Returnede 2 stk. 360- droner og har intet hørt fra firmaet eller set mine penge retur. Jeg har gentagne gange kontaktet dem på mail, men får intet svar. Benyt ikke dette firma og kan på ingen måde... Se mere

Bestemt en god service. Det er anden gang jeg bestiller ting fra Flypro. Første gang bestilte jeg en dronebold, som min søn blev virkelig glad for og denne her gang bestilte jeg en mini drone, som... Se mere

Hvor er det lavt at bruge platformen her til at diskutere en sag der INTET har at gøre med selve varen der forhandles, hvordan den virker og om man kan stole på at få varen, hvor god hjælp fra k... Se mere

1. Legetøjsforretning

FlyPro er en webshop, der sælger den populære FlyPro™ drone, som har taget verden med storm på de sociale medier. Vi har et fælles mål om at opbygge et stærkt brand med hovedfokus på kvalitets produkter.

3,7

Middel

Yderst tilfredsstillende.

God behandling. Og kan varmt anbefales.
Kundeservice var ret hurtige med svar på vores spørgsmål gennem chatten på deres website.
Tak for en god service og hurtig betjening.

5. maj 2022

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales, super gode produkter, virkelige underholdende, børnene elsker at lege ude i haven med deres droner.
I skal have alt ros herfra flypro!

30. april 2022

Kan slet ikke anbefale FlyPro..

Kan slet ikke anbefale Flypro..
Produktet fungere ikke efter 3-4 forsøg.
Det er ikke pengene værd, desværre.

Derudover er deres kundeservice medarbejdere ikke ligefrem den sødeste at skrive med. Meget flabet, respektløs og uhøflig. Det nok den samme vi alle har været igennem.

Svar på deres svar: løgn løgn løgn
.. Og atter løgn.
Medarbejderen har ikke fri, da han har svaret mig i dag. LØGN
Og allerede i min første besked skriver jeg at jeg gerne vil sende en video som i ikke var interesseret i. Fordi i nægtede at acceptere fejlen. Så, det også LØGN.
Og jeg har på ingen måder været aggressiv. LØGN
Og til SIDSTE. Jeg har ikke truede jer med dårlig anmeldelse? LØGN

I skriver jo det samme til os alle der kommer med dårlig feedback.
Hvor det ærgerligt at I ikke kan tage imod kritik men tvært imod giver os kunder skylden. Meget dårlig stil.

25. januar 2022

Hvorfor kommer min ordre ikke

Hvorfor kommer min ordre ikke. Fik besked om den var på vej d. 10. Jan men har endnu ikke fået den. I svarer heller ikke på min mail. Ordre nr 7599
Hilsen Ella Andersen
Jeg har efterfølgende fået kontakt med firmaet og der bliver sendt en ny vare.
Er meget tilfreds

19. januar 2022

Hej Ella
Har du haft skrevet ind til os?
Din pakke blev afhentet fra vores lager mandag d.10/01. Men derfor vil vi meget gerne sende dig en ny pakke i dag. Vi har ikke rigtig fået noget af vide og jeg kan ikke se at du har haft skrevet ind til os.

FlyPro

Underholdene tidsfordriv for både børn og voksne!

Lige siden Juleaften har den været anvendt flere gange dagligt - både derhjemme og i arbejdspladsen!
Materialet er i god kvalitet og mine børn mellem 5 og 13 år kan trygt bruge den uden at få fingrene i klemme - det kræver lidt træning, men UFO effekt og Boomerang funktionen er faktisk ret nemme, men det kræver lidt finesse med håndledet når det gælder at "kaste" frem- og tilbage når man er flere om legen - det kunne være fedt hvis I kunne lave en kort og sjov video på Youtube med tips og tricks, fremfor den ene kommercielle på 13 sekunder, som ikke giver mig meget værdi som ny bruger.

Den er helt klart det værd til den nuværende pris som inkl en 50% rabat, og shoutout til kundesupporter Mikkel, som har givet mig en rigtig god behandling! ❤

6. januar 2022

Hej i har fået betaling den 9 dec

Hej i har fået betaling den 9 dec. Hvorfor hører jeg intet om levering hverken på mail eller sms. Jeg mangler nu en julegave. Det er 11 dage siden. Er i et fup firma eller hvad

20. december 2021

Hej Lis

Din pakke har ligget klar til afhentning siden d. 16/12 - 2021. GLS tracking: https://track.shipmondo.com/gls/022849242250

FlyPro Danmark 🇩🇰

Trustpilot er i færd med at vurdere denne anmeldelse i henhold til vores rapporteringsprocesser.

Vi er meget tilfredse både med service…

Vi er meget tilfredse både med service og dronen 😊
Både sønnen og manden er vilde med dronen, skulle have haft to i stedet for en 😉

3. december 2021

Hej Lara 😊

Tusind mange tak for jeres tilfredshed ❤️ Rigtig god jul og super godt nytår her fra temaet ✨

FlyPro ❤️

Flabet kundeservice

Modtog hurtigt min varer, tak for det.
Efter at have fløjet med den i 10 min ramte den ind i en komode og gik i stykker.
Jeg kommenterede på et opslag på Facebook at den var sjov, men desværre skrøbelig.
Min dårlige anmeldelse skyldes prmært det flabede svar I kom med!
Latterlig måde at kommunikere med jeres kunder på🤨
Kom med en brugbar kundeservice, så jeg kan ændre min anmeldelse.

Update efter Flypros svar til min anmeldelse:
Sikke I fordrejer alt hvad jeg har skrevet, det er jo en lodret løgn I der kommer med. Jeg har ALDIG truet nogen, blot læst handelsbetingelserne på jeres hjemmeside, det er vel ok?? Jeg har desværre ikke mulighed for at dokumentere vores samtale på Facebook, da Flypro sletter alle kritiske kommentarer fra deres opslag🤷‍♀️.
I er overhovedet ikke interesseret i at yde kundeservice.

2. december 2021

Perfekt og hurtig handel !

Genialt legetøj til de større børn og den virker. Hurtig og sikker levering til Pakke Shop... du kan trygt handle den her til julegaven!

2. december 2021

Hej Andersen 😊

Tusind tak for din tilfredshed ❤️
Vi har ingen ord for hvor meget det betyder for os at vi kan levere et godt stykke arbejde samt give den bedste service til vores dejlige kunder 🙏❤️

FlyPro ønsker dig og din familie den dejligste jul 🎅 og ikke mindst et godt nytår ✨

Mikkel

100% rekommandere

100% rekommandere. Er meget hurtig til at svare og lever.

20. november 2021

Hej Christoffer 😊

Tusind tak for de fine ord, det betyder meget for os at have tilfredse kunder ❤️

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Ny ordre er lagt 👌🏼😊 Top kvalitet

19. november 2021

Hej Anni

Tusind tak for din tilfredshed, det betyder virkelig meget for os 😊❤️

Super service :)

Jeg købte 1 vare på deres hjemmeside. Efter at have trykket køb, kommer jeg i tanke om at vil have 2 produkter mere og bestiler igen. Jeg bliver uopfordret kontaktet af Flypro, som spørg til om det er korrekt at jeg har lavet 2 bestillinger og efter jeg bekræfter dette, melder den venlige support medarbejder at de samler hele min forsendelse i en og returnerer fragten som jeg ville have sparet, hvis jeg havde bestilt det hele samlet i første omgang. God stil!! :)

17. november 2021

Hej Anne

Tusind tak for dine dejlige ord 😊
Vi er så taknemmelige over din tilfredshed ❤️

Venlig Hilsen

FlyPro teamet 🇩🇰 ❤️

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering. Vi havde desværre modtaget en der ikke virkede optimalt. Men efter en video tilsendt til dem, valgte de at sende os en ny som vi modtog dagen efter. Og den er HELT perfekt ! Virkelig et sjovt stykke legetøj til børn og voksne. Mega god kundeservice

27. oktober 2021

Hej Annica

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Vi er utrolig glade for jeres tilfredshed <3 Det betyder virkelig alt for os at vores dejlige kunder altid efterlades med et smil på læben og en oplevelse for livet 😊

Det spiller bare.

Det spiller bare.
God og hurtig kundeservice + levering.

12. oktober 2021

Hej Kim

Tusind tak for din tilfredshed! Det betyder alt for os 😊

Hurtig levering, men den flyver ikke så godt som vist i videoen

11. oktober 2021

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse.
Har du tjekket vores instruktionmanual?
Det kræver lidt øvelse før den sidder i skabet.
Skriv til vores mailadresse, i vil meget gerne hjælpe dig i gang 😊

Bedste Hilsner

FlyPro🇩🇰