FITSHOP.DK Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 53 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med produkterne, hvor mange fremhæver deres kvalitet og hvor godt de lever op til forventningerne. Den fremragende service og det hjælpsomme personale roses ofte for deres professionalisme, kompetente rådgivning og hurtige problemløsning. Leveringen beskrives som hurtig, effektiv og problemfri, og mange værdsætter muligheden for at aftale specifikke datoer. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstjenesten, herunder lange ventetider, udeblevne aftaler og manglende kommunikation om status. Enkelte bemærkede også, at produkter ankom med beskadiget originalemballage fra fragtetiketter.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, hvor mange fremhæver god kvalitet og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering og god... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den gode service og vejledning, de har... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten, idet mange er tilfredse med produkternes gode kvalitet,... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, og mange roser den enormt gode service og hjælp, de har... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Havde bestilt Force USA C20 multirack, sliding bench, vægtplader, og gulv til stort hjemmefitnessrum. Jeg fik Fitshop til at installere gulv, samle maskinen, og sætte det hele op. Alt gik nemt og smer... Se mere

Et træningsbænksæt i gave - modtageren er meget tilfreds med kvaliteten. Blev sendt fra Tyskland - der gik lidt galt med speditøren, men det blev ordnet så de leverede til tiden. God kundeservice hos... Se mere

Vi har fået en fantastisk kundeservice: Hjælp til et praktisk problem mht. fjernbetjening til gå-bånd og ny betjeningsvejledning pr. mail. Gå-båndet var købt i 2022, og alligevel var vores ordre stad... Se mere

Jeg købte en spinning bike Cardiostrong IB50 det er den mest lækre spinning bike jeg noglesinde har prøvet den er dejlig af kører på man kan kører mange programmer på den kører kino map er fedt af cyk... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Engrossalg af fitnessudstyr

Din træningspartner når det gælder fitnessredskaber og -tilbehør. Med over 7.000 forskellige produkter og motionsredskaber, kan vi hjælpe dig med at opnå dine personlige træningsmål. Er du interesseret i redskaber til privat- eller erhvervsbrug? Vores kvalificerede og sportsbegejstrede medarbejdere yder kompetent vejledning over telefonen, via livesupport eller giver personlig rådgivning i vores butikker Se hele vores sortiment på www.fitshop.dk Besøg vores butik/showroom i Brønshøj (Tlf.: +45 38281080) eller Slesvig (Tlf.: +45 80901650) og test vores motionsudstyr til privat og professionel brug. Test og sammenlign forskellige redskaber direkte i en af vores fagbutikker!

Svarer typisk inden for 2 uger

61 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Uheldig levering

Vi har ikke prøvet vores købte produkt endnu, men leveringen var desværre under al kritik.

Kundeservice i Tyskland var flinke, men der var telefonisk aftalt levering en torsdag, men allerede mandag, blev produktet leveret uden at vi kunne være hjemme til at modtage det.

Desværre blev produktet stillet et sted i carporten hvor det ikke var dækket af taget, så emballagen var gennemblødt om morgenen.

Nu håber vi blot, at produktet virker og ikke har taget skade af vandet/fugten.

17. december 2024

Hej Michael

Jeg er ked af jeres oplevelse omkring en utilfredsstillende levering af det købte produkt. Vi har en aftale med vores speditionspartner om at vores kunder skal kontaktes for aftale af leveringsdatoen i god tid. Vi forventer selvfølgelig også, at vores partner informerer vores kunder, hvis der sker ændringer mht. leveringen.

Vi beklager meget at dette i dit tilfælde ikke er sket.

Vi er i løbende kontakt med vores partner og arbejder på at optimere alle leveringer af ordrer bestilt hos os.

Jeg håber, at det købte produkt ikke har taget skade og lever op til jeres forventninger.

Vi er ligeledes klar på telefonen, hvis i har brug for support på noget tidspunkt.

Dbh. Fitshop

Jeg har prøvet i lang tid nu at komme i…

Jeg har prøvet i lang tid nu at komme i kontakt med kundeservice, da min grosstrainer efter 11 mdr. pludselig har sat sig fast og der er noget inde i den som er gået i stykker. Jeg har to års reklamationsret, men de vil ikke vende tilbage på mine henvendelser. Kan ikke anbefale at købe elektronik hos FITSHOP.

8. november 2024

Glimrende købsoplevelse

Glimrende købsoplevelse, med udførlig mailkommunikation og pålidelig levering. Selve produktet - Taurus vægtskiver - er af høj kvalitet. Topkarakter herfra.

5. september 2024

Hej Lars.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at dine nye vægtskiver lever op til dine forventninger, og håber selvfølgelig at kunne hjælpe dig i fremtiden, hvis du har brug for at udvide med andet udstyr.

Hatten af for Fitshop.dk

Hele vejen igennem mit første køb på deres webshop har været en sand fornøjelse. Fitshop.dk viser virkelig hvem der er deres største aktiv - nemlig kunderne!

Jeg købte et sæt Bowflex 552i som er et relativt dyrt produkt og det startede med at jeg overså min kode til lidt rabat, når man oprettede sig på det Nyheds-mailliste. Den fiksede de på telefonen efter ordren var lagt. Jeg lagde ordren dagen før en 10% kampagne kom ud på Bowflex også den fiksede de efterfølgende på telefonen. Begge gange uden nogen som helst diskussion af nogen art. Supervenlig og sød kundeservice (det er der mange der kan lære af).

Den ene håndvægt havde efter brug i en uges tid en fejl, som jeg var helt sikker på bare var en justering, men ikke noget man selv skulle begynde på, for den var ikke vist i Troubleshooting listen i manualen.

Jeg sendte en mail til Fitshop.dk om problemet og mit eget problem med at undvære håndvægten og at jeg da nok ville hjælpe hvis jeg var fri for at skulle sende håndvægten ind som jo er i Tyskland. Dagen efter min henvendelse, lå der en mail fra Andreas i Tyskland som er tekniker, om hvordan jeg selv justerede vægten så fejlen blev rettet. I mailen var billeder fra værkstedet kunne jeg se, for der var fine snapshots med af en Bowflex 552i på arbejdsbordet og hvordan jeg skulle gøre. Den justering foretog jeg selv og fejlen er rettet.

Det er virkelig go’ kundestil hele vejene igennem. Både før og efter købet. Kan derfor varmt anbefale Fitshop.dk

7. september 2024

Stort udvalg til gode priser

Fitshop.dk er helt fin shop med masser af udvalg til skarpe priser.
Men vær sikker på, det er det rigtige ønsket produkt - da retur til Tyskland med porto er en dyr affære.
Selve retur systemet hos Fitshop er OK- men du står selv for portoen retur.

15. august 2024

Hej Liza.

Vi er glade for din ros om vores udvalg og priser. Vi er dog lidt kede af din oplevelse omkring returvarer til Tyskland. Hos os er vores forretningsgang nemlig at man ikke skal betale for returneringer. Man har selvfølgelig mulighed for at ringe direkte til os, og så sørger vi for at sende et returlabel, eller man kan bruge formularen på vores hjemmeside.

Det står også på vores side for fortrydelsesret at vi afholder udgifterne i forbindelse med returneringen, selvfølgelig såfremt det er indenfor fristen.

Vi håber at du på trods af misforståelsen vil handle hos os i fremtiden.

Super søde drenge..

13. august 2024

Hej Amaronespecialisten.

Mange tak for de søde ord. Vi er også selv begejstrede for vores team i butikken i København, og er glade for at høre du har haft en god oplevelse hos os.

Dbh. Fitshop

God pris og gode leveringsmuligheder.

God pris og gode leveringsmuligheder.
jeg blev endda ringet op for at sikre at jeg var hjemme ved levering.

22. juli 2024

Hej Peter.

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse omkring leveringen af din ordre.

Dbh. Fitshop

Produkter af super god kvalitet ingen…

Produkter af super god kvalitet ingen problemer med installation og har holdt unden problemer siden køb

16. maj 2024

Hej Albert.
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi glade for at produkterne du har købt hos lever op til forventningerne.

God betjening

2. august 2024

Hej Niclas.

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig i butikken igen i fremtiden.

Dbh. Fitshop

Tak for super god service

Tak for super god, venlig og kompetent service lige fra telefonsamtale til vejledning i butikken. Fik det udstyr og proteintilskud, jeg skulle bruge. Kommer helt sikkert igen!

29. juli 2024

Hej Balder.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med den vejdledning du har fået både via telefon og i butikken, og at du er kommet hjem med det udstyr du skulle bruge.

Du er altid velkommen tilbage hos os.

Dbh. Fitshop

Måske ikke den billigste på markedet…

Måske ikke den billigste på markedet for fragtomkostninger er højere end indenrigs, men rigtig god service! Varen bestilt mandag eftermiddag, og leveret til kantstenen onsdag morgen.

Kan varmt anbefales :)

24. juli 2024

Hej Michael.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi pris på. Vi bestræber os altid på at levere hurtigst muligt, og er glade for at høre at du har haft en positiv oplevelse.

Dbh. Fitshop

Vi bestilte en trampolin torsdag d

Vi bestilte en trampolin torsdag d. 11/7-24 og havde forinden fået at vide, at den tidligst ville blive leveret den efterfølgende tirsdag. Jeg mailede efter bestilling til Fitshop, at det ville betyde alverden, hvis den ville lave efterfølgende tirsdag, og fik at vide, at det var ikke sikkert, men de ville gøre et forsøg. Og her mandag, har jeg allerede modtaget en trampolin og jeg har 3 stk. lykkelige børn, der lander på adressen imorgen, med et stk. færdigmonteret trampolin. Tusind tak for hurtig levering og god service.

15. juli 2024

Skulle bruge et kabeltræktårn så var…

Skulle bruge et kabeltræktårn så var ude i deres showrum. De havde ikke det stående som jeg ville prøve, så snakkede med deres sælger om mine behov.
Det kabeltræktårn som jeg fik af vide passede mine behov og som jeg købte, levede slet ikke op til det lovede. For lidt kg, for lidt fleksibilitet og med et spejl som minder om spejlhuset på bakken, så det kan ikke bruges til meget.
Efterfølgende har jeg lavet en konstruktiv anmeldelse af kabeltårnet på deres hjemmeside under produktet, hvor jeg gav det 3 stjerner, men min anmeldelse kan ikke ses på deres hjemmeside. Du kan se 10 anmelderser med 5 stjerner og 1 med 4 stjerner????? Har skrevet til dem hvorfor min anmeldelse ikke kan ses på deres hjemmeside, men har ikke fået noget svar. Du kan ikke stole på anmeldelserne af deres produkter på deres hjemmeside, hvis det kun er dem med 5 stjerner der vises og du kan ikke bruge deres vejledning til noget, da det virker som om at det kun gælder for dem at sælge noget, uagtet om det er noget der dækker købers behov.

8. maj 2024

Hej Henrik.
Vi er selvfølgelig kede af at du har haft en oplevelse med produktet som ikke lever op til de forventninger du har haft. Vi tilbyder altid muligheden for at returnere produktet indenfor 14 dage, hvis ikke det lever op til de forventninger man har.

Din anmeldelse er synlig på produktet på vores hjemmeside nu. Grunden til det tager noget tid for den at komme op, og det ikke sker med det samme, skyldes at vi læser produktanmeldelserne igennem, for at sikre at de handler om det produkt de er skrevet til, og at det rent faktisk er en anmeldelse af produktet.

Vi håber at du på trods af dette, har fået glæde af dit kabeltræktårn, og vi vil selvfølgelig altid gerne hjælpe ved spørgsmål i fremtiden.

De bedste hilsner, Fitshop.