Har købt fliser hos flisestudiet, og fik en super god betjening hos dem, og hurtig klargøring af varen jeg havde købt. stor anbefaling herfra

Dårlig oplevelse, pas på! Ved besøg i Flisestudiet i Tilst ( Aarhus ) bestiller vi 35 stk fliser til 25 kroner og får at vide at den samlede pris på 875 kroner betales ved afh når fliserne er... Se mere

Gode produkter til gode priser. Service i top. Vi har handlet nye fliser til vores nye hus. Har fået de fedeste fliser fra Italien til vores badeværelser, bryggers samt multirum. Store 80x80cm samt s... Se mere

Jeg købte de lækreste 30 x 60 klinker til min nye gang og badeværelse. Hele vejen igennem forløbet har jeg oplevet en professionel vejledning, og modtog hurtigt mine nye klinker. Jeg anbefaler... Se mere

1. Flisebutik
  2. Gulvlægger

Hos Flisestudiet i Aarhus finder du et inspirerende univers af italienske fliser, klinker og mosaik i tidløst design og høj kvalitet. Vi samarbejder direkte med nogle af Italiens førende fliseproducenter, og vores showroom rummer over 60 miljøer, der viser, hvordan fliser kan forvandle både badeværelse, køkken og opholdsrum. Vi lægger vægt på personlig rådgivning, æstetik og funktionalitet – og hjælper både private og professionelle med at finde den rette løsning til boligen. 👉 Flisestudiet – italiensk design, dansk rådgivning og fliser med personlighed.

4,3

Svarer typisk inden for 24 timer

Har købt fliser hos flisestudiet

12. marts 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjeningen og den hurtige klargøring af dine fliser.

Og en stor tak for din anbefaling – det betyder virkelig meget for os 😊

Kyndig og effektiv vejledning

Kyndig og effektiv vejledning. Godt showroom med stort udvalg

17. marts 2026

Besvarelse fra Flisestudiet

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både kyndig og effektiv vejledning – det er noget, vi vægter meget højt. Dejligt også, at vores showroom og udvalg levede op til dine forventninger 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

God oplevelse

16. marts 2026

Besvarelse fra Flisestudiet

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget! 😊

Du er altid velkommen igen.
Team

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, vi havde købt lidt for lidt fliser æv.
Det blev løst med et smil og stor hjælpsomhed.
Tak for det.

16. marts 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse – også selvom der lige manglede et par fliser undervejs. Det er præcis sådan en situation, hvor vi gerne vil gøre det nemt og trygt at være kunde hos os 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Fup firma pas på!

Dårlig oplevelse, pas på!
Ved besøg i Flisestudiet i Tilst ( Aarhus ) bestiller vi 35 stk fliser til 25 kroner og får at vide at den samlede pris på 875 kroner betales ved afh når fliserne er hjemme, og der kunne gå op til 6 uger, hvilke vi accepterer.
Inden fliserne er hjemme, modtager vi en faktura på 2375 kroner!!
Fliserne er pludselig steget til 45 kr stykket, og der er lagt 775 kr på i hjemtagelse, 50 kr i emballage og 475 kr i moms.

Man kunne pludselig ikke huske man havde givet en pris på 25 kroner stk, og en samlet pris på 875 kroner og man havde “glemt” at fortælle om de yderligere omkostninger/udgifter man havde tænkt sig at påføre kunden ( os ).

Ved kontakt til firmaet, fik man blot en sang fra de varme lande, hvilke er en useriøst og underlig måde at drive forretning på!

12. februar 2026

Besvarelse fra Flisestudiet

Vi er desværre ikke helt enige i forløbet, som du beskriver det.
Bestillingen sker pr. telefon, og alle gebyrer, herunder hjemtagelsesgebyr og emballageafgift, fremgår tydeligt i butikken.
Fliserne var i restordre hos producenten, og vi kontaktede jer efterfølgende for at oplyse, at levering vil tage til 6 uger.
Vi bestræber os altid på korrekt information og åben kommunikation med vores kunder, og beklager, at I ikke oplevede det sådan.
MVH Flisestudiet

God vejledning og service

Rigtig god vejledning og fremvisning.
Ved brug for ekstra fliser var man meget hurtig til at skaffe ekstra fliser.
Hurtig svar på korrespondance. Meget fair pris. Kan kun varmt anbefales

1. oktober 2025

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vejledning, fremvisning og vores service undervejs.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at processen er tryg og fleksibel, så det betyder meget for os, at du oplevede hurtig hjælp, både ved bestilling af ekstra fliser og i vores korrespondance.

Tak fordi du valgte os – og for din varme anbefaling. Det sætter vi stor pris på!
Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Team Flisestudiet

Fik den bedste service og vejledning

Fik den bedste service og vejledning, var mange steder men bestemte os for at handle med Flisestudiet. Stor tålmodighed til et par der ikke var enig, kom med løsning vi begge kunne leve med, har fulgt på på det hele i eftertid og sørget for at det hele gik i orden. VArm anbefaling herfra!

24. april 2025

Besvarelse fra Flisestudiet

Hej Michael, Tak for de fine ord. Det glæder os at vi fik fundet en løsning som kunne fungere for jer, både med design, farve og leveringstid :-) Hilsen Team Flisestudiet

Designfliser og god service

Det er nu 3. gang vi har købt fliser fra Flisestudiet. Udgangspunktet har hver gang været, at jeg har ledt efter noget af høj kvalitet og flot design. Derudover er jeg meget tilfreds med den service og rådgivning, vi har fået. De har været søde til at hjælpe med at finde den rette flise - og ikke mindst den rette vægmaling, der passer til dem.

15. oktober 2024

Hej
Vi er meget glade for at for at for din anmeldelse. Det betyder meget for os.
team Flisestudiet

God vejledning

Flot og inspirerede udstilling.
Imødekommende personale og god vejledning.
Vi fik de flotteste fliser til bryggersgulv og nyt badeværelse.

8. april 2024

Besvarelse fra Flisestudiet

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi håber, at I nyder jeres nye fliser, og vi står altid klar til at hjælpe jer igen.
Mvh Team Flisestudiet

En super god service og hjælp

Var en god oplevelse fra første besøg. Har modtaget de flotteste fliser til aftalt tid.
Servicen er helt i top, har også fået hjælp til behandling af vores nye fliser,
Kan varmt anbefales

7. september 2024

Besvarelse fra Flisestudiet

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at i har haft en god oplevelse.
Mvh Team Flisestudiet

God service - God pris

Havde den rigtige klinke til den rigtige pris sammenlignet med lignende forhandlere.

Oveni også god service.

30. august 2024

Hej Rene
Vi takker, dejligt du er tilfreds
MVH Team Flisestudiet

God kundeservice og stort udvalg

Vi har igen fundet fliser til vores hus hos Flisestudiet!
Det store showroom er ideelt til at fremvise fliserne og så er der rigtig god kundeservice.

31. august 2024

Hej Tine
Tusind tak, for de venlige ord og held og lykke med fliserne.

En super oplevelse.

En super oplevelse.
Vi ankom uden de store ideer omkring farver, størrelser og muligheder. Men man var særdeles god til at lytte til os. Vi fik en super service, flotte fliser og en god pris.
Vi vil klart give vores bedste anbefaling

29. august 2024

Hej Allan
Tak for de venlige ord.
Held og lykke med jeres projekt

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening.
Fik de ønskede fliser til en god pris, leveret direkte på vores trailer, så vi ikke selv skulle løfte i de mange kg.
En butik med stort udvalg.

19. august 2024

Hej Ann
Tak for de venlige ord, meget glad for du var tilfreds
MVH. Team Flisestudiet.

Top kvalitet

Top kvalitet af fliser og udvalg. Meget flot og inspirerende showroom ift. alle andre, vi har været i. God og effektiv service - man får mere, end hvad man "behøver" fra start til slut. Kæmpe anbefaling og alle pengene værd.

1. april 2023

Hej
Kæmpe tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt du kunne bruge servicen
team flisestudiet

Super god Kundeservice

Vi har købt mosaikfliser til vores badeværelse hos Flisestudiet og er ovenud tilfredse både med vores besøg i butikken (sikke et udvalg) og den vejledning og pris vi har fået.

Vores murer kom til at lave en fejl under opsætning og vi stod og skulle bruge flere fliser end vi oprindeligt havde købt. Det er ikke en flise, de har på lager, men som skal bestilles hjem fra England og hvis det kunne lade sig gøre, ville vi gerne have fliser fra samme produktion som de første, for at være sikre på, at de var ens i udtrykket.
Jeg forklarede Michelle problemet i telefonen og efter 7 minutter ringede hun tilbage. Hun havde snakket med producenten og de havde heldigvis flere fliser fra den produktion, så de kunne godt få flere hjem til os.
Virkelig god og hurtig service.

Vi fik samme rabat, som da vi købte første gang og jeg synes det har været en super god oplevelse at handle hos Flisestudiet.

1. oktober 2021

Hej
Tak for din fine anmeldelse
Vi er glade for at vi hurtigt kunne løse problemet.
Flisestudiet A/S
Michelle

Elendig fragtmulighed

Købte rengøringsmiddel online. Betaler 100 kr for fragt. Får besked om at varen ikke er på lager og først kan sendes ugen efter. Da varen er afsendt får vi besked om at vi kan kontakte danske fragtmænd ang. levering, ellers bliver den stillet foran hoveddøren på vores ansvar (inde midt på vesterbro). Kontakter danske fragtmænd, der vil levere på et tidspunkt vi ikke er hjemme. pakken er således forsøgt leveret i dag hvor vi sjovt nok er på arbejde. Info om at vi kan hente pakken i Tåstrup eller betale for genlevering på 60 kr.
1 stjerne for så elendig fragtmulighed

5. november 2019

Hej
Vi beklager at vores tilbudte fragtmulighed ikke lever op til forventningerne
Vi vil undersøge mulighederne for forbedring
Flisestudiet

Gode produkter til gode priser. Service i top.

Gode produkter til gode priser. Service i top.
Vi har handlet nye fliser til vores nye hus. Har fået de fedeste fliser fra Italien til vores badeværelser, bryggers samt multirum. Store 80x80cm samt små brick mosaikker i forskellig størrelse. Vi har fået en fantastisk service og vejledning fra Michelle i forretningen samt alt leveret som aftalt og til tiden. Kan kun anbefale at besøge forretningen og se deres enorme udvalg og flotte udstillinger.

21. oktober 2019

Hej Tim.

Dejligt at høre at i er tilfreds med jeres fliser.