores bedste for at opfylde vores gæsters feriedrømme. Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Find din næste ferie på: www.folkeferie.dk
Søndre Fasanvej 98, 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi betalte 28.000 kr. for en ferie i maj måned.
Må indrømme jeg synes det var en skuffende fornøjelse til prisen.
For det første blev vi lovet internet på flyet, hvilket var ret vigtigt da vi havde 3 børn med som skulle underholdes, hverken på vej derned eller hjem havde de internet 😅 det havde de sjovt nok glemt BEGGE gange 😅
Vi kommer så derned og havde bestilt et ferie hus forholdsvis tæt på feriecenteret da vi havde baby med osv. de havde så ikke lige informeret om at de renoverede huset lige ved siden af vores 😅 så vi hørte på sav igennem kalksten fra 6 morgen til 8 aften? Forfærdelig lyd, da de så troppede op med en gravemaskine med dunhammer på, på 2 dagen fik jeg simpelthen nok. Vi bad om et nyt hus og det kunne vi så få helt nede i den anden ende af ferie centeret nogle timer senere 😅 hvilket betød at vi pludselig skulle gå omkring 1,5 km for at komme til feriecenteret. Da vi ankommer til huset betaler vi så for aircondition fordi det ligger mere i solen, den virker så ikke, jeg ringer til dem og bliver fortalt de ikke kan sende nogen ned og lave den fordi de havde sendt deres handymænd hjem, brokker mig og siger at i betragtning af vi ikke har fået ordentlig søvn i to dage pga. larm og babyen ikke har kunne sove lur siden vi kom, så måtte de finde en der kunne lave den, det endte med at blive fikset efter lidt snakken med store bogstaver.
Resten af ferien gik rigtig fint men må indrømme at 28.000 kr. for en halv ferie med stress, manglende søvn osv. ikke er pengene værd!
Til feriecenteret personale skal dog lyde ros, mest deres søde handymænd der virkelig var behjælpelige med alt når man spurgte om hjælp, samt restaurant personale som virkelig gav os 5 stjernet behandling.
Men i fremtiden tror jeg måske vi vil booke et andet sted og så forhåbentlig få mere for vores penge.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
SOS fra Mellieha Holiday Center på Malta. Der er kakerlakker overalt.
Det der skulle have været en skøn ferie med mine 2 børn, er nu blevet noget anderledes.
Først var der en kakerlak på vores terrasse, hvilket vi kunne leve med. Efterfølgende har vi set dem på de fælles toiletter ved poolen og i går aftes løb flere frit rundt i restauranten, så vi måtte gå hjem i huset. Nu er de så også inde i huset - der sad en kæmpe en i bruseren her til eftermiddag, og den bedste hjælp vi kan få, er en spray så vi selv kan holde kakerlakkerne ude. Min børn vil nu ikke i bad og ikke sove i huset. Jeg ønsker ikke nogen i den situation vi er i, og vil opfordre alle til at vælge ferie et andet sted.
Svar til nedenstående:
Hej Mads
Det er klart min opfattelse at alle hernede gør hvad de kan nu, men det ændre jo ikke på at vores ferie delvist er ødelagt af skadedyr.
I er blevet gjort opmærksom herpå tidligere på sæsonen - det fremgår tydeligt på trustpilot.
Dermed er problemet ikke nyt for jer, og når det fortsat vrimler med kakerlakker i restauranten og i husene, så synes jeg ikke det er godt nok.
Ja man kan være uheldig at støde på en kakerlak, men da ikke så mange. Og ja vi har fået en spray, men er helt ærlig vi er ikke taget på ferie for selv at skulle bekæmpe skadedyr.
At skifte hus har vi takket nej til, for det hjælper ikke. De er overalt og den lokale servicemand hernede har forklaret mig at det bedste vi kan gøre, er at lukke alle vinduer og døre samt spraye i alle kroge.
Så det gør jeg, men er det min opgave på en ferie til kr 30.000. Nej det synes jeg bestemt ikke. Tror heller ikke andre danskere forventer det.
Mht. stjerner så bliver man mødt på forsiden af 4 stjerner, og så skal man, når rejsen er købt og betalt læse på side 5 at det er 3 stjerner.
Eller et eller andet sted - gemt godt væk på hjemmesiden læse sig frem til 3 stjerner og kakerlakker.
Jeg er bare nødt til at sige det dur ikke. Det er ikke forbrugervenligt og jeg skal gerne henvende mig til forbrugerombudsmanden og spørge, hvad de tænker.
Jeg søger en løsning her og nu, og så håber jeg at der bliver indført mere rengøring og at medarbejderne hernede sprayer godt og grundigt.
Mvh Mette

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Fandt billige flybilletter (999kr pr person) og rejste sammen med mine 2 børn til Chania, Kreta. Alt forløb upåklageligt og jeg var positivt overrasket over at flyet var fra Atlantic Airways og ikke lavprisflyselskab.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Vi finder en ferie på hjemmesiden med flotte billeder på Sivota ( Ornella hotel ) og det er et 4 stjernet hotel i flg. folkeferie.
Da vi ankommer passer billederne overhovdet ikke til de fotos på hjemmesiden.
Da vi bestiller rejsen er et billede af et værelse hvor man kan se et nyrenoveret badeværelse, der er åbenbare det eneste værelse med nyt badeværelse, vi snakkede med en del andre omkring badeværelserne og ingen havde et nyt badeværelse. Sjovt nok er det foto hvor man kan se det nye badeværelse slettet fra billede oversigten.
Desuden var der også frithængende ledninger fra lamper i soverummet.
På stranden ser det flot ud med 20 liggestole og parasoller, men dernede er virkeligheden 40+ liggestole og man ligger som sild i en tønde.
Dyb skuffelse herfra.
I vores optik ville vi give hotellet max 3 stjerner og badeværelset kan kun snige sig op på 2 stjerner.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Fire dage efter jeg havde betalt det sidste beløb for vores rejse, fik jeg en mail med ændrede flytider. Nu skal vi flyve kl. 05.35 fra Danmark, hvilket betyder, at vi enten må tage en dyr taxa midt om natten eller betale for en overnatning ved lufthavnen, da tog nu ikke længere er en mulighed.
Det er en markant ændring, og havde jeg kendt den afgangstid på forhånd, havde jeg aldrig valgt netop denne rejse. Rejsebureauet beklager, men fraskriver sig alt ansvar, selvom ændringen har store praktiske og økonomiske konsekvenser for os.
Jeg forstår, at flytider kan ændre sig - men at det sker lige efter fuld betaling og uden nogen form for kompensation eller løsning, efterlader mig med en rigtig dårlig oplevelse.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Vi ankommer d. 7 juni 2025 til Mellieha Holiday Centre, vi får bungalow 136, det viser sig at vi skal bo side om side med en byggeplads, på hjemmesiden står at byggestøj kan forekomme fra november til april, hvorfor vi ikke forventer dette i juni. Udover daglig støj har vi også haft en masse kakerlakker, vi har dræbt 9 og i alt set 15. Folkeferies guide Marianne tilbyder os bungalow 237 som kompensation, dette er en renoveret bungalow, vi aftaler skifte d. 14 juni 2025, så vi den sidste uge af ferien kan bo i en bungalow som forhåbentlig er renoveret så godt at vi ikke skal døje med kakerlakker. På dagen bliver jeg ringet op med besked om at vi ikke kan få 237, men i stedet kan få en bungalow der ikke er renoveret, så forsvandt den kompensation, øv hvor er vi skuffede over folkeferie, vi er bekendt med at andre også har døjet med mange kakerlakker på Mellieha Holiday Centre i samme periode.. lige nu er skuffelsen stor og jeg vil ikke anbefale andre at tage hertil.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Vi kom hjem fra Malta/Melieha Holiday Center for 2 uger siden. Som sædvanlig en super dejlig oplevelse. Vi har været på Malta 3 gange før.
Desværre blev min far temmelig syg denne gang, så ferien blev ikke helt som vi havde håbet, da både min søn og jeg var påvirket af min 82 årige fars sygdom.
Det ændrer dog ikke på at guider og hotel var præcis så skønt som det plejer.
Derfor tager min søn og jeg også afsted igen d. 21. Juni, og vi glæder os.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Bestilte sommerferie til 6 personer, 2 voksne og 4 unger, den ene på 6. mdr når man rejser med en baby er det rart med et køkken, hvorfor vi valgte en lejlighed med selv samme.
En måned før afrejse kontaktede Dansk Folkeferie os og fortalte at de havde overbooket 5 familier og derfor ikke kunne tilbyde os en lejlighed med køkken, så den eneste mulighed var at refundere det fulde beløb.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Da jeg fik akut brug for en øjenlæge skaffede hun hurtigt en tid på en akutklinik med tilknyttet øjenlæge, hun tog også med hele vejen til øjelægen, hvilket var en stor hjælp da hun taler flydende græsk. Behøver jeg fortælle at hun stod på hotellet næste morgen for at se til "patienten". TUSINDE TAK og stort kram til Lone
vh............... John

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Kan Folkeferie ikke lide jyder som kunder??
Idag d. 19/4 kan man bestille en ferie til Malta fra Kastrup til 4998kr. med ikke mindre end 7600kr. i rabat.
Fra Billund koster nøjagtig samme rejse til samme værelse på samme hotel, med samme flyselskab 8298kr. med en rabat på 3000kr.
Enten ønsker Folkeferie ikke jyder af en grund, eller også tror de jyder er smådumme.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig uge på Malta. Vi boede på Mellieha Holliday Center og var meget godt tilfredse med både hotel, service og guider.
Vi fik god hjælp både til at ombooke ferien da vi skulle have den flyttet en uge pga uforudsete hændelser og til at booke kørestol.
Vi valgte at bruge de offentlige busser til at komme rundt til de seværdigheder vi gerne ville til. Det var dejligt nemt og på denne måde kunne vi selv bestemme hvor meget tid vi ville bruge hvert sted.
Mellieha Holiday Center er et hyggeligt sted med masser af grønt og mange katte (hvis man er til den slags) og der var gode faciliteter.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Hvis du skal rejse med Folkeferie til Malta, så vælg endelig Feriecentret, for du får ingen hjælp, hvis du bor andre steder, for "det er hovedhotellet med 181 boliger",og dér "hvor rejselederne befinder sig mest", som der blev svaret i en aldeles overfladisk og mest af alt tøsefornærmet svar på min reklamation.
Jeg boede i en uge på et værelse i hotel Luna, et værelse, som slet ikke levede op til den kat. tre, hotellet står til. Da jeg klagede over, at balkondøren ikke kunne åbnes, svarede receptionisten, at værelset skulle renoveres. Men hov, jeg skulle have "kontaktet rejselederen omkring døren, så de feks. kunne have flyttet mig til et andet værelse", lød svaret på min reklamation.
Til gengæld skulle jeg have henvendt mig til receptionisten for at finde ud af at få varme på hotelværelset. Det er åbenbart normalt at gemme fjernbetjeninger til varmepumpen i skuffer og oven på skabe, og hvor skulle jeg have vidst det fra? Måske fra den rejseleder, jeg henvendte mig til på centret ang. problemet, hun skulle nok gøre noget ved det, sagde hun, men gjorde det ikke.
Og alt det her kunne måske have været undgået, hvis informationsmødet var blevet lagt, så man havde tid til at spørge og ikke stod med et ben på vej til bussen, fordi der var blevet lagt en udflugt, så man kun havde et møde af en halv times varighed. Men "Folkeferie.dk har mange ugentlige aktiviteter/udflugter på programmet og desværre kan man ikke altid undgå at visse af disse foregår på samme tidspunkt som f.eks. velkomstmødet", som der stod i svaret på min klage. Måske Folkeferie skulle prioriterer velkomstmødet meget højere.
Nu skal jeg ikke til Malta igen, og jeg rejser ALDRIG mere med Folkeferie, som ikke fatter, at de arbejder i et servicefag.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
For sjette gang var vi igen på Malta - sidste gang for 7 år siden. Alt, næsten, var som det plejer, og det var næsten som at komme hjem. Alt var rent og pænt, både ude og inde, god service ved modtagelse og aflevering i lufthavnen, venlige mennesker overalt - også gæsterne, så ja, det var lige, hvad vi trængte til. Ydermere var vejret helt i top, Vi kommer igen.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Vi har været på Malta for 1.gang m Folkeferie, men ikke sidste gang. Fik et fantastisk tilbud,boede flot på Mellieha Holiday,alt på stedet fungerer, der bliver sørget godt for gæsterne,ligefra afrejse til hjemkomst. Vi siger tusind tak, I var en stor del af, vi blev "forelskede" i Malta, og vil holde øje med Jeres side.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Dansk Folkeferie er helt igennem proffesionelle, serviceminded, imødekommende lige fra valg af hotel, appen og på turen.
Vi har været afsted 7 voksne og 1 barn til Sivota. Bestiller meget gerne gennem dansk Folkeferie en anden gang.

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Maja & jeg ville takke for et godt 2024 ferie år med jer. Vi lige lage ud den 16 juni med og tage en uge til Forum Suites Fantantisk sted og ikke mindst vejret fuld sol. Alt spillet bare som altid med jer. Og så tog vi til Malta på MHC den 17 til 24 aug ja vi kom hjem i lørdags. Og Endnu en gang spillet det bare. Vi holdte vores bryllupsdag der den 20 aug 19 år det vildt. Så med denne smørre ville vi bare takke jer for de bedste ferier Endnu en gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til jer. Jeg har dog et stort ønske som et tilvalg når vi sidder på hjemmesiden og bestiller rejser. Det er at i kunne lave et tilvalg der hedder fast track så man slipper for alle de mennesker i Security. Ved flere rejseselskaber ha den mulighed bla Spies menere de tager 99kr. Håber i osse kan lave det tilvalg. Og hils alle på kontoret. Knus Maja & Kim

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Det er altid en fornøjelse at rejse med Folkeferie. Det er nu 3. gang vi har været på Mellieha Holiday Center. Der er styr på alt fra man bestiller til man lander i Danmark. Vi er vilde med de hyggelige bungalows, hvor man har mulighed for at være mere privat. Næste års ferie er bestilt…

Skønneste Sivota.
Bedste hotel: Domotel Agios Nikolaos. Gudesmukke omgivelser, egen lille strand, super lækker morgenmad, den skønneste udsigt fra værelset/lejlighed.
Folkeferie tak for det. Vælger man Folkeferie så får man:
Nem hjemmeside at tilgå. Søde guider, god flyvetur, mulighed for at udvælge værelse/lejligheds beliggenhed. Alt i alt en top ferie.
Tak <3

Top tur til Kreta på Forum med top Service

Besvarelse fra FolkeFerie.dk
Altid en fornøjelse at rejse med Folkeferie.dk, der er tjek på det hele og hvis der skulle ske noget uregelmæssig, f.eks. forsinkelse på hjemflyet - bliver det hurtig løst til vores fordel (Kreta sidste år).
I år har vi været på et lille hyggeligt hotel/lejlighed Frida (Kreta), hvor alt var top, udflugter m.v. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til kontoret i Kbh., guiderne på Kreta, hotel og deres personale, flyselskabet. Vi har kun rejst med Folkeferie de senere år og er fuldt tilfreds med dette rejsebureau.