Goed bijgestaan bij een geschil met werkgever, wat een stukje druk en stress wegneemt. Je hoeft het gevecht niet alleen aan te gaan. Mijn geschil begon in januari, vanaf februari juridische hulp vanui... Se mere
Se, hvad kunderne siger
FNV en dienstverlening zijn eigenlijk altijd hand in hand gegaan. Ze leveren top hulp voor alle leden. De juristen die zij betrekken zijn deskundig en vriendelijk. Dit was niet de eerste keer dat ik v... Se mere
Geholpen door fnv met de keuzes die je kan maken als je met vroegpensioen gaat.Er zijn veel verschillende mogelijkheden hoe je je pensioen en rvu uitkering ontvangt.Daar duidelijke uitleg over gehad,e... Se mere
Dankbaar voor de hulp van FNV Heel prettig en deskundig geholpen door de FNV. Ik kreeg duidelijke informatie, goed advies en voelde mij serieus genomen. de ondersteuning heeft mij geholpen om mee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Een vakbond is een groep werknemers die zich verenigt. Zodat de werkgever niet de enige is die ‘macht’ heeft op de werkvloer. Als je uitzoomt, is ‘de vakbond’ dus het totaal aan mensen die lid zijn. Concreet doen bestuurders voor de leden bijvoorbeeld de cao-onderhandelingen, behartigen hun belangen in Den Haag, geven juridische hulp en voeren campagne voor betere arbeidsomstandigheden voor alle werknemers. Om dat werk te laten uitvoeren betalen de leden iedere maand contributie. Bij het lidmaatschap van de FNV komen allerlei persoonlijke voordelen: - Invloed op je arbeidsvoorwaarden (meepraten over jouw cao) - Hulp bij een toekomstig arbeidsconflict (gedoe op je werk? Wij helpen je) - Hulp bij letselschade en beroepsziekte (word je ziek? Wij kennen jouw rechten) - Persoonlijk advies over werk en loopbaan (als je vragen hebt, kun je altijd bellen) - Korting met je ledenpas (voordelen speciaal voor leden)
Kontaktoplysninger
Hertogswetering 163, 1431 DJ, Utrecht, Holland
- Info@fnv.nl
- www.fnv.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 54 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
contact liep zeer goed
contact liep zeer goed, er werd goed geluisterd, mee gedacht, en advies gegeven wat ik wat mee kon.
Ook voor de toekomst
Goede service en betrokken consulenten…
Goede service en betrokken consulenten bij het vakbondshuis.
Denken met je mee naar oplossingen
Denken met je mee naar oplossingen
Ze kunnen goed helpen met vragen die…
Ze kunnen goed helpen met vragen die je stelt heeft en hun geode uit leg
Top ondersteuning gehad
Fijn om ondersteuning te krijgen bij de belastingaangifte, door vrijwilligers die dit met een warm welkom doen, maar ook overduidelijk kennis van zaken hebben.
Super tevreden
Snel goede informatie gekregen, waar ik mee vooruit kon. Aardige, empathische, meedenkende medewerker met kennis van zaken gesproken.
Vriendelijk en met deskundig hulp te…
Vriendelijk en met deskundig hulp te woord gestaan .
Resultaat uit eindelijk wel bereikt
Resultaat uit eindelijk wel bereikt. Maar duurde maanden voor er aktie werd ondernomen.
Prima geholpen
Ben zeer goed en duidelijk gesteund met juridische hulp voor leden.
Was echt anders afgelopen zonder fnv
Zeer fijne samenwerking met de Juridische afdeling
Zeer fijne samenwerking met de juridische adviseurs mogen meemaken. Zaak succesvol opgelost
Zeer begripvol en meedenkend
Snel antwoordt,luisterend oor,en…
Snel antwoordt,luisterend oor,en proberen zo snel mogelijk alles af te handelen,gewoon top
Heeft mij en team prima geholpen.
De advocaten zouden aan de cliënt…
De advocaten zouden aan de cliënt moeten vragen: is het ook zo gebeurd en niet zomaar er van uit gaan dat het wel zo zou zijn.

Besvarelse fra FNV
Na 40 jaar lidmaatschap opgezegd
Na 40 jaar lidmaatschap opgezegd. Ik kreeg door een iva inkomen 50% korting in mei 2025 zijn ze 100% gaan afschrijven. Dan bel je moet je ineens digitaal bewijs gaan aanleveren en kan je max 3 maanden te veel afgeschreven terug krijgen. Snappen jullie het nou echt niet ! Zijn jullie nu blij. nog 3 maanden betalen en dan van jullie contributie af voor de rest van me leven. En als je een klacht wil indienen moet je een brief schrijven DOEI DOEI 👋
En jullie maken je sterk voor mensen in de wia
Er werd zeer goed naar me geluisterd
Er werd zeer goed naar me geluisterd. Alles is in het werk gesteld om mijn dossier zo goed mogelijk te behandelen. Zeer prettig contact. Alles is prima afgerond.
Goede juridische ondersteuning.
Goed geholpen met letselschade en vso
Goed geholpen met letselschade en vso. Erg blij dat ik al jaren lid ben.
Ik ben zeer enthousiast over de jurist…
Ik ben zeer enthousiast over de jurist die mijn dossier heeft behandeld. Ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen, werd vriendelijk en professioneel geholpen en had een vaste contactpersoon. De persoonlijke benadering en betrokkenheid gaven mij veel vertrouwen gedurende het hele traject.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.