Hej Flexbuy Vi bruger jeres løsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.... Se mere
Firma aftale - som virker Det tog ikke længe fra fritvalgs vinduet lukkede til posthuset meldte varer klar til afhentning
Købte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skærmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik løst problemet på ingen tid med en udskiftning af skærmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... Se mere
Flexbuy gør det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing løsninger, bruttolønsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed være med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.
Albanigade 23A , 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Det har været en god oplevelse og service jeg har fået men en lang leverings tid

Firma aftale - som virker

Besvarelse fra Flexbuy
Hurtig ekspedering. Det hele forløb gnidningsfrit.

Besvarelse fra Flexbuy
Nem og hurtig service, som bare fungerer! Rigtig god hjemmeside, som er gennemtænkt og som ikke giver mange tvivlsomme spørgsmål fra medarbejderne.

Besvarelse fra Flexbuy
Der er virkelig en god kundeservice

Besvarelse fra Flexbuy
Der hele gik som.smurt og planmæssigt. Intet at sætte en finger på

Besvarelse fra Flexbuy
Jeg kan ikke udtale mig om deres arbejde eller kvaliteten af deres ydelser, men min oplevelse med deres salgsopkald har været frustrerende. Jeg er blevet ringet op gentagne gange, selv efter at jeg flere gange tydeligt har sagt nej tak og gjort klart, at jeg ikke er interesseret. Når man har givet et afslag, forventer man, at det bliver respekteret, og at man ikke fortsat bliver kontaktet på samme måde. Jeg ville ønske, de respekterede et afslag første gang og førte en mere professionel og mindre påtrængende tilgang i deres kundekontakt.
Fint og med god information undervejs i processen.
Behjælpelig kundeservice.

Besvarelse fra Flexbuy
Overall jeg er tilfreds med hele forløbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg først modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den første, men det var jule og nytårsperiode så det vel undskyldningen, men jeg er tilfreds med hele forløbet generelt fra start til slut. Godt arbejde

Besvarelse fra Flexbuy
Fremragende service på computer, blev informeret løbende undervejs

Besvarelse fra Flexbuy
Fint - levering gennemført. Vil være skønt med lidt hurtigere levering.

Besvarelse fra Flexbuy
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Man mangler måske lidt bedre oplysninger om status på ens ordre eller bare lidt mere end det man får