Fitberry Sports Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg elsker Fitberry klærne mine,jeg har til nå 5 sett av Fitberry et i svart,et i sagegrønn,et i mellomblå,et i rosa og et stripete i rosa,kommer også til og bestille meg et i stripete brun,for disse... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God kvalitet og rask levering! Utrolig myke og behagelige plagg. Har bestilt herfra tre ganger så langt (samt kjøpt noe brukt fra secondhand-brukeren til Fitberry på Tise!) og jeg har vært like fornøy... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Älskar mitt set från Fitberry, det är så gosigt och skönt att bära. Precis så som man vill ha det. Enda jag hade önskat är att de skulle vara lite mer specificerade i sina beskrivningar när det ko... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har 2 sett derfra, og begge settene sitter helt perfekt, og selve hetta på hoodien er oversized, noe jeg elsker! De er oversized, så man gå ned en størrelse dersom man står mellom to størrelser, spesi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik
  2. også i
  3. Dametøjsbutik
  4. Sportstøjsbutik
  5. Streetwearbutik

Skrevet af virksomheden

Premium oversized sweats. Designed in Norway. Limited quantity drops.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

124 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Komfortable og fine joggedress sett

Komfortable og fine joggedress sett! Tykke og myke i stoffet! Litt «stive» i stoffet de første gangene ved bruk, men etter et par vask er de veldig behagelige.

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Henriette❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Godt fornøyd!

Rask levering. Veldig god kvalitet så de leverer opp til både pris og forventningene. Absolutt ny favoritt i klesskapet mitt! Må ha flere!

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Mariell❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig god kundeservice, og nydelige plagg💞

God service, og nydelige plagg!

Bestilte feil størrelse og merket det rett etter eg hadde bestilt, sendte mail og spurte om de kunne endre det før den ble sendt. Fikk da svar med en gang og det ble endret etter 5 min💞 Ekstremt god kundeservice!

3. oktober 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Tuva❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

🤩🤩🤩🤩

Nydelige gensere og god kvalitet!

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Stine❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Fin passform

Fin passform. Myk og behagelig å ha på

2. oktober 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Mathumitha❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

10/10 wow

Så så fin hoodie!! Perfekt material och så bekväm. Vill ha i alla färger!

14. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Inez❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Veldig bra butikk

Veldig bra butikk, helt utrolig gode gensere! Tykt stoff og virker veldig holdbar! Anbefales å ha en av disse genserene i garderoben!

1. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Markus❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Fine klær

Fine klær. Men dere hadde seriøst 14 in stock og 42 out of stock! Skjønne ikke hvordan det går an. Dere har absolutt aldri produkter inne på lager og det tar evigheter før de komme inn igjen. Ja de er populær, men ærlig talt dette må være dårlig drevet

24. august 2025

Hei, og takk for tilbakemeldingen din❤️

Mange av våre kolleksjoner og farger er limited edition, hvilket innebærer at vi ikke vil få de inn igjen på lager når de er utsolgt / at de blir restocket i begrenset opplag.

Vi forstår at det kan være frustrerende når ønskede plagg blir utsolgt – vi anbefaler å følge med på nyhetsbrev og sosiale medier, så du får med deg neste slipp💌

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De har absolutt alltid utsolgt

De har absolutt alltid utsolgt! Over halvparten av klærne er utsolgt. Ja de er populær, men dårlig drevet da de ikke klarer å ha noe på lager..

7. august 2025

Hei, og takk for tilbakemeldingen din❤️

Nuppete klær

Opplevd at klærne er blitt nuppete etter 2 vask… klærne er vasket etter vaskeanvisningen, likevel er det blitt en god del nupper… misfornøyd med kvaliteten på det til den prisen.

28. juli 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Hei, og tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Så leit å høre at plagget har blitt nuppete etter kun to vask. Vi forstår godt at det er skuffende, spesielt når vaskeanvisningen er fulgt. Dette er selvsagt ikke den opplevelsen vi ønsker at noen skal ha.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre og setter stor pris på at du gir beskjed. Kvalitet er viktig for oss, og vi jobber alltid for å forbedre produkter og kundeopplevelse :)

Takk igjen for at du deler med deg, og vi håper du får en fortsatt fin dag

Elsker klærne fra fitberry

Elsker klærne fra fitberry. Har 3 hettegensere og 1 bukse derifra, fornøyd med alle!! Sykt god kvalitet, føles veldig eksklusiv og er skikkelig tykk og god i stoffet. Verdt hver en krone mener jeg!

1. juli 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Andrea❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Klærne er god kvalitet og alt er…

Klærne er god kvalitet og alt er perfekt, men skulle ønske det var størrelse for oss som er litt kortere. Jeg er 1.59 og buksene blir alt for store. Så det er et litt stort minus som gjør at jeg ikke føler jeg kan gå så mye klærne som jeg ønsker og blir derfor til at det blir fort liggende i skapet. Noe som er veldig synd fordi jeg syntes klærne i seg selv er gode og ha på og veldig fine.

1. juni 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding❤️ Vi tar med oss ønsket ditt videre, det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Litt merkelig å få forespørsel om å…

Litt merkelig å få forespørsel om å rate produktene jeg har kjøpt hos dere, når jeg ikke har mottatt varene og ikke fått beskjed om at de er sendt fra dere.

3. juli 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Hei Marianne og takk for tilbakemeldingen din😊

Grunnen til at du fikk forespørselen om å legge igjen en vurdering, er fordi du har handlet hos oss tidligere, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra faste kunder 🫶

Når det gjelder den siste bestillingen din, er den en pre-order, og derfor har den ikke blitt sendt ut ennå. Du får selvfølgelig en oppdatering med sporingslink så snart pakken er på vei til deg!

Ønsker deg en riktig fin dag videre❤️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fint og et deilig mykt stoff…

Super fint og et deilig mykt stoff ,kjøpte som gave og mottaker blev strålende fornøyd.Rask levering .

8. maj 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Henrik❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Dårlig opplevelse

Veldig dårlig kundeservice, bestilte ett sett men det satt ikke som jeg ønsket. Returnerte produktene men fikk genseren i retur igjen da det vistnok var flekker på genseren. Når jeg åpna pakken var det ingen flekker på genseren. Jeg har prøvd å snakke med de og forklare situasjonen men de sender det samme svaret igjen og igjen. Veldig frustrerende når man sender bilde bevis på at genseren er ren og pen og fint kunne blitt solgt videre

11. februar 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Hei Kristin😊 Dette er andre gangen du legger igjen en anmeldelse på det samme forholdet, og vi har allerede svart deg, både på e-post og her på trustpilot. Jeg legger ved vårt svar her:

Genseren ble inspisert av vårt lager ved mottak, og det ble oppdaget sminkeflekker i både kragen og hetten. Plagget du sendte i retur var åpenbart brukt. Vi har sendt deg bilder som tydelig dokumenterer sminkeflekkene på hettegenseren du sendte i retur. I henhold til våre returvilkår kan vi dessverre ikke godkjenne retur av varer som ikke er i original og salgbar stand.

Vi forstår at dette kan være skuffende, men vi forholder oss til vilkårene som er kommunisert i forkant.

Ønsker deg en fin dag🌸

…søple filma

For et kort snevret filma .Sender retur på en genser da behovet ikke var der.Ikke åpnet ,får beskjed om at det er sminke på genseren🥴Javel,får bilder av enn annen genser en jeg sendt inn??Lurte på hvem sin genser dette var.Jo din????Ok,
Drevet nå frem å tilbake på Mail.Nei du får ikke retur på denne .
Så sier bare Styr unna dette filma.
Sitter vel kun drittunger å svarer fra en mal.
Møkka filma

3. april 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Hei Kristin og takk for tilbakemeldingen din😊

Når det gjelder returen, ble genseren inspisert av vårt lager ved mottak, og det ble oppdaget sminkeflekker i både kragen og hetten. Plagget du sendte i retur var åpenbart brukt. Vi har sendt deg bilder som tydelig dokumenterer sminkeflekkene på hettegenseren du sendte i retur. I henhold til våre returvilkår kan vi dessverre ikke godkjenne retur av varer som ikke er i original og salgbar stand.

Ønsker deg en fin dag🌸

Fine klær

Fine klær, men utrolig over priset, er vanlige gensere og joggebukser de tar 1000k per. Skjønner virkelig ikke hvordan de justifyer prisen når de egentlig bare selger vanlige klær med fancy print på

16. marts 2025

Hei Mia❤️

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding! Vi forstår godt at pris oppleves forskjellig fra person til person, og vi respekterer at våre produkter kanskje ikke er for alle.

Vi produserer joggedresser av høy kvalitet i små og ekslusive drops - våre plagg er ikke masseprodusert hvilket naturligvis har en innvirkning på kostnadene. Vi er en liten, selvstendig merkevare som drives med stor kjærlighet og mye dedikasjon – og vi er stolte av det vi skaper<3

Vi er glade for at du synes klærne er fine, og håper du kanskje vil finne noe du føler gir verdi for deg ved en senere anledning.

Ønsker deg en riktig fin dag videre❤️

Oversized half zip navy

Jeg bare elsker dette plagget. Kjøpte den i small og den sitter perfekt med en oversized look. Den er så myk og varm og loer ikke tross den pusete innsiden. Vasket den mange ganger nå og ingen nupper😍

26. august 2024

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så utrolig fin tilbakemelding Agnete❤️ Det setter vi veldig stor pris på!

Perfekt kundeservice

Kjøpte inn til gave å fikk noen få dager etter bestilling, var hull i buksen å det fikset dem med en gang å sendte ny, tok 3-4dager fra jeg sendte mail til jeg fikk den nye buksen👍🏼

4. november 2024

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Sander❤️ Det setter vi utrolig stor pris på!

Vi ønsker deg en riktig fin helg!

Fitberry sports

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.