Flare Audio Anmeldelser 10.819

4,0

Jeg har haft en god købsoplevelse med Flare Audio. Jeg skrev med deres kundeservice før købet, og de var hurtige til at svare. Bestilling og levering var uden problemer, så jeg vil helt sikkert an... Se mere

1. Hi-fi-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Founded in 2010 by British inventor Davies Roberts, Flare Audio spent its formative years as a pro audio manufacturer and hire company. Flare re-invented the loudspeaker, drawing praise from music industry luminaries including Jimmy Page, Jarvis Cocker, Richard Hawley and producer ‘Flood’. The company’s big innovation and mission is to minimise all types of distortion and it has developed several patent-pending technologies to achieve this. This ‘pure sound’ technology is now available in a range of award-winning earphones. In 2016, Flare launched Isolate®, its first sound-reducing product which used solid metal to block, rather than absorb sound. This innovation exceeded all expectations attracting over £2million in crowd funding and was followed up with Sleeep® ear plugs. Flare now ships to over 170 countries world-wide and has over 2 million likes on Facebook. Despite rapid growth the company maintains a strong customer focus. Flare’s team is dedicated to rethinking sound technology ‘from the ground up’, pushing boundaries and continuing to achieve exciting developments in audio innovation.

4,0

God

11 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Calmer Soft

Jeg bestilte produktet i normal størrelse og de er alligevel meget små. Virker ret billige ift. produktbillederne på hjemmesiden og de er meget svære at placere i øregangen, selv det bløde materiale taget i betragtning. Som beskrevet blokerer de ikke lyden, men alligevel har man følelsen af at proppe et billigt silikonerør i øret, som ikke gør nogen mærkbar forskel, selv efter et par dages tilvænning. Bestemt ikke prisen værd.

5. april 2024

Hvor er kundeservice når man har brug for dem?

Jeg bestilte nogle ørepropper og skulle betale via google pay - jeg har nu forsøgt uden held at få fat i kundeservice i flere omgange for at informere om en fejl i leveringsadressen uden det mindste svar!!! Det er under al kritik... nu bliver pakken sandsynligvis leveret til en forkert adresse i et andet land.

6. februar 2024

Bestilte et sæt store og små

Bestilte et sæt store og små.
Bruger dem efter instruktionen. Men uanset om jeg bruger store eller små tager de simpelthen næsten ingen støj og virker derfor ikke det mindste stressreducerende.
Kan ikke anbefales.

12. januar 2024

Calmer pro og calmer night

Jeg havde ikke de helt store forventninger til produktet da jeg valgte at bestille dem. Jeg troede at jeg ville kunne høre forskel lige med det samme, men der var ikke store forskel. Efter at have haft dem i ørene i nogle timer, begyndte jeg at mærke en lille forskel. Jeg syntes det var fantastisk, da jeg ikke rigtig troede på at det ville virke til at starte med. Jeg prøvede at have dem i ørene så lang tid som muligt ad gangen, nogle gang måtte jeg lige have 10 minutters pause fordi de irriterede i mine øregangene.

Her 3 uger efter at have modtaget produktet, har jeg dem i ørene konstant. De fjerner utrolig meget støjforurening som man egentlig er udsat for hver dag, men ikke tænker over. Jeg har generelt set meget mere mentalt overskud og kan bedre fokusere i støjende miljøer som kantiner, supermarkeder, langs trafikerede veje og i alle andre situationer hvor der forekommer støj.

Jeg har aldrig været så imponeret over et produkt før! Tusind tak flareaudio for at have udviklet det her produkt, I må endelig ikke stoppe udviklingen af produktet.

10. februar 2022

Jeg var KÆMPE fan af Flare Audio og…

Jeg var KÆMPE fan af Flare Audio og bestilte 2 sæt til søn og svigerdatter der er søvn plaget af bystøj. Jeg fik et krav fra told og skat på en pris der ville sende pakken på dobbelt pris, hvorefter jeg afviste og lod pakken gå retur. Mail er sendt 2 gange til afsender men jeg har ikke set een eneste krone retur.
Sørgeligt for jeg var ellers tro kunde.

23. oktober 2021

Spild af penge

Et sæt Calmer ørepropper endte med at blive MEGET dyre!
Med både told og moms, røg prisen for et sæt op på ialt 508 danske kroner!! så er de også betalt!! Ørepropperne viste sig desuden at være for små.

22. juni 2021

Hi,

We're really sorry that you weren't aware of these customs costs before ordering. Unfortunately, we have no control over these as these are determined by your countries Customs Office. We do have a page on our FAQs about this, sorry again that you weren't aware of this beforehand. If you still haven't received your delivery send us an email at info@flareaudio.com and we'd be more than happy to look into this for you.

Jeg bruger mine "ørefiduser" hver dag…

Jeg bruger mine "ørefiduser" hver dag på arbejde. Jeg har temmelig meget tinnitus og er især følsom overfor høje diskant lyde. Ørepropperne stopper ikke min tinnitus, men de dæmper lydfølsomheden og skruer lidt ned for generne ved de høje lyde. Jeg er meget tilfreds med dem. De kan varmt anbefales.

14. oktober 2020

Spild af penge...

Det bedste jeg kan sige om flare audio er at de levere rimelig hurtigt.

Jeg købte deres Calmer til 164,- kroner og har prøvet dem af i nogle dage.

Jeg har INTET bemærket ud over at de ikke passer i mit højre øre.
De ændre INTET ved lyden (som jeg kan høre). Og det med at de kan dæmpe tinitus er jo helt hen i vejret.

Hvis man ved hvad tinitus er, så ved man også at det stammer fra hjernen og IKKE lyd ude fra....

Men man skal da ikke helt afvise placebo effekten, hvis nogle synes at det hjælper, så godt for dem.
Mig hjalp de ikke, hverken med tinitus eller regulering af frekvenserne i lydintrykket.

22. september 2020

De gør meget ondt at have i ørene

De gør meget ondt at have i ørene. Har prøvet alle tre medfølgende størrelser. De største lukker mest lyd ude. Dog ikke så meget som dem jeg plejer at købe billigt på apoteket.
De kostede 261 kr mens jeg kan få 3 sæt på apoteket for 30 kr.
Værst er dog, at de er umulige af sove med pga de gør ondt. Først kunne jeg ikke falde i søvn med dem i. Og da jeg endelig gjorde, vågnede jeg hurtigt igen pga. smerter i ørekanalen. Kan ikke anbefales. Jeg vil i femtiden holde mig til apotekets der ikke er perfekte (som jeg håbede audio flare kom tættere på). Men i det mindste gør apotekets ikke decideret ondt at anvende. Samt de blokere mere lyd end disse fra audio flare.

21. maj 2020

God oplevelse

Jeg har haft en god købsoplevelse med Flare Audio.
Jeg skrev med deres kundeservice før købet, og de var hurtige til at svare.
Bestilling og levering var uden problemer, så jeg vil helt sikkert anbefale dem.

Nu er jeg ikke vild med produktet, men det ændrer ikke, at processen var meget fin.

30. maj 2019

Besvarelse fra Flare Audio

Hi Kirsten, thank you so much for your lovely review.

We really appreciate you taking the time to share your recent experience with us – and are so happy that you are happy with the service you were provided with and found it easy to place an order.

I'm sorry to hear that you aren't entirely satisfied with the order, however. We would love to try and help resolve this issue and improve your experience with our products. It’s crucial that the earplugs are correctly seated within your ears; so as to provide the best seal and isolation. We have made a short video to help demonstrate the correct fitting, which we hope you will find helpful!

Isolate® Fitting guide: https://www.youtube.com/watch?v=-dsjvZ8qvuw

If you do continue to experience difficulties, do please email us at info@flareaudio.com and we would be more than happy to help further.

Kind Regards
Zach @ Team Flare
Customer Service Advisor

De virker slet ikke

De virker slet ikke. Jeg får så ondt i ørene af dem! Altså virkelig ondt. Når man skriver for at få sine penge igen kommer de bare med forklaringer om hvordan du skal indsætte og så videre. Hvilket jeg vidste allerede! Spild af penge her fra! De lukkede ikke Lyden ude her

8. februar 2019

Hi Camilla,

We're sorry to hear you were not happy with our response to your query. This is just a procedure we go through with everyone wanting to return their orders only to ensure that the product is being inserted correctly and to try and improve the performance. We apologise if you were already aware of how to use it and hope we did not cause any offence, but we have since arranged for your order to returned and refunded and hope this resolved your problem.

Kind regards
Zach @ Team Flare
Customer Service Advisor

Vis anmeldelser på alle sprog (10.819 anmeldelser)