Fitberry Sports Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg elsker Fitberry klærne mine,jeg har til nå 5 sett av Fitberry et i svart,et i sagegrønn,et i mellomblå,et i rosa og et stripete i rosa,kommer også til og bestille meg et i stripete brun,for disse... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God kvalitet og rask levering! Utrolig myke og behagelige plagg. Har bestilt herfra tre ganger så langt (samt kjøpt noe brukt fra secondhand-brukeren til Fitberry på Tise!) og jeg har vært like fornøy... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Älskar mitt set från Fitberry, det är så gosigt och skönt att bära. Precis så som man vill ha det. Enda jag hade önskat är att de skulle vara lite mer specificerade i sina beskrivningar när det ko... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Har 2 sett derfra, og begge settene sitter helt perfekt, og selve hetta på hoodien er oversized, noe jeg elsker! De er oversized, så man gå ned en størrelse dersom man står mellom to størrelser, spesi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik
  2. også i
  3. Dametøjsbutik
  4. Sportstøjsbutik
  5. Streetwearbutik

Skrevet af virksomheden

Premium oversized sweats. Designed in Norway. Limited quantity drops.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

124 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Rask levering

Rask levering, god kundeservice elsker joggesettene ville kjøpt mange fler de er helt elsk

22. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Sara❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rask levering og beste kvaliteten

Rask levering og beste kvaliteten noen sinne. Nye favoritt plagget mitt.

3. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Emma❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Rask levering

Rask levering, bra størrelses guide og god kvalitet.

20. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Frida❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag absolut älskar dessa mjukisset

Jag absolut älskar kvaliteten på dessa mjukisset, oavsett hur många gånger jag tvättar dem så håller de passformen och är lika mjuka. De är så himla snygga och jag har gått upp en stolek i både byxor och hoodie för att de ska vara lite oversized.

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Lisa❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjøpte min første joggedress fra…

Kjøpte min første joggedress fra Fitberry for over ett år sia, den er fortsatt fin, selv etter sølings, vanish og mange vask! Grå fargene deres er nydelige😍Og størrelsen er alltid PERFEKT! Elsker elsker looken og viben🧚🏼‍♀️🤎

24. november 2024

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Annabel❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Gode og fine klesplagg

Gode og fine klesplagg. Med rask levering😊 Super fornøyd med mine plagg fra fitberry.

22. august 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Isabel❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Stella

Super bra snabb leverans super sköna kläder och bra kvalité rekommenderar

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding ❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och bra kvalité på…

Snabb leverans och bra kvalité på kläderna!

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Alva❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rask levering og GOD kvalitet på…

Rask levering og GOD kvalitet på klærne!!! Tar av meg hatten!! Har aldri vært så fornøyd med klær før jeg bestilte på Fitberry!

1. oktober 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Jenny❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Älskar!!!!

Jag är otroligt nöjd med både passform och material!!😍 känns väldigt lyxig och är så mysig att ta ha på sig!! Har tvättat flera gånger och ser fortfarande ut som ny!! Rekommenderar starkt!! Vill klicka hem alla färger 🥹

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Nora❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Utrolig bra!!

Veldig rask og god kundeservice. Joggedressen er også veldig god kvalitet og sitter såå fint

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Katrine❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

ELSK, kjøp den.

Jeg kjøpte en hettegenser herfra, seriøst den diggeste og beste genseren jeg noen sinne har hatt! Ekstremt verdt pengene og såååå god😍😍😍

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Nikita❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Positiv tilbakemelding

Veldig rask levering og helt super kvalitet på produktene

1. august 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Josefine❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Bra nettside

Jeg hadde en skikkelig bra opplevelse når jeg handlet, handlingen gikk smooth å man får en god opplevelse når man handler på nettsiden

30. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Julia❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

super!

favorittgenser!

31. august 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Beste joggesettet jeg har

Beste joggesettet jeg har. Veldig mykt og god kvalitet! Verdt pengene!

10. september 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så fin tilbakemelding Oda❤️ Det setter vi så utrolig stor pris på!

Fitberry Sports

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.