Bestilte en Pelican 1010 micro case, og den blev afsendt samme dag, GLS fik leveret den til en pakkeshop dagen efter. Jeg blev først lidt bange da jeg så anmeldelserne, men har intet at klage over... Se mere
Sender forkert produkt. De sender mig det forkerte produkt, en billigere Pelican case som slet ikke passer til mine mål. Jeg havde før udpakningen skrevet jeg ville sende produktet retur, hvor t... Se mere
STRAM OP ! 4 dage efter ordren er lagt har jeg intet hørt. Går ind på min konto på hjemmesiden og ser at ordren er "på hold". ringer til kundeservice(20 min. ventetid som nr.1) for at få at vi... Se mere
En af europas største producenter af Flightcases og andre professionelle cases og har mere end 15.000 cases på lager. Vi har egen udvikling og produktion af kundetilpasset skumindretninger. Distributør af Peli Cases og Peli Produkter i Danmark.
Vesterlundvej 3, 2730, Herlev, Danmark
- sales@flightcases.dk
- www.flightcases.dk
Andre kiggede også på
Bestilte en Pelican 1010
Jeg blev først lidt bange da jeg så anmeldelserne, men har intet at klage over, mit køb gik helt perfekt.
Sender ulovligt reklame ud via Email.
FlightCases International A/S er bare – suverænt professionelle!.
FlightCases International A/S, v.Linde Larsen, har netop leveret mig en suveræn trolley/kuffert ’PeliAir 1595 case’. Denne trolley/kuffert emmer fra første blik af suveræn kvalitet-, gennemtænkt let og solid funktionalisme- og kompromisløs velgennemført godt håndværk!. Derfor tilbyder FlightCases International naturligvis – ”Begrænset livstidsgaranti”. Og så ser denne trolley/kuffert tilmed ’godt ud’ – rent æstetisk!. Bærekomforten er sikret suverænt vha 3 kraftige ergonomiske håndtag samt et udtrækkeligt forlænger-vogn-håndtag. Lukningen er tilsvarende sikret vha 5 solide let-betjente tryklåsmekanismer. Sliddele kan naturligvis, om nødvendigt, udskiftes. Det er ’bæredygtighed’!. Der er kún godt at sige om ’PeliAir 1595 case’!. Den danske distributør Linde Larsen FlightCases International A/S, incl Deres ca 30 mand store ’besætning’, er bare – suverænt professionelle!.
STRAM OP !
STRAM OP !
4 dage efter ordren er lagt har jeg intet hørt.
Går ind på min konto på hjemmesiden og ser at ordren er "på hold". ringer til kundeservice(20 min. ventetid som nr.1) for at få at vide, at varen ikke er på lager, dog står der på hjemmesiden at den er på lager (var også på lager da ordren blev lagt).
Midt i vores samtale ringer hans telefon, som han vælger at prioritere. ligger på og jeg bliver ringet op igen!
Der er plads til forbedring her.
Jeg håber jeg får mine vare inden jeg skal bruge dem.
Som kunde vil man gerne vide, hvis man ikke kan få sine varer indenfor rimelighedens grænser, eller man skal sadle om.
Derfor få stjerner
Jeg har benyttet mig ad flere omgange…
Jeg har benyttet mig ad flere omgange af flightcases, og deres service og levering er helt kanon.
Jeg har købt professionel udskæring af hård skum til min kuffert, og det er jeg glad for, fordi resultatet er virkelig godt.
Jeg kan kun anbefale flightcases.
RucPac Pro
Jeg fandt tilfældigt Laurens Parsons fremragende produkt RucPac Pro på YouTube, hvor man let kan koble en rygsækanordning på en Peli case eller enhver anden case, men det er for besværligt og dyrt at få den gennem tolden efter Brexit. Jeg kontaktede derfor flightcases.dk, og de indvilligede straks i at importere den til den helt rigtige pris. Få dage efter fik jeg RucPac Pro med posten og den lever virkelig op til mine forventninger. Nem at koble til enhver Peli case, høj kvalitet og behagelig at have på selv med tung belastning. Tak for en fremragende service til Fligtcases.dk
Hurtig levering og perfekt…
Hurtig levering og perfekt kundeservice, da det viste sig, der var en fejl i det leverede.
Garanti og responstid
Jeg har rejst meget med min pelicase som jeg har købt hos flightcases og har efter en årrække fået en "flyskade" på det ene hængsel som på mystisk vis er knækket.
Jeg kontaktede flightcases på mail med billeder og 1 time efter var der svar og en reservedel på vej i posten uden beregning.
Det er service og garanti der virker. Kan klart anbefales
Virkelig god service!
Besøgte jeres showroom i går og ankom to min i lukketid. Alligevel tog I jer god tid og gav yderst god service. Glæder mig til at bruge min flightcase og bruge jer fremover.
Sender forkert produkt.
Sender forkert produkt.
Jeg havde før udpakningen skrevet jeg ville sende produktet retur, hvor til jeg finder ud af at det fra starten ikke var det korrekte produkt efter jeg pakker det ud for at ligge fakture med til returnering.
De svare ikke på mine emails, og nu en måned senere har jeg ikke set en krone.

Besvarelse fra Flightcases International A/S
Deres service kunne ikke være bedre
Deres service kunne ikke være bedre — de kan varmt anbefales!
Lynhurtig levering
Bestiller varer tirsdag formiddag og allerede onsdag formiddag leveres de af Postnord. Har handlet hos Flightcases flere gange og selv om det er småordrer jeg har afgivet, er de altid lynhurtige til at ekspedere. Kan stærkt anbefales.
Super god service
Super god service, jeg lavede selv en lille fejl på ordre, ringede over og de fik rettet den med det samme!
jeg har købet 2 Lightcase PB 6 With…
jeg har købet 2 Lightcase PB 6 With Foam.
Da jeg åben dem, ser jeg at der ikke er top skum i den ene af dem og den anden har ridser og 2 hakke/buler.
jeg mail til flightcases.dk i går og her i ringer jeg, de ser på mailen og de vedhæftet billeder, efter siger de så til mig at det kan de godt se og de vil send en ny til mig, jeg spørge skal i ikke har den ene af dem retur,
hvor til de svarer nej det skal du ikke bruge din tid på.
ca. 1 time efter får jeg en sms med Track & Trace nummer
Det er i min verden total god service.
Virkelig i orden service
Virkelig i orden service!
Flinke mennesker.
Afsendelse samme dag som bestilling, modtagelse dagen efter.
Leverer forkert produkt - omlevering sker aldrig
Jeg bestiller 3. november noget formskåret skum til min taske, en Pelican U100, hvori der skal laves en udskæring til min Macbook Pro Retina 13".
Ca 2 ugers leveringstid skulle jeg regne med, og d. 15 november modtager jeg faktura, og mit skum bliver afsendt. Jeg modtager det dagen efter, og kan konstatere, at det ikke passer i min taske. Det er træls, men kontakter Flightcases, og gør dem opmærksomme på problemet d. 17. november. Intet svar. Ringer flere gange til dem i følgende uge, men medarbejderen jeg skal tale med er optaget.
D. 24. november sender jeg endnu en mail, og får et svar retur, om at de har haft travlt, men laver et nyt sæt skum og sender indenfor et par dage. Jeg sender de præcise mål på computeren, så vi rammer rigtigt denne gang.
D. 5. december er der stadig intet nyt, og jeg skriver en mail og beder om en status. Får et svar tilbage om at "Vi får en til at kigge på det".
I dag er det d. 12. december, 39 dage efter ordren blev bekræftet, og jeg har netop bedt dem annullere min ordre - så må vi se, om jeg får respons på det.

Besvarelse fra Flightcases International A/S
Profesionelle produkter
Jeg har flere gange benyttet Flightcases International A/S til beskyttelse og transport af vores virksomheds udstyr. Topkvalitet og p´god service.
Stod og skulle rejse og manglede en solid flightcase til mit udstyr. Hurtig service og levering allerede dagen efter. Sådan!
Macbook pro travel bag
Jeg købte en Thule Gauntlet 15" MacBook Pro Attaché og det var en meget hurtig god service. Jeg var meget glad for at se sådanne nice mennesker og tage sig godt af kunderne. *****